Suplimentul Quasar Kodi: Ar trebui să-l instalați? Este sigur și există alternative?

Aruncăm o privire la popularul Kodi Quasar Addon, inclusiv despre ce este vorba și dacă ar trebui să îl instalați. Vă vom parcurge problemele de confidențialitate și securitate de care ar trebui să fiți conștienți dacă aveți în vedere instalarea acestui addon și vă vom arăta câteva alternative grozave.

Kodi quasar addon

Kodi este un pachet software open source care vă permite să vă creați propriul sistem de home theater în câteva minute. O parte din apelul său este faptul că poate fi instalat pe o mare varietate de platforme diferite. Calculatoarele Windows, Linux și Mac tradiționale sunt oferite, la fel ca dispozitivele de streaming mai puțin convenționale precum iPhone, Roku, Raspberry Pi, unități USB Flash, Apple TV și Amazon Fire Stick.

Majoritatea celor mai cunoscuți suplimente ale terțelor părți ale lui Kodi funcționează într-un mod similar. În general, scrâșesc link-uri de pe diverse site-uri web și le transmit utilizatorului pentru acces mai ușor. Cu toate acestea, atunci când mulți oameni încearcă să urmărească același lucru în același timp, acesta poate provoca conținutul tampon mai frecvent și poate perturba experiența dvs. de vizualizare.

Completa Quasar pentru Kodi funcționează diferit. Acesta permite utilizatorului să descarce torrente de la mai mulți furnizori diferiți, similar cu un program precum BitTorrent sau Frostwire. Deoarece aceste fișiere se descarcă mai repede atunci când mulți oameni le folosesc, nu suferă de aceleași probleme pe care le au site-urile de streaming standard.

Torrenting-ul nu este ilegal în sine și, totuși, în funcție de legile din țara dvs., poate fi folosit torrent pentru a descărca conținut protejat de drepturi de autor. Este important să aveți o înțelegere solidă a problemelor legale legate de difuzarea de conținut în care vă aflați, pentru a vă proteja de oricare dintre riscurile pe care le poate aduce streamingul de conținut.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Înainte de a începe: Cum să folosiți Kodi în siguranță

Primul lucru pe care ar trebui să-l știi este că Quasar este un supliment terț. Aceasta înseamnă că este posibil să nu fi fost creat odată cu procesele de validare riguroase și intensive pe care tind să fie completările oficiale. Acestea fiind spuse, nu există un software impenetrabil.

Mulți dintre utilizatorii Kodi utilizează o rețea privată virtuală (VPN) pentru a împiedica furnizorul de servicii de internet (ISP) să descopere că accesează conținut piratat. Acestea fiind spuse, există o serie de motive absolut legitime pentru care toți utilizatorii Kodi ar trebui să utilizeze o VPN.

De exemplu, chiar și suplimentele oficiale sunt vulnerabile la a fi deturnate de terți rău intenționate. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, un atacator ar putea să vă acceseze istoricul de navigare, conținutul hard disk-ului dvs. și chiar parolele dvs. pentru fiecare serviciu online pe care îl utilizați.

Desigur, hackerii nu sunt singurii interesați de activitățile dvs. online. Multe dintre cele mai mari ISP-uri din lume au fost cunoscute pentru a accelera viteza utilizatorilor care transmit conținut online. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă sunteți pe un plan de bandă largă presupus nelimitat și înseamnă că este posibil să nu obțineți viteze de internet pentru care plătiți.

Deoarece majoritatea dintre noi folosim internetul pentru orice, de la activități bancare până la afaceri, confidențialitatea noastră are o importanță extremă. Din fericire, există o modalitate de a vă ține ascunse activitățile online de ochii indurerați Prin descărcarea și instalarea unui VPN, vă puteți asigura că tot traficul dvs. de internet este criptat. Acest lucru înseamnă că oricine urmărește nu va putea spune ce faceți, ceea ce nu numai că vă protejează de necluzionarea ISP, dar face și inutile atacurile Man-in-the-Middle (MitM).

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt create egale. Există unii care păstrează jurnalele detaliate ale activităților dvs., unele care conțin scripturi dăunătoare și altele care nu vă criptează nici măcar datele. Când securitatea dvs. este pe linie, este important să aveți un VPN în care să aveți încredere

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Este un serviciu VPN care nu ține evidența activităților dvs., nu vinde datele dvs. și are o criptare extrem de sigură. Mai bine, construiesc și întrețin propria lor infrastructură, ceea ce înseamnă că vitezele dvs. de internet nu sunt afectate negativ.

Mai mult, funcționează la fiecare supliment Kodi testat de noi. Dacă ISP-ul dvs. vă accelerează conexiunea datorită streamingului de conținut prin Kodi sau un program similar, acesta poate opri acest lucru și vă poate oferi acces mai ușor, neîntrerupt, fără tamponare la conținutul dvs..

Ofertă pentru cititor: Puteți economisi până la 60% pe un plan IPVanish aici.

Care este suplimentul Quasar Kodi?

quasar 2

Quasar este un supliment terț pentru Kodi care scoate omul de mijloc din descărcarea și vizualizarea conținutului torentat. Acesta accesează mai multe dintre cele mai mari site-uri de torrent din lume și permite utilizatorului să transmită fluxul de conținut pe măsură ce torrentul descarcă.

Cu toate acestea, site-urile torrent sunt de renume pentru găzduirea de conținut protejat de copyright. Marea majoritate a conținutului disponibil este licențiat și nelegitim și nu există nicio modalitate de a vizualiza doar torenții licențați oficial. Acesta este unul dintre motivele pentru care aceste site-uri sunt deseori închise sau confiscate și, ca atare, nu există nicio garanție că vor fi chiar surse sigure.

Asta nu înseamnă că toate site-urile torrente găzduiesc conținut nelicențiat. Unii se concentrează exclusiv pe media care se află în domeniul public. În timp ce site-urile mai infame găzduiesc, de asemenea, filme de domeniu public, acestea reprezintă o porțiune minusculă din conținutul total oferit. Nu există nici o modalitate simplă de a adăuga un furnizor de torrente care nu se află deja în listele furnizorilor Quasar Burst sau Magnetic.

Instalarea Quasar are, de asemenea, mai multe riscuri decât utilizarea unui supliment standard de streaming standard. Pentru ca acesta să funcționeze, trebuie să permiteți altor sisteme să controleze de la distanță Kodi pe computer. Acesta este doar un alt mod în care cineva caută să îți compromită sistemul și ar putea să se termine foarte slab pentru tine.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Quasar.

Alternative la suplimentul Quasar Kodi

În timp ce Quasar oferă acces la o selecție uriașă de mass-media, este o alegere slabă pentru persoanele care doresc să difuzeze conținut în mod legitim. Însăși natura torrentingului înseamnă că este, de asemenea, mai puțin sigur. Din fericire, Kodi are o serie de suplimente de înaltă calitate, cu biblioteci mari de conținut care sunt autorizate complet.

Jucător ESPN

quasar 3

Dacă este un conținut sportiv pe care îl căutați, există puține suplimente Kodi mai bune decât jucătorul ESPN. Nu numai că acest lucru vă permite să vizionați jocuri la cerere, ci vă permite să vizualizați fluxuri live, ceea ce un torrent pur și simplu nu poate face.

Acest supliment necesită un abonament la ESPN Select, dar acest lucru costă mai puțin de 10 USD pe lună, iar permisele de 24 de ore sunt și mai puțin costisitoare. Există două opțiuni disponibile, una pentru sportul universitar și alta pentru nivel profesional și există o opțiune în supliment care vă permite să ascundeți conținutul care nu este acoperit în abonamentul dvs..

Cu toate acestea, conținutul disponibil diferă în funcție de țară și atât SUA, cât și Canada nu sunt deloc acceptate. În ciuda acestui fapt, dacă utilizați un VPN, accesarea conținutului acestui supliment este la fel de simplă ca conectarea la un server dintr-una din zonele acceptate de Playerul ESPN, cum ar fi Europa sau Africa.   

Playerul ESPN este disponibil în depozitul oficial Kodi add-on.

Crunchyroll

quasar 4

Anime este un alt tip de conținut extrem de torentat. De multe ori, seriile clasice nu sunt disponibile pentru a fi transmise în mod legal, sau serviciul pe care îl utilizați nu încărcă episoadele pe măsură ce sunt lansate. Pe de altă parte, Crunchyroll, lansează episoade la doar câteva ore de la difuzarea în Japonia și are câteva sute de spectacole, inclusiv Atac pe Titan și Sword Art Online.

În timp ce site-ul web Crunchyroll vă permite să vizualizați titluri selectate gratuit, suplimentul Kodi necesită un abonament premium pentru a funcționa. Acesta oferă câteva beneficii suplimentare, inclusiv fluxuri de calitate superioară, eliminarea anunțurilor și nici o restricție la ceea ce puteți urmări . Calitatea de membru costă în jur de 7 dolari pe lună, deci este o modalitate rentabilă de a urmări tot anime-ul dorit.

Trebuie menționat că marea majoritate a conținutului disponibil pe Crunchyroll este în japoneză cu subtitrare, dar dacă căutați conținut dublu, puteți încerca Funimation - oferă o experiență similară, dar au doar suporturi în limba engleză. Există, de asemenea, un supliment pentru Daisuki, dar, deoarece acest serviciu se va opri în octombrie, este posibil să nu fie cea mai bună alegere.

Crunchyroll poate fi găsit în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Reddit Viewer

quasar 5

Complexul Reddit Viewer pentru Kodi este perfect pentru acele perioade în care nu sunteți sigur ce doriți să urmăriți. Acesta trage videoclipuri din unele dintre cele mai populare subreddituri bazate pe imagini și imagini și chiar vă permite să personalizați care sunt accesate..

Puteți adăuga chiar și utilizatori la această listă, ceea ce face o modalitate ușoară de a răsfoi firele pe care prietenii dvs. le-au postat. Meniul de setări permite o personalizare destul de aprofundată; vă permite să ascundeți postări în funcție de conținutul lor, de site-ul pe care le leagă sau de subreditarea în care au fost postate.

Nu are toată funcționalitatea site-ului web Reddit (nu puteți trimite mesaje sau comentarii, de exemplu), acest supliment oferă o modalitate mai prietenoasă cu mediacenterul de a accesa unul dintre cele mai mari site-uri de agregare a conținutului trimise de utilizator..

Reddit Viewer poate fi găsit în depozitul oficial suplimentar Kodi.

YouTube

quasar 6

Toată lumea a auzit de YouTube și din motive întemeiate. Este cea mai mare platformă de partajare video din lume, cu mii de videoclipuri noi încărcate în fiecare zi. În prezent, există peste un miliard de videoclipuri pe site, așa că există o mulțime de alegeri atunci când nu puteți decide ce aveți chef de vizionare.

În trecut, YouTube avea doar conținut la cerere. Cu toate acestea, odată cu creșterea popularității serviciilor de streaming precum Twitch, ei au încurajat utilizatorii să înceapă să transmită live streaming. Puteți găsi totul, de la turnee în direct eSports până la acoperire de știri aici, așa că există întotdeauna ceva care să se potrivească gusturilor tale.

Comunitatea YouTube este destul de vigilentă când vine vorba de conținut protejat de drepturi de autor. În timp ce puteți găsi clipuri de filme lansate recent, în general, singurele filme încărcate în întregime sunt în domeniul public.

Adăugarea YouTube poate fi găsită în depozitul oficial de suplimente Kodi.

FilmRise - Youtube

quasar 7

Filmrise este o companie care distribuie sute de filme independente și chiar unele emisiuni TV mai cunoscute Criminalele Dumbest din America. Există două suplimente Kodi care livrează conținutul FilmRise, unul simplu numit FilmRise și celălalt numit Filmrise - Youtube.

Primul dintre aceste suplimente oferă doar șase emisiuni TV, cu toate acestea, cel din urmă extrage conținutul de pe canalele lor de YouTube, deci are o bibliotecă de conținut mult mai mare. Deși nu veți găsi aici niciun film blockbuster, conținutul său este de o calitate surprinzător de înaltă și acoperă mai multe genuri.

Dacă găsiți conținutul FilmRise nu este pe gustul dvs., nu vă faceți griji. Am creat un ghid pentru unele dintre cele mai bune suplimente Kodi care se concentrează în special pe filme.

Singura problemă reală cu acest supliment este că nu există nicio funcționalitate de căutare. Întrucât o parte din conținut există în mai multe categorii, înseamnă ocazional derularea prin mai multe pagini de rezultate până când veți găsi ceva care doriți să vedeți. Cu toate acestea, puteți sorta rezultatele după diferite criterii dacă vi se pare acest lucru enervant.

FilmRise - Youtube poate fi găsit fie în instalatorul suplimentar Indigo, fie în depozitul MetalChris.

BBC iPlayer

quasar 8

iPlayer WWW este un supliment Kodi care vă permite să accesați conținut live și la cerere din iPlayer-ul BBC. Utilizatorii din Marea Britanie vor avea nevoie de o licență TV pentru a viziona în mod legal, dar, în afară de aceasta, nu există cerințe (cum ar fi taxe suplimentare sau crearea de cont) pentru a vă împiedica să vă înscrieți la unele dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale BBC..

Dacă nu sunteți în afara Regatului Unit, nu veți putea vizualiza niciunul din acest conținut decât dacă utilizați o VPN. Vă va întreba în continuare dacă aveți o licență TV, însă introducerea detaliilor dvs. este în întregime opțională.

Toate fluxurile de pe iPlayer sunt de foarte bună calitate. Se încarcă rapid, se opresc foarte rar în tampon și, cel mai bine, există o mare varietate de genuri diferite. Nu este doar pentru streaming video: există zeci de posturi de radio regionale pe care le puteți asculta.

iPlayer WWW poate fi găsit în depozitul oficial Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Quasar oferă acces la o gamă uriașă de mass-media, dar chiar deoparte îngrijorarea cu privire la cantitatea din care este piratat, modul în care accesează acest conținut este un motiv de îngrijorare. Când descărcați sau chiar sămânțați un torrent, deveniți un partajător de fișiere, care are potențialul de a vă pune în dificultate.

Dacă intenționați să utilizați suplimente bazate pe torrent pentru Kodi, utilizarea unui VPN este mai importantă ca niciodată. Fără VPN, de fiecare dată când descărcați un torrent, adresa dvs. IP va fi vizibilă pentru oricine are grijă să se uite. Am mai acoperit riscurile de torentare înainte, dar un lucru este clar: există modalități mai simple și mai sigure de a accesa conținut legitim folosind Kodi decât folosind Quasar.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 71 =

Adblock
detector