Sportsnet Now Kodi addon: korak po korak vodič za instalaciju

Tražite li podatke o addonu Sportsnet Now Kodi? U ovom ćemo vodiču objasniti što je dodatak Sportsnet Now. Također ćemo vam pokazati kako ga instalirati i konfigurirati.

Sportsnet sada Kodi

Kodi je jedan od najlakših načina za postavljanje vlastitog sustava kućnog kina. Besplatan je, otvoreni kod i ima svestranost s kojom se ne može podudarati većina ostalih softvera medijskog centra. Kodi se može instalirati na ogroman niz različitih uređaja, uključujući PC (Windows, Mac i Linux), Apple TV, iPhone, Android, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi i USB flash pogon.

 Kodi pruža dva načina za pristup sadržaju. Može izravno reproducirati sve audio ili video datoteke pohranjene na vašem uređaju, ali to nije idealno za platforme s malom količinom prostora za pohranu. Umjesto toga, mnogi Kodi korisnici odlučuju instalirati dodatne dodatke poznate kao addons. Ovi dodaci umjesto toga skupljaju sadržaj iz internetskih izvora. Iako im je potrebna internetska veza, oni obično nude pristup gigabajtima sadržaja, a imaju relativno male zahtjeve za pohranu.

Sportsnet Now je službeni dodatak koji pruža pristup potpuno licenciranom pokrivanju kanadskih sportova i ostalih međunarodnih sportova na koje pokriva Sportsnet. Ovaj će vas vodič uputiti kroz instalaciju i konfiguriranje Sportsnet Now Kodi dodatka. Govorit ćemo i o funkcionalnosti koju ovaj dodatak nudi.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek posjedujte istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodi dodatku, streamu ili spremištu.

Kako sigurno koristiti Kodi

S toliko života provedenog na mreži, ljudi širom svijeta okreću se virtualnim privatnim mrežama (VPN-ovima) kako bi svoje podatke i navike pregledavanja zadržali privatnima. Postoji puno dezinformacija o VPN-ima, ali postoji mnogo dobrih razloga zašto osoba koja poštuje zakone može upotrebljavati VPN, pogotovo ako je korisnik Kodi-ja.

Službeni dodaci poput Sportsnet Now-a obično se testiraju i potvrđuju temeljitije od dodataka drugih proizvođača, ali su i dalje podložni otmici. Korištenjem napada Man-in-Middle (MitM), napadač je mogao vidjeti i kontrolirati sve što radite na mreži. 

Zbog nedavnog ukidanja zaštite od širokopojasne mreže FCC, davateljima internetskih usluga u SAD-u sada je omogućeno da prodaju vašu povijest pregledavanja. Nadalje, otkriveno je da nekoliko velikih davatelja internetskih usluga namjerno ograničava brzinu interneta svojih kupaca u pokušaju da obeshrabri streaming videozapisa putem interneta.. 

Dobar VPN može vas zaštititi od svih gore navedenih prijetnji. Oni kriptiraju svaki dolazni i odlazni bit mrežnog prometa. Budući da bi ovom šifriranju trebalo nekoliko tisuća godina da se prekine, sprječava većinu MitM napada. Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može reći točno što radite, manje je vjerovatno da će automatski ugasiti mrežnu brzinu. S neograničenom mrežnom brzinom možete čak ustanoviti da vaši mediji mirnije reproduciraju.

Preporučujemo korištenje VPN usluge nazvane IPVanish. IPVanish gradi i održava vlastitu poslužiteljsku infrastrukturu, omogućavajući joj brzo i dosljedno povezivanje. Radi sa svim Kodijevim dodacima koje smo testirali i ima poslužitelje u 55 različitih zemalja. 

Uz to, IPVanish je vrlo prenosiv. Imaju softver za Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Oni su ujedno i jedini visokopozicionirani pružatelj VPN-a čija se aplikacija nalazi u zadanoj trgovini Amazon Fire Stick-a, tako da možete ostati zaštićeni bez obzira gdje se nalazite.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Kako instalirati dodatak Sportsnet Now Kodi

Kako instalirati Sportsnet Now na Kodi

SportsNet Now je brz i jednostavan za instalaciju. Prvo otvorite Kodi. Pogledajte izbornik na lijevoj strani početnog zaslona. Kliknite na opciju koja kaže Add-ons.

Instalirajte Sportsnet odmah

Zatim kliknite na ikonu koja izgleda kao kutija. Ovo se nalazi u gornjem lijevom kutu, ispod naslova stranice.

Sportsnet Now Kodi Tutorial

Zatim odaberite Instalacija iz skladišta. Obično biste prvo trebali instalirati spremište, ali kako je dodatak Sportsnet Now-a u službenom Kodi repo-u, ovaj korak možemo preskočiti.

Kodi Sportsnet Now addon

Pomičite se po popisu instaliranih spremišta i odaberite opciju Službeno skladište dodataka Kodi. Zatim kliknite na Video dodaci a na popisu na sljedećoj stranici pronađite Sportsnet Now. Pomoću trake za pomicanje s desne strane možete se brzo kretati po popisu.

Službeni Sportsnet Now Kodi addon

Kad pronađete addon, kliknite ga. Na kraju kliknite ikonu Instalirati gumb na desnoj strani. Trebali biste vidjeti obavijest koja vam govori da je Sportsnet Now ispravno instaliran. Ipak, morate još učiniti prije nego što upotrebljavate ovaj dodatak: prijava.

Na početnom zaslonu desnom tipkom miša kliknite ikonu SportsNet Now i odaberite postavke. Odavde možete unijeti svoje korisničko ime i lozinku za Sportsnet Now. Morat ćete odabrati i davatelja kablovskih usluga. Nakon što to učinite, kliknite ikonu u redu s desne strane i pokrenite dodatak. Ako su vaše vjerodajnice za prijavu točne, trebali biste moći vidjeti sav dostupni sadržaj uživo i na zahtjev.

SportsNet Now je kanadska tvrtka i ako ste izvan Kanade, vidjet ćete da se videozapisi neće reproducirati. Ovo zaključavanje regije možete zaobići tako što ćete VPN povezati s kanadskim poslužiteljem. Također, određene igre hokeja zaključavaju se na specifičniji način. Za njih ćete se morati povezati s poslužiteljem u regiji koju pokriva jedan od timova za igranje. Na primjer, da biste gledali Maple Leafs u Torontu, morat ćete se povezati s poslužiteljem u Torontu.

Konfigurirajte dodatak Sportsnet Now Kodi

Sportsnet Now odličan je način gledanja kanadskih sportova uživo i na zahtjev. Ako imate paket kabela, možda ćete naći da je uključena pretplata na Sportsnet Now, ali čak i ako nije, možete se registrirati i ovdje dobiti besplatnu probnu verziju od mjesec dana..

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi sport

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 26

Adblock
detector