Urmăriți The Walking Dead Sezonul 10 online cu Kodi, Sling TV sau PS Vue

Urmăriți The Walking Dead Sezonul 10 online cu Kodi, Sling TV sau PS Vue

Cum să urmărești The Walking Dead pe Kodi

Pentru a urmări The Walking Dead Sezonul 10 pe Kodi, faceți următoarele:

 1. Înscrieți-vă la oricare Sling TV sau PlayStation Vue
 2. Descărcați și instalați cea mai recentă versiune de Kodi
 3. Încărcați Kodi și mergeți la Adaosuri > Instalați din depozit > Componente video
 4. Găsiți și instalați suplimentele Kodi pentru Sling TV și / sau PlayStation Vue (Sling.tv și PS Vue pe Kodi)
 5. Încărcați suplimentul la alegere și introduceți informațiile de conectare
 6. Încărcați fluxurile AMC

Avertisment: utilizați un VPN cu streaming Kodi

Dacă locuiți într-o altă țară sau călătoriți în afara SUA, accesul la PlayStation Vue și Sling TV va fi blocat. Pentru a evita acest lucru, puteți utiliza un VPN pentru a vă „răsfăța” locația. Un VPN criptează tot traficul dvs. de internet și îl trimite printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți - în acest caz, SUA. Vom ajunge la detalii despre cum se face acest lucru pentru fiecare serviciu mai jos.

Notă importantă pentru utilizatorii Kodi:

Kodi are unele probleme îngrijorătoare de confidențialitate și securitate, acestea se aplică atât celor care folosesc Kodi în mod legal, cât și celor care îl folosesc ilegal. O preocupare comună pentru utilizatorii Kodi include ISP-urile care spionează modul în care folosesc Kodi și ce transmit, chiar dacă nu este conținut piratat. Un VPN va opri ISP-ul dvs. sau alți oameni care se aruncă cu privire la activitatea dvs. de internet. Un VPN se poate feri de probleme de securitate, cum ar fi atacurile Man in The Middle, la care utilizatorii Kodi sunt vulnerabili.

Majoritatea VPN-urilor sunt prea lente pentru a fi utilizate cu Kodi. Alții vă înregistrează activitatea, astfel încât să nu vă protejeze confidențialitatea. Vă recomandăm IPVanish, deoarece are viteze suficient de rapide pentru streaming în HD sau chiar UHD, nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului, funcționează cu toate dispozitivele populare și este cel mai ușor VPN pentru utilizatorii Amazon Firestick de instalat.

IDEAL PENTRU STREAMING: IPVanish este un VPN rapid, conștient de securitate, cu o politică fără jurnaluri și peste 1.00 de servere din întreaga lume.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să transmiteți fluxul The Walking Dead pe Kodi

Există două opțiuni legale și legale pentru a urmări AMC prin Kodi. Majoritatea altor suplimente Kodi, cum ar fi cCloud TV, Ultimate IPTV sau RocketStreams, utilizează fluxuri piratate.

Cea mai bună metodă prin Kodi: Sling.tv Kodi addon

Sling TV este un serviciu de streaming de top care permite utilizatorilor să urmărească zeci de canale (inclusiv AMC) în direct online. Pachetele încep de la 15 USD USD pe lună, deși veți avea nevoie de un card de credit legat la o adresă americană pentru a vă înscrie.

Pentru a începe, trebuie doar să instalați addonul Sling.tv Kodi din repo oficial Kodi. Apoi, faceți clic dreapta pe pictograma acesteia, alegeți Configurare, și introduceți datele de autentificare. Acum ar trebui să puteți viziona fluxurile TV Sling fără probleme.

Sling.tv și alte suplimente de streaming nu sunt preinstalate pe Kodi. Va trebui să instalați o repo, apoi să instalați un addon din acea repo pentru a începe să vizionați fluxuri. Vezi lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi pentru streaming TV și filme aici. Aflați cum să instalați repos și addonuri aici și vedeți lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi din 2019, astfel încât să știți care sunt sigure de utilizat și pe care să le evitați.

Opțiune suplimentară: PS Vue Kodi addon

Dacă decideți să mergeți cu PlayStation Vue, veți avea noroc. Nu numai că puteți rula PlayStation Vue printr-un număr mare de dispozitive, dar vă puteți conecta și la contul dvs. printr-un addon Kodi.

Puteți găsi addonul PS Vue enumerat în Repositorul oficial Kodi Addon. Pentru a vă accesa contul aici, va trebui să vă adăugați datele de acreditare înainte de a încerca să încărcați suplimentul. Dacă încărcați addon-ul fără a-ți introduce datele de acreditare, acesta se va bloca.

După ce descărcați și instalați suplimentul, găsiți-l în secțiunea Addons, apoi Click dreapta pe el. Click pe Setări, apoi introduceți numele de utilizator și parola.

Un abonament de bază PlayStation Vue începe de la 49,99 USD pe lună pentru 60+ canale, inclusiv AMC. Puteți viziona The Walking Dead în direct în timp ce se difuzează la televizor sau puteți utiliza DVR-ul încorporat bazat pe cloud pentru a-l salva mai târziu.

PlayStation Vue nu se mai limitează doar la PS3 și PS4. De asemenea, puteți viziona pe Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Chromecast, orice dispozitiv Android sau iOS și chiar și browserul dvs. web. PlayStation Vue Mobile este de asemenea disponibil pe dispozitivele iOS și Android, dar veți avea nevoie de un dispozitiv activat, conectat la TV, pentru a-l utiliza. Mai multe canale de pe mobil sunt, de asemenea, restricționate în funcție de drepturile de licență și locația dvs..

Alte opțiuni pentru a transmite în direct The Walking Dead Sezonul 10 fără cablu

Există și alte opțiuni de televiziune prin cablu care taie cabluri, care transportă și AMC. Din păcate, majoritatea celorlalte opțiuni de tăiere a cablurilor care transportă AMC nu au suplimente Kodi. De fapt, singurele alte servicii de streaming oficiale din SUA care funcționează cu Kodi includ Pluto.tv, Tubi TV, Xumo, Crackle, Funimation și DAZN. Nici unul dintre acestea nu poartă AMC.

Dacă utilizați Kodi pe un computer Windows sau Mac sau pe un dispozitiv de streaming precum Amazon Fire TV Stick, puteți să vă înscrieți și să transmiteți oricare dintre aceste opțiuni suplimentare care au AMC:

 • Philo - 20 USD pe lună pentru a primi AMC și alte 40 de canale
 • LA&T WatchTV - 15 USD pe lună pentru a primi AMC și alte 30 de canale
 • Sling TV - 15 USD pe lună pentru a primi AMC și alte 30 de canale
 • YouTube TV - 49,99 USD pe lună pentru a obține AMC și alte 60 de canale (fără aplicație Fire Stick)
 • Hulu cu TV live - 44,99 USD pe lună pentru a primi AMC și alte 50 de canale
 • LA&T TV Acum - 50 USD pe lună pentru a primi AMC și alte 60 de canale
 • fuboTV - 54,99 USD pe lună pentru a primi AMC și alte 80 de canale
 • TV HDHomeRun Premium - 34,99 dolari pe lună pentru AMC și alte 40 de canale

Un VPN precum IPVanish ar trebui să lucreze cu oricare dintre aceste servicii pentru a vă permite să vizionați în străinătate și să evitați aglomerarea ISP, deși alte opțiuni, cum ar fi ExpressVPN, Cyberghost sau NordVPN pot fi o alegere mai bună pentru vizualizarea non-Kodi.

Legate de: Cum se instalează Kodi AMC Addon.

„The Walking Dead” de Jorge Figueroa licențiat sub CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 28

Adblock
detector