Tubi TV: Hogyan nézhetem a Tubi TV-t Kodiban és az Egyesült Államokon kívül

Tubi TV Kodi addon

A Tubi TV nemcsak könnyen használható, hanem a Kodi-on keresztül is közvetítheti a szolgáltatást. Az alábbiakban meghatároztuk, hogy hol található a Tubi TV Kodi kiegészítő, és hogyan lehet megszerezni a kiegészítő telepítését és működését bármely Kodi eszközön.

Ha hajlandó fizetni olyan streaming video webhelyekért, mint a Netflix és a Hulu, akkor sok minőségi tartalmat szerezhet. De sokan nem veszik észre, hogy gyakran jó tartalom is ingyenesen elérhető. A Tubi TV az elmúlt évszakokban a népszerű kábeltelevíziós műsorok és filmek között szerepel, amelyek közismert szereplői vannak, ám előfizetési díj helyett reklámból finanszírozzák..

Lásd még: A legjobb VPN-k a Tubi TV számára

Ezen felül a streaming szolgáltatások 4. legnagyobb tartalomkönyvtára az Egyesült Államokon kívül. Az Egyesült Államokon kívül a Tubi TV a legtöbb más régióban, például Kanadában és az Egyesült Királyságban is elérhető, bár eltérő tartalomkönyvtárakkal.

A Tubi TV működtethető a weboldalán, vagy a Kodi ingyenes médialejátszón keresztül.

A Kodi számos különféle fájltípust képes lejátszani, beleértve a WMV, MPEG4 és AVI fájlokat. Kiegészítők telepítésével a felhasználó Kodi-t alkalmazhat az interneten található fájlok figyelésére. Átadható egy Roku-ra egy Android vagy iOS telefonnal, vagy telepíthető PC-re vagy Apple TV-re.

Kodi rossz hírnevet szerzett a médiában a kalózkodás miatt. Számos olyan webhely található, amelyeken a Kodi legálisan hozzáférhet a videókhoz, például a Tubi TV-hez.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor az emberek a Kodi-t használják az engedély nélküli tartalmak streamingjére, általában VPN-t használnak tevékenységeik elrejtésére. Mindazonáltal mindenki, aki videót közvetít, részesülhet a VPN előnyeiből, függetlenül attól, hogy melyik forrást közvetíti.

A video streaming embereket károsíthatja, ha az internetszolgáltatók lelassítják a sebességet. Az internetszolgáltatók erre törekszenek, hogy pénzt takarítsanak meg ahelyett, hogy fizetnének, hogy nagyobb sávszélességet biztosítsanak az ügyfeleknek. A VPN-k megvédik a felhasználókat a fenyegetéstől a fogadott adatok titkosításával, így az internetszolgáltató nem tudja, honnan származik. Ennek eredményeként a VPN-k gyakran lehetővé teszik a felhasználók számára puffermentes videók megtekintését.

A VPN-k megvédik a felhasználókat a hackerek Man in the Middle (MitM) támadásaitól, és segítenek megkerülni a földrajzi tartalom blokkolását streaming oldalak, köztük a Tubi TV segítségével..

Néhány VPN megsérti a felhasználók magánéletét tevékenységeik naplóinak vezetésével. Másoknak csak néhány országban vannak szerverei.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Szerverei vannak több mint 60 különböző országban, nem tart naplót, és könnyen telepíthető az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield oldalra. Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy 1080p videókat sugározott pufferolás nélkül.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

További VPN-beállításokat a Kodi legjobb VPN-jeiről szóló cikkünkben talál.

A Tubi TV Kodi addon telepítése

A Tubi TV Kodi addon a Kodi1 repo github oldalon található. A következőképpen telepítheti:

 • Látogassa meg az addon oldalát ezen az URL-en: https://github.com/kodi1/kodi1.github.io/tree/master/repo/plugin.video.tubi
 • kettyenés Töltse le a ZIP fájlt. A fájlnak valami hasonlónak kell lennie plugin.video.tubi-x.x.x. Ne feledje, hová menti.
 • A Kodi főmenüjében válassza a lehetőséget addons
 • Kiegészítők kiválasztása a Kodi főmenüből
 • Válassza ki a doboz ikont a bal felső sarokban
 • Tubi TV: Hogyan nézhetem a Tubi TV-t Kodiban és az Egyesült Államokon kívül
 • kettyenés telepítés zip fájlból
 • install_from_zip_kodi
 • Keresse meg azt a területet, ahol a ZIP fájlt mentette. Kattintson a telepítéshez
 • Tubi TV: Hogyan nézhetem a Tubi TV-t Kodiban és az Egyesült Államokon kívül

Ez az. Telepítette a Tubi TV Kodi kiegészítőt.

Hogyan kell használni a Tubi TV-t a Kodi számára

A Tubi TV tartalma 41 különféle menüelemre van felosztva. Ezen elemek mindegyikében különféle filmek és / vagy műsorok találhatók. Ugyanakkor ezen a platformon nagyon sok helyhez kötött cím található, tehát az Ön rendelkezésére álló lehetőségek attól függnek, hogy ahonnan hozzáférnek az internethez..

Tubi TV kodi addon menü

Az alább felsorolt ​​menüelemek és tartalom az Egyesült Államok piacára vonatkozik, ahol a legnagyobb katalógus található. Az első hét menücím a következő Kiemelt, Legnepszerubb, Legnépszerűbb műsorok, Új érkezők, Hamarosan távozik, és Nem a Netflix-en. Ezeknek a menüelemeknek a címe elég önmagában magyarázható. Itt van a tartalom, amelyet néhányan biztosítottak.

Komédia

Ez a válogatás mindent tartalmaz a tini komédiaktól Középiskolai komédia (főszerepben Sean Patrick Cannon és Jillian Murray) és Bart szobát kapott a klasszikusokhoz Végzetes szépség (főszerepben Whoopie Goldberg).

Borzalom

Ez a menüpont sok nagyon régi horror filmet tartalmaz a 60-as és 70-es évekből. Találhatod A gyilkos paradicsom támadása (1977) itt, valamint Black Sabbath (1963) és Fekete vasárnap (1960). Van néhány népszerű filmje a 2000-es évekből, mint például Rob Zombie Ezer házak háza (2003) és mindkettő BloodRayne filmek (2007).

Film este!

Ezzel a lehetőséggel filmeket találhat, amelyeket párok vagy baráti társaságok számára választottak ki. Ez néhány romantikus komédiát, akciófilmet, horror filmet és kísérleti filmet tartalmaz. Úgy tűnik, hogy ezeknek a filmeknek közös a közös jellemzője, hogy mindegyikük magas rangú rendezőkkel vagy írókkal rendelkezik. Ez magában foglalja a borzasztó egyesült királyságbeli komédiát A Közvetítők, a A texasi láncfűrészes mészárlás, és a klasszikus dráma 12 dühös ember, sok mások között.

Felkapott

Válogatott filmek, amelyek még nem voltak elég népszerűek ahhoz, hogy bekerülhessenek a filmbe népszerű szakasz, de az utóbbi időben növekszik a nézetek száma itt található. Ha már megnézte az összes kívánt filmet, a népszerű és film este szakaszok, ez egy olyan hely, ahol megnézheti néhány rejtett drágakövet.

Akció

Ha valami gyors tempójú és izgalmas hangulatot élvez, sok jó minőségű film található a Tubi TV akció részében. Ez magában foglalja egy Kurt Russel nevű bűncselekmény-thrillert is Sötétkék és egy kém film, melyet Channing Tatum szerepelt, hívta Megkergült, sok mások között.

Dráma

Ez egyfajta mindenre kiterjedő kategória, amelybe a Tubi TV sok filmet más kategóriákba sorol be. Találhatod showgirls itt, együtt A forró folt, egy klasszikus bankhős film, melynek főszereplője Don Johnson és Jennifer Connolly.

Thriller

A Tubi TV egyik legnépszerűbb filmje a thrillerek részben található, beleértve a Keménycukor (főszerepben Patrick Wilson és Ellen Page), Sötét hullám (egy szörfös film, melynek főszereplője Halle Berry), és Trösztellenes.

Lejátszási listák (nem működnek megfelelően)

A Tubi TV webhelyén a lejátszási listák menü olyan közös filmes gyűjteményeket mutat be, mint például a „Halloween horror”, „a leginkább zavaró filmek” és „a 2000-es évek legjobb filmei”. Sajnos ez a szolgáltatás nem működik megfelelően. a Kodi addon. Ahelyett, hogy egyes gyűjteményeket külön menüként sorolna fel, az addon egyszerűen egyesíti az összes gyűjteményt egy hatalmas filmlistára.

Ha van egy adott film, amelyet egy gyűjteményben látsz a webhely böngészésekor, akkor gyorsan megtalálhatja a Kodi-ban ezt a menüt. Egyébként ez a szakasz haszontalan a Kodi felhasználók számára.

Családi filmek

Ez a szakasz tartalmazza a filmeket, amelyeket a gyerekek és a szülők egyaránt élveznek, mint például Minden kutya megy a mennybe, Anya kereskedés, és FRED: A film.

Gyerekek mutatják

Az elemre kattintva megnyílik a gyermekeket célzó TV-műsorok listája, például Mr Bean, Farkas vér, és H2O. Mindegyik sorozatnak megvan a saját mappája, amely megkönnyíti a gyermekek által látni kívánt epizód megtalálását.

Fekete mozi

Itt szerepelnek az afrikai-amerikai színészekkel és producerrel közreműködő amerikai show-k és filmek. Büszkeség (főszerepben Terrence Howard és Bernie Mac), Akeelah és a méh (főszereplők Keke Palmer és Laurence Fishburne), valamint a bűncselekmény dráma Has figyelemre méltó címek ebben a gyűjteményben.

TV-drámák

Ez a szakasz számos népszerű sci-fi-t tartalmaz & fantasy show, mint a Kis sólyom, Camelot, és a Holt zóna, valamint más műfajok kevésbé ismert drámái.

Valóság TV

Ha szereted a TV-versenyeket és a valós történeteket, akkor a Tubi TV több évszakban több mint 100 valóságos TV-műsorral rendelkezik, ideértve a Kutya: A Bounty Hunter, Tárolási háborúk: Texas, és Félelem faktor.

Anime

A Tubi TV több mint 60 anime címet tartalmaz, köztük olyan közismert címeket, mint például Naruto, Yu-Gi-Oh, Halállista, és Fehérítő.  Mindegyiket feliratoztuk. Sajnos a felhasználók számára, akik kedvelik, a Tubi TV nem kínál szinkronizált anime-t.

Magasra értékelt a rohadt paradicsomon

Ahogy a neve is sugallja, ez a szakasz összekapcsolja a Tubi TV-ben elérhető összes olyan filmet, amelyek magas rangúak Rohadt paradicsomok. Ha gyorsan meg szeretne találni valamit, amit megnézhet, ez egy újabb menüpont, amely segíthet a döntés meghozatalában.

Egyéb gyűjtemények a Tubi TV-n

A már felsorolt ​​menüelemeken kívül még sokan vannak, beleértve HATÁS, Sci-Fi és fantasy, Stand up comedy, Docuseries, Indie Films, Comic-Con főhadiszállás a Tubiban, és több. A Tubi TV-n elérhető tartalommennyiség megdöbbentő. Nem számít, milyen tévét vagy filmet szeretne, szinte biztosan megtalál valamit a Tubi TV Kodi kiegészítő segítségével

Hogyan lehet régiót hop Tubi TV

Mint már korábban kijelentettük, a Tubi TV-ben sok régióra korlátozott cím található. Például, ha jelenleg a Tubi TV-hez fér hozzá az Egyesült Államok egyik helyéről, akkor olyan filmeket fog látni, mint például Az utolsó állvány, Joe, Sötétkék, és Brothers felsorolva a „kiemelt” szakaszban. De ha a londoni szerverről érkezik a Tubi TV-hez, akkor a „kiemelt” részben teljesen más filmeket fog látni, például Bullet Boy, Zapped, Elítélt, és Kanos. Hasonlóképpen, ha csatlakozik egy szerverről Ontario-ban és böngészi a „kiemelt” szakaszra, akkor hasonló filmeket mutathat Séta magas, Fagyott, és Stan Helsing. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik helyről csatlakozik a webhelyhez, nem fér hozzá a Tubi TV címeinek teljes katalógusához.

E korlátozás ellenére VPN segítségével továbbra is hozzáférhet a teljes katalógushoz. Az IPVanish segítségével ezt megteheti. Más VPN-ek hasonló lépéseket igényelnek.

 • Miután feliratkozott a szolgáltatásra, töltse le a szoftvert, és telepítse az eszközére. Itt található általános információ a VPN telepítéséről a Kodi-n, és itt olvasható el: hogyan telepítsen egyet az Amazon Fire, az Nvidia Shield és a Roku oldalra..
 • Az IPVanish főmenüjében kattintson a bal felső sarokban lévő „szerverlista” elemre
 • IPVanish szerverlista
 • A kiszolgálók listáján kattintson az egyikre, amely abban az országban található, ahonnan a webhelyhez szeretne hozzáférni. Ha például az Egyesült Királyságból szeretné elérni a webhelyet, kattintson egy szerverre Londonban, Glasgowban, Liverpoolban vagy bárhol..
 • Tubi TV: Hogyan nézhetem a Tubi TV-t Kodiban és az Egyesült Államokon kívül
 • Ha olyan figyelmeztetést kap, amelyben felszólítja, hogy ellenőrizze, valóban szeretne-e leválasztani az aktuális szervertől, és csatlakozni szeretne az újhoz, kattintson az „igen” gombra. , kattintson az „OK” vagy az „Igen” gombra a csap letöltéséhez, majd kattintson a szerverre, amikor kész.
 • Várja meg, amíg a „csatlakozó” képernyő befejeződik, majd várja meg, amíg a „látható hely” a bal felső sarokban megmutatja, hogy most már csatlakozik az új szerverhez.
 • IPVanish csatlakozás
 • Tubi TV: Hogyan nézhetem a Tubi TV-t Kodiban és az Egyesült Államokon kívül
 • Keresse meg a Tubi TV-kiegészítőt a Kodi-n, és nyissa meg a kívánt menüt (kiemelt, sci-fi, horror stb.) Az új ország címei megjelennek a menüben.
 • Tubi TV Kodi a VPN UK-val

Következtetés

A fizetett streaming-video-webhelyek sok népszerű, magas rangú tartalmat nyújthatnak. De sokan nem veszik észre, hogy hasonló tartalom ingyenesen elérhető. A Tubi TV egyike azoknak a helyeknek, ahol hatalmas mennyiségű népszerű filmet és show-t találhat apró pénz fizetése nélkül. Kövesse ezt az útmutatót a telepítéséhez és használatához.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 27

Adblock
detector