Što je dodatak Magic Dragon Kodi? Trebate li instalirati Magic Dragon?

what_is_kodi_main

Što je Kodi?

Kodi je medijski uređaj s otvorenim kodom koji ima širok izbor značajki. Kodi je prilično svestran i može reproducirati audio i video zapise iz mrežnih izvora, kao i iz lokalne pohrane. Uz to, ovaj se multifunkcionalni medijski uređaj može koristiti na mnogim uređajima kao što su Windows računala, Mac računala, Nvidia Shield, Raspberry Pis, Android uređaji i iPhone.

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi filmove

Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vašu streaming aktivnost

Virtualna privatna mreža (VPN) usmjerava internetsku vezu kroz sigurne poslužitelje, čime u konačnici štiti vašu privatnost dok ste na mreži maskirajući svoj identitet. To je posebno važno s obzirom na to da ISP-ovi ne mogu samo gledati svi vašeg strujnog prometa, ali te podatke može proslijediti trećim stranama koje zahtijevaju pristup ili za vlastiti profit.

Poznato je da su internetske usluge ograničavale brzinu veze korisnika koji redovito struju sadržaje na mreži. Korištenje VPN-a usmjerit će vašu vezu kroz siguran, privatni tunel koji onemogućava davatelji internetskih usluga da odrede koju vrstu podataka koristite. To vam omogućuje da izbjegnete prigušivanje videa.

Uz to, VPN-ovi mogu spriječiti napade man-in-sredine (MitM) od hakera za povezivanje, a mogu vam pomoći zaobići blokiranje geografskog sadržaja nametnutog web lokacijama koje poslužuju sadržaj izvan vaše regije.

Od opcija koje smo testirali za Kodi, preporučujemo IPVanish. Brzine veze su brze i izuzetno sigurne. Kompatibilan je i s mnogim uređajima kao što su Linux računala, iOS uređaji i Android uređaji.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite 46% na IPVanishu ovdje. To uključuje 7-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati uslugu bez rizika.

Što je dodatak Magic Dragon Kodi? Ako ga instalirate?

Kodi Magic Dragon Addon Main

Magic Dragon Kodi addon je rebranded verzija starijeg dodatka koja se zove The Pyramid. Iako pruža sadržaje poput filmova (neki u 4K), TV emisija, radija, sporta i drugih oblika zabave, izvor ovog sadržaja uglavnom su piratski streamovi.

Takvi piratski potoci su ilegalni u mnogim zemljama. Iz tog razloga, ne možemo preporučiti korištenje ovog dodatka i savjetujemo da umjesto toga razmislite o nekim službenim alternativnim dodavanjima.

Alternativa Magic Dragon

Mnogi su dodaci trećih strana bezopasni, ali to ne znači da nema nikakvog rizika. U prošlosti je bilo slučajeva gdje su programeri koristili dodatke drugih proizvođača sa zlonamjernom namjerom. Pri instaliranju takvih dodataka treba biti oprezan.

Preporučujemo i da pažljivo provjerite dodatke drugih proizvođača koje možda mislite instalirati kako ne bi osigurali nezakonite protoke sadržaja. Dobar pokazatelj za to je ako dodatak sadrži sadržaj koji izgleda kao da ga treba platiti, ali nudi besplatno. Ako je to slučaj, onda mediji koji se prikazuju vjerojatno krše autorska prava.

Najbolja opcija Magic Dragon: Xumo.tv

Xumo TV Kodi Addon

Xumo.tv pruža preko 100 kanala gledateljima potpuno besplatno. Nudi sadržaj u nekoliko kategorija poput Vijesti, televizor & Filmovi, Sportski, djeca & Obitelj, Hrana, Piće & Putovati, i Moda. Svemu tome možete pristupiti putem dodatka Xumo.tv Kodi.

Xumo nudi Vijesti kanali kao što su MSNBC, NBC News, i CBSN. U smislu televizor & Filmovi tamo su Filmrise, Gravitas filmovi, i GrapeVine. Ako se bavite glazbom, uživat ćete u njima pano kanal i osigurač kanal. moda i GQ su 2 odvojena kanala u Moda kategorija. Pored TV-a koji se emitira uživo, Xumovi kanali obično nude popratne sadržaje na zahtjev.

Aplikaciju Xumo.tv Kodi možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a. Osim Kodi dodatka, Xumo je dostupan na uređajima Roku, na Androidu i iOS-u. Može se naći i na mnogim pametnim televizorima.

Xumo nudi stotine kanala u različitim kategorijama. Međutim, dostupan je samo u SAD-u. Ako se nalazite izvan SAD-a, morat ćete se povezati s američkim VPN poslužiteljem da biste mogli gledati ovu uslugu.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv je velika zbirka streaminga TV kanala i sadržaj na zahtjev koji se nudi u potpunosti besplatno. Pluto.tv se nudi kao Kodi dodatak.

Odjeljak TV usluge uživo organiziran je u obliku TV vodiča koji vam omogućuje da vidite što se prikazuje i kada. Pronaći ćete kanale poput Azil, Vijesti 24/7, i Puknut pod kategorijama kao što su Filmovi, Vijesti, i Komedija. Filmovi poput Potomci i Requiem za san dostupni su kao sadržaj na zahtjev. Možete pronaći i TV emisije poput Kuhinje noćne more i Skladišni ratovi: New York.

Dodatak Pluto.tv dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a. Dostupan je i za iOS uređaje, Android uređaje, Google Chromecast, kao Chrome web-aplikaciju, na Amazonovim tabletima i streaming uređajima, na Roku i na Apple TV-u.

Film jednostavno

Filmoni jednostavno

FilmOn Simple je riznica sadržaja koji uključuje TV emisije, kanale vijesti i TV stanice uživo iz zemalja poput Francuske, Velike Britanije, Njemačke i Italije. Ovaj Kodi dodatak zrcali sadržaj koji nudi FilmOn TV.

Na FilmoN TV-u postoji mnogo besplatnih ponuda standardne kvalitete, no ako želite pristupiti visokokvalitetnim streamovima i sadržajima na zahtjev, razmislite o kupnji pretplate. Sadržaj na zahtjev, kao što su Marilyn Monroe, Bob Marley: Put slobode, Trikovi i savjeti za skejtbord, Borbena noć - urbano uništenje, i Dvostruko prekriženo može se gledati kroz FilmOn Simple. Na raspolaganju je i nekoliko dokumentarnih filmova.

Općenito, FilmOn vam nudi širok spektar sadržaja što vam čini vrlo teško dosaditi se onim što se nudi.

FilmOn Simple može se preuzeti iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Ostale opcije Magic Dragon

Iako je FilmOn Simple odlična opcija kao Magic Dragon alternativa, postoje i drugi dodaci koji su zakonski dostupni i koji nude sjajno programiranje.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV zbirka je sadržaja iz studija poput Paramount, Lionsgate i MGM. Sva velika zbirka filmova i TV emisija Tubi TV dostupna je besplatno. Usluga je podržana za oglas, ali ostaje besplatna, a upotrebom programa Kodi potpuno uklanja oglase.

Nemojte dopustiti da vas činjenica da je ovaj sadržaj besplatno zavarava. Ogromna knjižnica sadrži sadržaj na razini B i C, ali stotine naslova s ​​visokim ocjenama na Rotten Tomatoes i IMDb. To se proteže u starijim i novijim naslovima. Neki su naslovi dostupni čak i u HD-u. Svemu tome možete pristupiti putem dodatka Tubi TV Kodi.

Postoje noviji naslovi filmova kao što su centar pažnje, koja je neovisna drama iz 2018., i Essex Vendetta, zločinačka drama iz 2016. Ako ste ljubitelj animea, postoje naslovi poput Bajka, Svjetski okidač, i Napad na Titanu dostupno. Sadržaj je dobro organiziran na Tubi TV. Postoje kategorije kao što su Borilačke vještine, Znanstvena fantastika & Fantazija, i Romantika, što olakšava pronalaženje sjajnih sadržaja.

Osim što je Kodi dodatak, Tubi TV dostupan je na uređajima Roku i drugim uređajima kao što su Samsung Smart TV i Apple TV četvrte generacije. Kodi dodatak dostupan je izravno od tvrtke Github.

Preko Tubi TV-a dostupne su tisuće naslova filmova i TV emisija. No trebali biste imati na umu da je neki sadržaj ograničen na određene zemljopisne lokacije. Postoje knjižnice sadržaja posebno za SAD, Kanadu i Veliku Britaniju. Ako postoji emisija koju stvarno želite gledati, razmislite o upotrebi VPN-a za pristup potpunoj biblioteci Tubi TV-a.

Pucketanje

Obriši Kodi AddonCrackle dodatak, dostupan u službenom skladištu dodataka Kodi.

Crackle je besplatna usluga videa na zahtjev (VOD) koju nudi Sony. Puno je novih naslova dostupnih putem ove usluge, ali sadržaj koji je dostupan je kvalitetan jer je Sony u cijelom vlasništvu

Kao i Tubi TV, Crackle je potpuno besplatan i podržava oglase. Također poput Tubi TV-a, možete gledati Crackle bez oglasa putem Kodi-ja.

Postoje naslovi poput Rocky I-V, Trzaj, i Smrtonosno oružje.Dodatak Crackle Kodi nalazi se u eracknophobia skladište.

Red Bull TV

redbull_tv

Red Bull TV govori o izvještavanju o sportskim, kulturnim i životnim događajima. Usredotočen je na akcijske sportove, poput ronjenja liticama i brdskog biciklizma. Naći ćete i glazbene događaje i druge događaje povezane s industrijom zabave.

Redbull je poznat po dobroj predstavi bez obzira na sferu zabave u koju su uključeni. To se vidi iz pothvata poput njihovog tima Formule 1 koji je jedan od najkonkurentnijih i najuzbudljivijih timova u tom sportu. Možete uživati ​​u najboljem Red Bull TV-u kroz dostupni Kodi dodatak.

Red Bull TV dostupan je u službenom skladištu dodataka Kodi.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup dodatak glavni

USTVcatchup pruža legalni pristup TV emisijama s mreža u SAD-u. To znači da ćete moći gledati TV emisije hGTV kao što su Karipski život i Kućni lovci, ili Stitchers i uvrnut iz Prostoručno.

Ponekad je potrebno povezivanje s američkim VPN serverom kako bi se iskoristile neke od ponuđenih emisija koje mogu biti geografski ograničene. USTVcatchup može se naći u spremištu dodataka TVADDONS.CO ili preko instalatora Indigo addon-a.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC iPlayer omogućuje korisnicima reprodukciju uživo i na zahtjev sadržaja s BBC-a. Dodatak iPlayer WWW Kodi donosi funkcionalnost BBC iPlayera izravno kodi Kodi.

Možete pronaći emisije poput Šegrt i klika na BBC iPlayeru. Preko usluge možete uhvatiti TV ili radio uživo.

Za učinkovito korištenje iPlayer WWW trebat će vam valjana UK TV licenca. VPN će raditi na zaobilaženju ograničenja lokacije za one koji putuju izvan Velike Britanije.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow nudi pristup glavnim američkim TV kanalima. Besplatni paket dolazi s ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS i My 9. Funkcionalnosti USTVnow-a može se pristupiti iz Kodija pomoću USTVnow addon-a.

Ako želite gledati više kanala od onih koje nudi besplatni paket, razmislite o nadogradnji na plaćeni paket. Ovo će vam omogućiti pristup više kanala poput AMC i Syfy, kao i DVR mogućnostima.

USTVnow možete preuzeti iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Vrhunski dokumentarni filmovi

Kodi Top dokumentarni filmovi addon main

Vrhunski dokumentarni filmovi Kodi addon ima veliki i besplatan izbor dokumentarnih filmova.

Možete pronaći dokumentarne filmove poput Djeca puna života i Kozmos: Osobno putovanje na ovaj dodatak.

Top dokumentarni filmovi dostupni su za preuzimanje iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Slobodno isprobajte više dodataka

Magic Dragon Kodi addon nudi mnogo vrsta sadržaja poput TV emisija, filmova i dokumentarnih filmova, sve iz jednog dodatka. No, taj je sadržaj uglavnom pružen piratskim protocima.

Gore navedene zakonite mogućnosti streaminga mogu se upotrijebiti za zamjenu puno sadržaja koji možete pronaći na Magic Dragonu, a mogu ponuditi i puno više nego što tamo možete pronaći..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 15

Adblock
detector