Telepíti a Pro Sport Kodi kiegészítőt? Biztonságos? Vannak-e jobb alternatívák?

Pro Sport Kodi kiegészítő

Információt keres a Pro Sport Kodi kiegészítővel kapcsolatban? Ebben a részben elmagyarázzuk, mi a Pro Sport kiegészítő, hogyan működik, és vajon érdemes-e idejét.

A Kodi nyílt forráskódú szoftver, amely nagyon egyszerűvé teszi a házimozi rendszer létrehozását. Ingyenes, és számos népszerű eszközre telepíthető, beleértve a Windows, Mac és Linux számítógépeket, Android, iPhone, Roku, Nvidia Shield, Raspberry Pi, USB flash meghajtót, Amazon Fire TV és Firestick.

Ebben a cikkben egy harmadik féltől származó kiegészítőt fogunk megnézni, amelynek neve Pro Sport. Egy helyen gyűjti az élő sportesemények linkjeit a könnyebb hozzáférés érdekében. Megvizsgáljuk ennek a kiegészítésnek a funkcionalitását, és foglalkozunk néhány olyan adatvédelmi problémával, amelyekkel minden Kodi kiegészítés - hivatalos és harmadik fél - megoszlik..

Miközben a Kodi teljesen legális, bizonyos külső gyártók kiegészítései korlátlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalomhoz. Arra biztatjuk a Kodi-felhasználókat, hogy amennyire csak lehetséges, keressenek hivatalos forrásokat, és vizsgálják meg országuk streaming törvényeit, mielőtt megkísérelnék használni a Kodi.

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi Sports kiegészítők

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi. Mindig végezzen kutatást, mielőtt bármilyen Kodi-bővítményhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó virtuális magánhálózatokat (VPN) alkalmaz, hogy elrejtsék az illegális adatfolyamokat az internetszolgáltatóktól (ISP). Ennek ellenére számos módon élvezheti valaki a VPN használatát, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokból származó adatfolyamból származik.

A VPN titkosítja a hálózati forgalmat, így használhatatlanná teszi azt a külső megfigyelők számára. Ez nem csak megakadályozza, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolatot, hanem megakadályozza a Közép-ember támadásainak többségét, ezáltal növelve a rendszer biztonságát.

Az összes VPN valamilyen sebességcsökkenést okoz a kapcsolatában, bár néhányuknak csak minimális hatása van. Mivel a videó streamingéhez gyors, stabil kapcsolat szükséges, a megfelelő VPN kiválasztása nagyon fontos. Ezenkívül néhány VPN-szolgáltató naplózza a forgalmi előzményeket. Ez hozzárendelhető Önhöz és eltávolítja a VPN használatával elért összes névtelenséget.

Javasoljuk az IPVanish használatát. Stabil kapcsolatokat kínál több tucat ország szervereivel, és nem tárolja az internetes forgalom naplóit. Ez az egyik leghordozhatóbb VPN, az Android, iOS és az Amazon Firestick dedikált alkalmazásaival.

OLVASÓ OLDAL: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt. Az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, és kockázatmentesen kipróbálható.

Mi a Kodi Pro Sport kiegészítő??

Pro Sport Kodi kiegészítő menü

A Pro Sport addon összekapcsolja az linkeket az élő kosárlabda, jégkorong, foci és baseball eseményekkel. Lekaparja ezeket a játékokat a Redditből, és összegyűjti őket egy könnyebb hozzáférés érdekében. Mivel ezeket a linkeket gyakran a játék közepén veszítik le, nem garantáljuk, hogy a Pro Sport megbízható forrás lesz.

Ennek a kiegészítőnek a legnagyobb problémája az, hogy egyik hivatkozása sem hivatalos forrásokból származik. Ez azt jelenti, hogy a Pro Sporton keresztüli játékok nézésével nem támogatja a sportolókat vagy a műsorszolgáltatókat. Ez megemelheti az előfizetési árakat a törvényes nézők számára, és kevésbé valószínű, hogy ez a lefedettség a jövőben elérhető lesz.

A Pro Sport nagyon alapvető beállításválasztékkal rendelkezik. Ezek lehetővé teszik a Redditbe való bejelentkezést, és megváltoztathatják a listák megjelenítésének módját. Dönthet úgy is, hogy további alhitelekben keres, vagy linkeket készít, de ez semmit nem kínál a jogos nézők számára.

Érdekes, hogy a négy sport közül csak három van archiválva, és a baseball szembetűnő hiányzik. Nyilvánvaló, hogy ez a kiegészítő elsősorban azokra az emberekre irányul, akik nem keresnek hivatalos forrásokat, ami szégyen, mivel a törvényes sport-kiegészítők gyakran csak egyetlen sportágot fednek le. Ha a Pro Sport hivatalos forrásokat használna, akkor a SportOn kiegészítő sportcentrikus alternatívájává válhatott.

A fenti okokból nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék vagy használják a Pro Sports kiegészítőt.

A Pro Sport kiegészítő alternatívái

Noha a Pro Sport nem szolgálja a hivatalos forrásokat kereső Kodi-felhasználókat, számos alternatíva kínálkozik. Az alábbiakban talál néhány kiváló sport-kiegészítőt, amelyek felhasználhatók az e tartalmat lehetővé tevő csapatok és hálózatok támogatására.

Sportsnet most

Hivatalos Sportsnet Now Kodi kiegészítő

A Sportsnet Now egy kanadai sport streaming szolgáltatás. Havonta 24,99 dollárba kerül, de szerepel néhány kábelcsomagban. A Sportsnet Now tartalma közvetlenül a Kodi-ban megtekinthető a hivatalos Sportsnet Now kiegészítő használatával.

Ez az addon régió lezárja tartalmát, így a megtekintéshez csatlakoznia kell egy kanadai szerverhez. Egyes játékok további korlátozásokkal is rendelkeznek. Ezek megtekintéséhez szerverre van szükséged arra a területre, ahonnan az egyik csapat származik. Például a Toronto Maple Leafs játékának megtekintéséhez szerverre van szüksége Torontóban vagy a környező térségben.

A Sportsnet Now addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

MLB.TV

MLB a Kodi MLB.tv-en

Az MLB.TV Kodi kiegészítő lehetővé teszi, hogy ingyenesen megtekinthesse az idény Major League Baseball játékának legfontosabb eseményeit és áttekintését. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók megtekinthetik a teljes játékokat és azok tömörített verzióit.

Az MLB.TV stream nagy felbontású formában érhető el, és az addon meglehetősen jól szervezett. Böngészhet rájuk egyszerre, vagy egy adott dátumon is kereshet játékokat, bár egy adott csapatot nem lehet keresni.

Az MLB.TV addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

NBA League Pass

NBA League Pass Kodi kiegészítő

Az NBA League Pass bővítmény teljes engedéllyel rendelkező élő és igény szerinti kosárlabdát hoz a Kodi-ba. Kis méretű ingyenesen megtekinthető tartalom található, de a legtöbbhez szükséged lesz NBA League Pass előfizetésre. Számos előfizetési terv érhető el, és van egy olcsóbb, amelyet csak egy adott csapat érdekel.

Ez a kiegészítő meglehetősen jól van felépítve, egyszerű menü elrendezéssel. Még kiválaszthatja a kedvenc kosárlabdacsapatot a beállítások menüben, és a játékuk külön mappában jelenik meg, amely elérhető a főoldalról.

Az NBA League Pass addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő

Az NBC Sports Live Extra egy hivatalos kiegészítő, amely hozzáférést biztosít a sportok széles skálájához, beleértve a ritkábban sugárzott sportokat, például a NASCAR és a kerékpározás. A teljes mérkőzés megtekintéséhez NBC Sports Gold előfizetésre van szükség, de a kiemelt események ingyenesen megtekinthetők.

Az NBC csak az Egyesült Államokban érhető el, így a nézéshez csatlakoznia kell a VPN egyik amerikai szerveréhez. Választhat úgy, hogy csak a szabadon megtekinthető tartalmat jelenítse meg, és akár azt is kiválaszthatja, hogy mely sportok jelenjenek meg, és ez az egyik elérhető testreszabható sport-kiegészítő legyen..

Az NBC Sports Live Extra kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi kiegészítő

Ha érdekli a futball, az NFL Game Pass bővítmény nagyszerű választás. Számos különféle előfizetési csomagot kínál, sőt egy ingyenes hétnapos próbaverziót is tartalmaz, így elkötelezheti magát, ha tetszik.

Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy teljes hosszúságú játékokat nézzen meg ebben a szezonban az NFL-mérkőzések nagyfelbontású formájában. Sajnos a kiegészítő beírása előtt bejelentkezés szükséges, és ingyenes tartalom nem érhető el.

Az NFL Game Pass addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

NHL TV

NHL TV Kodi kiegészítő

Az NHL.TV Kodi addon nagyon hasonló az MLB.TV-hez, de baseball helyett jégkorong-lefedettséggel rendelkezik. Ugyanaz a fejlesztő hozta létre, és ugyanazokkal az opciók menü szervezeti felépítésével rendelkezik.

Mint az MLB kiegészítésével, az NHL TV korlátozott mennyiségű ingyenes tartalmat biztosít, de az NHL TV tagsággal jön létre. Ez havi 19,99 dollárba kerül, és lehetővé teszi a mérkőzések teljes megtekintését.

Az NHL TV-kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Noha a Pro Sport kiegészítő első pillantásra vonzónak tűnik, nem használ hivatalos forrásokat, és nem tudja garantálni, hogy a becsapott linkek online maradnak. Ezzel szemben a fent említett hivatalos kiegészítések megbízható, kiváló minőségű adatfolyamokat biztosítanak, gyakran ingyen.

Továbbá, mivel a Pro Sport egy harmadik féltől származó kiegészítő, valószínűtlen, hogy a fejlesztés során olyan alaposan tesztelték volna, mint egy hivatalos kiegészítő. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg több nem rejtett sebezhetőség van, amelyet a támadó kihasználhat, hogy hozzáférjen a rendszeréhez és a magáninformációihoz..

A sporttal kapcsolatban annyi legitim választási lehetőség van, hogy nem igazán van értelme harmadik féltől származó kiegészítőt használni. Nagyobb kockázattal járnak, kevésbé megbízható adatfolyamokat biztosítanak, és nem nyújtanak támogatást az atlétáknak vagy a műsorszolgáltatóknak, amelyek ezt a lefedettséget lehetővé teszik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

Adblock
detector