SportsMania Kodi addon: Je li SportsMania sigurna za upotrebu? Postoje li bolje alternative?

Razmišljate o instaliranju dodataka SportsMania Kodi? U ovom ćemo članku detaljnije pogledati dodatak SportsMania, njegov sadržaj, način na koji radi i neke druge mogućnosti koje biste možda željeli razmotriti..

SportsMania Kodi addon

Besplatni, open-source Kodi softver može se instalirati na većinu streaming uređaja, uključujući Amazon Fire TV i Firestick i većinu Android uređaja. Osnovni Kodi softver možete mijenjati s različitim dodacima, nazvanim addonima, od kojih je SportsMania jedan od mnogih.

U ovom ćemo članku istražiti dodatak SportsMania. On prikuplja veze do sportskih TV kanala uživo, ali ima nekoliko problema kojima ćemo se pozabaviti kasnije. Također ćemo pogledati sadržaj koji SportsMania nudi, njegovu strukturu cijena i funkcionalnost.

Sama Kodi je potpuno legalna za upotrebu, ali neki dodaci trećih strana pružaju pristup sadržaju koji nije pravilno licenciran. Ti su dodaci vrlo popularni, ali javno ih je demantirao Kodi tim. Da biste umanjili rizik od upada u probleme, savjetujemo našim čitateljima da istraže zakone svoje zemlje o strujanju prije nego što pokušaju koristiti Kodi u ovu svrhu..

VIDI TAKOĐER: Najbolji dodaci Kodi sportu

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ove) često koriste ljudi koji žele sakriti nelicencirani streaming od svog davatelja internetskih usluga (ISP). U skladu s tim, postoji mnogo načina na koje legitimni Kodi korisnik može imati koristi od korištenja VPN-a.

Budući da VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet, sprječavaju većinu napada Man-in-Middle, drastično povećavajući sigurnost vašeg sustava. VPN također može spriječiti vašeg davatelja internetskih usluga da proda svoje navike pregledavanja ili ugasiti vezu na temelju vaših mrežnih aktivnosti, pa čak može poboljšati vaše iskustvo strujanja..

Svaki VPN usporit će vezu, ali nisu svi stvoreni jednakom. Neki nude velike brzine, ali drže zapisnike vašeg prometa, dok su drugi vrlo sigurni, ali pregledavaju sporo. Budući da strujanje zahtijeva velike brzine interneta, važno je pronaći onu koja uravnotežuje velike brzine i privatnost.

Preporučujemo upotrebu IPVanish-a. Ima poslužitelje u više od 50 zemalja pa je pristup geolokiranom sadržaju jednostavan kao i povezivanje s pravim poslužiteljem. Također je vrlo brz, ne drži zapisnike i može se instalirati na gotovo bilo koji uređaj, uključujući Android, iPhone i Amazon Firestick.

PROČITANJE ČITALA: uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ovdje.

Što je dodatak Kodi SportsMania?

Zaslon za prijavu SportsMania Kodi addon

SportsMania je internetska usluga za streaming koja nudi pristup desecima sportskih TV kanala uživo i događajima koji se plaćaju po prikazu. Na prvi pogled čini se da je legitimna usluga, ali postoji nekoliko znakova da to nije slučaj.

Prvo, SportsMania prihvaća plaćanje samo u Bitcoin-u. Osim ako ste već upoznati s kripto valutama, postavljanje novčanika i dodavanje sredstava može biti zastrašujući proces. SportsMania tvrdi da je to zaštita privatnosti njihovih kupaca, ali moglo bi se dogoditi i zato što su drugi načini plaćanja strože regulirani i mogu vidjeti uslugu preuzetu izvan mreže.

Drugo, njihova web stranica ne sadrži podatke o pravnim pravima za strujanje. Također ne možete pristupiti onim protocima koji je usluga dostupna bez stvaranja računa i plaćanja prvo.

Čak i ako ove probleme ostavimo po strani, dodatak SportsMania Kodi ima problema. U prošlosti je propadala za vrijeme značajnih sportskih događaja.

To nas dovodi do najvećeg problema sa SportsMania-om i njegovim Kodi dodatkom. Ova usluga ne koristi službene streamove. Korisnici plaćaju gotovo 16 dolara mjesečno za gledanje sadržaja za koji nije zajamčeno da je kvalitetan, ili čak ostaju na mreži. SportsMania se plasira na jednostavan, nepristojan način gledati sport uživo, ali bez obzira na to priznaju li to programeri ili ne, stvari nisu baš tako jednostavne.

Iz gornjih razloga ne preporučujemo Kodi korisnicima instaliranje ili strujanje sadržaja s SportsMania dodatkom.

Najbolje alternative SportsMania: NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi dodatak pokriva širok spektar sportova, uključujući nogomet, hokej i bejzbol. Međutim, ono što ga izdvaja od konkurencije jest pokrivanje rjeđe emitiranih sportova poput jedrenja, biciklizma i skijanja..

Istaknuti isječci i istaknuti prikazi mogu se pregledati besplatno, ali za potpuno igre potrebna je pretplata na NBC Sports Gold. Cijene pretplate variraju ovisno o sportovima koje želite vidjeti. Vrijedno je spomenuti da iako se NBC Sports može gledati u nekoliko zemalja, većina njegovog sadržaja zahtijeva gledanje američke IP adrese. Ako se nalazite izvan SAD-a, ovo ograničenje možete zaobići povezivanjem VPN-a s američkim poslužiteljem.

Ovaj dodatak omogućuje vam odabir sportova koji će se prikazivati ​​u rezultatima, a ima i preklopku za prikazivanje samo besplatnih videozapisa. To znači da je vrlo jednostavno sortirati rezultate i pronaći gledati sadržaj, čak i ako nemate premium račun.

NBC Sports Live Extra možete pronaći u službenom skladištu Kodi addon-a.

Druge alternative SportsMania Addonu

Postoji puno drugih službenih dodataka koji pružaju isti sadržaj, ali dolaze s manje problema i boljom podrškom za korisnike. U nastavku ćemo navesti neke od najboljih alternativa, ali one predstavljaju samo mali izbor dostupnih službenih sportskih dodataka.

Sportsnet sada

Sportsnet Sada Kodi addon

Sportsnet Now je kanadska platforma za strujni sport. Ne nudi besplatan sadržaj i košta 24,99 dolara mjesečno, ali članstvo može biti uključeno u vašu pretplatu za kablove. Sportsnet Now pokriva sve, od hokeja do hrvanja i jedna je od jedina plaćenih usluga koja uključuje jak izbor pokrivenosti eSportsima.

Sportsnet Now dostupan je samo u Kanadi, a određene igre imaju regionalne nestanke. To znači da će neki od kanadskih Kodi korisnika morati povezati svoj VPN na poslužitelje u određenim regijama Kanade da bi ih gledali..

Sportsnet Now možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

USTV Now

USTV Sada je Kodi addon

USTV Now usluga je koja ima za cilj omogućiti pripadnicima američkih oružanih snaga gledanje televizije uživo iz Amerike dok su raspoređeni na drugom mjestu. Kao rezultat, svoje tokove ne blokira i može ih se vidjeti bilo gdje u svijetu.

USTV Now ima nekoliko planova za pretplatu. Besplatni račun nudi sedam kanala, ali za 19 dolara (29 USD nakon prva tri mjeseca) možete gledati dodatnih 21, uključujući ESPN, ESPN2 i NBC Sports. Ovi plaćeni planovi nude i HD streamove i DVR funkcionalnost, tako da je USTV Now zakonit, isplativ način gledanja američkih sportova iz inozemstva..

Dodatak USTV Now može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Film jednostavno

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn Simple addon nudi pristup stotinama TV streamova uživo, uključujući čitave kategorije posvećene sportu. Postoje kanali koji nude utrke, vodeni kros i MMA sadržaj, a najbolje od svega je što je ovaj dodatak besplatan za korištenje. Plaćene pretplate dostupne su korisnicima koji traže dodatne kanale, ali to je potpuno neobavezno.

Treba napomenuti da besplatni računi primaju samo streamove standardne definicije, ali dostupan je daleko veći broj od većine ostalih IPTV dodataka. To također znači da se FilmOn Simple može koristiti s relativno sporim internetskim vezama.

Film Addon FilmOn Simple može se naći u spremištu SuperRepo.

Zaključak

Kodi SportsMania dodatak tvrdi da nudi visokokvalitetnu sportsku pokrivenost, ali ima više problema nego prednosti. Namjerno se teško registrirati, ne koristi službene izvore, a poznato je da odlaze izvan mreže već tjednima. Suprotno tome, gore navedene alternative pružaju kvalitetniji videozapis i potpuno su legalne za upotrebu.

Budući da je SportsMania dodatak treće strane, malo je vjerojatno da je imao detaljno testiranje tijekom razvoja. Kao rezultat toga, vjerovatno je da će imati više neprimerenih ranjivosti koje napadač može upotrijebiti za ugrožavanje vašeg sustava.

Kodi ima mnogo službenih sportskih dodataka, a većina njih nudi barem neki besplatni sadržaj. Oni koji još uvijek vjerojatno neće biti jeftiniji od 14 USD mjesečno i ne zahtijevaju plaćanje Bitcoin-om, pa ako ništa drugo, lakše im je pristupiti i omogućavaju vam da podržite sportaše i televizijske kuće koje stvaraju ovaj je sadržaj moguć.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 86 =

Adblock
detector