Urmăriți fotbalul NCAA College de pe Kodi, care suplimentează cel mai bine

Fotbalul colegial din SUA a reluat. Asociația Națională de atletism colegial (NCAA) College Football creează un hype de fotbal în fiecare an, care este probabil depășit doar de către profesioniști Liga Națională de Fotbal (NFL) fotbal. În această toamnă, puteți urmări jocurile de fotbal ale Colegiului NCAA pe Kodi, precum și în direct online prin alte surse. De fapt, este posibil să puteți utiliza câteva adonamente Kodi oficiale pentru a face acest lucru.

Kodi_NCAA_College_Football

Jocurile live NCAA au început din nou în acest an sâmbătă, 25 august cu UMass vs. Duquesne, Orez vs. Prairie View, statul Colorado vs.. Hawaii, și New Mexico vs.. Wyoming.

Până în prezent, jocurile sunt difuzate din diverse surse, cum ar fi ESPN, CBS Sports, Stadion, Fox Sports, Rețea Pac-12, Rețea ACC, Rețea Big Ten, și altele. De asemenea, diferiți servicii și furnizori transportă rețelele de care aveți nevoie, iar unii dintre acești furnizori au suplimente Kodi pe care le puteți utiliza pentru a urmări jocurile.

Unii utilizatori de addon Kodi pot căuta, de asemenea, fluxuri gratuite disponibile de la suplimente neoficiale, terțe, cum ar fi Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, sau alte suplimente cunoscute. Nu recomandăm aceste opțiuni și vom discuta de ce mai târziu.

Indiferent dacă aveți Kodi instalat pe un Roku, Amazon Fire TV sau Firestick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC, Nvidia Shield, Apple TV sau Chromecast, veți putea să vă surprindeți NCAA pe Kodi.

Ultima versiune stabilă a lui Kodi este Kodi v17.4 „Krypton”

Să trecem prin opțiunile dvs. pentru a prinde fotbalul NCAA pe Kodi.

Vezi si: Cum să urmărești NFL pe Kodi.

Atenție: noile legi înseamnă că furnizorul de internet vă poate vinde și partaja datele de navigare

Pierderea regulilor de neutralitate netă înseamnă că furnizorul dvs. de servicii de internet vă poate filtra, colecta și vinde datele de navigare privată. Totul de la ceea ce privești până unde îl urmărești poate fi adunat și vândut în scop lucrativ de către ISP-ul tău.

În cele din urmă, acest lucru înseamnă că ISP-ul dvs. poate vedea * tot ce faceți online și alege și alege ce să vindeți sau să raportați. Cu toate acestea, o rețea virtuală virtuală bună sau VPN vă va cripta traficul de internet în spatele unui tunel privat, pe care chiar și ISP-ul dvs. nu îl poate întrerupe și vizualiza.

Am testat cele mai bune VPN-uri pentru securitate și confidențialitate, iar IPvanish este alegerea noastră 1 pentru streamingul Kodi.

Evitați restricțiile de conținut geografic pentru Kodi

Un lucru pe care îl puteți găsi atunci când utilizați Kodi este că unii aditivi nu funcționează în flux din cauza locației dvs. Alte suplimente pot prezenta, de asemenea, un risc pentru securitate și confidențialitate.

Unele dintre opțiunile pe care vi le recomandăm mai jos, cum ar fi DAZN, sunt complet legale și de încredere de utilizat, dar pot necesita un VPN pentru a avea acces la NCAA College Football. Alte suplimente pe care le-ați încerca să utilizați ar putea transporta malware, sau ar putea fi o poartă pentru hacking prin deturnarea stilului personal. Indiferent dacă suplimentul provine dintr-o sursă oficială sau neoficială, toate addon-urile Kodi acordă acces la sistemul dvs., ceea ce face ca toate addon-urile să poată fi folosite.

Vă puteți proteja canalele private de streaming și puteți evita restricțiile de conținut geografic cu un VPN. Recomandăm IPVanish ca cea mai bună opțiune pentru utilizatorii Kodi. IPVanish este optimizat pentru streaming Kodi și securizat cu standarde de criptare de grad militar. De asemenea, are mii de servere din întreaga lume, ceea ce îl face una dintre cele mai bune opțiuni pentru geo-salt și accesarea fluxurilor de addon Kodi oriunde..

Ofertă pentru cititor: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici.

IPVanish este recomandarea noastră de top, cu toate acestea, nu ezitați să parcurgeți lista noastră completă de servicii VPN recomandate pentru Kodi pentru a vă face o idee despre ce mai există..

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmărești fotbalul colegiului NCAA pe Kodi: rețele majore

Următoarele rețele majore difuzează jocuri de fotbal ale colegiului NCAA:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sports
 • ABC
 • Retele Pac-12
 • Retea ACC
 • Rețea Big Ten
 • stadiu
 • Rețea SEC

Veți găsi, de asemenea, un amestec de alte rețele care poartă jocuri pe tot parcursul sezonului. Puteți consulta mai multe detalii aici.

Omologii de streaming online din aceste rețele difuzează deseori și jocuri live. Acesta este cazul WatchESPN. Destul de interesant, Facebook va transmite de fapt mai multe jocuri în acest an, la fel și Twitter.

Cum să urmărești NCAA pe Kodi: addonuri oficiale

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

PS Vue este un add-on Kodi care permite utilizatorilor să acceseze serviciul PlayStation Vue. Este disponibil în Depozitul oficial Kodi Add-on.

Playstation Vue este serviciul de televiziune în direct al Sony. Oferă acces la o mare varietate de canale. Canale precum ESPN și ABC care arată jocuri de fotbal la colegiu sunt disponibile prin Vue. Serviciul include capacitatea DVR și posibilitatea de a transmite simultan până la cinci dispozitive.

Playstation Vue necesită un abonament valid și este oferit doar în S.U.A. Este complet legal și oferă telespectatorilor o alternativă la un serviciu TV tradițional. Acest lucru este foarte interesant, având în vedere fondul de joc al Sony.

ESPN 3

ESPN 3 poate fi accesat direct prin Kodi folosind suplimentul ESPN 3 Kodi. Dacă sunteți fan fotbal și doriți să surprindeți meciurile viitoare, verificați pur și simplu programul pentru a vedea când se afișează pe ESPN 3.

Va trebui să aveți un abonament activ prin intermediul furnizorului de servicii de cablu pentru a accesa conținut prin acest plugin.

ESPN 3 oferă acces la conținut sportiv în mod legal și este unul dintre suplimentele noastre recomandate de Kodi.

Jucător ESPN

Complementul ESPN Player Kodi oferă acces la serviciul de streaming ESPN cu același nume. Pe lângă suplimentul Kodi, acest serviciu poate fi accesat atât pe dispozitive mobile, cât și pe computere Mac și Windows.

ESPN Player este disponibil prin abonament în Europa, Orientul Mijlociu, și Africa.

ESPN Player este o opțiune complet legală și vă va permite să accesați jocurile preferate de fotbal ale colegiului, atât timp cât îndepliniți cerințele serviciului ESPN Player..

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow Plus este orientat către cei care slujesc în armata americană, dar nu prea îi împiedică pe alții să se înscrie. Oferă acces la câteva canale cu pachetul său gratuit. Veți avea acces la ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC și PBS cu serviciul gratuit de bază.

Dacă doriți mai multe canale, atunci puteți face upgrade la unul dintre pachetele plătite care vă oferă acces la mai multe canale. Cu toate acestea, vei putea prinde mai multe jocuri de fotbal la colegiu doar ABC pe pachetul gratuit. Accesați site-ul USTVNow pentru a obține mai multe informații despre pachetele plătite care încep de la 19 USD.

USTVNow oferă acces la conținut prin metode legale. Poate fi găsit în Repository-ul oficial Kodi Add-on. Aceasta nu este însă cea mai recentă versiune disponibilă. Pentru cea mai recentă versiune, verificați depozitul de adăugări TVADDONS. 

Vezi si: Cum se instalează USTVNow pe Kodi.

Pac-12 Networks Kodi Complement

Pac-12 Networks Kodi Add-on este un portal pentru toate rețelele Pac-12. Rețelele PAC-12 sunt dedicate afișării de conținut legate de echipele sportive ale conferinței NCAA Pac-12. În mod natural, înseamnă că veți prinde mai multe jocuri de fotbal aici.

Pac-12 Networks oferă utilizatorilor acces la fluxurile legale. Acesta poate fi găsit în depozitul de adăugări TVADDONS.

DAZN

Urmăriți fotbalul NCAA College de pe Kodi, care suplimentează cel mai bine

DAZN va fi una dintre cele mai bune opțiuni pe care le va trebui să urmăriți fotbalul NCAA College pe Kodi, dar există o captură. Singura regiune DAZN care oferă în prezent sporturi NCAA este DAZN Canada. Dacă aveți un cont DAZN, puteți accesa DAZN Canada folosind un VPN.

În urma testării noastre, un VPN vă va duce direct în DAZN Canada, dar tinde să nu ajungă în alte regiuni, cum ar fi SUA sau Germania. Cu toate acestea, atâta timp cât ai deja un cont DAZN, DAZN Canada se încarcă foarte bine și poți urmări destul de ușor jocurile Pac-12 Networks.

Puteți instala addonul DAZN Kodi din Depozitul Oficial Kodi Addons. 

Pluto TV

Pluto.TV Kodi addon

Serviciul gratuit IPTV Pluto.TV are o bijuterie ascunsă în ea: Stadion. Stadiumul este un televizor online gratuit, care transmite o serie de jocuri de conferințe NCAA pe tot parcursul sezonului. Puteți să-l obțineți pe site-ul Watch Stadium sau să îl vedeți chiar prin intermediul addonului Pluto TV Kodi. Stadionul nu va avea cele mai multe jocuri disponibile, dar este o opțiune bună pentru a prinde un număr bun de jocuri în timpul sezonului.

Întrucât aceasta este o opțiune complet legală, puteți găsi Pluto TV Kodi Addon în Depozitul Oficial Kodi Addon. Dacă sunteți în afara SUA, o VPN, cum ar fi IPVanish, vă va accesa fie la Pluto TV, cât și la stadion..

Complementele neoficiale Kodi care poartă fotbalul NCAA pe Kodi

Deși aceste suplimente neoficiale oferă fluxuri pentru jocurile de fotbal anticipate gratuit de la NCAA, rețineți că nu sunt legale. Utilizarea acestor suplimente vă poate crea probleme legale sau probleme cu ISP-ul. Fluxurile de la aceste suplimente nu sunt la fel de fiabile ca cele furnizate prin suplimente oficiale. Nu recomandăm utilizatorilor să apeleze la niciunul dintre aceste suplimente pentru fluxurile de fotbal NCAA.

SportsDevil

sportsdevil

Ce este? Addon Kodi Sportsdevil oferă o colecție de fluxuri de pe internet pentru o varietate de evenimente. În plus, canale precum ESPN care difuzează fotbalul colegial pot fi găsite prin Sportsdevil.

De ce ar trebui să o evitați? Curentele furnizate de Sportsdevil sunt piratate și ar trebui evitate. Sportsdevil nu este unul dintre suplimentele noastre recomandate.

Ultra IPTV

Ce este? Ultra IPTV este un addon TV TV de protocol care oferă o bibliotecă mare de canale, inclusiv multe care vor transporta sporturi NCAA. ESPN și alte opțiuni sunt disponibile prin addon.

De ce ar trebui să o evitați? Există multe întrebări în legătură cu Ultra IPTV care își furnizează fluxurile. Nu numai că serviciul este mai ieftin decât orice IPTV legal plătit, ci este disponibil doar printr-un depozit neoficial de adaosuri. Ca atare, nu recomandăm această opțiune utilizatorilor Kodi.

cCloud TV

Ce este? cCloud TV este un serviciu IPTV condus de comunitate care permite utilizatorilor să acceseze sute de fluxuri TV live gratuite din întreaga lume. Se întâmplă să includă și fluxuri către rețele populare precum ESPN și FOX Sports.

De ce ar trebui să o evitați? cCloud TV a ieșit offline de mai multe ori în trecut. Aplicația este disponibilă acum doar printr-un depozit prost verificat și nu este întreținută de creatorul său original. De asemenea, poate furniza fluxuri fără drepturi de difuzare. Nu recomandăm cCloud TV ca sursă de streaming pentru NCAA Football.

Instalarea suplimentelor Kodi

Pentru a instala suplimentele Kodi, trebuie să fie instalate mai întâi depozitele necesare. Aplicația poate fi căutată și instalată. Alternativ, pot fi instalate suplimente folosind fișiere .ZIP.

Dacă doriți să aflați cum să instalați depozitele suplimentare Kodi, nu ezitați să aruncați o privire la un exemplu de proces aici.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 54

Adblock
detector