Tubi TV: Как да гледате Tubi TV на Kodi и извън САЩ

Tubi TV Kodi addon

Tubi TV е не само лесен за използване, но и можете да предавате услугата чрез Kodi. По-долу сме изложили къде да намерим добавката на Tubi TV Kodi и как да настроите настройката на добавката и да работите върху всяко устройство на Kodi.

Ако желаете да плащате за сайтове за поточно видео като Netflix и Hulu, можете да получите много качествено съдържание. Но много хора не осъзнават, че често има добро съдържание и безплатно. Туби ТВ има изминали сезони на популярни телевизионни предавания за кабелна телевизия и филми с участието на известни актьори, но въпреки това се финансира чрез реклама вместо абонамент.

Вижте също: Най-добрите VPN за Tubi TV

Освен това разполага с четвъртата по големина библиотека със съдържание на всяка услуга за стрийминг в САЩ извън САЩ, Tubi TV е налична и в повечето други региони, включително Канада и Великобритания, въпреки че с библиотеки с различно съдържание.

Tubi TV може да се управлява на уебсайта му или чрез безплатния медиен плейър Kodi.

Kodi може да възпроизвежда много различни типове файлове, включително WMV, MPEG4 и AVI. Инсталирайки добавки, потребителят може да използва Kodi за гледане на файлове, съдържащи се в Интернет. Тя може да се предава в Roku чрез телефон с Android или iOS или да се инсталира на компютър или Apple TV.

Kodi е развил лоша репутация в медиите за това, че се използва в пиратството. Въпреки това има много уебсайтове Kodi могат да имат достъп до тези поточни видеоклипове легално, включително Tubi TV.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Когато хората използват Kodi за предаване на нелицензирано съдържание, те обикновено използват VPN, за да скрият дейностите си. Въпреки това, всеки, който предава видео, може да се възползва от VPN, независимо от източника, от който те предава.

Хората, които предават видео, могат да бъдат наранени, когато интернет доставчиците забавят скоростта си. Интернет доставчиците правят това с цел да спестят пари, вместо да плащат, за да предоставят на клиентите повече пропускателна способност. VPN мрежите защитават потребителите от тази заплаха чрез криптиране на получените данни, така че интернет доставчикът не знае откъде е дошъл. В резултат на това VPN често позволяват на потребителите да се наслаждават на видео без буфер.

VPN също така защитават потребителите срещу атаки на Man in the Middle (MitM) от хакери и помагат да се заобиколи блокирането на географско съдържание чрез стрийминг сайтове, включително Tubi TV.

Някои VPN нахлуват в поверителността на потребителите, като водят дневници на техните дейности. Други имат сървъри само в няколко страни.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish на потребителите на Kodi. Той има сървъри в над 60 различни страни, не съхранява регистрации и е лесен за инсталиране на Amazon Fire Stick и Nvidia Shield. При нашето тестване установихме, че излъчва 1080p видео без буфериране.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

За повече опции за VPN вижте нашата статия за най-добрите VPN за Kodi.

Как да инсталирате Tubi TV Kodi addon

Kodbi добавката на Tubi TV Kodi може да се намери на страницата на репо github на Kodi1. Ето как да го инсталирате:

 • Посетете страницата на Addon на този URL адрес: https://github.com/kodi1/kodi1.github.io/tree/master/repo/plugin.video.tubi
 • Кликнете Изтеглете ZIP. Файлът трябва да бъде озаглавен нещо като plugin.video.tubi-x.x.x. Спомнете си къде го запазвате.
 • Изберете от главното меню на Kodi добавки
 • Добавя селекция от главното меню на Kodi
 • Изберете иконата на полето в горния ляв ъгъл
 • Tubi TV: Как да гледате Tubi TV на Kodi и извън САЩ
 • Кликнете инсталирайте от zip файл
 • install_from_zip_kodi
 • Отворете областта, в която сте запазили ZIP файла. Кликнете, за да инсталирате
 • Tubi TV: Как да гледате Tubi TV на Kodi и извън САЩ

Това е. Вече имате инсталиран добавката на Tubi TV Kodi.

Как да използвате Tubi TV за Kodi

Съдържанието на Tubi TV е разделено на 41 различни менюта. Всеки от тези елементи има много различни филми и / или предавания в него. Въпреки това, има много заглавия с ограничено местоположение на тази платформа, така че това, което е достъпно за вас, ще варира в зависимост от това, откъде имате достъп до Интернет от.

Меню Tubi TV kodi addon

Посочените по-долу елементи и съдържание от менюто са за американския пазар, който има най-голям каталог. Първите седем заглавия от меню са Препоръчани, Най - известен, Най-популярни предавания, Новодошли, Напускане скоро, и Не е в Netflix. Заглавията на тези елементи от менюто са доста обясними. Ето предаване на съдържанието, предоставено от някои от другите.

Комедия

Тази селекция включва всичко от тийнейджърски комедии като Комедия в гимназията (с участието на Шон Патрик Кенън и Джилиан Мъри) и Барт имам стая до класици като Фатална красота (с участието на Whoopie Goldberg).

Ужас

Този елемент от менюто съдържа много много стари филми на ужасите от 60-те и 70-те. Можете да намерите Атака на доматите убийци (1977) тук, заедно с Black Sabbath (1963) и Черна неделя (1960). Освен това има някои популярни филми от 2000-та като Роб Зомби Къща на хиляди трупове (2003) и двете BloodRayne филми (2007).

Кино вечер!

Използвайки тази опция, можете да намерите филми, избрани за двойки или групи приятели. Тя включва някои романтични комедии, екшън филми, филми на ужасите и експериментални филми. Единственото нещо, което всички тези филми изглеждат общо, е, че всички те имат високо оценени режисьори или сценаристи. Включва кокетната американска комедия The Inbetweeners, римейкът на 2013 г. на Тексаско клане с моторна резачка, и класическата драма 12 гневни мъже, сред много други.

Тенденции

Избор от филми, които все още не са достатъчно популярни, за да бъдат поставени в популярен раздел, но напоследък се увеличават в изгледите, можете да намерите тук. Ако вече сте гледали всички филми, които искате да направите от популярен и кино вечер секции, това е място, което можете да потърсите, за да намерите няколко, които са скрити скъпоценни камъни.

действие

Ако сте в настроение за нещо бързо и вълнуващо, в раздела за екшън на Tubi TV има много качествени филми. Той включва криминален трилър с участието на Курт Ръсел Тъмно синьо и шпионски филм с участието на Чанинг Тейтъм накриво, сред много други.

Драма

Това е нещо като улов на всяка категория, в която Tubi TV поставя много филми от други категории. Можете да намерите Showgirls тук, заедно с Горещото място, класически филм с банков хейст с участието на Дон Джонсън и Дженифър Коноли.

трилъри

Някои от най-популярните филми на Tubi TV са в раздела за трилърите, включително Твърди бонбони (с участието на Патрик Уилсън и Елън Пейдж), Тъмен прилив (сърфист филм с участието на Хале Бери), и Антитръст.

Плейлисти (не работят правилно)

На уебсайта на Tubi TV менюто Playlists представя колекции от филми, които имат обща тема, като „Хелоуин ужас“, „Най-смущаващи филми“ и „Най-добри филми от 2000 г.“. За съжаление тази функция не работи правилно Коди аддон. Вместо да изброява всяка колекция като отделно меню, добавката просто комбинира всички колекции в един гигантски списък с филми.

Ако има определен филм, който виждате в колекция, когато разглеждате уебсайта, можете бързо да го намерите в Kodi, като използвате това меню. В противен случай този раздел е безполезен за потребителите на Kodi.

Семейни филми

В този раздел има списък с филми, на които децата и родителите са склонни да се наслаждават, като например Всички кучета отиват в Рая, Търговия мама, и ФРЕД: Филмът.

Детски предавания

Щракването върху този елемент отваря списък с телевизионни предавания, насочени към деца, като например Мистър Бийн, Вълча кръв, и H2O. Всяка серия има своя собствена папка, което улеснява намирането на конкретния епизод, който вашето дете иска да види.

Черно кино

Тук се съдържат американски шоута и филми с участието на афро-американски актьори и продуценти. гордост (с участието на Терънс Хауърд и Бърни Мак), Акела и пчелата (с участието на Кеке Палмър и Лорънс Фишбърн) и криминалната драма корем са забележителни заглавия в тази колекция.

ТВ драми

Този раздел включва много популярни научни фантастики & фентъзи шоута като чучулигар, Камелот, и на Мъртва зона, както и по-малко известни драми от други жанрове.

Риалити телевизия

Ако харесвате телевизионни конкурси и истории от реалния живот, Tubi TV има няколко сезона от над 100 риалити телевизионни предавания, включително Куче: Ловецът на глави, Войни за съхранение: Тексас, и Фактор на страха.

Аниме

Tubi TV съдържа над 60 аниме заглавия, включително добре познати заглавия като Наруто, Yu-Gi-Oh, Deathnote, и белина.  Всички те са със субтитри. За съжаление на потребителите, които го предпочитат, Tubi TV не предлага дублирано аниме.

Високо оценен на гнили домати

Както подсказва името, този раздел обединява всички филми, налични на Tubi TV, които имат висока оценка Развалени домати. Ако искате бързо да намерите нещо, което да гледате, това е още един елемент от менюто, който може да ви помогне да вземете решение.

Други колекции на Tubi TV

В допълнение към вече изброените елементи от менюто има и много други, включително ВЪЗДЕЙСТВИЕ, Sci-Fi и фентъзи, Стенд-комедия, Docuseries, Инди филми, Comic-Con HQ на Tubi, и още. Количеството съдържание, достъпно в Tubi TV, е изумително. Без значение какъв телевизор или филми харесвате, почти сигурно можете да намерите нещо, използвайки добавката Tubi TV Kodi

Как да региона хоп Tubi TV

Както бе посочено по-рано, в Tubi TV има много заглавия с ограничен регион. Например, ако понастоящем имате достъп до Tubi TV от местоположение в САЩ, ще видите филми като Последния оцелял, Джо, Тъмно синьо, и Братя изброени в секцията „черта“. Но ако получите достъп до Tubi TV от сървър в Лондон, ще видите напълно различни филми в секцията „черта“, като напр. Bullet Boy, Zapped, затворник, и Панталони в огън. По същия начин, свързването от сървър в Онтарио и сърфирането до секцията „черта“ ще ви покаже филми като Ходещ висок, замръзнал, и Стан Хелсинг. Това означава, че независимо от кое местоположение се свързвате към сайта, няма да имате достъп до пълния каталог на заглавия на Tubi TV.

Въпреки това ограничение, все още можете да получите достъп до пълния каталог, като използвате VPN. Ето как да направите това с IPVanish. Други VPN ще изискват подобни стъпки.

 • След като се абонирате за услугата, изтеглете софтуера и го инсталирайте на вашето устройство. Ето обща информация за това как да инсталирате VPN на Kodi и ето как да го инсталирате на Amazon Fire, Nvidia Shield и Roku.
 • От главното меню на IPVanish щракнете върху „списък на сървъра“ в горния ляв ъгъл
 • IPVanish списък на сървъра
 • От списъка със сървъри щракнете върху такъв, който е в страната, от която искате да получите достъп до сайта. Ако искате да получите достъп до сайта например от Великобритания, щракнете върху сървър в Лондон, Глазгоу, Ливърпул или където и да е.
 • Tubi TV: Как да гледате Tubi TV на Kodi и извън САЩ
 • Ако получите подкана да поискате да потвърдите, че наистина искате да прекъснете връзката си с текущия сървър и да се свържете с новия, щракнете върху „да“. Ако получите подсказка, че преди да можете да се свържете, трябва да изтеглите „докосване“. щракнете върху „OK“ или „Yes“, за да изтеглите крана, след което щракнете отново върху сървъра, когато приключи.
 • Изчакайте да свърши екрана за „свързване“, след което изчакайте „видимото местоположение“ в горния ляв ъгъл, за да покаже, че вече сте свързани с новия сървър.
 • IPVanish свързване
 • Tubi TV: Как да гледате Tubi TV на Kodi и извън САЩ
 • Отворете добавката на Tubi TV от вашия Kodi и отворете каквото меню искате (черта, sci-fi, ужас и др.) Заглавия от новата държава ще се покажат в менюто.
 • Tubi TV Kodi с VPN UK

заключение

Платени сайтове за поточно видео могат да предоставят много популярно, високо оценено съдържание. Но мнозина не осъзнават, че подобно съдържание е достъпно безплатно. Tubi TV е едно от местата, където можете да намерите огромно количество популярни филми и предавания, без да плащате и стотинка. Следвайте това ръководство, за да го инсталирате и използвате.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 50 =

Adblock
detector