Suplimentul Pulsar Kodi: Ce este și ar trebui să-l instalați?

Complexul Kodi Pulsar este puțin diferit decât majoritatea. Utilizează rețelele P2P pentru a răsfoi și descărca torentele direct pe Kodi. Aruncăm o privire la modul în care funcționează, dacă ar trebui să-l instalați, care sunt riscurile și dacă există alternative mai bune.

Kodi pulsar

Kodi este un pachet software gratuit, open source, care facilitează crearea propriului sistem de home theater mai ușor ca niciodată. Unul dintre cele mai mari remize ale lui Kodi este versatilitatea sa - poate fi instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV sau Firestick, iPhone, stick USB și Raspberry Pi. Cel mai bun lucru despre Kodi este că, în general, nu există o diferență funcțională între o instalație de pe un computer tradițional și un dispozitiv mobil.

Există două moduri de a accesa mass-media în Kodi. Primul este foarte simplu: Kodi vă permite să redați fișiere de muzică și video care sunt stocate direct pe dispozitiv. Există limite pentru cantitatea de conținut pe care o puteți stoca, în special pe dispozitivele portabile. Este locul în care apar suplimente. Complementele sunt pluginuri care oferă acces la bibliotecile media online.

Majoritatea suplimentelor Kodi găsesc pur și simplu link-uri către conținut și le transmit utilizatorului, dar unii, cum ar fi suplimentul Pulsar, folosesc în schimb rețele peer-to-peer (P2P). Acestea permit utilizatorului să răsfoiască și să descarce torrente direct de la Kodi. În acest articol vom explica ce este suplimentul Pulsar și cum funcționează. Vom descrie, de asemenea, unele dintre problemele de securitate pe care le adaugă toate suplimentele Kodi, fie că sunt oficiale sau terțe, razuitoarele de legături sau bazate pe P2P.

Kodi este complet legal de utilizat, iar notorietatea sa recentă provine din faptul că anumite suplimente terțe au oferit acces la conținut protejat de drepturi de autor. În mod similar, torrenting-ul nu este în mod ilegal în mod inerent, dar cea mai mare parte a conținutului pe care site-urile site-urilor găzduite de torrent este neliscat. Din acest motiv, este crucial ca utilizatorii Kodi să studieze legile din țara lor cu privire la streamingul de conținut online înainte de a încerca să utilizeze Kodi în acest scop..

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Cum să folosiți Kodi în siguranță

În aceste zile, oamenii folosesc internetul pentru orice, de la socializare la afaceri și, în consecință, confidențialitatea online este de cea mai mare importanță. În ciuda acestui fapt, persoanele care utilizează o rețea privată virtuală (VPN) pentru a păstra istoricul de navigare sau traficul privat sunt privite cu suspiciune. Adevărul este că există multe motive bune pentru care cineva ar trebui să utilizeze un VPN, în special dacă este un utilizator Kodi.

  Как да гледате US Open Tennis 2023 на Kodi - безплатен поток на живо

De exemplu, mulți furnizori de servicii de internet (ISP) monitorizează activitățile utilizatorilor lor și li se știe că limitează intenționat viteza clienților care transmit conținut online. Nu există niciun motiv să plătiți bani în fiecare lună pentru a primi servicii secundare, iar o VPN poate ajuta la prevenirea măsurilor de accelerare automată a unui ISP, criptând tot traficul dvs. și făcând mai puțin evident faptul că vizionați videoclipuri online.  

ISP-ul dvs. nu este singurul care ar putea fi atent la activitățile dvs. Nu există nici un supliment Kodi care să fie impermeabil la atac și, în timp ce suplimentele oficiale sunt create cu verificări de securitate minuțioase în vigoare, în general, suplimentele terță parte nu sunt. Acest lucru înseamnă că ar putea exista mai multe vulnerabilități pentru exploatarea unui atacator și, dacă acest lucru s-ar întâmpla, ar putea avea acces la toate, de la conținutul hard disk-ului dvs. la datele de autentificare online.

Desigur, protecția dvs. este la fel de bună ca și compania care o oferă. Există mai multe cazuri documentate de VPN-uri gratuite care conțin malware, astfel încât VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să fie unul de încredere în confidențialitatea și datele dvs..

Recomandăm utilizatorilor Kodi să utilizeze IPVanish. Este funcțional cu fiecare supliment pe care l-am încercat și, deoarece compania își păstrează propriile servere, IPVanish este capabil să ofere o conexiune rapidă și stabilă, spre deosebire de multe VPN-uri pe care le-am testat. Această stabilitate înseamnă că IPVanish poate reduce bufferul de conținut și vă poate îmbunătăți experiența de ansamblu cu Kodi.

De asemenea, IPVanish nu păstrează niciun fel de jurnal al istoricului dvs. de navigare, iar VPN-ul său poate fi instalat pe un Firestick Amazon și într-o serie de alte dispozitive. Nu va trebui să renunțați niciodată la confidențialitate pentru comoditate sau să vă faceți griji pentru ISP-ul dvs. care abordează obiceiurile de navigare pe internet.

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici.

Care este suplimentul Kodi Pulsar?

pulsar 2
Pulsar este un plugin Kodi terț care folosește rețele P2P pentru a oferi acces la filme și emisiuni TV de pe Kodi. Acesta găsește fișiere de pe unele dintre cele mai mari site-uri de torrent din lume și permite utilizatorului să transmită aceste fișiere în timp ce descarcă. Spre deosebire de site-urile de streaming tradiționale, rețelele P2P oferă conținut accesibil în orice moment. Deoarece există mai multe copii ale conținutului găzduit pe computerele mai multor utilizatori, conținutul nu poate fi luat offline de traficul intens.

Există o serie de defecte cu acest supliment. În primul rând, marea majoritate a mass-media găzduită de site-uri de torrent este nelicitată, ceea ce înseamnă că utilizatorii care caută conținut legitim vor trebui să caute fiecare titlu specific după nume, dacă speră să-l găsească deloc.

În al doilea rând, pentru a utiliza Pulsar, utilizatorii Kodi trebuie să permită dispozitivelor externe să acceseze computerul lor. Acest lucru se datorează faptului că, cu torentele, alți utilizatori descarcă segmente ale unui fișier de la tine în timp ce îl descarci din altă parte. Aceasta este o preocupare semnificativă pentru securitate: există metode eficiente limitate pe care le puteți utiliza pentru a restricționa acest acces de la alți utilizatori din rețea; de obicei este totul sau nimic.

  cCloud Kodi Addon คืออะไร การติดตั้งถูกต้องตามกฎหมายหรือไม่ อัปเดตเมื่อมกราคม 2563

În al treilea rând, Pulsar nu include o listă de furnizori. Acestea vin la pachet într-un alt supliment terț și fiecare dintre acestea pe care le instalați crește probabilitatea ca unul să fie deturnat. Mai rău, deoarece versiunea depozitului conținută în SuperRepo a devenit disponibilă recent, trebuie să aveți încredere în site-urile care oferă oglinzi neverificate și potențial nesigure dacă doriți să îl instalați.

În plus, multe ISP-uri monitorizează rețelele P2P și site-urile de torrent. Când descărcați sau seminați un torrent, adresa dvs. IP devine vizibilă pentru alții din rețea. Acest lucru face foarte simplu pentru proprietarul de conținut protejat de drepturi de autor să vă găsească și, eventual, chiar vă amenință cu litigii.  

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Pulsar.

Alternative la suplimentul Pulsar

Complementele P2P Kodi necesită mult risc suplimentar din partea utilizatorului, oferind în același timp foarte puține avantaje. Există multe suplimente oficiale care oferă conținut licențiat oficial fără a solicita utilizatorului să permită accesul la distanță la computerul lor. Complementele oficiale oferă conținut cu același nivel de calitate și credem că majoritatea utilizatorilor Kodi ar fi mai bine să le folosească în schimb.

Complementul YouTube Kodi

add-on pulsar kodi

YouTube este cea mai mare platformă de partajare video online din lume, așa că nu este de mirare că există un supliment Kodi pentru acesta. Se mândrește cu o bibliotecă de conținut care va dura câteva mii de ani pentru a termina vizionarea și există videoclipuri noi adăugate constant.

Complementul Kodi se îmbunătățește efectiv pe site-ul web în câteva moduri diferite. Pentru început, videoclipurile nu mai sunt întrerupte de reclame. Acest lucru înseamnă că puteți viziona toate videoclipurile care vă plac, fără ca acestea să extindă parțial. Din păcate, înseamnă că creatorii de conținut nu vor câștiga bani din opiniile dvs., dar dacă vă simțiți rău în acest sens, există o mulțime de alte modalități de a le susține.

Cea mai mare parte a funcționalității YouTube rămâne intactă. După ce vă conectați, veți putea vedea toate abonamentele, listele de redare și videoclipurile recomandate, precum și căutarea de conținut specific. Există chiar și o secțiune dedicată pentru videoclipuri live în care puteți găsi totul, de la acoperirea știrilor la transmisiuni live de caritate.

Adăugarea YouTube Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Completa Playon Kodi

juca pe

PlayOn este un serviciu care permite utilizatorilor săi să urmărească conținut de la mai multe servicii de streaming mari într-un singur loc. Pentru a utiliza suplimentul Kodi, va trebui să vă înscrieți la un abonament PlayOn de 2,50 USD pe lună. De asemenea, veți avea nevoie de un abonament pentru a obține cel puțin unul dintre serviciile acceptate, cum ar fi Netflix sau Hulu. Cu toate acestea, există o garanție de 30 de zile. Așadar, dacă nu vă place, puteți întoarce întotdeauna banii.

  Kako gledati boks uživo na Kodi: Kodi dodaci boksu uživo

Cu toate acestea, sunt multe de plăcut. Dacă aveți un computer Windows, PlayOn vă permite să înregistrați conținut în format MP4 utilizat pe scară largă. În plus, toți utilizatorii vor putea sări automat anunțurile.  

PlayOn oferă un mod ieftin și complet legal de a aduna conținut din mai multe surse. Având în vedere lipsa unui supliment oficial Kodi Netflix sau Hulu, acesta este de neprețuit.

Adăugarea PlayOn Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

FilmRise - suplimentul Youtube Kodi

filmrise

FilmRise este un distribuitor de filme independente și există două suplimente Kodi care oferă acces la conținutul lor. Primul se numește FilmRise și conține o jumătate de duzină de emisiuni TV, dar al doilea, FilmRise - Youtube este cu mult superior.

După cum v-ați așteptat, FilmRise - Youtube conține toate mass-media din conturile YouTube ale FilmRise. Există sute de filme licențiate aici și toate sunt gratuite pentru vizionare. Deși este posibil să nu fi avut cele mai mari bugete, aceste filme sunt, în general, bine făcute și toate sunt clasificate pe genuri pentru o vizualizare mai ușoară.

Din păcate, nu există nicio modalitate de a căuta un anumit titlu, dar, deși oricum acest supliment conține filme prea puțin cunoscute, nu suntem siguri că posibilitatea de a căuta ar ajuta foarte mult.

Aplicația FilmRise - Youtube Kodi poate fi găsită fie în instalatorul suplimentar Indigo, fie în depozitul MetalChris.

iPlayer WWW

iPlayer

iPlayer WWW este un add-on oficial Kodi care adună conținut de la platforma populară de streaming iPlayer și permite utilizatorilor să-l urmărească direct prin Kodi. Oferă emisiuni TV live, la cerere, filme și posturi de radio.

Acest supliment este gratuit și nu vă solicită să vă înscrieți, deși veți avea nevoie de o licență TV validă dacă vă aflați în Marea Britanie. Aceasta este o cerință legală, dar nu este prea scumpă și puteți repartiza costurile pe parcursul anului.

Regiunea iPlayer blochează conținutul său, așa că, dacă dețineți o licență TV validă, veți avea nevoie de un VPN pentru a vă conecta din afara Regatului Unit. Tot ce trebuie să faceți este să conectați VPN la un server britanic și tot conținutul va deveni accesibil.

Complementul iPlayer WWW Kodi poate fi găsit în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Pulsar pare atractiv la prima vedere, dar în cele din urmă are un risc prea mare pentru a-l pune în valoare. Este adevărat că torentele sunt rezistente la unii dintre factorii care contribuie la faptul că conținutul devine indisponibil (cereri de preluare DMCA, servere supraîncărcate), dar nu este necesar să vă puneți în pericol informațiile personale, permițând accesul la distanță la computer..

De asemenea, nu există niciun motiv pentru care furnizorii Pulsar nu ar fi putut fi incluși în supliment. Complementele de la terți sunt deja mai vulnerabile la atac decât cele oficiale, iar instalarea mai multor dintre ele, în timp ce permite accesul la distanță este doar o tentantă soartă.

Cu toate opțiunile de streaming legitime oferite, nu este nevoie să instalați un supliment P2P riscant. Indiferent dacă căutați filme, emisiuni TV, muzică sau sport, există o alternativă mai bună, mai sigură și oficială.

About the author

Comments

  1. Complexul Kodi Pulsar este o opțiune interesantă pentru cei care doresc să descarce torente direct pe Kodi, folosind rețelele P2P. Cu toate acestea, este important să ținem cont de riscurile de securitate și de legalitatea conținutului descărcat. În plus, există alternative mai bune, cum ar fi complementul YouTube Kodi sau FilmRise. În orice caz, este important să folosim Kodi în siguranță, cu ajutorul unei rețele private virtuale (VPN) pentru a proteja confidențialitatea noastră online.

Comments are closed.