Trebate li instalirati dodatak Maverick Kodi? Je li Maverick TV zakonit i siguran za upotrebu?

Kodi Maverick Addon Main

Ako poznajete Kodi, možda ste čuli za dodatak Maverick Kodi i možda će vam biti zanimljivo znati više o tome. U ovom ćemo se članku pozabaviti pitanjima koja se odnose na njegovu sigurnost i zakonitost prije nego što se odlučite instalirati Maverick na Kodi, kao i pogledati neke moguće alternative.

Što je Kodi?

Kodi je multimedijski uređaj s otvorenim kodom otvorenog koda. Kodi omogućuje reprodukciju audio i video sadržaja iz različitih izvora. Sadržaj se može reproducirati iz lokalne pohrane, vanjske pohrane i / ili iz mrežnih izvora. Kodi je dostupan na brojnim platformama kao što su Windows PC, Mac računala, Amazon Fire TV i Fire Sticks, nagrađivani Nvidia štit, Android uređaji i iPhone.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Preporučujemo upotrebu virtualne privatne mreže (VPN) prilikom streaminga s Kodi-jem. Pouzdan VPN ponudit će prednosti privatnosti i sigurnosti. Iako je moguće koristiti VPN da biste sakrili streaming piratskog sadržaja od pružatelja internetskih usluga (ISP), pozitivne uporabe ne treba zanemariti.

VPN-ovi mogu pomoći u sprečavanju nekih napada čovjeka u sredini. Ova vrsta napada omogućuje hakeru da presretne vaše podatke, čineći vas podložnima ukradenju i manipulaciji podacima. Pored toga, čak i ako strujate iz zakonitih mrežnih izvora, neki davatelji internetskih usluga smanjit će vašu vezu ako misle da povećavate propusnost. VPN-ovi također mogu omogućiti pristup sadržaju koji je obično ograničen na određene zemljopisne lokacije.

Streaming videozapisa putem Kodija ili bilo kojeg drugog medija zahtijeva veliku propusnost. Svi VPN-ovi će na neki način usporiti vaše brzine interneta, mada će neki servisi teško utjecati na vašu propusnost, što otežava strujanje bez međusobnog integriranja. Trebat će vam VPN koji usporava vašu vezu što je manje moguće tijekom strujanja s Kodi-jem.

Preporučujemo upotrebu IPVanish-a. Omogućuje brzu vezu, omogućujući vam učinkovito strujanje video zapisa. Kompatibilan je i s nekoliko naprava poput iOS uređaja, Android uređaja i Linux računala.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što je Kodi Maverick TV Addon? Ako instalirate Maverick?

Kodi Maverick Addon Main

Maverick TV je Kodi dodatak treće strane koji nudi filmove, TV emisije, TV uživo, sportske i dokumentarne filmove. Neki su videozapisi dostupni čak iu Ultra High Definition (UHD).

Međutim, Maverick TV omogućuje pristup medijima piratskim protocima koji su u mnogim zemljama ilegalni. Iz tog razloga ne preporučujemo upotrebu Maverick TV-a i predlažemo da umjesto toga razmislite o nekim službenim alternativama.

Alternativa Maverick TV-u

Iako je većina dodataka treće strane bezopasna, neki programeri su ih koristili iz prošlosti iz zlonamernih razloga. Stoga biste trebali biti oprezni ako ga odlučite instalirati i provjerite radi li se ilegalno. Ako se čini da bi sadržaj koji nudi trebao biti plaćen, vjerovatno nudi pristup ilegalno ponuđenim medijima..

Uz spomenuto, pogledajmo neke od alternativnih TV programa Maverick.

Najbolja alternativa za Maverick TV: FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon
FilmOn Simple je službeni dodatak za Kodi repozitorij koji ima širok izbor sadržaja. TVO, filmove, TV emisije i dokumentarne filmove uživo možete pronaći kroz FilmOn Simple. Dodatak u osnovi omogućuje pristup usluzi FilmOn TV preko Kodi-ja.

S FilmOn Simple imat ćete pristup TV kanalima uživo poput CCTV vijesti i Film o tenisu ako se bavite tenisom i sportom, filmovima poput Marilyn Monroe i Karate Kill, i dokumentarni filmovi poput Bob Marley - Put slobode. Čak ćete moći vidjeti animirane naslove.

Dostupno je nekoliko besplatnih ponuda koje su uglavnom u standardnoj definiciji (SD). Ako želite pogledati širi izbor sadržaja kao i mogućnost gledanja HD kvaliteta sadržaja, tada je potrebna pretplata na FilmOn TV.

Ostale Maverick TV alternative

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV mrežna je usluga za streaming s velikom besplatnom legalnom bibliotekom sadržaja kojoj možete pristupiti putem službenog dodavanja Kodi. Iako ponekad besplatne usluge vode računa o nekvalitetnim i dosadnim emisijama, to nije slučaj s Tubi TV-om. Pronaći ćete popularne naslove poput Inbetweeneri i Bajka između ostalih. Neke emisije su čak i u HD-u.

Na TV programu Tubi možete pronaći bilo što, od TV emisija do dokumentarnih filmova, ali nema mogućnosti televizije uživo.

Na raspolaganju je nekoliko tisuća naslova, ali neki su i zaključani. No korištenje VPN-a može vam pomoći zaobići ovaj blok i pristupiti cijeloj biblioteci Tubi TV-a.

Tubi TV naći ćete u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pucketanje

Tubi_TV_main

Crackle je besplatna usluga koja sadrži nekoliko filmova i TV emisija kojima možete pristupiti putem službenog dodavanja Kodi. Nećete pronaći toliko naslova kao kod Tub iTV-a, ali postoje i kvalitetne emisije poput Morski pas i filmovi poput Intervju.

Nećete moći uhvatiti nijedan TV uživo sa Crackleom, ali dostupni izbor vrijedi provjeriti. Dostupni su i neki animirani naslovi.

Pukotine se mogu naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup dodatak glavni

USTVcatchup vam omogućuje da, kao što ime sugerira, nadoknadite omiljene TV emisije s mreža u SAD-u. To znači da možete pronaći emisije poput Najzabavniji američki kućni videozapisi, Htjeti & Milost, i Quantico, kao i emisije s Kuharskog kanala, Kanala hrane i još mnogo toga.

Ovaj dodatak TV-a na zahtjev pruža pristup sadržaju legalnim putem. U nekim je slučajevima vjerojatno najbolje povezati se s američkim poslužiteljem putem VPN-a kako biste u potpunosti iskoristili emisije dostupne putem dodatka.

USTVcatcup možete pronaći u skladištu dodataka TVADDONS.CO.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC iPlayer nudi TV i radio sadržaje uživo i na zahtjev od BBC-a. Možete uživati ​​u ovoj usluzi putem iPlayer WWW kodi addon.

Ovo je sjajna opcija za suočavanje s emisijama poput EastEnders ili jednostavno za ugađanje televizije ili radija na BBC-u.

Za uživanje u sadržaju s BBC iPlayera putem iPlayera WWW, trebat će vam valjana licenca za TV u Velikoj Britaniji i prikladan VPN jer je iPlayer geolokiran na Ujedinjeno Kraljevstvo.

IPlayer WWW možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

TVCatchup

Kodi TVCatchup dodatak glavni

Druga mogućnost za legalni pristup TV sadržaju uživo je putem dodatka TVCatchup Kodi koji pruža uslugu putem usluge TVCatchup.

Pomoću TVCatchupa moći ćete legalno gledati 32 različite besplatne TV stanice. Postoje britanski kanali poput onih koji su dostupni putem ITV-a i nekoliko BBC-ovih ponuda, QVC-a i Al Jazeere.

Možete dodati TVCatchup dodatak u spremištu TVADDONS.CO.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv je besplatna televizijska usluga koja nudi veliku biblioteku kanala kao i filmove i TV emisije na zahtjev. Možete uživati ​​u Pluto.tv kroz njegov službeni dodatak Kodi.

Imat ćete pristup jedinstvenim kanalima koje ćete pronaći samo na Pluto.tv-u IGN i Anime cijeli dan i više tradicionalnih kanala poput Bloomberg i NBC News. Na zahtjev videozapisi iz izvora kao što su CNET i Geek i Sundry su također dostupni.

Preglednik Pluto dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Filmovi o velikim zvijezdama & televizor

Filmovi o velikim zvijezdama Kodi

Big Star Movies dostupna je još jedna opcija platforme za streaming. Sadrži kodi dodatak dostupan u metalChris repozitorijumu.

Čini se da ima puno glavnih naslova dostupnih putem Big Star-a, ali Teror grada uma i U kavezu dva su od mnogih dostupnih uzbudljivih filmova. Također možete pronaći širok izbor dokumentarnih filmova koji obrađuju teme od automobila do glazbe. Možete pronaći TV epizode emisija poput Inbetweeneri i Shinobi Djevojka također.

Nema mogućnosti TV televizije uživo, ali ima vas puno toga što možete zauzeti.

USTVNow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow je TV usluga uživo koja emitira glavne američke TV mreže. Njegova je funkcionalnost dostupna putem USTVNow Plus dodatka dostupnog iz službenog skladišta Kodi. Prijavljivanje za besplatan paket omogućuje vam gledanje ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS i My 9.

Nadogradnja na plaćeni paket pruža pristup većem broju kanala kao i mogućnostima DVR-a. USTVNow je sjajna opcija ako ste samo zainteresirani za dobivanje TV uživo.

PopcornFlix

Kodi Popcornflix addon main

PopcornFlix je uglavnom usmjeren prema filmovima i može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pristup filmovima je besplatan i dostupni su u nekoliko kategorija. Naći ćete Sci-Fi, obitelj i Misterija filmova za imenovanje nekoliko i neke TV emisije. Iako je sadržaj dostupan besplatno, pronaći ćete glavne naslove poput Posljednji Airbender i Značke bijesa na PopcornFlix.

Treba napomenuti da je PopcornFlix trenutno dostupan samo u SAD-u i Kanadi, ali to geografsko ograničenje možete zaobići povezivanjem na poslužitelj u jednoj od dviju zemalja s VPN-om..

Vrhunski dokumentarni filmovi

Kodi Top dokumentarni filmovi addon main

Dokumentarni filmovi prilično su obrazovno sredstvo. Ako samo tražite dokumentarni ispravak, trebali biste dobiti vrhunske dokumentarne filmove iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Možete pronaći dokumentarne filmove poput HBO-ova država nadzora s Edwardom Snowdenom od 2016. preko addon-a kao i Besmrtan od 2018. godine.

Vrhunski dokumentarni filmovi dostupni su u službenom spremištu Kodi addon-a.

Koju ćete alternativu za Maverick TV odabrati?

FilmOn Simple pokriva sve osnove koje Maverick TV radi po tome što nudi TV uživo, dokumentarne filmove, filmove, sport i dokumentarne filmove. No treba imati na umu da možda nećete pronaći sve iste vrste sadržaja kroz ovaj dodatak.

Dok ostale spomenute alternative ne pokrivaju sve ove kategorije sadržaja, možda ćete trebati dopuniti FilmOn Simple s jednom ili više njih kako biste povećali količinu dostupnog sadržaja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 57

Adblock
detector