Što je cCloud Kodi Addon? Je li zakonita i sigurna za instaliranje? Ažurirano siječnja 2020

cCloud TV Kodi addon

Želite li gledati TV uživo i filmove na zahtjev bez plaćanja pretplate za kablovsku televiziju? Ako je tako, možda se pitate je li dobra ideja instalirati dodatak cCloud TV Kodi.

Iz našeg istraživanja utvrdili smo da dodatak cCloud TV Kodi više nije dostupan za one koji ga žele koristiti. U svom vrhuncu, addon je omogućio pristup nelicenciranom sadržaju. Sada je, međutim, cCloud TV nestao iz izvornog spremišta. Ako pronađete dodatak cCloud TV, on može biti oštećen ili otet, pa stoga nije siguran.

Je li cCloud TV zakonit i siguran za upotrebu na vašem uređaju? Ovaj će članak detaljno odgovoriti na ova pitanja.

Što je Kodi?

Kodi je media player s otvorenim kodom. Omogućuje vam povezivanje s bilo kojom web stranicom koja sadrži filmove, TV emisije, sportske događaje ili druge vrste video sadržaja te ga usmjerava na svoje računalo. Kodi ne posjeduje nikakav sadržaj. Jednostavno reproducira sve medije dostupne na mjestu kojemu kažete da mu pristupa..

Kodi se može instalirati na sve najpopularnije uređaje: Roku, Android ili iOS pametni telefon, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, Apple TV, PC ili Mac.

Kodi ima reputaciju zbog rizika sigurnosti i privatnosti te zbog korištenja u piratskim filmovima i TV emisijama koje krše zakone o autorskim pravima. Iako su ovo opravdane poteškoće, Kodi je pravni softver koji se može koristiti uz minimalne sigurnosne rizike ako se poduzmu određene mjere opreza.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Korisnici Kodija koji struju neslužbeni sadržaj obično se obraćaju VPN-u kako bi svoje aktivnosti čuvali u tajnosti. Međutim, Kodi korisnici koji struju savršeno legalnih sadržaja trebali bi koristiti i VPN.

Većina dodataka kreiraju treće strane, a ne službeni servisi za streaming. Ovi dodaci hakeri mogu mijenjati i koristiti za pokretanje napada "čovjek u sredini" za preusmjeravanje vaših privatnih podataka u vlastitu mrežu, krađu osjetljivih podataka poput brojeva kreditnih kartica ili drugih financijskih podataka. Korištenje VPN-a štiti vas od ove prijetnje šifriranjem vaših streaminga podataka kako ih haker ne bi mogao pročitati. Također vas štiti od brzog gušenja ISP-a i blokiranja geografskog sadržaja od pružatelja sadržaja.

Nažalost, mnoge VPN usluge sporo preuzimaju brzinu preuzimanja kako bi bile korisne za strujanje. Pored toga, neke VPN čuvaju evidenciju podataka kupaca. Ovo je ozbiljna briga o privatnosti.

Iz tih razloga, Kodi korisnicima preporučujemo da koriste IPVanish prilikom streaminga videa. Na našem testiranju otkrili smo da je bez problema obrađivao 1080p video. Također je bilo lako instalirati i jedan je od rijetkih VPN-ova s ​​izvornom aplikacijom Amazon Fire Stick. Pored toga, ona ima strogu politiku "bez zapisa".

PROČITANJE ČITALA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Što je dodatak cCloud TV Kodi?

cCloud je Kodi dodatak koji struga sadržaj s raznih web stranica. Slično je s Exodusom, piramidama, Sportskim vragom i mnogim drugim popularnim Kodijevim dodacima u tom pogledu. Međutim, cCloud je također jedinstven po tome što omogućava korisnicima da objavljuju veze na njegovoj web stranici koje se automatski nude u Kodi dodatku.

S većinom Kodijevih dodataka, izvore koje nudi ovaj korisnik ne može dodati. Kao rezultat toga, ako web lokacija ide izvan mreže, to vodi do mrtve veze unutar dodatnog izbornika. Programeri Kodi addon-a moraju stalno ažurirati veze kako bi bili sigurni da vode do stvarnog sadržaja. Ako zaostanu u ovoj praksi, dodatak postaje bezvrijedan.

cCloud TV ispravlja ovaj problem tako što korisnicima omogućuje postavljanje vlastitih veza. Teoretski, ovo bi trebalo omogućiti cCloud-u da djeluje dugi niz godina u budućnosti, sve dok sama web stranica cCloud ne propadne. Upravo je ova inovacija cCloud toliko popularna u usporedbi sa sličnim dodacima.

Unatoč toj popularnosti, ipak, postoje ozbiljni problemi oko sigurnosti i privatnosti s dodatkom cCloud TV Kodi. cCloud TV je Kodi dodatak treće strane koji nije temeljito provjeren kao službeni dodaci. Pored toga, ne postoji postupak provjere izvora koji se koriste u cCloud-u, jer apsolutno svatko može dodati izvor u izbornik. Iz tog razloga, tvorci zlonamjernog softvera vjerojatno smatraju da je web lokacija poput cClouda stvar iz snova.

Drugi je problem što se čini da je većina dostupnog sadržaja na cCloudu piratska. Na primjer, pronašao sam streamove za popularne kanale poput A&E i Animal Planet, kao i hit emisije poput Američka horor priča i Breaking Bad. Svi ti kanali i emisije zahtijevaju pretplate da bi ih mogli pogledati negdje drugdje, tako da je sumnjivo da izvori iz tih tokova imaju dopuštenje da ih nude besplatno.

To stvara pravni rizik za izvore koje koristi cCloud i za sam cCloud. Zbog toga se cCloud može zatvoriti, što može uzrokovati pojavu prekidanih veza poput ostalih u dodacima.

Da budemo fer, cCloud TV se objaviti obavijest o postupcima uklanjanja DMCA. Međutim, obavijest objašnjava da može preuzeti samo određene veze ako se zatraži, a ne sve veze koje upućuju na određeni dio sadržaja. To je vrsta argumentacije koju je YouTube iznio još u povojima, ali je na kraju morao odustati.

Kako bi se obranili od tužbi, YouTube je na kraju razvio algoritme koji su otkrivali i uklanjali sadržaj, a ne određene kopije sadržaja. Može biti da će cCloud na kraju učiniti isto. Trenutno, još uvijek, rade u legalnom sivom području.

Zbog ovih razloga, ne preporučujemo instaliranje i korištenje dodataka cCloud TV Kodi. Umjesto toga, preporučujemo korištenje alternativa koje su navedene u nastavku.

Alternative za dodatak cCloud TV Kodi

Poznati su svi sljedeći dodaci iz legitimnih izvora. Svi imaju kvalitetnu sliku i zvuk i raznolik sadržaj. Nijedan Kodi addon nije u potpunosti bez rizika za privatnost i sigurnost. Međutim, svi su oni značajno manje rizični od cCloud TV-a.

Xumo

Xumo kodi sportski dodaci

Xumo je jedan od najnovijih dodataka TV-u koji nudi preko 100 besplatnih kanala. Kroz Xumo možete pristupiti svemu, od filmskih kanala 24/7 do sporta do vijesti. Svi su ti kanali podržani oglasima, iako Kodi dodatak oglase filtrira u većini slučajeva.

Pucketanje

crackle_kodi_addon

Crackle je besplatna internetska televizijska usluga koja se plaća oglašavanjem. Sadrži mnoge popularne filmove, uključujući Plava laguna, Dječja igra, Podzemlje: Evolucija, Egzorcist III i Ožujske ides, kao i klasične TV emisije poput heroji i Štit. Nosi i visokokvalitetne originale dostupne samo na Crackleu, poput Umjetnost više i Sredstva za čišćenje.

Crackle Kodi addon dio je službenog skladišta Kodi addon-a.

Pluto.tv

Pluto.tv Zaslon s informacijama o dodavanju Kodi

Pluto.tv je zbirka besplatnih televizijskih kanala na mreži. Sadrži vijesti s najviše ocjena kao što su CBSN, Bloomberg, RT America i CNBC. Također ima kanale posvećene komediji, tračevima slavnih, sportu i mnogim drugim vrstama zabave.

Pluto.tv se nalazi u službenom spremištu Kodi addon-a.

Igraj dalje

DirecTV Sada uz PlayOn

Imate li pretplatu na DirecTV Now ili kablovsku TV, ali je ne možete koristiti u Kodi? Dodatak PlayOn Kodi može pomoći. PlayOn je usluga koja vam omogućuje legalno snimanje sadržaja s mnogih različitih mjesta za streaming, uključujući DirectTV Now, CBS.com, NBC.com, FXNetworks.com i druge. Ne morate snimati programe da biste ih mogli strujati, tako da možete upotrijebiti dodatak PlayOn Kodi za gledanje televizije uživo.

Za naručivanje ili gledanje ili snimanje televizije uživo na PlayOnu trebat će vam pretplata na DirecTV Now ili uslugu kabelske televizije. Trebat će vam i pretplata na sam PlayOn koji košta 30 dolara godišnje.

PlayOn preglednik za Kodi nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

OBAVIJEST: Isprobajte Playon besplatno 7 dana

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Ako ste isprobali sve ove druge dodatke i dalje ne možete pronaći sav željeni sadržaj, možda je vrijeme da razmislite o pretplati na uslugu zamjene kabela poput PS Vue. Za 39,99 USD mjesečno PS Vue vam daje većinu kanala koje biste dobili da imate kabel, ali bez da morate platiti kablovsku kutiju ili drugu zastarjelu tehnologiju.

Dodatak PS Vue Kodi možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

cCloud TV Kodi addon: pregled i brige o privatnosti

CCloud TV Kodi addon definitivno je inovativni dio softvera. Njegova značajka omogućuje korisnicima da objavljuju veze olakšava ažuriranje dodataka tako da i dalje bude koristan. No ta snaga je ujedno i najveća slabost televizije cCloud. Omogućavanje svima da postave veze kao novi izvori za addon znatno povećava sigurnosni rizik.

Iako je cCloud TV Kodi addon vrlo popularan, na Kodiu postoji puno boljih načina za gledanje filmova i televizije od instaliranja istog..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 87

Adblock
detector