Što je 13Clowns Kodi dodatak? Je li to sigurno i postoje li alternative?

Kodi 13Clowns addon
13Clowns Kodi addon prenosio je medije poput filmova i TV emisija iz različitih izvora. Dodaci trećih strana poput 13Clonovi obično dolaze iz nelicenciranih izvora. U nastavku ćemo istražiti dodatak 13Clowns, uključujući vrstu sadržaja koji nudi i dobre alternative za korištenje. Ali ovaj dodatak sada predstavlja prijetnju za korisnike i treba ga odmah izbrisati, a ne preuzeti s bilo kojeg mjesta.

Što je Kodi?

Korisnici mogu uživati ​​u svojoj kolekciji kućne zabave koristeći Kodi. Kodi je open-source medijski uređaj koji je dostupan besplatno. Jedna od najvećih prednosti Kodija je jednostavnost s kojom se može postaviti. Osim toga, dostupan je na širokom rasponu platformi, uključujući Windows i Mac računala, Android uređaje, iPhone uređaje, Nvidia Shield, Amazon Firestick i Fire TV, Raspberry Pi, Apple TV i Roku streaming TV box.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Upozorenje: Zaštitite svoju streaming aktivnost od svog davatelja internetskih usluga

Vaš pružatelj internetskih usluga može vidjeti sve vaše internetske aktivnosti, uključujući i vaše streaming podatke. Davatelji internetskih usluga u nekim zemljama čak mogu prodati vaše podatke trećim osobama radi zarade. To predstavlja rizik za vašu internetsku privatnost i anonimnost. VPN-ovi nude najbolje rješenje kako spriječiti da vaš ISP upada u vaše privatne streaming aktivnosti.

VPN-ovi preusmjeravaju internetsku vezu putem sigurnog trećeg poslužitelja, maskirajući vašu internetsku prisutnost i štiteći vaše podatke i identitet.

Davatelji internetskih usluga u nekoliko glavnih zemalja također su uhvaćeni u naturivanje streaminga videa slabije kvalitete. VPN-ovi kriju vašu vezu i vrstu podataka koje prenosite, onemogućujući vašem davatelju internetskih usluga otkrivanje onoga što struji, izbjegavajući tako da ISP prebaci.

Isprobali smo nekoliko VPN-a i otkrili IPVanish će biti odličan izbor za upotrebu kod Kodi. Nudi velike brzine veze i radi na nekoliko različitih uređaja kao što su Windows PC, Android uređaji, iOS uređaji i Amazon Fire TV. Najvažnije od svega, to je sigurno rješenje koje ne pohranjuje trupce.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: Uštedite do 60% na IPVanish planu ovdje, naš omiljeni VPN za brz, privatni streaming.

Što je 13Clowns Kodi dodatak?

Kodi 13Clowns addon
Addon 13Clowns bio je još jedna Exodusova vilica, slična Addod Exodus Redux Kodi. Sadržaj je izvukao iz više izvora koristeći ono što je poznato kao strugač. Pomoću ovog mehanizma uspio je pružiti veze za širok raspon sadržaja, uključujući crtane filmove, filmove, dokumentarne filmove i TV emisije. No trebali biste napomenuti da je jasno da je puno ovog sadržaja strujalo preko web lokacija s piratskim sadržajem. Ove su web lokacije ilegalne u mnogim jurisdikcijama kao što su Francuska, Velika Britanija, Australija i SAD. Predlažemo da za svoje sadržajne potrebe koristite službene dodatke Kodi.

Međutim, ovaj je dodatak službeno offline, jer ga njegov programer prilično održava i izbrisao je svoj Github račun. Međutim, programer nije uspio poduzeti odgovarajuće mjere opreza prilikom napuštanja Githuba, što je rezultiralo otmicom njegovog starog računa. Njegov je račun ponovno registriran pod istim imenom druga stranka, koja sada može pokretati zlonamjerna ažuriranja za 13Clowns i ostale dodatke koje je programer održavao.

NE instalirajte 13CLOWNS. Uz to, ako imate 13Clowns, instalirajte ih odmah. Ovaj dodatak ne samo da krši, već je i problem sigurnosti i sigurnosti za Kodi korisnike. 

13Klonovi alternative

Dok addon 13Clowns ima puno raznolikog sadržaja, on je nelicenciran. Dodaci trećih strana poput 13Clownsa često se objavljuju bez značajnog pregleda i mogu rezultirati pitanjima sigurnosti koja će se otkriti tek nakon što se šteta napravi. I dalje biste trebali biti oprezni pri preuzimanju bilo kojeg neslužbenog dodatka.

Na primjer, bilo je slučajeva da su programeri tajno umetnuli zlonamjerni softver u svoje dodatke i kompromitirali korisničke sustave. Na primjer, izvorni programer dodatka Exodus, Lambada, dodao je redove koda na dodatak za pokretanje DDoS botneta koji je ciljao mjesta nekih njegovih protivnika.

Službeni dodaci moraju slijediti stroge smjernice i činiti sjajan posao pružanja visokokvalitetnog sadržaja. Štoviše, mnogi od tih dodataka su besplatni. Imajući to u vidu, evo popisa dodataka koji predlažemo kao dobre alternative 13Clowns-u.

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi filmove

Najbolja alternativa 13 klaunova: Crackle

Službeni Crackle Kodi addon
Crackle je besplatna usluga tvrtke Sony, koja nudi besplatni streaming sadržaja i nudi VOD sadržaje.

Crackle nema sav najnoviji sadržaj, ali postoji dobar spoj novog i starog. Pronaći ćete filmove poput Slijedite petak (2016), Zrak (2015) i Aloha 2015). Dostupne su TV emisije poput Crna lista: Otkup, Dilbert, i Franklin & udariti. Pronaći ćete i animirane naslove poput D.Gray-Man, Afro Samurai, i Blokada blokade krvi.

Osim Kodi dodatka, Cracklu se može pristupiti putem web-preglednika, Rokua, Apple TV-a, Chromecasta, Amazonove vatrene televizije i na nekoliko Smart TV-a. Međutim, koristeći Crackle kroz Kodi filtrira oglase Crackle postavlja u svoje videozapise, što čini Kodi najbolji način za gledanje Cracklea.

Trenutno je Crackle dostupan samo u SAD-u i Australiji. Dostupna je i putem pretplate u mnogim zemljama Latinske Amerike. Međutim, povezivanje s američkim ili australijskim VPN poslužiteljem omogućit će vam da zaobiđete bilo koja geo-ograničenja.

Crackle Kodi dodatak može se naći u skladištu eracknophobia ili u službeno skladište Kodi addon.

Ostalih 13 klaunova

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon
Popcornflix je još jedna usluga koja podržava oglase i koja gledateljima pruža pristup velikom izboru filmova i TV emisija.

Na raspolaganju je nekoliko naslova na razini B, ali još uvijek možete pronaći pristojne TV emisije i filmove za gledanje. Možete pronaći TV emisije poput Obalna straža na Aljasci, i Kult. Filmovi poput Pljačka i Policajac Beverly Hills 3 su također dostupni.

Popcornflix dostupan je samo u Kanadi i SAD-u. Međutim, ako ne živite u jednoj od tih zemalja, usluzi možete pristupiti spajanjem na odgovarajući VPN poslužitelj.

Popcornflix dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon
Tubi TV je još jedan servis za streaming koji nudi veliku biblioteku filmova i filmova. Ako gledate kako koristite dodatak Tubi TV Kodi, oglasi će se filtrirati.

Na Tubi TV možete pronaći pristojne filmove, poput Čudo na Badnjak i Topla tijela. Možete čak pronaći i TV emisije poput Pet dana i Jongo.

Tubi TV-u može se pristupiti i izravno s vašeg web preglednika, s Apple TV-a četvrte generacije, Amazonovim Firestick i Fire TV uređajima i na Samsung Smart TV-ima.

Iako je neki sadržaj ograničen na SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, njemu možete pristupiti izvan ovih regija povezivanjem na odgovarajući VPN poslužitelj. Uz to, svaka regija u kojoj je dostupan Tubi TV ima različitu biblioteku sadržaja, pa ako ste u SAD-u, Velikoj Britaniji ili Kanadi i što sve što Tubi TV nudi, potrebna je VPN..

Dostupan je dodatak Tubi TV Kodi izravno iz Githuba.

Filmovi o velikim zvijezdama & televizor

bigstar filmovi i tv najbolji kodi dodaci
Big Star Movies je streaming platforma čiji se sadržaj može pristupiti iz filmova Big Star & TV Kodi addon.

Možete pronaći TV emisije poput Inbetweeners i Castaway Kanada i filmovi poput  Gregoire i Zadržavanje Rosy. Nema puno dostupnih naslova, ali emisije su zabavne.

Filmovi i TV Big Star dostupni su iz MetalChris Repozitorija.

Igraj dalje

PlayOn preglednik Kodi addon
Neke usluge pretplate nemaju dodatak Kodi. Playon vam omogućuje pristup nekim od ovih usluga poput DirectTV Now. Tada možete uživati ​​u odgovarajućem sadržaju koristeći dodatak PlayOn Kodi. PlayOn omogućuje korisnicima snimanje sadržaja s streaming usluga i reprodukciju ih kasnije. Ako imate uslugu kablovske televizije ili Direct TV sada možete gledati i TV uživo.

Za upotrebu PlayOna morat ćete pretplatu na uslugu kojoj želite pristupiti kao i PlayOn pretplatu koja košta 30 USD godišnje.

Dodatak Playon Kodi dostupan je na web lokaciji službeno skladište Kodi addon.

Izaberi

Iako 13Clowns pruža pristup širokom rasponu sadržaja pod jednim kišobranom, ovaj sadržaj krši zakone o autorskim pravima. Preporučujemo vam da pronađete sigurnije, legitimne alternative.

Iako ovdje predstavljeni službeni alternativni dodaci poput Crackle i Popcornflix ne daju toliko naslova, oni se mogu grupirati kako bi besplatno ponudili veliku biblioteku ugodnog sadržaja..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 6

Adblock
detector