SuperRepo Kodi-tároló: Hogyan telepítsük a SuperRepo-t a Kodi-ra

 superrepo logó

 A Kodi egy olyan szoftvercsomag, amely lehetővé teszi egy médiaközpont létrehozását otthonában minimális erőfeszítéssel és időbefektetéssel. A telepítés után azonban hozzá kell adnia némi tartalmat. Ehhez importálhat zenéket és videókat, amelyeket helyben tárol a számítógépen, vagy telepíthet olyan kiegészítőket, úgynevezett kiegészítőket, amelyek hozzáférést biztosítanak más emberek által üzemeltetett médiahöz..

Ezeknek a kiegészítőknek több tucat található a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban, de ha nagyobb változatosságot keres, akkor miért ne próbálja meg telepíteni a SuperRepo-t, a Kodi legnagyobb harmadik fél által létrehozott kiegészítő tárolóját? Ne aggódjon: ez egy meglehetősen egyszerű folyamat, és lépésről lépésre végigvezeti Önt.

Meg kell jegyezni, hogy a SuperRepo lassabban és ritkábban frissíti tartalmát, mint a többi adattár, így a benne található kiegészítők nem feltétlenül a legfrissebb verziók. Ezért fontos ellenőrizni, hogy a letöltött kiegészítő legfrissebb verzióját használja-e, mivel a korábbi verziók esetleg nem feltétlenül tartalmaznak sebezhetőségeket.

A telepített kiegészítők aktuális verziószámának ellenőrzéséhez egyszerűen görgessen le a főmenüben, és kattintson a Kiegészítők, majd a Saját kiegészítők és végül az Összes elemre. Minden egyes kiegészítő verziószáma a képernyő jobb oldalán jelenik meg.

Ezenkívül a SuperRepo számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek közül néhány teljesen legális, mint például az USTVNow, mások pedig nem hivatalosak, és nem szponzorált streaming lehetőségeket kínálnak. A SuperRepo számára nem adunk kiegészítő javaslatokat ebben az útmutatóban. A felhasználóknak telepítésük előtt meg kell vizsgálniuk a különféle kiegészítőket.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mielőtt bármilyen kiegészítőt telepítne a lerakatból, fontos tudni, hogyan kell megvédeni magát. Nincs garancia arra, hogy adatai és a böngészési előzmények titkosak lesznek. Egyes internetszolgáltatóknak (ISP) vannak olyan automatizált rendszereik is, amelyek felismerik a tartalom streamingjét. Ezek súlyosan befolyásolhatják a hálózati sebességet, még akkor is, ha nem illegálisan cselekszik.

Ennek módja van annak megakadályozására, miközben biztosítja, hogy adatai privátak maradjanak. Virtuális magánhálózatot (VPN) használhat a számítógépre és a számítógépre irányuló összes adat titkosításához, ezáltal megtévesztheti az összes továbbított információt, és megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató korlátozza a sebességét. Az IPVanish használatát javasoljuk – ez egy olcsó és megbízható VPN, amely nem tárol semmilyen naplót tevékenységeiről, és nem lassítja le.

  Indigo Kodi Addon: Hogyan kell telepíteni, és miért kellene azt használni?

Olvasó üzlet: Itt akár 60% -ot takaríthat meg az IPVanish tervekkel.

A Kodi telepítése

A tárolók vagy kiegészítők telepítésének megkezdése előtt el kell indítania a Kodi számítógépen. Keresse meg böngészőjét a https://kodi.tv/download webhelyen, és válassza ki a használt operációs rendszert, valamint a Kodi kívánt verzióját. A telepítőnek meg kell kezdenie a letöltést. Amint kész, futtassa, majd készen állva nyissa meg a Kodi-t. 

A Kodi SuperRepo tároló telepítése

A SuperRepo telepítése felé tett első lépés nagyon egyszerű. Meg kell mondanunk Kodinak, hogy hol található a lerakat ZIP fájlja. Vagy elmentheti számítógépére, vagy letöltheti közvetlenül a Kodi-ból, és megmutatjuk, hogyan teheti meg mindkettőt az alábbiak szerint.

A SuperRepo mentése helyileg

Először nyissa meg a böngészőt, és írja be a “http://srp.nu” címsorba, levonva az idézőjelekből. Kattintson a Kodi verziójára (Helix a Kodi 14.2, Isengard a Kodi 15, Jarvis a Kodi 16 és Krypton a Kodi 17), majd kattintson a következő oldalra, és végül kattintson a ZIP fájl nevére a utolsó oldal.

Ez letölti a SuperRepo szoftvert. Jegyezze fel a helyet, ahova menti, mert ez néhány perc alatt fontos lesz.

SuperRepo hozzáadása forrásként

A kezdőképernyőn kattintson a fogaskerékhez hasonló ikonra. Ez eljut a Beállítások oldalra.

superrepo 1

Ezután kattintson a jobb alsó sarokban található Fájlkezelő lehetőségre. Ez a terület lehetővé teszi számunkra új forrás hozzáadását.

SR2

A bal oldali lista alján kattintson a Forrás hozzáadása elemre.

SR3

Kattintson a megjelenő ablakban látható mezőre. Most, ha közvetlenül a számítógépére mentette a SuperRepo-t, itt adja meg azt a helyet, ahova mentte. Vagy közvetlenül írhatja be, vagy keresse meg a jobb oldalon a Tallózás gombra kattintva.

Ha nem mentte meg helyben, akkor a „http://srp.nu” címet használja forráscímként, emlékezve arra, hogy eltávolította az idézőjeleket.

  Како се користи ИМДб на Коди-ју

Ezután írja be a forrás nevét az alsó mezőbe. Itt használtuk a „SuperRepo” -t, csak azért, hogy egyszerűbbé tegyük a dolgokat, de megnevezheti, amit csak akar.

SR4

Kiegészítők telepítése a SuperRepo lerakatból

Most, hogy a SuperRepo telepítve van, valószínűleg telepíteni szeretne néhány benne található kiegészítőt. Ehhez görgessen lefelé a menüben a Kodi kezdőképernyőjén, és kattintson a Kiegészítők opcióra.

SR5

Innentől kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy kartondoboz. Ez az oldal eljuttat minket az új kiegészítők telepítéséhez. SR6

 A következő oldalon lévő listában kattintson a Telepítés ZIP-fájlból lehetőségre.

SR7

Válassza ki a SuperRepo lerakatot a listából. Ne feledje, hogy ha korábban másként nevezte el, akkor lehet, hogy nem nevezik „SuperRepo” -nak. Ehelyett keressen mindent, amit úgy döntött, hogy hívja.

SR8

Ezután válassza ki a Kodi verzióját, amelyet használ. A Krypton a Kodi 17 hivatalos neve, tehát ha csak nemrég telepítette a Kodi-t, akkor valószínűleg ez a verzió, amire szüksége van.

Ha helyben mentette a SuperRepo-t, kihagyhatja ezt a lépést.

A következő képernyőn válassza ki, melyik alraktárakat szeretné telepíteni. A SuperRepo valójában annyi kiegészítőt tartalmaz, hogy könnyebb őket csoportokra bontani, mint egyszerre böngészni. Letöltheti például csak a videó kiegészítőket. Egyelőre mindent kiválasztunk, majd kattintson a zip fájlra.

SR 9

Miután ezt megtette, visszakerül a Bővítő böngésző oldalra. Ezúttal válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget.

SR10

Görgessen lefelé a listán, amíg meg nem jelenik a SuperRepo tárolók, amelyeket egy pillanattal ezelőtt telepítettek.

Ha rákattint egyre, akkor böngészhet az összes kiegészítőben, bár a SuperRepo Repositories mappában először egy alkategória-kiegészítő telepítésére van szükség..

És ez az! Most már hozzáférhet az összes bővítményhez, amelyet a Kodi legnagyobb tárolója kínálhat. Egyszerűen fogalmazva: a SuperRepo-ban mindenkinek van valami, és ha nem talál kedvelt kiegészítőt, akkor az nem a választás hiánya miatt lenne.

A SuperRepo számos nagyszerű kiegészítőt tartalmaz a hivatalos tartalomhoz, ideértve azokat, amelyeket élő TV-hez, filmekhez és sporthoz terveztek.

  Castaway Kodi addon: Castaway ปลอดภัยและถูกกฎหมายหรือไม่?

SR11

Népszerű: Tudod közvetíteni a Mayweather vs McGregor csatornákat a Kodi-on?

About the author

Comments

 1. ábbiakban. A SuperRepo letöltése előtt azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi-hoz való hozzáférés és a kiegészítők telepítése törvényes és illegális tartalmakat is tartalmazhat. A felhasználóknak saját felelősségük, hogy milyen tartalmakat használnak és milyen kiegészítőket telepítenek.

  A SuperRepo letöltése és telepítése egyszerű folyamat. Először is, látogasson el a SuperRepo weboldalára, és válassza ki a megfelelő verziót a Kodi-hoz. Ezután mentse el a ZIP fájlt a számítógépére. A következő lépés az, hogy nyissa meg a Kodi-t, és kattintson a Beállításokra a főmenüben. Válassza ki a Fájlkezelőt, majd kattintson a Forrás hozzáadása gombra. Adja meg a SuperRepo ZIP fájl elérési útvonalát, majd adja meg nevét a forrásnak. Kattintson az OK gombra, majd térjen vissza a főmenübe.

  Most már hozzáadta a SuperRepo-t a Kodi-hoz, és készen áll a kiegészítők telepítésére. A SuperRepo-ban több tucat kiegészítő található, amelyek közül néhány legális, míg mások nem hivatalosak és nem szponzorált streaming lehetőségeket kínálnak. A felhasználóknak saját felelősségük, hogy milyen kiegészítőket telepítenek, és milyen tartalmakat használnak. A VPN használata ajánlott a felhasználók számára, hogy megvédjék magukat és adataikat a nyilvános interneten. Az IPVanish egy olcsó és megbízható VPN szolgáltatás, amely nem tárol semmilyen naplót tevékenységeiről, és nem lassítja le a sebességet.

 2. Kodi egy fantasztikus szoftvercsomag, amely lehetővé teszi, hogy otthonában egy médiaközpontot hozzon létre minimális erőfeszítéssel és időbefektetéssel. Azonban fontos megjegyezni, hogy a tartalom hozzáadásához importálnia kell zenéket és videókat, vagy telepítenie kell olyan kiegészítőket, amelyek hozzáférést biztosítanak más emberek által üzemeltetett médiahöz. A SuperRepo a Kodi legnagyobb harmadik fél által létrehozott kiegészítő tárolója, amely számos kiegészítőt tartalmaz, beleértve a legális és nem hivatalos streaming lehetőségeket is. Azonban fontos megjegyezni, hogy a SuperRepo lassabban és ritkábban frissíti tartalmát, mint a többi adattár, így a benne található kiegészítők nem feltétlenül a legfrissebb verziók. A felhasználóknak mindig ellenőrizniük kell, hogy a letöltött kiegészítő legfrissebb verzióját használják-e, hogy elkerüljék a sebezhetőségeket. A VPN használata ajánlott a biztonságos streaming érdekében. A Kodi telepítése és a SuperRepo tároló telepítése egyszerű folyamat, amelyet lépésről lépésre végigvezetnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot nem támogatjuk, és mindig tartsa tiszteletben a szerzői jogi korlátozásokat.

 3. ábbiakban. A SuperRepo letöltése előtt azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi-hoz való hozzáférés és a kiegészítők telepítése törvényes és illegális tartalmakat is tartalmazhat. A felhasználóknak saját felelősségük, hogy milyen tartalmakat használnak és milyen kiegészítőket telepítenek.

  A SuperRepo letöltése és telepítése egyszerű folyamat. Először is, látogasson el a SuperRepo weboldalára, és válassza ki a megfelelő verziót a Kodi-hoz. Ezután mentse el a ZIP fájlt a számítógépére. A következő lépés az, hogy nyissa meg a Kodi-t, és kattintson a Beállításokra a főmenüben. Válassza ki a Fájlkezelőt, majd kattintson a Forrás hozzáadása gombra. Adja meg a SuperRepo ZIP fájl elérési útvonalát, majd adja meg nevét a forrásnak. Kattintson az OK gombra, majd térjen vissza a főmenübe.

  Most már hozzáadta a SuperRepo-t a Kodi-hoz, és készen áll a kiegészítők telepítésére. A SuperRepo-ban több tucat kiegészítő található, amelyek közül néhány legális, míg mások nem hivatalosak és nem szponzorált streaming lehetőségeket kínálnak. A felhasználóknak saját felelősségük, hogy milyen kiegészítőket telepítenek, és milyen tartalmakat használnak. A VPN használata ajánlott a felhasználók számára, hogy megvédjék magukat és adataikat a nyilvános interneten. Az IPVanish egy olcsó és megbízható VPN szolgáltatás, amely nem tárol semmilyen naplót tevékenységeiről, és nem lassítja le a sebességet.

Comments are closed.