Трябва ли да инсталирате добавката Maverick Kodi? Легална и безопасна ли е за употреба Maverick TV?

Kodi Maverick Addon Main

Ако сте запознати с Kodi, може би сте чували за добавката Maverick Kodi и може да ви е любопитно да научите повече за него. В тази статия ще се спрем на въпроси, свързани с безопасността и законността, преди да решите да инсталирате Maverick на Kodi, както и да разгледаме някои възможни алтернативи.

Какво е Коди?

Kodi е многофункционален мултимедиен плейър с отворен код. Kodi дава възможност за възпроизвеждане на аудио и видео съдържание от различни източници. Съдържанието може да се възпроизвежда от локално хранилище, външно съхранение и / или от онлайн източници. Kodi е наличен в редица платформи като Windows компютри, компютри с Mac, телевизори на Amazon Fire и Fire sticks, награждаваният щит Nvidia, устройства с Android и iPhone.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Препоръчваме да използвате виртуална частна мрежа (VPN), когато стриймирате с Kodi. Надежден VPN ще предложи ползи за поверителност и сигурност. Въпреки че е възможно да използвате VPN, за да скриете потока на пиратско съдържание от доставчик на интернет услуги (ISP), положителните употреби не трябва да се игнорират.

VPN мрежите могат да помогнат за предотвратяване на някои атаки на човек в средата. Този тип атака позволява на хакер да прихване вашите данни, което ви прави податливи на кражба и манипулация на вашите данни. Освен това, дори ако излъчвате поточно от законни онлайн източници, някои доставчици на интернет услуги ще прекъснат връзката ви, ако смятат, че изсмуквате честотна лента. VPN мрежите също могат да позволят достъп до съдържание, което обикновено е ограничено до определени географски местоположения.

Потокът на видео през Kodi или друг друг носител изисква много честотна лента. Всички VPN мрежи ще забавят скоростта на интернет до известна степен, въпреки че някои услуги ще засегнат вашата честотна лента, което ще затрудни поточното предаване без буфериране. Ще ви е необходим VPN, който забавя връзката ви възможно най-малко при поточно предаване с Kodi.

Препоръчваме да използвате IPVanish. Той осигурява бърза връзка, което ви позволява ефективно да предавате видеоклипове. Той е съвместим и с няколко джаджи като iOS устройства, Android устройства и Linux компютри.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво представлява Kodi Maverick TV Addon? Ако инсталирате Maverick?

Kodi Maverick Addon Main

Maverick TV е добавка на Kodi от трета страна, която предлага филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, спортни и документални филми. Някои видеоклипове са достъпни дори в Ultra High Definition (UHD).

Въпреки това, Maverick TV осигурява достъп до медии чрез пиратски потоци, които са незаконни в много страни. Поради тази причина не препоръчваме да използвате Maverick TV и ви предлагаме вместо това да помислите за някои официални алтернативи.

Алтернативи на Maverick TV

Въпреки че повечето добавки на трети страни са безвредни, някои разработчици са използвали тези добавки по злонамерени причини в миналото. Следователно трябва да внимавате, ако решите да инсталирате такъв и да проверите дали тече нелегално. Ако изглежда, че съдържанието, което предлага, трябва да бъде платено, вероятно предлага достъп до незаконно предлагани медии..

Имайки предвид това, нека разгледаме някои алтернативи на телевизора Maverick.

Най-добрата алтернатива на телевизия Maverick: FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon
FilmOn Simple е официален аддион за хранилище Kodi, който има голямо разнообразие от съдържание. Можете да намерите телевизия на живо, филми, телевизионни предавания и документални филми чрез FilmOn Simple. Добавката по същество позволява достъп до услугата на FilmOn TV чрез Kodi.

С FilmOn Simple ще имате достъп до телевизионни канали на живо като CCTV News и FilmOn Тенис ако се занимавате с тенис и спорт, филми като Мерилин Монро и Карате убийство, и документални филми като Боб Марли - Пътят на свободата. Дори ще можете да видите анимирани заглавия.

Има няколко безплатни предложения, които са най-вече в стандартна дефиниция (SD). Ако искате да видите по-голям избор от съдържание, както и възможността да гледате HD качество на съдържанието, тогава е необходим абонамент за FilmOn TV.

Други алтернативи за телевизия Maverick

Туби телевизор

TubiTV Kodi addon

Tubi TV е онлайн услуга за стрийминг с голяма, легална библиотека със съдържание, достъпно безплатно, до което можете да получите достъп чрез официалния си аддит на Kodi. Въпреки че понякога безплатните услуги имат предвид некачествените и скучни предавания, това не е така с Tubi TV. Ще намерите популярни заглавия като Inbetweeners и Приказка между другото. Някои от предаванията дори са в HD.

Можете да намерите всичко - от телевизионни предавания до документални филми на телевизия Tubi, но няма опции за телевизия на живо.

Налични са няколко хиляди заглавия, но някои от тях са геолокирани. Използването на VPN обаче може да ви помогне да заобиколите този блок и да получите достъп до пълната библиотека на Tubi TV.

Ще намерите Tubi TV в официалното хранилище на добавки Kodi.

пукане

Tubi_TV_main

Crackle е безплатна услуга, която пренася няколко филма и телевизионни предавания, до които можете да получите достъп чрез официалния си добавка Kodi. Няма да намерите толкова заглавия, колкото при Tub iTV, но има налични качествени предавания като Аквариум за акули и филми като Интервюто.

Няма да можете да хванете нито един телевизор на живо с Crackle, но наличната селекция си струва да проверите. Налични са и някои анимирани заглавия.

Crackle може да бъде намерен в официалното хранилище на Kodi addon.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon main

USTVcatchup ви позволява, както подсказва името, да наваксате любимите си телевизионни предавания от мрежи в САЩ. Това означава, че можете да намерите предавания като Най-смешните домашни видеоклипове в Америка, Ще & грация, и Куантико, както и предавания от канала за готвене, хранителния канал и др.

Този добавка за телевизия при поискване осигурява достъп до съдържание чрез законни потоци. В някои случаи е най-добре да се свържете с американски сървър чрез VPN, така че да можете да се възползвате максимално от предаванията, достъпни чрез addon.

Можете да намерите USTVcatcup в хранилището на добавките на TVADDONS.CO.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC iPlayer предлага както битово, така и телевизионно и радио съдържание на BBC от BBC. Можете да се насладите на тази услуга чрез iPlayer WWW kodi addon.

Това е чудесен вариант за наваксване на шоута като EastEnders или просто за настройване на телевизия или радио на BBC.

За да се насладите на съдържание от BBC iPlayer чрез iPlayer WWW, ще ви е необходим валиден лиценз за телевизия във Великобритания и подходящ VPN, тъй като iPlayer е геолокиран към Великобритания.

Можете да намерите iPlayer WWW в официалното хранилище на добавки Kodi.

TVCatchup

Kodi TVCatchup addon main

Друга възможност за легален достъп до телевизионно съдържание на живо е чрез добавката TVCatchup Kodi, която осигурява достъп до услугата от TVCatchup.

С TVCatchup ще можете легално да гледате 32 различни безплатни телевизионни станции. Има британски канали като тези, които са достъпни чрез ITV и няколко предложения на BBC, QVC и Al Jazeera.

Можете да намерите добавката TVCatchup в хранилището на добавките на TVADDONS.CO.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv е безплатна телевизионна услуга, която предлага голяма библиотека от канали, както и филми и телевизионни програми по заявка. Можете да се насладите на Pluto.tv чрез официалния му кодиен аддон.

Ще имате достъп до уникални канали, които ще намерите само в Pluto.tv като IGN и Аниме цял ден и по-традиционни канали като Bloomberg и NBC News. По поръчка видеоклипове от източници като CNET и Geek и Sundry също са на разположение.

Браузърът на Плутон е достъпен в официалното хранилище на добавки Kodi.

Филми за големи звезди & телевизия

Филми за големи звезди Kodi

Big Star Movies е друга опция за стрийминг платформа. Той има код добавка, достъпна чрез хранилището MetalChris.

Не изглежда, че има много основни заглавия, достъпни чрез Big Star, но Умният градски терор и В клетката са два от многото вълнуващи филми. Можете също така да намерите голямо разнообразие от документални филми, обхващащи теми от автомобили до музика. Можете да намерите телевизионни епизоди на предавания като Inbetweeners и Момиче от Шиноби също.

Няма опции за телевизия на живо, но има много неща, които да ви държат заети.

USTVNow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow е телевизионна услуга на живо, която излъчва основните американски телевизионни мрежи. Функционалността му е достъпна чрез добавката USTVNow Plus, достъпна от официалното хранилище Kodi. Регистрацията за безплатния пакет ви позволява да гледате ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS и My 9.

Надграждането до платен пакет дава достъп до повече канали, както и до DVR възможности. USTVNow е чудесен вариант, ако просто се интересувате от получаване на телевизия на живо.

PopcornFlix

Kodi Popcornflix addon main

PopcornFlix е ориентиран основно към филми и може да бъде намерен в официалното хранилище на Kodi addon.

Достъпът до филмите е безплатен и те са достъпни в няколко категории. Ще намерите Sci-Fi, семейство и мистерия филми, за да назовем няколко и някои телевизионни предавания. Въпреки че съдържанието се предоставя безплатно, ще намерите основни заглавия като Последният въздушен глас и Значки на яростта на PopcornFlix.

Трябва да се отбележи, че PopcornFlix понастоящем се предлага само в САЩ и Канада, но можете да заобиколите това гео ограничение, като се свържете със сървър в една от двете страни с VPN.

Топ документални филми

Kodi Топ Документални Филми addon main

Документалните филми са доста образователен ресурс. Ако просто търсите документална поправка, трябва да получите най-добрите документални филми от официалното хранилище на добавките Kodi.

Можете да намерите документални филми като Държавата на НВО за наблюдение с Едуард Сноудън от 2016 г. през addon, както и Безсмъртен от 2018г.

Най-добрите документални филми са достъпни в официалното хранилище на добавки Kodi.

Коя алтернатива за телевизия Maverick ще изберете?

FilmOn Simple обхваща всички основи, които Maverick TV прави, тъй като предлага телевизия на живо, документални филми, филми, спорт и документални филми. Трябва обаче да се отбележи, че може да не намерите всички едни и същи типове съдържание чрез този един аддон.

Докато другите споменати алтернативи не обхващат всички тези категории съдържание, може да се наложи да допълвате FilmOn Simple с една или няколко от тях, за да увеличите количеството съдържание, достъпно за вас.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 65

Adblock
detector