SportsMania Kodi addon: SportsMania este sigur de utilizat? Există alternative mai bune?

Te gândești la instalarea suplimentului SportsMania Kodi? În acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra addonului SportsMania, a conținutului său, a modului de funcționare și a unor alternative pe care ar putea dori să le luați în considerare.

SportsMania Kodi addon

Programul gratuit Kodi open-source poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor de streaming, inclusiv Amazon Fire TV și Firestick și majoritatea dispozitivelor Android. Puteți modifica software-ul Kodi de bază cu diferite pluginuri, numite suplimente, dintre care SportsMania este unul dintre mulți.

În acest articol vom examina suplimentul SportsMania. Adună link-uri către canale TV sportive în direct, dar are câteva probleme pe care le vom aborda mai târziu. Vom analiza, de asemenea, conținutul oferit de SportsMania, structura prețurilor și funcționalitatea acestuia.

Kodi în sine este complet legal de utilizat, dar unii suplimenti terți oferă acces la conținut care nu este licențiat corespunzător. Aceste suplimente sunt foarte populare, dar au fost denunțate public de echipa Kodi. Pentru a reduce riscul de a avea probleme, vă sfătuim cititorii noștri să cerceteze legile țării lor în streaming înainte de a încerca să folosească Kodi în acest scop..

VEZI SI: Cele mai bune suplimente sportive Kodi

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea folosite de către persoane care caută să-și ascundă streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Acestea fiind spuse, există multe moduri în care un utilizator Kodi legitim poate beneficia de utilizarea unui VPN.

Deoarece VPN-urile vă criptează traficul de rețea, acestea împiedică majoritatea atacurilor Man-in-the-Middle, crescând drastic securitatea sistemului. Un VPN vă poate opri ISP-ul să vă vândă obiceiurile de navigare sau să vă accelereze conexiunea în funcție de activitățile dvs. online, deci vă poate îmbunătăți experiența de streaming.

Fiecare VPN vă va încetini conexiunea, dar nu toate sunt create egale. Unele oferă viteze mari, dar păstrează jurnalele traficului dvs., în timp ce altele sunt foarte sigure, dar căutarea lentă la un crawl. Deoarece streamingul necesită viteze rapide de internet, este important să găsim una care să echilibreze viteze mari și confidențialitate.

  Персонализирайте опциите на менюто Kodi: Как да промените опциите на менюто в Kodi

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Are servere în mai mult de 50 de țări, astfel încât accesarea conținutului geolocat este la fel de simplă ca conectarea la serverul potrivit. De asemenea, este foarte rapid, nu păstrează jurnalele și poate fi instalat pe aproape orice dispozitiv, inclusiv Android, iPhone și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Care este suplimentul Kodi SportsMania?

Ecran de conectare SportsMania Kodi addon

SportsMania este un serviciu de streaming online care oferă acces la zeci de canale TV sportive în direct și evenimente plătite. La prima vedere, pare să fie un serviciu legitim, dar există câteva semne indicative că nu este cazul.

În primul rând, SportsMania acceptă doar plata în Bitcoin. Dacă nu sunteți deja familiarizați cu criptomonedele, configurarea unui portofel și adăugarea de fonduri poate fi un proces descurajant. SportsMania susține că aceasta este pentru a proteja confidențialitatea clienților lor, dar s-ar putea foarte bine, deoarece alte metode de plată sunt mai strict reglementate și ar putea vedea serviciul luat offline.

În al doilea rând, site-ul lor web nu conține informații cu privire la drepturile de transmitere legală. De asemenea, nu puteți accesa ce fluxuri disponibile de serviciu fără a crea un cont și a plăti mai întâi.

Chiar dacă pun aceste probleme deoparte, suplimentul SportsMania Kodi are probleme. În trecut, aceasta a scăzut în timpul evenimentelor sportive de mare anvergură.

Aceasta ne duce la cea mai mare problemă cu SportsMania și cu addon-ul său Kodi. Acest serviciu nu utilizează fluxuri oficiale. Utilizatorii plătesc aproape 16 USD pe lună pentru a viziona conținut care nu este garantat de înaltă calitate sau chiar să stea online. SportsMania se comercializează ca fiind o modalitate ușoară și fără probleme de a viziona sporturi live, dar indiferent dacă dezvoltatorii recunosc sau nu, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să redea conținut cu ajutorul addonului SportsMania.

  Ce este suplimentul Magic Dragon Kodi? Ar trebui să instalați Magic Dragon?

Cele mai bune alternative la SportsMania: NBC Sports Live Extra

Addon NBC Sports Live Extra Kodi acoperă o gamă largă de sporturi incluzând fotbal, hochei și baseball. Ceea ce îl diferențiază de concurenți este, totuși, acoperirea sporturilor mai puțin difuzate, cum ar fi navigația, ciclismul și schiul..

Clipurile prezentate și cele mai importante pot fi vizualizate gratuit, dar jocurile complete necesită un abonament NBC Sports Gold. Prețurile abonamentelor variază în funcție de sporturile pe care dorești să le vezi. Merită menționat faptul că, deși NBC Sports poate fi vizualizat în mai multe țări, cea mai mare parte a conținutului său necesită o adresă IP americană pentru a fi vizionată. Dacă sunteți în afara SUA, puteți evita această restricție conectând VPN-ul dvs. la un server american.

Acest addon vă permite să alegeți ce sporturi sunt afișate în rezultate și are o alternativă pentru a afișa doar videoclipuri gratuite. Acest lucru înseamnă că este foarte simplu de a sorta rezultatele și de a găsi conținut ce poate fi consultat, chiar dacă nu aveți un cont premium.

NBC Sports Live Extra poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Alte alternative la SportsMania Addon

Există o mulțime de alte suplimente oficiale care oferă același conținut, dar care vin cu mai puține probleme și o asistență mai bună pentru clienți. Vom enumera câteva dintre cele mai bune alternative de mai jos, dar acestea reprezintă doar o mică selecție a suplimentelor oficiale pentru sport disponibile.

Sportsnet Acum

Sportsnet Acum Kodi addon

Sportsnet Now este o platformă canadiană de streaming sportiv. Nu oferă niciun conținut gratuit și costă 24,99 USD pe lună, dar abonamentul poate fi inclus în abonamentul dvs. de cablu. Sportsnet Acum acoperă totul, de la hochei până la lupte și este unul dintre singurele servicii plătite care include o selecție puternică de acoperire a eSports.

Sportsnet Acum este disponibil doar în Canada, iar anumite jocuri au blocaje regionale. Acest lucru înseamnă că utilizatorii non-canadieni Kodi vor trebui să-și conecteze VPN-ul la serverele din anumite regiuni din Canada pentru a urmări aceste jocuri.

Sportsnet Acum poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

  Добавка Kodi Streamhub: Трябва ли да го инсталирате? Безопасна ли е за употреба?

USTV Acum

USTV Acum Kodi addon

USTV Now este un serviciu menit să permită membrilor Armatei SUA să se uite la TV în direct din America în timp ce sunt dislocate în altă parte. Drept urmare, acesta nu își blochează regiunile și poate fi vizualizat de oriunde în lume.

USTV Acum are mai multe planuri de abonament. Un cont gratuit oferă șapte canale, dar pentru 19 dolari (29 dolari după primele trei luni) puteți urmări încă 21 inclusiv ESPN, ESPN2 și NBC Sports. Aceste planuri plătite oferă, de asemenea, fluxuri HD și funcționalitate DVR, astfel încât USTV Now este o modalitate legală și eficientă de a urmări sportul american din străinătate.

Adăugarea USTV Now poate fi găsită în depozitul oficial de completări Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Plusul FilmOn Simple oferă acces la sute de fluxuri TV live, inclusiv categorii întregi dedicate sportului. Există canale care oferă conținut de curse, cursă de apă și MMA, și cel mai bine, acest addon este liber de utilizat. Abonamentele plătite sunt disponibile pentru utilizatorii care caută canale suplimentare, dar acest lucru este complet opțional.

Trebuie menționat că conturile gratuite primesc doar fluxuri de definiție standard, dar numărul disponibil este mult mai mare decât majoritatea celorlalte suplimente IPTV. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că FilmOn Simple poate fi utilizat cu conexiuni la internet relativ lente.

Adăugarea FilmOn Simple poate fi găsită în depozitul SuperRepo.

Concluzie

Kodi SportsMania adaugă că oferă o acoperire sportivă de înaltă calitate, dar vine cu mai multe probleme decât avantaje. În mod intenționat este dificil să te înregistrezi, nu folosește surse oficiale și se știe că merge offline săptămâni la rând. În schimb, alternativele enumerate mai sus oferă o calitate video de calitate superioară și sunt complet legale de utilizat.

Deoarece SportsMania este un terț adițional, este puțin probabil să fi avut aceleași testări amănunțite în timpul dezvoltării. Drept urmare, este probabil să existe mai multe vulnerabilități neatacate pe care un atacator le-ar putea folosi pentru a vă compromite sistemul.

Kodi are multe suplimente oficiale pentru sport, iar majoritatea oferă cel puțin un conținut gratuit. Cele care nu sunt în continuare probabil să fie mai puțin costisitoare de 14 dolari pe lună și nu necesită să plătiți cu Bitcoin, așa că, dacă nimic altceva, sunt mai ușor de accesat și vă permit să sprijiniți sportivii și difuzorii care fac acest conținut este posibil.

About the author

Comments

  1. La instalarea suplimentului SportsMania Kodi, trebuie să fiți conștienți de riscurile implicate în utilizarea unor suplimente terțe care oferă acces la conținut neautorizat. Este important să verificați legile țării dvs. în ceea ce privește streamingul înainte de a utiliza Kodi în acest scop. În plus, este recomandat să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja traficul de rețea și pentru a vă asigura că sunteți în siguranță în timpul streamingului. SportsMania este un serviciu de streaming online care oferă acces la canale TV sportive în direct și evenimente plătite, dar există semne că acesta nu este un serviciu legitim. În schimb, există alternative mai sigure și mai legale, cum ar fi NBC Sports Live Extra, Sportsnet Acum, USTV Acum și FilmOn Simple.

  2. l de autor sau licențierea conținutului lor, ceea ce poate indica faptul că nu au dreptul legal de a oferi acest conținut. De asemenea, există rapoarte că SportsMania a avut probleme cu furnizarea de conținut în trecut și că au existat probleme cu plata și suportul clienților. În general, recomandăm să fiți precauți atunci când utilizați suplimente terțe pentru Kodi și să vă asigurați că aveți dreptul legal de a accesa conținutul pe care îl vizionați. Există alternative mai sigure și mai fiabile disponibile, cum ar fi NBC Sports Live Extra, Sportsnet Now și USTV Now. În plus, utilizarea unui VPN poate îmbunătăți securitatea și confidențialitatea dvs. în timp ce utilizați Kodi.

  3. oncrete despre companie sau echipa din spatele serviciului, ceea ce poate fi un semn de lipsă de transparență. În plus, există rapoarte de la utilizatori care au avut probleme cu serviciul, cum ar fi canale care nu funcționează sau întârzieri în fluxul video. În general, recomandăm să fiți precauți înainte de a utiliza SportsMania și să luați în considerare alternative mai sigure și mai fiabile.

Comments are closed.