Светът на спорта Kodi Addon: Какво е, трябва ли да го инсталирате и безопасно ли е?

Интересувате ли се от добавката на Kodi Sports World? В това ръководство ще обясним какво е добавката към Sports World, как работи и дали си струва да инсталирате.

Kodi addon от Sportsworld

Kodi е безплатен софтуер с отворен код, който ви позволява лесно да настроите вашата собствена система за домашно кино. Една от най-големите атракции на Kodi е неговата преносимост: тя може да бъде инсталирана на огромна гама от различни устройства, включително компютър (Windows, Mac и Linux), Android, iPhones, Raspberry Pi, Roku, Amazon Fire TV, Firestick и USB флаш устройства , Още по-добре, няма различие между десктоп и мобилни платформи; ако нещо работи на компютър, най-вероятно ще работи и на мобилен телефон или таблет.

Вижте също: Най-добрите добавки от Kodi на 2017 г.

Kodi предоставя два начина за достъп до съдържание. Първо, можете да импортирате аудио или видео файлове, които се съхраняват на вашето устройство. Това е удобно, тъй като те могат да се гледат без интернет връзка, но не са идеални за мобилни устройства, тъй като имат ограничено пространство за съхранение. Потребителите на Kodi могат да инсталират добавки, наречени addons. Тези добавки събират библиотеки със съдържание, които се хостват онлайн и обикновено имат сравнително малък размер на инсталацията. Те обаче изискват интернет връзка, за да работят.

В тази статия ще обсъждаме добавка на Kodi на трета страна, наречена Sports World. Той осигурява достъп до стриймове на живо от различни телевизионни канали, фокусирани върху спорта. Ще изследваме законността и функционалността на Sports World и ще опишем някои от проблемите за поверителност, които споделят всички официални и трети страни на Kodi addons.

През последните месеци Kodi наблюдава много негативно внимание на медиите, въпреки че е напълно законно да се използва. Голяма част от това внимание произтича от факта, че някои добавки на трети страни предоставят неограничен достъп до лицензирано съдържание. Това може или не е законно да гледате, в зависимост от това в коя държава живеете. За да сведете до минимум риска от изпадане в правни проблеми, силно препоръчваме на потребителите на Kodi да проучат законите за стрийминг на съдържание онлайн, преди да се опитат да използват Kodi за тази цел.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до който и да е добавяне, поток или хранилище на Kodi.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

VPN мрежите често се използват с Kodi, за да скрият идентичността на лицата и дейностите от ISP. Въпреки това, има много основателни причини да използвате VPN с Kodi.

VPN мрежите пазят вашата поверителност, като не позволяват на вашия интернет доставчик да прослушва вашата онлайн активност или забавя връзката ви и буферира Kodi, така че да стане неизползваем. VPN също така може да ви защити от заплахи за сигурността, свързани с Kodi, като атаки на Man in The Middle.

Не всички VPN са подходящи за потребители на Kodi. Всяка VPN услуга ще забави вашата интернет връзка, но някои много повече от други. Без бърз доставчик на VPN ще бъдете разочаровани от бавна връзка. Освен това много VPN поддържат регистрации за дейността на своите клиенти, като побеждават целта на използването на VPN, за да останат частни онлайн.

Препоръчваме IPVanish. Работи безпроблемно с Kodi, е един от най-бързите налични VPN и за разлика от много VPN, не регистрира вашата активност при сърфиране. IPVanish работи с всички популярни устройства и е най-лесният VPN за инсталиране на Firestick, който сме тествали.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Какво е добавката на Sports World Kodi?

Меню Sportsworld

Sports World е добавка на трети страни, която осигурява достъп до различни спортни телевизионни канали на живо. Той работи, като намира тези връзки в няколко различни поточни сайтове и ги обединява на едно място за по-лесен достъп.

Най-големият проблем на Sports World е, че нито едно от съдържанието му не е надлежно лицензирано. Въпреки че има опция за меню, озаглавена „Спортни канали“, това всъщност не ви позволява да изберете отделен канал, който да гледате. Вместо това, той търси нови канали и ги добавя към правилната категория. Това води до несъответствия, като например, когато общите спортни канали за новини са присвоени на категорията на един конкретен спорт.

Sports World няма достъпни за потребителя опции и изобщо не може да бъде конфигуриран. Няма начин да добавите законни източници на съдържание и няма начин да деактивирате онези доставчици, които предлагат нелицензирани потоци. По време на нашите тестове намерихме няколко недостъпни доставчици и тези, които работеха, отнеха много време, тъй като предложиха толкова много игри.

В момента Sports World е достъпен само от едно малко познато хранилище. Освен това изглежда, че програмистът няма присъствие в социалните медии. Това означава, че ако репо или добавката трябваше да бъдат отвлечени, е много вероятно потребителите на Sports World да не получават никакво предупреждение. Има няколко официални добавки на Kodi, които могат да осигурят почти същата функционалност като Sports World с далеч по-малък риск.

Поради горепосочените причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или предават съдържание през Sports World.

Алтернативи на добавката на Sports World

Sports World не предлага нищо за потребителите на Kodi, които искат да разпространяват официално лицензирани медии. Въпреки това, има много добавки Kodi, които предлагат законни източници за широк спектър от спортно съдържание. Тези добавки са не само по-безопасни, но и по-надеждни, тъй като не са изложени на риск от получаване на известия за премахване от притежателя на авторските права.

Sportsnet Now

Sportsnet Сега на Kodi

Sportsnet Now е услуга, която предлага канадско спортно съдържание на живо и по заявка. Тя обхваща широка гама от спортове, включително хокей, кърлинг и бейзбол.

Можете да използвате добавката Sportsnet Now, за да преглеждате съдържанието на Sportsnet директно през Kodi. Няма налично съдържание за свободно гледане, така че ще ви е необходим Sportsnet акаунт. Това струва $ 24,99 на месец, но може би вече е включено във вашия кабелен пакет.

Регионът на Sportsnet заключва съдържанието им, така че ако живеете извън Канада, ще трябва да свържете своя VPN към канадски сървър, за да гледате каквото и да било. Някои хокейни игри имат допълнителни ограничения, но можете да ги гледате, като се свържете със сървър в региона на Канада, от който е един от играещите отбори.

Добавката Sportsnet Now се предлага в официалното хранилище на добавки Kodi.

USTV сега

USTV Now Kodi addon

USTV Now е онлайн услуга, предназначена да позволи на членове на въоръжените сили на САЩ да гледат американска телевизия, докато са в чужбина. Тя обаче не изисква никакъв вид проверка на самоличността и всеки може да се регистрира за акаунт.

USTV Now има три различни възможности за членство. Безплатно членство осигурява достъп до седем мрежови телевизионни станции, но като плащате 19 долара на месец, можете да отключите 25 допълнителни канала. Те включват ESPN и ESPN 2 и NBC Sports, така че USTV Now е солиден избор за спортните фенове.

В USTV Now Kodi добавката се включва телевизионно ръководство и DVR функционалност (за платени абонаменти). Докато USTV казват, че тяхното съдържание е достъпно само за граждани на САЩ, те не блокират своите потоци в региона и в резултат на това могат да бъдат гледани от всяка точка на света.

Добавката USTV Now е достъпна в официалното хранилище на добавки Kodi.

FOX Sports GO

Fox Sports Go addon

FOX Sports GO добавката ви позволява да гледате спортно съдържание на живо и при поискване в рамките на Kodi. Изисква се абонамент за Fox Sports, но това може вече да е включено в абонамента ви за кабелна телевизия или в някой от другите ви поточни абонаменти като PlayStation Vue или Sling TV.

Тази добавка обхваща всички по-популярни спортове като футбол и бейзбол, но и някои, които се срещат по-рядко, като NASCAR и баскетбол в колежа. Избраното съдържание е достъпно извън САЩ, но за да видите всичко, което се предлага, ще трябва да свържете VPN към американски сървър.

FOX Sports GO добавката се предлага в официалното хранилище на добавки Kodi.

Преглед и проблеми с поверителността

Спортният свят може да изглежда привлекателен, но идва със значителен риск и не включва никакви функции за персонализиране. Нито един от неговите потоци не е разрешен от притежателя на авторските права и без начин да добавяте или премахвате конкретни доставчици на съдържание, не е възможно да разберете дали е налице официално лицензирано съдържание.

Тъй като Sports World е добавка на трети страни, по-малко вероятно е той да бъде разработен със същите строги технически процедури за валидиране като повечето официални добавки. Това означава, че вероятно включва повече уязвими места за атакуване на нападател и представлява по-голям риск от официалните му конкуренти.

Споменахме някои алтернативи на добавката към Спортния свят по-горе и в други статии и сме сигурни, че има добавка навън, която би ви допаднала по-добре. Официалните спортни добавки, които препоръчахме по-рано, са не само по-безопасни, но ви позволяват да подкрепяте спортистите и операторите, които предоставят това съдържание на първо място.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Adblock
detector