Sportsnet Now Kodi addon: ръководство за инсталация стъпка по стъпка

Търсите информация за добавката на Sportsnet Now Kodi? В това ръководство ще обясним какво представлява добавката Sportsnet Now. Ще ви покажем и как да го инсталирате и конфигурирате.

Sportsnet Сега Kodi

Kodi е един от най-лесните начини да настроите своя собствена система за домашно кино. Той е безплатен, с отворен код и може да се похвали с многофункционалност, с която повечето други софтуерни програми не могат да отговарят. Kodi може да бъде инсталиран на огромен масив от различни устройства, включително компютър (Windows, Mac и Linux), Apple TV, iPhone, Android, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi и USB флаш устройство.

 Kodi предоставя два начина за достъп до съдържание. Той може директно да възпроизвежда всички аудио или видео файлове, съхранявани на вашето устройство, но това не е идеално за платформи с малко количество място за съхранение. Вместо това много потребители на Kodi избират да инсталират допълнителни плъгини, известни като addons. Тези добавки вместо това събират съдържание от онлайн източници. Въпреки че им е необходима интернет връзка, те обикновено осигуряват достъп до гигабайти съдържание, като същевременно имат сравнително малки изисквания за съхранение.

Sportsnet Now е официален аддон, който предоставя достъп до напълно лицензирано покритие на канадските спортове и други международни спортове, обхванати от Sportsnet. Това ръководство ще ви преведе през инсталирането и конфигурирането на добавката Sportsnet Now Kodi. Ще говорим и за функционалността, която предлага този аддон.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до която и да е добавка, поток или хранилище на Kodi.

Как да използвате Kodi безопасно

С толкова голяма част от живота, прекаран онлайн, хората по целия свят се обръщат към виртуални частни мрежи (VPN), за да запазят личните си данни и навиците за сърфиране. Има много дезинформация за VPN, но има много добри причини един спазващ закона човек да може да използва VPN, особено ако е потребител на Kodi.

Официалните добавки като Sportsnet Now обикновено се тестват и валидират по-щателно от добавки на трети страни, но те все още са уязвими за отвличане. Използвайки атака Man-in-the-Middle (MitM), нападателят може да вижда и контролира всичко, което правите онлайн. 

Поради неотдавнашното отмяна на широколентовите защити на FCC, на доставчиците на интернет услуги (ISP) в САЩ вече е разрешено да продават вашата история на сърфиране. Освен това е установено, че няколко големи интернет доставчици умишлено ограничават скоростта на интернет на своите клиенти в опит да възпрепятстват поточните видеоклипове онлайн. 

Един добър VPN може да ви защити от всички горепосочени заплахи. Те криптират всеки входящ и изходящ бит на мрежовия трафик. Тъй като това криптиране ще отнеме няколко хиляди години, за да се прекъсне, то предотвратява по-голямата част от атаките на MitM. Тъй като вашият интернет доставчик не може да каже точно какво правите, има по-малка вероятност автоматично да ограничи скоростите на вашата мрежа. С неограничените скорости на мрежата можете дори да откриете, че вашите медии възпроизвеждат по-плавно.

Препоръчваме да използвате VPN услуга, наречена IPVanish. IPVanish изгражда и поддържа собствена сървърна инфраструктура, което му позволява да осигурява бързи и последователни връзки. Работи с всеки Kodi добавка, който сме тествали, и има сървъри в 55 различни страни. 

Освен това IPVanish е много преносим. Те разполагат със софтуер за Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Те са и единственият високопоставен VPN доставчик, чието приложение е в магазина за приложения по подразбиране на Amazon Fire Stick, така че можете да останете защитени, независимо къде се намирате.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% от планове за IPVanish тук.

Как да инсталирате добавката на Sportsnet Now Kodi

Как да инсталирате Sportsnet Now на Kodi

SportsNet Now е бърз и лесен за инсталиране. Първо, отворете Kodi. Разгледайте менюто отляво на началния екран. Кликнете върху опцията, която казва Добавки.

Инсталиране на Sportsnet сега

След това кликнете върху иконата, която изглежда като кутия. Това е в горния ляв ъгъл, под заглавието на страницата.

Sportsnet Now Kodi Урок

След това изберете Инсталиране от хранилище. Обикновено първо трябва да инсталирате хранилището, но тъй като добавката Sportsnet Now е в официалното репо за Kodi, можем да пропуснем тази стъпка.

Kodi Sportsnet Now addon

Превъртете списъка с инсталирани хранилища и изберете Официално хранилище за добавки Kodi. След това щракнете върху Видео добавки и намерете Sportsnet Now в списъка на следващата страница. Можете да използвате лентата за превъртане вдясно, за да се придвижите бързо през списъка.

Официален Sportsnet Сега Kodi addon

Когато намерите добавката, щракнете върху нея. Накрая щракнете върху Инсталирай бутон вдясно вдясно. Трябва да видите известие, което ви казва, че Sportsnet Now е инсталиран правилно. Все пак има още нещо, което трябва да се направи, преди да можете да използвате този добавка: влезте в системата.

От началния екран щракнете с десния бутон върху иконата SportsNet Now и изберете Настройки. От тук можете да въведете потребителското си име и паролата за Sportsnet Now. Ще трябва да изберете доставчика си на кабели. След като направите това, щракнете върху Добре бутон отдясно и стартирайте добавката. Ако вашите идентификационни данни за вход са правилни, трябва да можете да видите цялото налично съдържание на живо и при поискване.

SportsNet Now е канадска компания и ако сте извън Канада, ще откриете, че видеоклиповете няма да се възпроизвеждат. Можете да заобиколите това заключване на региона, като свържете VPN към канадски сървър. Също така някои хокейни игри се заключват по по-специфичен начин. За тях ще трябва да се свържете със сървър в регион, обхванат от един от играещите отбори. Например, за да гледате как играят Maple Leafs в Торонто, ще трябва да се свържете със сървър в Торонто.

Конфигурирайте добавката на Sportsnet Now Kodi

Sportsnet Now е чудесен начин да гледате канадски спортове на живо и при поискване. Ако разполагате с кабелен пакет, може да откриете, че абонаментът за Sportsnet Now е включен, но дори и да не е, можете да се регистрирате и да получите безплатна месечна пробна версия тук.

Вижте също: Най-добрите спортни добавки Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector