Što je dodatak Seren Kodi? Je li to sigurno i postoje li alternative?

Kodi_Seren_Main_Image

Što je Kodi?

Kodi je besplatni medijski uređaj s otvorenim kodom. Omogućuje korisnicima uživanje u sadržaju kućne zabave i ne zahtijeva značajne napore za postavljanje. Ovaj medijski uređaj dostupan je na mnogim različitim uređajima kao što su Windows, Linux i Mac PC, Android uređaji, iPhone, iPhone, Roku streaming TV Box, Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Firestick i Fire TV, Raspberry pi i još mnogo toga , Jedna od izvanrednih karakteristika Kodija je ta što su njegovi dodaci ujednačeni s tim da su većina izmjenjiva između platformi.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vašu streaming

Vi ISP imate pristup sve svoje podatke o strujanju. U nekim zemljama davatelji internetskih usluga mogu čak dijeliti vaše podatke o streamingu i pregledavanju s tvrtkama trećih strana kako bi napravili brzu zaradu. Rizik za vašu privatnost zahtijeva zaštitu i maskiranje internetskog identiteta. To možete učiniti pomoću VPN-a.

VPN-ovi usmjeravaju internetsku vezu kroz sigurne poslužitelje, što u konačnici štiti vaše mrežne aktivnosti i identitet.

Poznati su i davatelji internetskih usluga koji umanjuju brzinu veze korisnika koji strširaju mnogo video sadržaja. Ako koristite VPN, vaš davatelj internetskih usluga neće znati jesu li strujali videozapis ili ne. To znači da možete strujati toliko HD i 4K sadržaja koliko želite.

VPN-ovi nude i zaštitu od nekih pokušaja hakiranja veza kao što su napadi čovjek-u-sredini (MitM) i mogu pomoći korisnicima da zaobiđu blokove geografskog sadržaja.

Isprobali smo nekoliko opcija i preporučujemo IPVanish za upotrebu s Kodi-jem. Nudi velike brzine veze, kompatibilan je s nekoliko uređaja kao što su Windows PC, Amazon Firesticks i Android uređaji, a sigurno je rješenje.

ČITANJE: Naši čitatelji mogu uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje

Što je dodatak Seren Kodi?

Kodi_Seren_Main_Image

Dodatak Seren Kodi nudi filmove, TV emisije i podržava integraciju s Traktom, Real-Debridom i Premiumize. Nudi široku paletu privlačnih sadržaja na zahtjev, uključujući popularne TV emisije i filmove. Međutim, trebali biste primijetiti da se ovaj sadržaj uglavnom poslužuje putem web stranica piratskih sadržaja. Takva su mjesta nezakonita u mnogim zemljama kao što su SAD, Francuska, Velika Britanija i Australija. Iz tog razloga, predlažemo da koristite službene dodatke Kodi da biste zadovoljili svoje potrebe za sadržajem.

Seren alternative

Seren ima veliku biblioteku, ali sadržaj ovog dodatka treće strane uglavnom je nelicenciran. Iako je vani nekoliko dodataka trećih strana koji su legitimni, bilo je slučajeva da su dodaci treće strane izložili korisnike opasnosti zbog zlonamjernih programera. U novije vrijeme sigurnosni istraživači otkrili su da zlonamjerni softver vreba u široko korištenim spremištima Bubbles, Gaia i XvBMC. zahvaljujući, ta su skladišta trenutno izvan mreže. Međutim, zlonamjerni softver za vađenje kovanica mjesecima je ostao neotkriven i utjecao je na desetine tisuća korisnika.

Pogrešajte na strani opreza s dodacima treće strane. Možda ćete moći pristupiti filmovima i TV emisijama, ali također ćete povećati rizik od instaliranja zlonamjernog softvera iz neprovjerenih izvora. Pored toga, neki dodaci poput Serena ne pružaju pravne struje. Dobar način da se primijeti ako se sadržaj pruža na zakonit način je vidjeti što se nudi. Ako su u pitanju najbolji i najnoviji filmovi i emisije, poput onih koji su još uvijek u kinima ili dostupni samo putem plaćenih usluga poput HBO Now-a, tada dodatak vjerojatno krši zakone o autorskim pravima.

Službeni dodaci moraju slijediti stroge smjernice i odlična su opcija za pristup kvalitetnom sadržaju koji je u skladu sa zakonima o autorskim pravima. Mnogi od tih dodataka također su u potpunosti besplatno. Pogledajte naše predložene alternative Serenovom dodatku ili pogledajte našu listu najboljih dodataka Kodi filma.

Najbolja spokojna alternativa: Tubi TV

Tubi_TV_main

Tubi TV spremište je tisuća filmova i filmova. Sav ovaj sadržaj je potpuno besplatan i njemu se može pristupiti putem dodatka Tubi TV Kodi. Štoviše, kada gledate film ili emisiju pomoću Kodi dodatka, svi oglasi bit će filtrirani.

Iako mnoštvo dostupnog sadržaja nema najvišu ocjenu, pronaći ćete stotine vrhunskih naslova s ​​ocjenama Fresh on Rotten Tomatoes i s dobrim IMDb ocjenama. Filmovi poput Air Bud od 1997. i Vučja krv od 2013. dostupni su. Također možete pronaći emisije poput 3. stijena od sunca i Prizemljen za život. Filmovi i emisije dobro su organizirani s žanrovskim odjeljcima kao što su Visoko ocjenjeno na trulim rajčicama, Indie Films, Docuseries, i TV drame predstaviti.

Tubi TV možete pristupiti i izravno iz svog web preglednika, na Apple TV četvrtoj generaciji, Amazonovim uređajima Firestick i Fire TV, pa čak i na Samsung Smart TV-ima.

Neki su sadržaji ograničeni na SAD, Kanadu i Veliku Britaniju. Ako želite deblokirati ovaj sadržaj, možete upotrijebiti VPN da biste zaobišli geo-ograničenja.

Dostupan je dodatak Tubi TV Kodi izravno iz Githuba.

Druge spokojne alternative

Viewster

najbolji kodi addons viewter

Viewster je besplatna usluga struje koja vam omogućuje gledanje TV emisija i filmova širom svijeta. Ima dodatak Kodi koji vam omogućava pristup svim dostupnim sadržajima.

Iako sadržaj nije najnoviji, moći ćete pronaći kategorije sadržaja poput Korejska drama, Festivalske drage, Noć vještica, trileri, Sportski, i Borilačke vještine. Na raspolaganju su i neki animirani odabir.

Viewster je dostupan iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Pucketanje

Obriši Kodi Addon

Crackle je besplatna VOD usluga u vlasništvu Sony-a (također imaju i Tubi TV). Oglas je podržan, ali gledate li dodatak Crackle Kodi, oglasi će biti filtrirani.

Na Crackleu se nalazi novi i stari sadržaj. Postoji puno sadržaja na razini B, ali i neke su sjajne naslove dostupne. Što se tiče filmova, postoje naslovi poput 30 minuta ili manje, i Anđeo smrti. Možete pronaći i TV emisije poput Loš učitelj i Između braće.

Crackle Kodi dodatak može se naći u skladištu eracknophobia ili u službeno skladište Kodi addon.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix je usluga uz podršku oglasa koja gledateljima omogućava pristup velikom izboru filmova i TV emisija. Sadrži i Kodi dodatak koji nudi isti sadržaj. Oglasi se filtriraju dok gledate sadržaj putem dodatka Kodi.

Iako je na raspolaganju puno naslova koji nisu blockbusteri, postoje i filmovi visoke kvalitete poput Plamište i Kralj majmuna: Heroj se vratio. Postoje i TV emisije poput Američki najgluplji zločinci i Život na liniji.

Iako je Popcornflix dostupan samo u Kanadi i SAD-u, njemu se može pristupiti povezivanjem na VPN poslužitelj u nekoj od tih zemalja ako ne živite tamo.

Popcornflix dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

Filmovi o velikim zvijezdama & televizor

bigstar filmovi i tv najbolji kodi dodaci

Big Star Movies je streaming platforma čiji je sadržaj dostupan putem Big Star Moviesa & TV Kodi addon.

Iako nema puno glavnih naslova, možete pronaći solidne emisije poput anoniman i Castaway Kanada. Uz to postoje i filmovi poput Zabava za Noć vještica, i Bijeg iz zatvora Alcatraz: Ispovijed na smrtnoj postelji.

Filmovi i TV Big Star dostupni su iz MetalChris Repozitorija.

Imate širok izbor

Seren vam nudi puno sadržaja putem Kodija, ali ovaj sadržaj krši zakone o autorskim pravima. Preporučujemo da ne upotrebljavate ovaj dodatak.

Dodaci poput Tubi TV, Viewster, Crackle, Popcornflix i Big Star Filmovi mogu vam pružiti nekoliko sjajnih naslova kroz službene tokove. Na raspolaganju su moderni sadržaji, a neki su čak i u visokoj razlučivosti. Ako ste zabrinuti zbog ograničenja jednog addon-a, jednostavno pogledajte veliku sliku svih dodataka o kojima smo ovdje razgovarali. Ako koristite sve ove dodatke, moći ćete pristupiti velikoj biblioteci sadržaja koja vjerovatno sadrži mnogo sadržaja koji želite gledati.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 54

Adblock
detector