SportsMania Kodi addon: Безопасна ли е SportsMania? Има ли по-добри алтернативи?

Мислите да инсталирате добавката SportsMania Kodi? В тази статия ще разгледаме по-отблизо добавката SportsMania, нейното съдържание, начина на работа и някои алтернативи, които може да искате да разгледате.

SportsMania Kodi addon

Безплатният софтуер с отворен код Kodi може да бъде инсталиран на повечето стрийминг устройства, включително Amazon Fire TV и Firestick и повечето устройства с Android. Можете да модифицирате своя основен софтуер Kodi с различни плъгини, наречени addons, от които SportsMania е един от многото.

В тази статия ще разгледаме добавката SportsMania. Той събира връзки към спортни телевизионни канали на живо, но има няколко проблема, които ще разгледаме по-късно. Ще разгледаме също съдържанието, което SportsMania предлага, неговата ценова структура и неговата функционалност.

Самата Kodi е напълно легална за използване, но някои добавки на трети страни предоставят достъп до съдържание, което не е надлежно лицензирано. Тези добавки са много популярни, но са публично денонсирани от екипа на Kodi. За да сведете до минимум риска от проблеми, съветваме нашите читатели да проучат законите на страната си за стрийминг, преди да се опитат да използват Kodi за тази цел.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите добавки Kodi Sports

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) често се използват от хора, които искат да скрият нелицензираното си поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това, има много начини, законен потребител на Kodi да се възползва от използването на VPN.

Тъй като VPN кодират мрежовия ви трафик, те предотвратяват повечето атаки „Man-in-the-Middle“, драстично увеличавайки сигурността на вашата система. VPN може също така да спре вашия интернет доставчик да продава навиците ви за сърфиране или да прекъсне връзката ви въз основа на вашите онлайн дейности, така че може дори да подобри вашето поточно преживяване.

Всеки VPN ще забави връзката ви, но не всички са създадени равни. Някои предлагат висока скорост, но водят дневници на вашия трафик, докато други са много сигурни, но бавно сърфират до обхождане. Тъй като стриймингът изисква бързи скорости в интернет, важно е да намерите такава, която да балансира с висока скорост и поверителност.

Препоръчваме да използвате IPVanish. Той има сървъри в повече от 50 държави, така че достъпът до геоблокирано съдържание е толкова лесен, колкото връзката с правилния сървър. Освен това е много бърз, не поддържа журнали и може да бъде инсталиран на почти всяко устройство, включително Android, iPhone и Amazon Firestick.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Какво е добавката Kodi SportsMania?

Екран за вход в SportsMania Kodi addon

SportsMania е онлайн стрийминг услуга, която предлага достъп до десетки телевизионни спортни канали на живо и събития с плащане за преглед. На пръв поглед изглежда легитимна услуга, но има няколко сигнални знака, че това не е така.

Първо, SportsMania приема само плащане в биткойн. Освен ако вече не сте запознати с криптовалутите, създаването на портфейл и добавянето на средства може да бъде обезсърчителен процес. SportsMania твърди, че това е да защити поверителността на клиентите си, но е възможно, защото другите методи на плащане са по-строго регулирани и могат да видят услугата, направена офлайн.

Второ, уебсайтът им не съдържа информация относно законните права за стрийминг. Освен това не можете да получите достъп до какви потоци има услугата, без да създадете акаунт и първо да платите.

Дори да остави тези проблеми настрана, добавката SportsMania Kodi има проблеми. В миналото тя е спаднала по време на важни спортни събития.

Това ни води до най-големия проблем със SportsMania и неговия Kodi addon. Тази услуга не използва официални потоци. Потребителите плащат почти $ 16 на месец, за да гледат съдържание, за което не е гарантирано, че е висококачествено, или дори да останат онлайн. SportsMania се продава на пазара като лесен, без суетене начин да гледате спортове на живо, но независимо дали разработчиците го признават или не, нещата не са толкова прости.

Поради горепосочените причини не препоръчваме на потребителите на Kodi да инсталират или предават съдържание с добавката SportsMania.

Най-добрите алтернативи на SportsMania: NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon покрива широка гама от спортове, включително футбол, хокей и бейзбол. Това, което го отличава от конкурентите му, е покритието от по-рядко излъчвани спортове като ветроходство, колоездене и ски.

Препоръчаните клипове и акценти могат да се гледат безплатно, но за пълните игри е необходим абонамент за NBC Sports Gold. Цените на абонаментите варират в зависимост от това какви спортове искате да видите. Заслужава да се спомене, че докато NBC Sports може да се гледа в няколко страни, по-голямата част от съдържанието му изисква американски IP адрес за гледане. Ако сте извън САЩ, можете да заобиколите това ограничение, като свържете VPN към американски сървър.

Тази добавка ви позволява да избирате кои спортове да се показват в резултатите и има превключвател за показване само на безплатни видеоклипове. Това означава, че е много лесно да сортирате резултатите и да намерите гледано съдържание, дори и да нямате премиум акаунт.

NBC Sports Live Extra може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Други алтернативи на SportsMania Addon

Има много други официални добавки, които предоставят същото съдържание, но идват с по-малко проблеми и по-добра поддръжка на клиенти. По-долу ще изброим някои от най-добрите алтернативи, но те представляват само малка селекция от официалните налични спортни добавки.

Sportsnet Now

Sportsnet Сега Kodi addon

Sportsnet Now е канадска платформа за стрийминг на спортове. Не предоставя безплатно съдържание и струва $ 24,99 на месец, но членството може да бъде включено в абонамента ви за кабел. Sportsnet Now обхваща всичко - от хокей до борба и е единствената платена услуга, включваща богат избор от покритие на eSports.

Sportsnet Now е достъпен само в Канада и някои игри имат регионални затъмнения. Това означава, че потребителите на Kodi, които не са в Канада, ще трябва да свързват своя VPN към сървъри в конкретни региони на Канада, за да гледат тези игри.

Sportsnet Now може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

USTV сега

USTV Now Kodi addon

USTV Now е услуга, която има за цел да позволи на членовете на американските въоръжени сили да гледат телевизия на живо от Америка, докато се разполагат на друго място. В резултат на това той не блокира своите потоци и може да бъде видян от всяка точка на света.

USTV Now има няколко абонаментни планове. Безплатен акаунт предлага седем канала, но за $ 19 ($ 29 след първите три месеца) можете да гледате още 21, включително ESPN, ESPN2 и NBC Sports. Тези платени планове също предлагат HD потоци и DVR функционалност, така че USTV Now е легален, рентабилен начин за гледане на американски спортове от чужбина..

USTV Now addon може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Допълнителният филм на FilmOn Simple осигурява достъп до стотици телевизионни потоци на живо, включително цели категории, посветени на спорта. Има канали, предлагащи състезателни, водни кросове и MMA съдържание, а най-доброто от всичко е, че този аддон е безплатен за използване. Платените абонаменти са достъпни за потребители, които търсят допълнителни канали, но това е напълно незадължително.

Трябва да се отбележи, че безплатните акаунти получават само потоци със стандартна дефиниция, но наличният брой е много по-голям от повечето други IPTV добавки. Това също означава, че FilmOn Simple може да се използва с относително бавни интернет връзки.

Добавката FilmOn Simple може да бъде намерена в хранилището SuperRepo.

заключение

Придонът Kodi SportsMania твърди, че предлага висококачествено спортно покритие, но идва с повече проблеми, отколкото предимства. Умишлено е трудно да се регистрирате, не използва официални източници и се знае, че излизат офлайн седмици по едно. За разлика от тях, алтернативите, изброени по-горе, предоставят видео с по-високо качество и са напълно легални за използване.

Тъй като SportsMania е добавка на трета страна, малко вероятно е да е имал същото задълбочено тестване по време на разработката. В резултат на това има вероятност да има повече незасегнати уязвимости, които атакуващият може да използва, за да компрометира вашата система.

Kodi има много официални спортни добавки и повечето от тях предлагат поне малко безплатно съдържание. Тези, които все още не са вероятно да са по-евтини от 14 долара на месец и не изискват да плащате с биткойн, така че ако не друго, те са по-лесни за достъп и ви позволяват да подкрепяте спортистите и радиостанциите, които правят това съдържание е възможно.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector