Tubi TV: Cum să urmăriți Tubi TV pe Kodi și în afara SUA

Tubi TV Kodi addon

Nu numai că este ușor de utilizat Tubi TV, dar puteți transmite și serviciul prin Kodi. Mai jos, am prezentat unde puteți găsi addonul Tubi TV Kodi și cum puteți să configurați și să funcționați suplimentul pe orice dispozitiv Kodi.

Dacă sunteți dispus să plătiți pentru site-uri de streaming video precum Netflix și Hulu, puteți obține mult conținut de calitate. Dar multe persoane nu își dau seama că există deseori și un conținut bun disponibil gratuit. Tubi TV are sezoane trecute de emisiuni populare prin cablu TV și filme cu actori cunoscuți, dar este finanțat prin publicitate în loc de o taxă de abonament.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Tubi TV

De asemenea, are cea de-a patra cea mai mare bibliotecă de conținut a oricărui serviciu de streaming din S.U.A. În afara S.U.A., Tubi TV este disponibil și în majoritatea celorlalte regiuni, inclusiv în Canada și U.K., deși cu diferite biblioteci de conținut..

Tubi TV poate fi operat pe site-ul său web sau prin intermediul playerului media gratuit Kodi.

Kodi poate reda multe tipuri de fișiere diferite, inclusiv WMV, MPEG4 și AVI. Prin instalarea suplimentelor, un utilizator poate utiliza Kodi pentru a urmări fișierele conținute pe Internet. Acesta poate fi transmis pe un Roku folosind un telefon Android sau iOS sau instalat pe un PC sau Apple TV.

Kodi și-a dezvoltat o reputație proastă în mass-media pentru a fi folosit în piraterie. Cu toate acestea, există o mulțime de site-uri web pe care Kodi poate accesa aceste filme în mod legal, inclusiv Tubi TV.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Atunci când oamenii folosesc Kodi pentru a transmite conținut licențiat, utilizează, în general, un VPN pentru a-și ascunde activitățile. Totuși, toți cei care transmit video pot beneficia de o VPN, indiferent de ce sursă transmit.

Persoanele care transmit video pot fi afectate atunci când ISP-urile își reduc viteza. ISP-urile fac acest lucru în efortul de a economisi bani în loc să plătească pentru a oferi clienților mai multă lățime de bandă. VPN-urile protejează utilizatorii de această amenințare prin criptarea datelor primite, astfel încât ISP nu știe de unde provin. Drept urmare, VPN-urile permit utilizatorilor să se bucure de videoclipuri fără buffer.

VPN-urile protejează, de asemenea, utilizatorii împotriva atacurilor Man in the Middle (MitM) ale hackerilor și ajută la ocolirea blocării conținutului geografic prin site-uri de streaming, inclusiv Tubi TV.

Unele VPN invadează confidențialitatea utilizatorilor păstrând jurnalele activităților lor. Alții au servere doar în câteva țări.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish utilizatorilor Kodi. Are servere în peste 60 de țări diferite, nu păstrează jurnalele și este ușor de instalat pe Amazon Fire Stick și Nvidia Shield. În testarea noastră, am constatat că a transmis flux video 1080p fără nici un fel de buffering.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Pentru mai multe opțiuni VPN, consultați articolul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Cum se instalează Tubi TV Kodi addon

Adăugarea Tubi TV Kodi poate fi găsită pe pagina Kodi1 repo github. Iată cum se instalează:

 • Accesați pagina adonului la acest URL: https://github.com/kodi1/kodi1.github.io/tree/master/repo/plugin.video.tubi
 • Clic Descarcă ZIP. Fișierul ar trebui intitulat ceva de genul plugin.video.tubi-x.x.x. Amintiți-vă unde îl salvați.
 • Din meniul principal al lui Kodi, selectați addons
 • Selectarea suplimentelor din meniul principal Kodi
 • Alegeți pictograma casetă din colțul din stânga sus
 • Tubi TV: Cum să urmăriți Tubi TV pe Kodi și în afara SUA
 • Clic instalați din fișierul zip
 • install_from_zip_kodi
 • Navigați în zona în care ați salvat fișierul zip. Faceți clic pentru a instala
 • Tubi TV: Cum să urmăriți Tubi TV pe Kodi și în afara SUA

Asta e. Acum aveți instalat suplimentul Tubi TV Kodi.

Cum se utilizează Tubi TV pentru Kodi

Conținutul de la Tubi TV este împărțit în 41 de elemente de meniu diferite. Fiecare dintre aceste articole are multe filme și / sau emisiuni diferite în cadrul său. Cu toate acestea, există o mulțime de titluri restricționate în locație pe această platformă, deci ceea ce vă este disponibil va varia în funcție de locul în care accesați Internetul.

Meniul Tubi TV Kodi addon

Elementele de meniu și conținutul enumerate mai jos sunt destinate pieței din SUA, care are cel mai mare catalog. Primele șapte titluri de meniu sunt Recomandate, Cel mai popular, Cele mai populare spectacole, Sosiri noi, Plecând curând, și Nu pe Netflix. Titlurile acestor elemente din meniu sunt destul de explicative. Iată un rezumat al conținutului furnizat de unii dintre ceilalți.

Comedie

Această selecție include orice, de la comediile adolescenților precum Comedie de liceu (cu Sean Patrick Cannon și Jillian Murray) și Bart a luat o cameră la clasici ca. Frumusețea fatală (cu Whoopie Goldberg).

Groază

Acest articol de meniu conține o mulțime de filme horror foarte vechi din anii 60 și 70. Puteți găsi Atac de tomate ucigașe (1977) aici, împreună cu Sabatul negru (1963) și Duminică neagră (1960). De asemenea, are câteva filme populare din anii 2000, precum Rob Zombie Casa a o mie de cadavre (2003) și ambele BloodRayne filme (2007).

Seara de film!

Folosind această opțiune, puteți găsi filme alese pentru cupluri sau grupuri de prieteni. Include câteva comedii romantice, filme de acțiune, filme horror și filme experimentale. Unul dintre toate aceste filme par să aibă în comun este că toate au regizori sau scriitori foarte apreciați. Include comedia neobișnuită U.K. Inbetweeners, refacerea din 2013 a Masacrul cu lanțuri din Texas, și drama clasică 12 Bărbați supărați, printre multe altele.

Tendință

O selecție de filme care nu sunt încă suficient de populare pentru a fi introduse în popular secțiune, dar în creștere din punct de vedere vizual în ultima perioadă poate fi găsit aici Dacă ați vizionat deja toate filmele din care doriți popular și seara de film secțiuni, acesta este un loc în care puteți să căutați pentru a găsi câteva care sunt pietre ascunse.

Acțiune

Dacă aveți chef de ceva rapid și interesant, există multe filme de calitate în secțiunea de acțiune a Tubi TV. Include un thriller al crimei cu Kurt Russel numit Albastru inchis și a sunat un film de spion cu Channing Tatum Haywire, printre multe altele.

Dramă

Acesta este un fel de categorie captivantă în care Tubi TV pune o mulțime de filme din alte categorii. Puteți găsi Showgirls aici, împreună cu Punctul fierbinte, un film clasic bancar-heist în care sunt prezenți Don Johnson și Jennifer Connolly.

thrillere

Unele dintre cele mai populare filme de pe Tubi TV sunt în secțiunea thrillers, inclusiv Bomboana tare (cu Patrick Wilson și Ellen Page), Maree intunecata (un film de surfer cu Halle Berry) și Antitrust.

Listele de redare (nu funcționează corect)

Pe site-ul Tubi TV, meniul Playlists prezintă colecții de filme care au o temă comună, precum „Horror de Halloween”, „Cele mai tulburătoare filme” și „Cele mai bune filme din anii 2000.” Din păcate, această caracteristică nu funcționează corect. addonul Kodi. În loc să enumeze fiecare colecție ca un meniu separat, suplimentul combină pur și simplu toate colecțiile într-o listă uriașă de filme.

Dacă există un anumit film pe care îl vedeți într-o colecție când navigați pe site, îl puteți găsi rapid în Kodi folosind acest meniu. În caz contrar, această secțiune este inutilă pentru utilizatorii Kodi.

Filme de familie

Această secțiune are o listă de filme de care atât copiii cât și părinții tind să se bucure, de exemplu Toți câinii ajung în Rai, Tranzacționează mama, și FRED: Filmul.

Spectacole pentru copii

Făcând clic pe acest element, se deschide o listă de emisiuni TV destinate copiilor, de exemplu Domnul Bean, Sange de lup, și H2O. Fiecare serie are propriul dosar, ceea ce face ușor să găsești episodul particular pe care dorește să-l vadă copilul tău.

Cinema negru

Sunt prezentate aici spectacole și filme americane cu actori și producători afro-americani. Mândrie (cu Terrence Howard și Bernie Mac), Akeelah și The Bee (cu Keke Palmer și Laurence Fishburne) și drama crimei Burtă sunt titluri notabile în această colecție.

Dramele TV

Această secțiune include multe științe științifice populare & spectacole de fantezie ca. Merlin, Camelot, si Zonă moartă, precum și drame mai puțin cunoscute din alte genuri.

Realitatea TV

Dacă vă plac competițiile TV și poveștile din viața reală, Tubi TV are mai multe sezoane de peste 100 de emisiuni TV de realitate, inclusiv Câine: vânătorul de recompense, Războaie de depozitare: Texas, și Factor de frică.

Anime

Tubi TV conține peste 60 de titluri de anime, inclusiv titluri cunoscute precum Naruto, Yu-Gi-Oh, Death Note, și Înălbitor.  Toate sunt subtitrate. Din păcate pentru utilizatorii care o preferă, Tubi TV nu oferă anime dubluit.

Foarte evaluat pe roșiile putrede

După cum sugerează și numele, această secțiune reunește toate filmele disponibile pe Tubi TV care au ratinguri mari Rosii stricate. Dacă doriți să găsiți ceva de urmărit rapid, acesta este încă un element de meniu care vă poate ajuta să luați o decizie.

Alte colecții la Tubi TV

Pe lângă elementele din meniu deja enumerate, există multe altele, inclusiv IMPACT, Sci-Fi și fantezie, Stand up comedy, Docuseries, Filme Indie, Comic-Con HQ pe Tubi, și altele. Cantitatea de conținut disponibilă pe Tubi TV este uimitoare. Indiferent ce fel de televizor sau filme îți plac, poți găsi cu siguranță ceva folosind suplimentul Tubi TV Kodi

Cum să regiune hop Tubi TV

După cum am spus mai devreme, există o mulțime de titluri restricționate în regiune pe Tubi TV. De exemplu, dacă accesați în prezent Tubi TV dintr-o locație din Statele Unite, veți vedea filme de genul Ultima redută, Joe, Albastru inchis, și Brothers enumerate în secțiunea „prezentate”. Dar dacă accesați Tubi TV de pe un server din Londra, veți vedea filme complet diferite în secțiunea „prezentate”, cum ar fi Bullet Boy, zapped, Condamna, și Pantaloni in flacari. În mod similar, conectarea de pe un server din Ontario și navigarea la secțiunea „prezentate” vă va afișa filme precum Mersul înalt, Îngheţat, și Stan Helsing. Aceasta înseamnă că, indiferent de ce locație vă conectați la site, nu veți avea acces la catalogul complet al titlurilor Tubi TV.

În ciuda acestei limitări, puteți accesa în continuare catalogul complet folosind un VPN. Iată cum se face acest lucru cu IPVanish. Alte VPN-uri vor necesita pași similari.

 • După abonarea la serviciu, descărcați software-ul și instalați-l pe dispozitiv. Iată informații generale despre cum se instalează un VPN pe Kodi și iată cum se instalează unul pe Amazon Fire, Nvidia Shield și Roku.
 • Din meniul principal IPVanish, faceți clic pe „lista serverului” din colțul din stânga sus
 • Lista de servere IPVanish
 • Din lista de servere, faceți clic pe una din țara din care doriți să accesați site-ul. Dacă doriți să accesați site-ul din U.K., de exemplu, faceți clic pe un server din Londra, Glasgow, Liverpool sau oriunde.
 • Tubi TV: Cum să urmăriți Tubi TV pe Kodi și în afara SUA
 • Dacă primiți o solicitare care vă solicită să verificați dacă doriți cu adevărat să vă deconectați de la serverul dvs. curent și să vă conectați la unul nou, faceți clic pe „da”. Dacă primiți o solicitare care vă spune că trebuie să vă descărcați un „tap” înainte de a vă putea conecta , faceți clic pe „OK” sau „Da” pentru a descărca apăsarea, apoi faceți clic din nou pe server când se termină.
 • Așteptați finalizarea ecranului „conectare”, apoi așteptați „locația vizibilă” din colțul din stânga sus pentru a arăta că sunteți conectat acum la noul server.
 • Conectare IPVanish
 • Tubi TV: Cum să urmăriți Tubi TV pe Kodi și în afara SUA
 • Navigați la suplimentul Tubi TV de la Kodi și deschideți orice meniu doriți (prezentat, științific, horror, etc.) Titlurile din noua țară vor apărea în meniu.
 • Tubi TV Kodi cu VPN Marea Britanie

Concluzie

Site-urile de streaming video plătite pot oferi o mulțime de conținut popular foarte apreciat. Dar mulți nu își dau seama că conținut similar este disponibil gratuit. Tubi TV este unul dintre locurile în care puteți găsi o cantitate masivă de filme și emisiuni populare, fără să plătiți niciun ban. Urmați acest ghid pentru a instala și utiliza.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =

Adblock
detector