Uranus Kodi addon: Ce este Uranus? Este sigur și legal de utilizat?

uranus kodi addon

Sunteți curioși despre addonul Uranus Kodi? În acest ghid, vom arunca o privire mai atentă asupra addonului Uranus, a caracteristicilor sale, a funcționalității și a conținutului pentru a vă ajuta să decideți dacă merită timpul dvs..

Kodi este un software extrem de popular, open-source centre de media. Este extrem de personalizabil și oferă un suport excepțional de platformă multiplă, ceea ce îl face potrivit atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru experți. Kodi poate fi instalat pe aproape orice dispozitiv popular, inclusiv iPhone, Roku și Amazon Fire Stick. Majoritatea funcționalității Kodi este păstrată și pe platformele mobile, permițând o experiență consecventă de la un dispozitiv la altul.

Astăzi vom examina addonul Uranus Kodi. Vom explica ce este, cum funcționează și ce fel de conținut oferă. După aceea, vom decide dacă este potrivit ca majoritatea utilizatorilor Kodi să instaleze.

Acest articol evidențiază unele dintre riscurile potențiale care pot apărea folosind anumite suplimente Kodi. Majoritatea dezvoltatorilor suplimentari Kodi de la terți sunt bine intenționați și își petrec timpul și resursele proprii pentru a construi suplimente de înaltă calitate pentru comunitatea Kodi. Acestea fiind spuse, chiar și unele dintre cele mai populare suplimente terțe au fost folosite în trecut de către dezvoltatorii necinstiți. Merită să fiți conștienți de aceste riscuri înainte de a instala orice supliment.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de Furnizorul de servicii Internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile au numeroase utilizări legitime și pot beneficia de majoritatea oamenilor, chiar dacă acestea transmit numai din surse oficiale.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului de rețea și dirijarea acestuia printr-un server de la distanță. Acest lucru înseamnă că nu poate fi citit de ISP-ul dvs., de administratorii de rețea sau de oricine utilizează un atac Man-in-the-Middle.

Cu toate acestea, fiecare VPN este diferit și nu toate sunt potrivite pentru streaming HD. Unii sunt prea lent pentru a utiliza, în timp ce alții au măsuri de confidențialitate insuficiente. Unii furnizori VPN păstrează chiar și jurnalele activităților dvs. care vă pot fi identificate. Ca atare, alegerea furnizorului VPN potrivit este vitală.

Vă recomandăm IPVanish. Este o VPN cu o rețea de servere extinsă, viteze rapide și asistență multiplă de platformă. IPVanish are aplicații dedicate pentru dispozitivele Windows, Mac, iOS, Android și Amazon Fire TV. Există, de asemenea, o garanție de returnare de șapte zile pentru a putea încerca fără riscuri.

  Водич за Коди 18.3: Састављања, додавања и ажурирања

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Care este suplimentul Uranus Kodi?

meniu uranus

Uranus este o furculiță a acum defunctului Exodus Kodi addon. Ca și Exodus, Uranus scoate link-uri către conținut de pe site-urile de streaming și le livrează direct utilizatorului. Structura meniului este aproape identică și destul de bine organizată. Uranus oferă, de asemenea, integrare Trakt, care vă permite să păstrați o înregistrare a titlurilor pe care le-ați urmărit.

Problema principală a acestui addon este că nu folosește surse oficiale. În timp ce furnizorii specifici pot fi opriți, nu există deloc surse legitime, ceea ce face din aceasta o alegere slabă pentru cei care doresc să difuzeze în mod legal.

Există însă câteva titluri de domeniu public. Am putut găsi cele din 1968 Noaptea mortilor vii și din 1938 Alger. Din păcate, în ciuda numeroaselor liste de redare ale lui Uranus, niciuna dintre ele nu este dedicată exclusiv acestui tip de conținut. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor trebui să cerceteze manual filmele care se află în domeniul public și să le caute individual.

Uranus ar fi putut fi o resursă excelentă pentru găsirea de filme vechi, dar, din păcate, accentul său principal este pe conținutul fără licență. Acest lucru este demonstrat de abundența de filme lansate recent în categoriile „Spotlight” și „În teatre”.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze suplimentul Uranus sau să-l folosească pentru streaming.

Cea mai bună alternativă Uranus: Crackle

crackle_kodi_addon

O parte a apelului lui Uranus este că, la fel ca Exodus, oferă o mulțime de filme de înaltă calitate. Deși este foarte rar ca un addon oficial să ofere în mod liber titluri bine-cunoscute și bine-apreciate, asta este exact ceea ce face Crackle. Mai bine, o parte din conținutul Crackle (de ex Reteaua sociala și dubul englez de Sword Art Online) este dificil de găsit în altă parte gratuit.

Biblioteca Crackle este separată în două dosare: „Filme” și „TV”. În fiecare dintre acestea, veți găsi o listă alfabetică cu fiecare titlu disponibil. Acestea apar pe o singură pagină, astfel încât să puteți utiliza funcția de căutare a lui Kodi dacă căutați ceva specific.

  Как установить VPN на OpenELEC: пошаговое руководство

Crackle este disponibil numai în SUA, așa că va trebui să vă conectați la un server american dacă încercați să urmăriți din străinătate. Deși versiunea web poate sugera conținut pe baza titlurilor pe care le vizionați, această caracteristică nu este disponibilă în addonul Kodi. Aceasta înseamnă că puteți viziona Crackle fără a fi nevoie să vă autentificați.

Adăugarea Crackle Kodi poate fi găsită în repoziția oficială Kodi addon, sau în depozitul eracknaphobia.

Alternative suplimentare la Uranus

Doriți să vă extindeți biblioteca și mai departe? Următoarele suplimente oferă o selecție largă de filme și emisiuni TV din care să alegeți.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este un serviciu de streaming care se mândrește cu o bibliotecă de conținut de peste 40.000 de filme și emisiuni TV. Este gratuit de utilizat, deși playerul web afișează reclame. Totuși, aceasta nu este o problemă atunci când vizionați prin addonul Kodi.

Este posibil ca acest addon să nu aibă cele mai recente versiuni, dar multe dintre acestea sunt din ultimii ani. În plus, există secțiuni dedicate pentru filme mai vechi, clasice de cult și desene animate, ceea ce face ca TubiTV să fie o alegere puternică indiferent de cine urmărește. Ca bonus, titlurile mai noi sunt aproape întotdeauna disponibile în definiție înaltă.

Tubi TV oferă în mare parte titluri mai puțin cunoscute, dar există și o selecție bună de conținut recunoscut, inclusiv Inbetweeners, Bătălie pentru Los Angeles, și Un adevăr inconvenient. Și deși majoritatea conținutului său este B filme și emisiuni TV, peste 600 de titluri din biblioteca sa de conținut sunt clasate „proaspete” pe Rotten Tomatoes.

Este important să rețineți că conținutul Tubi TV se schimbă în funcție de locul în care îl accesați. De exemplu, Bill and Ted's Bogus Journey este disponibil în SUA, dar nu și în Marea Britanie. Această geo-restricție poate fi ocolită conectându-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. într-o altă locație.

Adăugarea Tubi TV poate fi găsită în depozitul BG.

Viewster

Informații despre Kodi Viewster

Dacă căutați o bibliotecă de conținut bine rotunjită, nu căutați mai departe de Viewster. Acest addon își separă titlurile mai întâi după gen și apoi după tip (filme sau emisiuni TV). Puteți căuta ceva specific, dar, deoarece majoritatea titlurilor lui Viewster nu sunt bine cunoscute, este mai potrivit pentru persoanele care doresc să descopere conținut nou.

Lucrul care distinge Viewster este colecția sa de anime-uri gratuite pentru vizionare. Există zeci de serii din ultimii ani, inclusiv în ambele sezoane Jurnal de orizont iar aclamatul critic Din Lumea Nouă. Acestea sunt subtitrate, totuși, dacă doriți să urmăriți anime dublat, s-ar putea să fiți mai potriviți la addonul Funimation Kodi.

  Cum să urmărești boxul live pe Kodi: addonuri de box live Kodi

Viewster nu își blochează regiunea conținutul și nu este necesară autentificare. Aceasta înseamnă că puteți viziona cât doriți, indiferent de locul în care vă aflați.

Adăugarea Viewster poate fi găsită în depozitul oficial Kodi addon.

Browser PlayOn

Browserul PlayOn Kodi addon

Browserul PlayOn este puțin diferit de celelalte suplimente pe care le-am menționat. Nu include în realitate niciun conținut propriu. Mai degrabă, vă permite să vă conectați la diverse alte servicii de streaming și să vizualizați conținutul lor într-un singur loc.

Planul gratuit PlayOn vă permite să vizionați conținut din șapte surse, dar pentru a adăuga platforme populare precum Netflix sau Hulu, va trebui să plătiți 2,50 USD pe lună. Ca și Uranus, Browser-ul PlayOn elimină nevoia de a instala și de a vă conecta la mai multe servicii de streaming diferite. Diferența este că PlayOn este complet legal.

Acest lucru permite, de asemenea, funcționarea automată a salturilor de anunțuri și DVR. Înregistrarea conținutului necesită un computer Windows, dar majoritatea funcționalității browserului PlayOn se păstrează în addonul Kodi.

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

iPlayer WWW

iplayer www

IPlayer oferă o gamă uriașă de emisiuni TV britanice la cerere și în direct. Utilizatorii Kodi pot accesa acest conținut prin intermediul addonului WWW iPlayer. Tot conținutul este disponibil în HD, deși există mai multe opțiuni video care vă permit să reduceți calitatea pentru conexiuni la internet mai lente.

Acest supliment este excelent pentru familii. În timp ce unele dintre emisiunile BBC sunt destinate telespectatorilor mai în vârstă, puteți activa un mod potrivit pentru copii în setările addonului. iPlayer WWW este extrem de bine organizat, cu mai multe moduri diferite de a găsi ceva de urmărit.

Conținutul iPlayer este disponibil numai în Marea Britanie. De asemenea, aveți nevoie de o licență TV UK valabilă pentru a putea urmări. În ciuda acestei cerințe, nici addon-ul sau playerul web nu vă solicită să introduceți detalii.

Adăugarea WWW iPlayer este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

Îmbunătățirea experienței tale

Uranus s-ar putea să nu folosească surse oficiale, dar există o mulțime de suplimente excelente. Desigur, găsirea suplimentelor potrivite nu este decât începutul; Kodi este foarte personalizabil și poate face tot felul de lucruri. Vă putem arăta cum să găsiți automat subtitrări, să urmăriți istoricul vizionărilor și să transferați build-urile Kodi de la un dispozitiv la altul.

Aveți probleme pentru ca Kodi să funcționeze? S-ar putea să doriți să consultați ghidurile noastre pentru remedierea problemelor cele mai frecvent întâlnite de Kodi, pentru rezolvarea redării de tip choppy și pentru optimizarea Amazon Stick Stick pentru Kodi.

About the author

Comments

  1. activității dvs. de vizionare și să sincronizați aceste informații între dispozitive. În plus, Uranus oferă și o gamă largă de conținut, inclusiv filme, emisiuni TV, documentare și multe altele. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de riscurile potențiale asociate cu utilizarea suplimentelor Kodi de la terți și să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online. În general, Uranus poate fi o opțiune bună pentru utilizatorii Kodi care caută o alternativă la Exodus, dar există și alte opțiuni disponibile, cum ar fi Crackle, Tubi TV, Viewster și Browser PlayOn.

Comments are closed.