Sportsnet Now Kodi kiegészítő: lépésről lépésre telepítési útmutató

Információt keres a Sportsnet Now Kodi addonról? Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, mi a Sportsnet Now kiegészítő. Azt is megmutatjuk, hogyan kell telepíteni és konfigurálni.

Sportsnet most Kodi

A Kodi az egyik legegyszerűbb módszer a házimozi rendszer felállításához. Ingyenes, nyílt forráskódú, és olyan sokoldalúsággal büszkélkedhet, amellyel a legtöbb médiaközpont-szoftver nem felel meg. A Kodi telepíthető számos különféle eszközre, beleértve a számítógépet (Windows, Mac és Linux), Apple TV, iPhone, Android, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi és USB flash meghajtót..

 A Kodi kétféle módon nyújt hozzáférést a tartalomhoz. Közvetlenül lejátszhatja a készüléken tárolt audio- vagy videofájlokat, de ez nem ideális olyan platformon, ahol kis tárhely van. Ehelyett sok Kodi-felhasználó úgy dönt, hogy további bővítményeket telepít, mint kiegészítőket. Ezek a kiegészítők online tartalmakból gyűjtik a tartalmat. Míg működésükhöz internetkapcsolat szükséges, általában gigabájt tartalomhoz férnek hozzá, miközben viszonylag kis tárolási igényekkel rendelkeznek.

A Sportsnet Now egy hivatalos kiegészítő, amely hozzáférést biztosít a kanadai sportok és a Sportsnet által lefedett egyéb nemzetközi sportok teljes körűen engedélyezett lefedettségéhez. Ez az útmutató bemutatja a Sportsnet Now Kodi kiegészítő telepítését és konfigurálását. Arról is beszélünk, hogy ez a kiegészítő milyen funkciókat kínál.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

Mivel az élet sok részét online töltik, az emberek szerte a világon virtuális magánhálózatokhoz (VPN) fordulnak, hogy adataikat és böngészési szokásaikat magántulajdonban tartsák. A VPN-ekkel kapcsolatban sok félrevezető információ található, de számos jó oka van annak, hogy egy törvényt betartó személy VPN-t használhat, különösen, ha Kodi-felhasználó..

A hivatalos kiegészítőket, mint például a Sportsnet Now, általában alaposabban tesztelik és validálják, mint a harmadik féltől származó kiegészítők, ám ezek még mindig vannak kitéve az eltérítéseknek. A Man-in-the-Middle (MitM) támadás használatával a támadó láthatja és irányíthatja mindazt, amit online tesz. 

Az FCC szélessávú védelmének közelmúltbeli hatályon kívül helyezése miatt az USA-ban az internetszolgáltatók (ISP-k) most már eladhatják böngészési előzményeiket. Ezenkívül számos nagy internetszolgáltatóról kimutatták, hogy szándékosan korlátozzák ügyfeleik internetes sebességét annak érdekében, hogy elkerüljék a videók online streamingjét. 

Egy jó VPN megvédi Önt a fenti fenyegetésekkel szemben. Titkosítják a bejövő és kimenő hálózati forgalmat. Mivel ennek a titkosításnak több ezer évig kellene törnie, megakadályozza a MitM támadások többségét. Mivel az internetszolgáltató nem tudja pontosan megmondani, amit csinál, kevésbé valószínű, hogy automatikusan fojtják a hálózati sebességet. Korlátlan hálózati sebesség mellett azt is tapasztalhatja, hogy a média simábban játszik.

Javasoljuk az IPVanish nevû VPN-szolgáltatás használatát. Az IPVanish saját szerverinfrastruktúrát épít és tart fenn, lehetővé téve a gyors, konzisztens kapcsolatok biztosítását. Mindegyik tesztelt Kodi kiegészítéssel működik, és kiszolgálói vannak 55 különböző országban. 

Ezen felül az IPVanish nagyon hordozható. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Ők az egyetlen magas szintű VPN-szolgáltató, akiknek az alkalmazás az Amazon Fire Stick alapértelmezett alkalmazásboltjában található, így védelmet élvezhet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az itt található IPVanish-tervekkel.

Hogyan telepítsük a Sportsnet Now Kodi kiegészítőt

Hogyan telepítsük a Sportsnet Now programot a Kodi-ra

A SportsNet Now gyorsan és egyszerűen telepíthető. Először nyisd meg a Kodi-t. Vessen egy pillantást a kezdőképernyő bal oldalán található menüre. Kattintson a megadott opcióra Kiegészítői.

A Sportsnet telepítése most

Ezután kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint a doboz. Ez a bal felső sarokban, az oldal címe alatt található.

Sportsnet Now Kodi bemutatója

Ezután válassza a lehetőséget Telepítés a lerakatból. Általában előbb a lerakatot kell telepítenie, de mivel a Sportsnet Now kiegészítő a hivatalos Kodi repo-ban található, kihagyhatjuk ezt a lépést.

Kodi Sportsnet Now addon

Görgessen a telepített adattárak listájában, és válassza a lehetőséget Hivatalos Kodi kiegészítő tároló. Ezután kattintson a gombra Videó kiegészítők és keresse meg a Sportsnet Now szoftvert a következő oldal listáján. A jobb oldali görgetősáv segítségével gyorsan átjuthat a listán.

Hivatalos Sportsnet Now Kodi kiegészítő

Ha megtalálta a kiegészítőt, kattintson rá. Végül kattintson a Telepítés gombot a jobb szélén. Látnia kell egy értesítést, amely arról szól, hogy a Sportsnet Now megfelelően lett telepítve. Még mindig van egy dolog, amelyet meg kell tenni, mielőtt felhasználhatja ezt a kiegészítőt: bejelentkezés.

A kezdőképernyőn kattintson a jobb gombbal a SportsNet Now ikonra, és válassza a lehetőséget Beállítások. Innentől beírhatja a Sportsnet Now felhasználónevét és jelszavát. Azt is ki kell választania a kábelszolgáltatóját. Ha ez megtörtént, kattintson a rendben gombot a jobb oldalon, és indítsa el az addon. Ha a bejelentkezési adatai helyesek, akkor látnia kell az összes elérhető élő és igény szerinti tartalmat.

A SportsNet Now egy kanadai vállalat, és ha Kanadán kívül tartózkodsz, akkor azt találja, hogy a videók nem játszhatók le. Ezt a regionális zárolást megkerülheti, ha VPN-jét egy kanadai szerverhez csatlakoztatja. Ezenkívül egyes hoki játékokat konkrétabb módon zárolnak. Ehhez csatlakoznia kell egy szerverhez egy régióban, amelyet az egyik játszó csapat lefed. Például a Toronto Maple Leafs játékának megtekintéséhez csatlakoznia kell egy torontói szerverhez.

Konfigurálja a Sportsnet Now Kodi kiegészítőt

A Sportsnet Now nagyszerű módja annak, hogy élő és igény szerint kanadai sportokat nézhessenek. Ha rendelkezik kábelcsomagjával, előfordulhat, hogy a Sportsnet Now előfizetés tartalmazza, de még ha nem is, itt regisztrálhat, és itt megszerezheti a havi ingyenes próbaverziót..

Lásd még: A legjobb Kodi sport-kiegészítők

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 36

Adblock
detector