Uránusz Kodi addon: Mi az Uránusz? Biztonságos és törvényes a használata?

uránus kodi addon

Kíváncsi az Uránusz Kodi-kiegészítővel kapcsolatban? Ebben az útmutatóban közelebbről megvizsgáljuk az Uránusz-kiegészítőt, annak funkcióit, funkcionalitását és tartalmát, hogy eldönthessük, érdemes-e ideje vagy sem..

A Kodi rendkívül népszerű, nyílt forrású médiaközpont-szoftver. Nagyon testreszabható, és kivételes platformközi támogatást kínál, így kezdő felhasználók és szakemberek számára egyaránt alkalmassá teszi. A Kodi szinte bármilyen népszerű eszközre telepíthető, például az iPhone-ra, a Roku-ra és az Amazon Fire Stick-re. A Kodi funkcionalitásának nagy részét a mobil platformon is megőrzik, lehetővé téve a következetes élményt az egyik eszközről a másikra.

Ma megvizsgáljuk az Uránusz Kodi kiegészítését. Megmagyarázjuk, mi ez, hogyan működik, és milyen tartalmat kínál. Ezután eldöntjük, alkalmas-ea legtöbb Kodi-felhasználó telepíteni.

Ez a cikk felvázolja azokat a lehetséges kockázatokat, amelyek bizonyos Kodi kiegészítések használatával járhatnak. A legtöbb harmadik féltől származó Kodi addon fejlesztő jó szándékú és saját időt és erőforrásokat költenek magas színvonalú kiegészítők készítésére a Kodi közösség számára. Ennek ellenére a múltban még a legnépszerűbb harmadik féltől származó kiegészítőket is rosszul használták a szélhámos fejlesztők. A kiegészítő telepítése előtt érdemes tisztában lenni ezekkel a kockázatokkal.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Egyesek csatlakoznak a virtuális magánhálózatokhoz (VPN) annak érdekében, hogy elrejtsék az engedély nélküli adatfolyamot az Internet szolgáltatóktól (ISP). A VPN-eknek azonban sok legitim felhasználása van, és a legtöbb ember számára hasznosak lehetnek, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokból származnak.

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat és távoli kiszolgálón továbbítják. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató, a hálózati rendszergazdák és a Közép-ember támadást használó személyek nem tudják elolvasni.

Minden VPN azonban különbözik, és nem mindegyik alkalmas HD-streamingre. Néhányan túl lassan használják, míg mások nem rendelkeznek elegendő adatvédelmi intézkedéssel. Egyes VPN-szolgáltatók naplókat vezetnek az Ön tevékenységeiről, amelyek visszakereshetők Önnel. Mint ilyen, elengedhetetlen a megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztása.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez egy VPN kiterjedt szerverhálózattal, gyors sebességgel és erős többplatformos támogatással. Az IPVanish dedikált alkalmazásokat kínál Windows, Mac, iOS, Android és Amazon Fire TV eszközökhöz. Van egy hét napos pénz-visszafizetési garancia is, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi az Uranus Kodi addon??

urán menü

Az Uránusz a most már elveszett Exodus Kodi-kiegészítő villája. Az Exodushoz hasonlóan az Uránusz lekaparja a streaming webhelyek tartalmára mutató linkeket, és egyenesen továbbítja azokat a felhasználónak. A menü felépítése szinte azonos, és meglehetősen jól szervezett. Az Uránus a Trakt integrációt is kínálja, amely lehetővé teszi, hogy nyilvántartást vegyen a megtekintett címekről.

Ez a kiegészítő probléma az, hogy nem hivatalos forrásokat használ. Noha bizonyos szolgáltatók kikapcsolhatók, egyáltalán nincsenek legitim források, így ez rossz választás azok számára, akik legálisan közvetítik a szolgáltatást.

Van azonban néhány köztulajdonban lévő cím. Megtaláltuk az 1968-as éveket Az élő halottak éjszaka és 1938-as évek Algír. Sajnos, az Uránusz sok lejátszási listája ellenére, egyikük sem szenteli kizárólag az ilyen tartalmat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak manuálisan kell kutatniuk, mely filmek vannak a köztulajdonban, és külön-külön kell őket keresni.

Az Uránus kiváló forrás lehet a régi filmek megtalálásához, de sajnos elsősorban az engedély nélküli tartalomra összpontosít. Ezt bizonyítja a nemrégiben megjelent filmek bősége a „Spotlight” és a „The Theatres” kategóriákban.

A fenti okokból nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék az Uranus kiegészítőt, vagy pedig streamingre használják.

Legjobb urán alternatívája: pattogás

crackle_kodi_addon

Az Uránusz vonzerejének része az, hogy az Exodushoz hasonlóan sok kiváló minőségű filmet kínál. Noha ritka, ha egy hivatalos bővítmény szabadon szolgáltat közismert, kedvelt címeket, pontosan ezt teszi Crackle. Sőt, még jobb, hogy a Crackle néhány tartalma (például A közösségi háló és az angol dub Kard művészet online) nehéz máshol ingyenesen megtalálni.

A Crackle könyvtára két mappára van felosztva: „Filmek” és „TV”. Mindegyikben megtalálható az összes elérhető cím ábécé szerinti listája. Ezek egyetlen oldalon jelennek meg, így használhatja a Kodi keresési funkcióját, ha valami konkrétat keres.

A Crackle csak az Egyesült Államokban érhető el, így akkor csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, ha külföldről próbál nézni. Noha a webes verzió tartalmat javasolhat az Ön által megtekintett címek alapján, ez a szolgáltatás nem érhető el a Kodi-kiegészítőben. Ez azt jelenti, hogy anélkül, hogy bejelentkezne, megnézheti a Crackle-t.

A Crackle Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon repo-ban vagy az eracknaphobia lerakatban..

További alternatívák az Uránuszhoz

Szeretné még tovább bővíteni könyvtárát? A következő kiegészítők széles választékot kínálnak filmek és TV-műsorok közül.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV egy olyan streaming szolgáltatás, amely több mint 40 000 filmet és TV-műsorot tartalmazó tartalomkönyvtárat kínál. Ingyenesen használható, bár a weblejátszó hirdetéseket jelenít meg. Ez azonban nem jelent problémát a Kodi addon keresztül történő nézéskor.

Lehet, hogy ez a kiegészítő nem rendelkezik a legújabb kiadásokkal, de ezek közül sok az elmúlt évekből származik. Ezenkívül vannak külön szekciók régebbi filmekhez, kultikus klasszikusokhoz és rajzfilmekhez, így a TubiTV erős választás, függetlenül attól, hogy ki néz. Bónuszként az újabb címek szinte mindig nagyfelbontásúak.

A Tubi TV többnyire kevésbé ismert címeket kínál, de jó választék van felismerhető tartalmakra is, ideértve a A Közvetítők, Csata Los Angelesért, és Egy kényelmetlen igazság. És bár a tartalom túlnyomó része B filmek és TV-műsorok, a tartalomkönyvtár több mint 600 címe „Friss” minősítéssel rendelkezik a Rotten Tomatoes-on.

Fontos megjegyezni, hogy a Tubi TV tartalma megváltozik attól függően, hogy honnan fér hozzá. Például, Bill és Ted hamis utazása elérhető az Egyesült Államokban, de az Egyesült Királyságban nem. Ez a földrajzi korlátozás kiküszöbölhető, ha egy VPN-kiszolgálóhoz csatlakozik egy másik helyre.

A Tubi TV addon a BG lerakatban található.

Viewster

Kodi Viewster információk

Ha jól lekerekített tartalomkönyvtárat keres, ne keresse tovább a Viewster szót. Ez a kiegészítő elválasztja a címeket először műfaj, majd típus szerint (filmek vagy TV-műsorok). Kereshet valami specifikusat, de mivel a Viewster címeinek többsége nem ismert, az jobban megfelel azoknak, akik új tartalmat szeretnének felfedezni..

A Viewster elkülöníti a szabadon megtekinthető anime gyűjteményét. Több tucat sorozat található az elmúlt években, beleértve mindkét évszakot Log Horizon és a kritikusok által elismert Az új világból. Ezek azonban feliratozottak, tehát ha szinkronizált anime-t szeretne nézni, akkor jobban megfelelhet a Funimation Kodi-kiegészítésnek..

A Viewster nem rejti le tartalmát, és nincs szükség bejelentkezésre. Ez azt jelenti, hogy annyit nézhet, amennyit csak akar, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

A Viewster addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

PlayOn böngésző

PlayOn böngésző Kodi addon

A PlayOn böngésző kissé különbözik a többi említett kiegészítéstől. Valójában nem tartalmaz saját tartalmat. Inkább lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen más egyéb streaming szolgáltatásokba, és tartalmát egy helyen tekintheti meg.

A PlayOn ingyenes csomagja lehetővé teszi hét forrás tartalmának megnézését, de ha olyan népszerű platformokat szeretne hozzáadni, mint a Netflix vagy a Hulu, havonta 2,50 dollárt kell fizetnie. Az Uránuszhoz hasonlóan a PlayOn böngésző megszünteti a különféle streaming szolgáltatások telepítésének és bejelentkezésének szükségességét. A különbség az, hogy a PlayOn teljesen legális.

Ez lehetővé teszi az automatikus hirdetéskihagyást és a DVR funkciókat is. A tartalom rögzítéséhez Windows PC szükséges, de a PlayOn böngésző funkcióinak nagy része megmarad a Kodi addonban..

A PlayOn böngésző megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

iPlayer WWW

iplayer www

Az iPlayer óriási választékot kínál igény szerint és élő streaming brit TV-műsorokat. A Kodi-felhasználók ehhez a tartalomhoz az iPlayer WWW addon keresztül férhetnek hozzá. Az összes tartalom HD formátumban érhető el, bár számos videó opció lehetővé teszi a lassabb internetkapcsolatok minőségének csökkentését.

Ez a kiegészítő kiválóan alkalmas családok számára. Míg a BBC néhány műsorát idősebb nézőknek szánják, a kiegészítő beállításain belül bekapcsolhatja a gyermekbarát módot. Az iPlayer WWW rendkívül jól szervezett, számosféleképpen találhat meg nézni valamit.

Az iPlayer tartalma csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ezenkívül egy érvényes brit TV engedélyre van szüksége a nézéshez. E követelmény ellenére sem az addon, sem a webes lejátszó nem kéri részletek megadását.

Az iPlayer WWW kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból.

A tapasztalatok javítása

Az Uránusz valószínűleg nem használja a hivatalos forrásokat, de rengeteg kiváló kiegészítő működik. A megfelelő kiegészítők megtalálása természetesen csak a kezdet; A Kodi nagymértékben testreszabható, és mindenféle dolgot megtehet. Megmutathatjuk, hogyan lehet automatikusan megtalálni a feliratokat, nyomon követni a figyelési előzményeket, és hogyan továbbíthatjuk a Kodi építményeit az egyik eszközről a másikra.

Nehézségei vannak Kodi munkájával? Érdemes lehet megnézni a Kodi által leggyakrabban észlelt problémák kijavításával, a szaggatott lejátszás megoldásával és az Amazon Fire Stick optimalizálásával kapcsolatos útmutatásainkat a Kodi számára.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector