SportsMania Kodi addon: A SportsMania biztonságos-e használni? Vannak-e jobb alternatívák?

A SportsMania Kodi kiegészítő telepítésére gondol? Ebben a cikkben közelebbről áttekintjük a SportsMania kiegészítőt, annak tartalmát, működését és néhány alternatívát, amelyeket érdemes megfontolni.

SportsMania Kodi addon

Az ingyenes, nyílt forráskódú Kodi szoftver telepíthető a legtöbb streaming eszközre, beleértve az Amazon Fire TV-t és a Firestick-et, valamint a legtöbb Android-eszközt. A Kodi alapszoftvert módosíthatja különféle pluginekkel, úgynevezett kiegészítőkkel, amelyek közül a SportsMania egy a sok közül.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a SportsMania kiegészítőt. Összegyűjti az élő sport-TV-csatornákra mutató linkeket, de van néhány kérdés, amelyekkel később foglalkozunk. Megvizsgáljuk a SportsMania által kínált tartalmat, árképzési struktúráját és funkcionalitását is.

Maga a Kodi használata teljesen legális, de néhány harmadik féltől származó kiegészítés hozzáférést biztosít a nem megfelelően engedélyezett tartalmakhoz. Ezek a kiegészítők nagyon népszerűek, de a Kodi csapata nyilvánosan elítélte azokat. A bajba kerülés kockázatának minimalizálása érdekében azt javasoljuk olvasóinknak, hogy tanulmányozzák országuk streaming törvényeit, mielőtt megkísérelnék a Kodi-ot erre a célra használni..

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi Sports kiegészítők

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) gyakran használják azok az emberek, akik el akarják rejteni engedély nélküli adatfolyamukat az internetszolgáltatótól (ISP). Ennek ellenére számos módon élhet a legális Kodi-felhasználó a VPN használatával.

Mivel a VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, megakadályozzák a legtöbb ember-közép támadást, drasztikusan növelve a rendszer biztonságát. A VPN megállíthatja azt is, hogy az internetszolgáltató eladja böngészési szokásait vagy fojtsa a kapcsolatot az online tevékenységek alapján, így javíthatja az adatfolyam-élményt.

Minden VPN lelassítja a kapcsolatot, de nem mindegyik készül egyenlő. Egyesek nagy sebességet kínálnak, de naplózzák a forgalmat, mások nagyon biztonságosak, de lassan böngésznek a feltérképezéshez. Mivel a streaminghez gyors internetsebesség szükséges, fontos megtalálni a nagy sebesség és a magánélet egyensúlyát.

Javasoljuk az IPVanish használatát. Több mint 50 országban van szerverrel, így a geolokosított tartalomhoz való hozzáférés ugyanolyan egyszerű, mint a megfelelő szerverhez történő csatlakozás. Ez is nagyon gyors, nem tart naplókat, és szinte bármilyen eszközre telepíthető, beleértve az Androidot, az iPhone és az Amazon Firestick.

OLVASÓ OLDAL: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi a Kodi SportsMania kiegészítő??

SportsMania Kodi addon bejelentkezési képernyő

A SportsMania egy online streaming szolgáltatás, amely több tucat élő sport-TV-csatorna és fizetős események elérését kínálja. Első pillantásra úgy tűnik, hogy legitim szolgáltatás, de van néhány jelzőtábla, hogy ez nem így van.

Először is, a SportsMania csak a Bitcoinban fogad el fizetést. Hacsak nem ismeri a rejtjeleket, a pénztárca beállítása és a pénzeszközök összeállítása félelmetes lehet. A SportsMania azt állítja, hogy ez az ügyfelek magánéletének védelme, ám ez oka lehet azért is, mert más fizetési módok szigorúbban vannak szabályozva, és a szolgáltatást offline módban is láthatják.

Másodszor, webhelyük nem tartalmaz információt a streaming jogokról. A szolgáltatás elérhetőségét nem érheti el fiók létrehozása és az első fizetés nélkül.

Még ha ezeket a kérdéseket félre is teszi, a SportsMania Kodi addonnak is vannak problémái. A múltban ez csökkent a kiemelkedő sportesemények során.

Ez a SportsMania és a Kodi addonnal kapcsolatos legnagyobb problémához vezet. Ez a szolgáltatás nem használ hivatalos adatfolyamokat. A felhasználók havonta csaknem 16 USD-t fizetnek annak a tartalomnak a megtekintésére, amely nem garantáltan magas színvonalú, vagy akár online marad. A SportsMania az élő sportok könnyű és gondtalan módon történő értékesítését nyújtja magának, de akár a fejlesztők is elismerik, akár nem, a dolgok nem annyira egyszerűek.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy streaming tartalmat a SportsMania addonnal.

A SportsMania legjobb alternatívái: NBC Sports Live Extra

Az NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő sport széles választékát kínálja, beleértve a focit, a jégkorongot és a baseballt. A versenytársaitól azonban különbözik a ritkábban közvetített sportágak, például a vitorlázás, a kerékpározás és a síelés lefedettsége..

A kiemelt klipek és kiemelt események ingyenesen megtekinthetők, de a teljes játékhoz NBC Sports Gold előfizetés szükséges. Az előfizetések ára függ attól, hogy milyen sportokat szeretne látni. Érdemes megemlíteni, hogy noha az NBC Sports több országban megnézhető, tartalmának nagy részéhez amerikai IP-cím szükséges. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor megkerülheti ezt a korlátozást, ha VPN-jét amerikai szerverhez csatlakoztatja.

Ez a kiegészítő lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely sportok jelenjenek meg az eredményekben, és egy kapcsolóval csak ingyenes videókat jeleníthet meg. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyű rendezni az eredményeket, és megnézhető tartalmat találni, még akkor is, ha nincs prémium fiókja.

Az NBC Sports Live Extra megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

A SportsMania Addon egyéb alternatívái

Rengeteg más hivatalos kiegészítés található, amelyek ugyanazt a tartalmat nyújtják, de kevesebb kiadással és jobb ügyfélszolgálattal rendelkeznek. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb alternatívákat, de ezek csak a rendelkezésre álló hivatalos sport-kiegészítők kis választékát képviselik.

Sportsnet most

Sportsnet Now Kodi addon

A Sportsnet Now egy kanadai sport streaming platform. Nem nyújt ingyenes tartalmat, és havonta 24,99 dollárba kerül, de a tagságot fel lehet venni a kábel előfizetésébe. A Sportsnet most mindent lefedi a jégkorongtól a birkózásig, és ez az egyetlen fizetős szolgáltatás, amely az eSports lefedettség széles választékát tartalmazza..

A Sportsnet Now csak Kanadában érhető el, és egyes játékok regionális áramszünetekkel járnak. Ez azt jelenti, hogy a nem kanadai Kodi felhasználóknak VPN-jüket a Kanada meghatározott régióiban levő kiszolgálókhoz kell csatlakoztatniuk, hogy megnézhessék ezeket a játékokat..

A Sportsnet Now megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

USTV most

USTV Most Kodi addon

Az USTV Now egy olyan szolgáltatás, amelynek célja, hogy az Egyesült Államok fegyveres erõinek tagjai élvezhessék az Amerikai Egyesült Államokból származó televíziókat, miközben másutt telepítik őket. Ennek eredményeként nem blokkolja újra patakjait, és a világ bármely pontjáról megnézhető.

Az USTV Most számos előfizetési tervvel rendelkezik. Az ingyenes számla hét csatornát kínál, de 19 dollárért (az első három hónap után 29 dollárért) további 21 csatornát nézhet, beleértve az ESPN-t, az ESPN2-t és az NBC Sports csatornákat. Ezek a fizetett tervek HD stream-eket és DVR-funkciókat is kínálnak, tehát az USTV Now egy legális és költséghatékony módszer az amerikai sportok tengerentúli nézésére..

Az USTV Now addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn Simple addon élő TV-közvetítések százaihoz biztosít hozzáférést, ideértve a sport egész kategóriáját is. Vannak csatornák, amelyek verseny, watercross és MMA tartalmat kínálnak, és ami a legjobb, ez a kiegészítő ingyenesen használható. A fizetős előfizetések olyan felhasználók számára érhetők el, akik további csatornákat keresnek, de ez teljesen opcionális.

Meg kell jegyezni, hogy az ingyenes fiókok csak szabványos felbontású streameket kapnak, de a rendelkezésre álló szám jóval nagyobb, mint a legtöbb más IPTV-kiegészítésnél. Ez azt is jelenti, hogy a FilmOn Simple viszonylag lassú internetkapcsolatokkal használható.

A FilmOn Simple addon a SuperRepo lerakatban található.

Következtetés

A Kodi SportsMania kiegészítő állítása szerint magas színvonalú sportlehetőséget kínál, de több kérdéssel, mint előnnyel jár. Szándékosan nehéz regisztrálni, nem használ hivatalos forrásokat, és ismert, hogy hetekre egy időben offline állapotban van. Ezzel szemben a fent felsorolt ​​alternatívák jobb minőségű videofilmet biztosítanak, és teljesen törvényesen használhatók.

Mivel a SportsMania egy harmadik féltől származó kiegészítő, valószínűtlen, hogy ugyanazt az alapos tesztelést elvégezte volna a fejlesztés során. Ennek eredményeként valószínűleg több feltáratlan sebezhetőség van, amelyet a támadó felhasználhat a rendszerének veszélyeztetésére.

A Kodi számos hivatalos sport-kiegészítővel rendelkezik, és a legtöbbjük legalább néhány ingyenes tartalmat kínál. Azok, amelyek továbbra sem valószínűleg olcsóbbak, mint havonta 14 dollár, és nem kötelesek fizetni a Bitcoin-lal, így ha semmi más, könnyebben elérhetők, és lehetővé teszik, hogy támogassák azokat a sportolókat és műsorszolgáltatókat, amelyek ez a tartalom lehetséges.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector