Telepítenie kell a 9anime Kodi kiegészítőt? A 9anime működőképes, biztonságos és jogszerűen használható?

9AnimeHa keresett egy módot az ingyenes anime megtekintésére, akkor valószínűleg hallott már a 9Anime Kodi kiegészítőről. De a 9Anime továbbra is működik? És biztonságos és törvényes-e használni?

2018 májusától azt tapasztaltuk, hogy számos probléma merül fel a 9Anime Kodi kiegészítővel. Először is, a kiegészítő már nem működik. A felhasználók beszámoltak arról, hogy a 9Anime már nem vonzza megfelelően a patakokat. Ezen túlmenően azonban a 9Anime nem fér hozzá legálisan a tartalomhoz, így a használat kockázata és problémája.

Ez a cikk elmagyarázza, mi a 9Anime Kodi kiegészítő, milyen kockázatokat vállalhat a telepítésével, és néhány lehetőséget kínál, ha nem akarja vállalni ezeket a kockázatokat..

Mi az a Kodi??

A Kodi ingyenes, nyílt forrású médialejátszó szoftver. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a készüléken tárolt vagy az internetről streamált videók lejátszását. Telepíthető egy Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Android vagy iOS telefonra, PC-re vagy Mac-re.

Kodi rossz repülést kapott a médiában az állítólagos kalózkodás miatt, de számos Kodi kiegészítés érkezik hivatalos forrásokból, ideértve a cikkben javasolt összeset is..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Az engedély nélküli tartalmakat streamáló emberek gyakran virtuális magánhálózatokat (VPN) használnak, hogy tevékenységüket elrejtsék az internetszolgáltatókkal szemben. Azonban bárki, aki videókat közvetít, részesülhet a VPN előnyeiből.

A VPN-k segítenek megvédeni a streaming video felhasználókat az ISP sebesség-fojtása és a hackerek támadása által okozott puffereléstől. Segítik a streaming webhelyek által előírt földrajzi tartalomblokkok megkerülését is.

Ugyanakkor nem minden VPN ideális video streaminghez. A legtöbb országban nincsenek olyan alkalmazások olyan népszerű TV-készülékekhez, mint az Amazon Fire Stick. Bár az összes VPN valamivel lassítja a kapcsolat sebességét, sok olyan lassú, hogy folyamatosan pufferolnak nagy felbontású videó lejátszásakor. Néhány VPN-n néhány országon kívül nincs szerver, korlátozva a felhasználók lehetőségeit a geoblokkok megkerülésére. Néhányan nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységeiről is, ezáltal adatvédelmi kockázatot jelentve.

Ezen okok miatt azt javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók támaszkodjanak az IPVanish-re a magánéletük és biztonságuk védelme érdekében. Az IPVanish nem tart naplót, több mint 60 országban rendelkezik szerverrel, és rendelkezik egy alkalmazással az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy az IPVanish elég gyors volt a nagyfelbontású videó pufferolás nélküli streamingjéhez.

OLVASÓ OLDAL: Ide takaríthat meg akár 60% IPVanish-tervet.

Mi a 9Anime Kodi addon?

A 9Anime egy népszerű webhely, amely többnyire nem hivatalos, kalóz adatfolyamokat biztosít. A 9Anime Kodi addon azonban semmi köze sincs ehhez a webhelyhez, csak a nevének megosztása és az anime figyelésének eszközeként. A 9Anime webhelyről történő streaming helyett a 9Anime Kodi számos különféle ingyenes tárolási és megosztási platformon, köztük a G4, RapidVideo, MyCloud és OpenLoad tartalmakra mutató linkeket ad hozzá..

Ezek a platformok lehetővé teszik minden felhasználó számára, hogy videókat tegyen közzé velük. A videókat ezután bárki a világon továbbíthatja. A 9Anime Kodi addonon keresztül elérhető videók közül néhányat valószínűleg eredetileg a 9Anime webhelyen tettek közzé. Mások valószínűleg különböző webhelyekről származnak, vagy akár a RapidVideo, a MyCloud stb. Felhasználói hoztak létre. A 9Anime Kodi addon egyszerűen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezekben a fájlmegosztó webhelyekben anime címeket keressenek..

A félrevezető név ellenére a 9Anime Kodi addon nagyon népszerűvé vált az anime rajongók körében, mivel a nagy katalógus a felhasználók számára hozzáférést biztosít.

Lásd még: A 15 legjobb Kodi bőr

Biztonsági és adatvédelmi kockázatok a 9Anime Kodi kiegészítéssel

Noha a 9Anime kiegészítés sok anime címhez való hozzáférést biztosít, a telepítéshez ugyanakkor nagyon sok biztonsági és adatvédelmi kockázat is fennáll. Ezt a kiegészítőt egy fejlesztő hozta létre, aki „DxCx” név alatt áll. A DxCx nem rendelkezik szociális média jelenléttel, és senki sem tudja, ki ő valójában.

Noha a 9Anime-bővítménnyel kapcsolatban jelenleg nem jelentettek rosszindulatú programokat vagy biztonsági problémákat, a kiegészítők a jövőben frissíthetők, és tartalmazhatnak rosszindulatú kódot. Ez különösen annak a felhasználónak a kockázatát rejti, amelynek az automatikus frissítései engedélyezve vannak a Kodi-on belül. De ez történhet egy olyan felhasználóval, aki manuálisan frissíti a kiegészítőket is.

A 9Anime kiegészítőt egy Github oldalon is tárolják, és a múltban volt legalább egy olyan eset, amikor egy Kodi fejlesztő Github oldalát egy csaló vette át. Ez a probléma azért merül fel, mert az új Github felhasználók fiókokat hozhatnak létre azoknak a régi felhasználóknak a neveivel, akiknek a fiókjait törölték. Ennek eredményeként, még akkor is, ha a DxCx soha nem helyezne rosszindulatú kódot ebbe a kiegészítőbe, törölheti a fiókot, és valaki újra létrehozhatja azt, aki így tenné..

Összegezve: a DxCx egy viszonylag ismeretlen, névtelen fejlesztő, szociális média nélkül. Ez a 9Anime-kiegészítő telepítését kockázatosá teszi.

A biztonsági és a magánélet kockázatán kívül olyan jogi és etikai kérdések is felmerülnek, amelyek néhány felhasználót kényelmetlenné tehetnek a 9Anime Kodi kiegészítő telepítésével. Noha ezen a kiegészítőn lehetnek hivatkozások valamilyen közkincses animere, a tartalom nagy részét a szerzői jog által védett művek adatfolyamai képezik. Tehát ha hivatalos, jogi tartalmat keres, a 9Anime nem a megfelelő hely arra, hogy megtalálják.

Ezen okok miatt, mi, a Comparitech, nem javasoljuk a 9Anime Kodi kiegészítő telepítését. Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​legális és viszonylag biztonságos alternatívákat.

A 9Anime legjobb alternatívája: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Ha ingyenes anime streameket keres, a 9Anime Kodi kiegészítő legjobb alternatíva a Tubi TV Kodi kiegészítő. Ez a kiegészítő a Tubitv.com webhelyről érkezik, amely egy ingyenes video streaming webhely, amely televíziós műsorok, filmek és sok más típusú tartalom hatalmas gyűjteményével rendelkezik, beleértve az anime-t is..

A Tubi TV-nek több mint 150 anime címe van, beleértve a népszerű sorozatokat is Támadás a Titán ellen (csak az első évadban), Teljes fém pánik, Tündérmese, és Halállista. Noha a felhasználók regisztrálhatnak a webhelyen, hogy további pluszokat szerezzenek, a Tubi TV bármely videójának megtekintéséhez regisztráció nem szükséges.

Bár a Tubi TV hirdetésekkel támogatott, a Kodi streaming blokkolja a videohirdetéseket. Ez a Tubi TV streamingjét a Kodi-en keresztül optimális megoldássá teszi.

A Tubi TV Kodi addon a hivatalos lerakatban található. A következőképpen telepítheti és használja a Tubi TV-t a Kodi számára.

A 9Anime egyéb alternatívái

Viewster

kodi_viewster

Mint a Tubi TV, a Viewster egy ingyenes film- és TV-oldal is. Több mint 30 anime címet hordoz, beleértve A Northstar ököllel, Galaxy Express 999, és Kulcs: A Metal Idol. A Viewster tartalmának megtekintéséhez regisztráció nem szükséges.

A Viewster Kodi addon a Kodi hivatalos lerakatában található. Így telepítheti és használható a Viewster for Kodi.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy másik ingyenes video streaming webhely, amely maroknyi anime címet tartalmaz más tartalmakon kívül. 9 anime TV sorozatot és 8 anime filmet hordoz, köztük olyan népszerű címeket, mint például Cromartie Középiskola, Kard művészet online, és Street Fighter II: Az animációs film. Crackle videóinak megtekintéséhez regisztráció nem szükséges.

A Crackle Kodi addon az eracknaphobia repójának része. Olvassa el a Crackle for Kodi telepítésének és használatának módját.

FUNimation most

Funimation Most Kodi addon

A Funimation Észak-Amerikában az angol szinkronizált anime egyik legnagyobb gyártója. A Funimation Now a video streaming szolgáltatás neve. Az előfizetés havi 5,99 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít több mint 450 tételhez, beleértve Dragon Ball Z, Támadás a Titán ellen (teljes sorozat), Egy darab, Cowboy Bebop, és sokan mások. Az összes műsor és film nagyfelbontású. Minden héten megjelennek a Japánban sugárzó sorozatok új epizódjai.

Ha nem biztos abban, hogy fizetni kell-e az előfizetésért, jelentkezzen be 14 napos ingyenes próbaverzióra. Ha lemond a 14 nap letelte előtt, akkor ingyenes fiókra vált, amely korlátozottabb anime-választékot kínál. A Kodi addon a Funimation Now prémium és ingyenes verzióival egyaránt működik.

A Crunchyroll-nal (az alábbiakban említettekkel) ellentétben a Funimation Now az angolra szinkronizált animere összpontosít, kiváló hangminőséggel és irányítással. Ha inkább az eredeti japán nézetet szeretnéd nézni angol nyelvű feliratokkal, akkor ez a Kodi kiegészítő nem biztos, hogy nagyon hasznos.

A FunimationNow Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található. A telepítéshez töltse be a Kodi-t, majd kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → FunimationNow → telepítés.

Olvass tovább: A legjobb Kodi kiegészítők anime és néhány elkerülhető

Crunchyroll

Crunchyroll Kodi addon

A Crunchyroll egy olyan video-streaming szolgáltatás, amely anime és kelet-ázsiai drámákra összpontosít. Ez a legális anime webhelyek legnagyobb katalógusa, több mint 900 cím közül választhat, mind nagyfelbontásúan. A szolgáltatás havi 6,95 dollárba kerül, és 14 napig ingyenes próbaverziót kínál. Ha visszavonja a 14 nap letelte előtt, akkor átvált egy ingyenes verzióra, amely csak a szokásos felbontásban játszik le, és hirdetéseket jelenít meg, ha egy webböngészőn keresztül tekintik meg őket..

A Crunchyroll Kodi addon csak a szolgáltatás fizetett verziójával működik, tehát nincs ismert módja a Crunchyroll ingyenes verziójának hirdetéseinek blokkolására..

A Crunchyroll Kodi addon a Kodi hivatalos lerakat része. Így telepítheti és használhatja.

Következtetés

A 9Anime Kodi addon népszerű módja a Kodi felhasználók számára az ingyenes anime címek eléréséhez. Ugyanakkor a biztonság és a magánélet kockázatai vannak a telepítésével kapcsolatban, és etikai és jogi kérdésekkel is fel lehet tüntetni néhány felhasználót. Számos olyan biztonságos és legális alternatíva is létezik, amelyek továbbra is lehetővé teszik a Kodi felhasználók számára, hogy ingyenesen vagy viszonylag kis díj ellenében nézhessék az anime-ot. Ide tartoznak a Tubi TV, a Viewster, a Crackle, a FunimationNow és a Crunchyroll.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a 9Anime Kodi-kiegészítő útmutatót. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan nézhet tévét és filmeket a Kodi-n keresztül, akkor érdemes elolvasnia néhány egyéb, a Kodi-val kapcsolatos cikket, ideértve a Bollywood-filmek nézésének módját a Kodi-on, a Play to Kodi használata a Kodi Anime labor számára és mások és 14 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítés.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

Adblock
detector