Telepítenie kell a Maverick Kodi kiegészítőt? A Maverick TV legális és biztonságos használata?

Kodi Maverick Addon Main

Ha ismeri a Kodi-t, akkor hallott már a Maverick Kodi-kiegészítésről, és kíváncsi lehet, hogy többet megtudjon róla. Ebben a cikkben a biztonságával és a jogszerűséggel kapcsolatos kérdéseket fogunk megvitatni, mielőtt úgy dönt, hogy a Maverick-et Kodi-ra telepíti, valamint megvizsgálunk néhány lehetséges alternatívát..

Mi az a Kodi??

A Kodi egy többfunkciós, nyílt forrású médialejátszó. A Kodi lehetővé teszi a különféle forrásokból származó audio és video tartalom lejátszását is. A tartalom lejátszható helyi tárolóból, külső tárolóból és / vagy online forrásokból. A Kodi számos platformon elérhető, mint például Windows PC-k, Mac számítógépek, Amazon Fire TV-k és Fire botok, a díjnyertes Nvidia pajzs, Android készülékek és iPhone.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Javasoljuk, hogy használjon virtuális magánhálózatot (VPN), ha a Kodi-nal streami. A megbízható VPN adatvédelmi és biztonsági előnyöket kínál. Noha a VPN segítségével elrejtheti a kalóz tartalom streamingjét az internetszolgáltatótól (ISP), a pozitív felhasználást nem szabad figyelmen kívül hagyni..

A VPN-k hozzájárulhatnak bizonyos középtávú támadások megakadályozásához. Az ilyen típusú támadás lehetővé teszi a hackerek számára, hogy elfogják az Ön adatait, így hajlamosak lehetnek az adatok eltulajdonítására és manipulálására. Ezen túlmenően, még ha legitim online forrásokból is közvetít, egyes internetszolgáltatók gátolják a kapcsolatot, ha úgy gondolják, hogy felszívja a sávszélességet. A VPN-k lehetővé tehetik a tartalomhoz való hozzáférést is, amely általában bizonyos földrajzi helyeken korlátozódik.

A videó streamingnek a Kodi vagy más médiumon keresztüli átvitele nagy sávszélességet igényel. Az összes VPN bizonyos mértékben lecsökkenti az internet sebességét, bár egyes szolgáltatások nehezen érik el a sávszélességet, megnehezítve az adatfolyamot a pufferolás nélkül. Szüksége lesz egy VPN-re, amely a lehető legkevésbé lelassítja a kapcsolatot, ha a Kodi-nal streami.

Javasoljuk az IPVanish használatát. Ez gyors kapcsolatot biztosít, lehetővé téve a videók hatékony streamingjét. Kompatibilis számos modullal, például iOS-eszközökkel, Android-eszközökkel és Linux-számítógépekkel.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi a Kodi Maverick TV-kiegészítő? Telepítenie kell a Maverick programot?

Kodi Maverick Addon Main

A Maverick TV egy harmadik féltől származó Kodi kiegészítő, amely filmeket, TV-műsorokat, élő TV-t, sport- és dokumentumfilmeket kínál. Néhány videó még Ultra High Definition (UHD) formátumban is elérhető.

A Maverick TV azonban a médiahoz való hozzáférést olyan kalóz közvetítések útján biztosítja, amelyek sok országban illegálisak. Ezért nem javasoljuk a Maverick TV használatát, és javasoljuk, hogy fontolja meg néhány hivatalos alternatívát.

Alternatívák a Maverick TV-hez

Noha a legtöbb harmadik féltől származó bővítmény ártalmatlan, egyes fejlesztők a múltban rosszindulatú okokból használják ezeket a kiegészítőket. Ezért legyen óvatos, ha a telepítést választja, és ellenőrizze, hogy az illegálisan folyik-e. Ha úgy tűnik, hogy fizetni kell az általa kínált tartalomért, valószínűleg hozzáférést biztosít az illegálisan kínált médiához..

Ezzel összefüggésben nézzük meg néhány Maverick TV alternatívát.

A legjobb Maverick TV-alternatíva: FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon
A FilmOn Simple egy hivatalos Kodi adattár-kiegészítő, amely nagyon sokféle tartalommal rendelkezik. A TVO, az egyszerű TV-n keresztül filmeket, TV-műsorokat és dokumentumfilmeket találhat. Az addon lényegében lehetővé teszi a FilmOn TV szolgáltatás elérését a Kodi-n keresztül.

A FilmOn Simple segítségével élő TV-csatornákhoz férhet hozzá, mint például CCTV News és FilmOn Tennis ha teniszre vagy sportra gondolsz, olyan filmeket mint például Marilyn Monroe és Karate öld meg, és olyan dokumentumfilmek, mint a Bob Marley - Freedom Road. Még animált címeket is megnézhet.

Számos ingyenes ajánlat érhető el, amelyek többnyire normál felbontású (SD). Ha szélesebb tartalomválasztékot, valamint HD minőségű tartalmakat szeretne megnézni, akkor FilmOn TV előfizetésre van szükség.

Egyéb Maverick TV alternatívák

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV egy online streaming szolgáltatás egy ingyenes, nagy tartalommal rendelkező, legális tartalmú könyvtárral, amelyhez hivatalos Kodi kiegészítésén keresztül lehet hozzáférni. Noha az ingyenes szolgáltatások néha a rossz minőségű és unalmas műsorokat veszik figyelembe, a Tubi TV esetében nem ez a helyzet. Talál népszerű címeket, mint például a Közvetítők és Tündérmese többek között. Néhány műsor HD-ben is megjelenik.

Bármit megtalálhat a TV-műsoroktól a dokumentumfilmekig a Tubi TV-n, de nincs élő TV-lehetőség.

Több ezer cím érhető el, de néhányuk geolokálással rendelkezik. A VPN használata azonban segíthet megkerülni ezt a blokkot, és elérheti a teljes Tubi TV könyvtárat.

A Tubi TV-t a Kodi addon hivatalos lerakatában találja meg.

Ropogás

Tubi_TV_main

A Crackle egy ingyenes szolgáltatás, amely számos filmet és TV-műsorot hordoz, amelyekhez a hivatalos Kodi kiegészítés révén férhet hozzá. Nem fogsz olyan sok címet találni, mint a Tub iTV-nél, de vannak olyan minőségi műsorok is, mint például Shark Tank és olyan filmek, mint a Az interjú.

A Crackle nem fog élő TV-t fogni, de a rendelkezésre álló választást érdemes megnézni. Van néhány animált cím is.

A crackle megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon fő

Az USTVcatchup lehetővé teszi, hogy - ahogy a neve is sugallja - felzárkózni kedvenc TV-műsoraiba az Egyesült Államok hálózatain. Ez azt jelenti, hogy olyan műsorokat találhat, mint például Amerika legviccesebb otthoni videói, Akarat & Kegyelem, és Quantico, valamint a Főzőcsatorna, az Élelmiszercsatorna és még sok más.

Ez a TV-on-demand addon hozzáférést biztosít a tartalomhoz törvényes adatfolyamon keresztül. Bizonyos esetekben valószínűleg a legjobb, ha VPN-en keresztül csatlakozik egy amerikai szerverhez, hogy teljes mértékben kihasználhassa az addonon keresztül elérhető műsorokat..

Az USTVcatcup megtalálható a TVADDONS.CO addon lerakatban.

iPlayer WWW

iplayer www

A BBC iPlayer mind élőben, mind igény szerint TV és rádió tartalmat kínál a BBC-től. Élvezheti ezt a szolgáltatást az iPlayer WWW kodi addon keresztül.

Ez egy nagyszerű lehetőség az olyan rendezvények felzárkóztatásához, mint például EastEnders vagy egyszerűen az élő BBC TV vagy rádió hangolására.

Annak érdekében, hogy élvezze a BBC iPlayer tartalmát az iPlayer WWW-n keresztül, érvényes brit TV-licencre és megfelelő VPN-re van szüksége, mivel az iPlayer az Egyesült Királysághoz van geolokálva..

Az iPlayer WWW a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

TVCatchup

Kodi TVCatchup addon fő

Az élő TV-tartalmak legális hozzáférésének másik lehetősége a TVCatchup Kodi addon keresztül érhető el, amely hozzáférést biztosít a szolgáltatáshoz a TVCatchup-tól..

A TVCatchup segítségével 32 különféle ingyenes TV-állomást nézhet le legálisan. Vannak olyan brit csatornák, mint amelyek az ITV-n és néhány BBC-kínálaton keresztül elérhetők, a QVC és az Al Jazeera.

A TVCatchup addon a TVADDONS.CO addon lerakatban található.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv egy ingyenes streaming televíziós szolgáltatás, amely nagy csatornákkal, valamint igény szerint filmekkel és TV-műsorokkal rendelkezik. Élvezheti a Pluto.tv hivatalos Kodi kiegészítését.

Azon egyedi csatornákhoz férhet hozzá, amelyeket csak a Pluto.tv webhelyen talál, mint például IGN és Anime egész nap és hagyományosabb csatornák, mint például Bloomberg és NBC News. Igény szerint videók olyan forrásokból, mint például CNET és Geek és egyéb szintén rendelkezésre állnak.

A Pluto böngésző elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Big Star filmek & tévé

Big Star filmek Kodi

A Big Star Movies egy újabb streaming-platform opció is elérhető. Van egy kodi addonja, amely a MetalChris lerakaton keresztül érhető el.

Nem tűnik úgy, hogy sok mainstream cím elérhető a Big Star segítségével, de Mind City Terror és A ketrecben két a sok elérhető izgalmas film közül. Különféle dokumentumfilmeket is találhat, amelyek témái az autóktól a zenéig terjednek. Találhat tévéműsorokat olyan műsorokról, mint például a Közvetítők és Shinobi lány is.

Nincsenek élő TV-lehetőségek, de rengeteg lehetőség van arra, hogy elfoglalja.

USTVNow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVNow egy élő TV-szolgáltatás, amely sugárzza a főbb amerikai TV-hálózatokat. Funkcionálissága a hivatalos Kodi-leraktárból elérhető USTVNow Plus bővítményen keresztül elérhető. Az ingyenes csomag feliratkozásával megtekintheti az ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS és a My 9 nézetet..

A fizetős csomag frissítése további csatornákhoz és a DVR lehetőségekhez is hozzáférést biztosít. Az USTVNow nagyszerű lehetőség, ha csak az élő TV-ről szeretne tudni.

PopcornFlix

Kodi Popcornflix addon main

A PopcornFlix elsősorban filmekre irányul, és megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

A filmekhez való hozzáférés ingyenes, és több kategóriában elérhetők. Meg fogod találni Sci-Fi, Család és Rejtély néhány filmet és néhány TV-műsorot. Bár a tartalmat ingyenesen biztosítják, olyan mainstream címeket találsz, mint például Az utolsó léghajlító és Düh jelvények a PopcornFlix oldalon.

Meg kell jegyezni, hogy a PopcornFlix jelenleg csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el, de megkerülheti ezt a földrajzi korlátozást, ha VPN-sel csatlakozik a két ország egyikének szerveréhez..

Legjobb dokumentumfilmek

A Kodi legfontosabb dokumentumfilmjei addon fő

A dokumentumfilmek meglehetősen oktatási erőforrások. Ha csak dokumentumjavítást keres, akkor be kell szereznie a legfontosabb dokumentumfilmeket a Kodi addon hivatalos tárházából..

Találhat olyan dokumentumfilmeket, mint például A HBO felügyeleti állapota Edward Snowdennel 2016-tól az addon keresztül Halhatatlan 2018-tól.

A legfontosabb dokumentumfilmek a Kodi addon hivatalos lerakatában érhetők el.

Melyik Maverick TV alternatívát választja?

A FilmOn Simple lefedi az összes alapot, amelyet a Maverick TV tesz, mivel élő TV-t, dokumentumfilmeket, filmeket, sport- és dokumentumfilmeket kínál. Meg kell azonban jegyezni, hogy nem biztos, hogy ugyanazon a tartalomon találja meg az összes kiegészítőt.

Noha a többi említett alternatívák nem fedik le ezeket a tartalomkategóriákat, lehet, hogy a FilmOn Simple-t ki kell egészítenie ezek közül egyvel vagy többnel annak érdekében, hogy növelje az elérhető tartalom mennyiségét.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 94

Adblock
detector