Van Kodi intelligens TV alkalmazás? Telepítheti a Kodi okos TV-re?

Ha hallottál a Kodi médialejátszóról, akkor azon tűnődhet, vajon van-e intelligens TV-alkalmazás ehhez, vagy telepítheti-e a Kodi-t intelligens TV-re. A rövid válasz az, hogy attól függ, hogy milyen operációs rendszeren fut az intelligens TV. A cikk többi része részletesen megválaszolja ezeket a kérdéseket.


Okos TV

LÁSD MÉG: Mi az a Kodi? Hogyan kezdhetem el a használatát??

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású szoftver médialejátszó. Ha telepítve van az eszközére, ez gyakran csökkentheti a webböngésző vagy a különálló alkalmazások szükségességét minden lejátszani kívánt médiaforráshoz. Ez lehetővé teszi az összes média integrálását egy szoftverbe, megkönnyítve a látni kívánt filmek és TV-műsorok megtalálását és lejátszását. A Kodi számos online TV reklámjait is blokkolja & film oldalak. A Kodi telepíthető PC-re, Mac-re, Amazon Fire Stick-re, Android vagy iOS okostelefonra, Apple TV-re és néhány intelligens TV-re.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor a Kodi intelligens TV-n vagy más eszközön keresztül használja, a magánélet és a biztonság védelme érdekében mindig használjon VPN-t. Ha nem használ VPN-t, akkor az internetszolgáltató tudja, hogy videót néz, és lelassíthatja az internet sebességét, ha úgy gondolja, hogy túl sok sávszélességet használ. Online TV & A filmszolgáltatók azt is megakadályozhatják, hogy bizonyos tartalmakat nézzenek, attól függően, hogy hol tartózkodnak. Ezenkívül a hackerek a középtávú támadásokkal is ellophatják az adatait, ha azokat nem titkosítja VPN vagy más módszer.

Nem minden VPN használható televíziózáshoz és filmekhez. Legtöbbjük nem rendelkezik olyan TV-alkalmazásokkal, mint az Amazon Fire Stick. Mások nem elég gyorsak a nagyfelbontású videó kezeléséhez. Mások még naplókat vezetnek az ügyfelek viselkedéséről, vagy nincs olyan szerverük, amely elegendő országban rendelkezik a geoblokkok megkerüléséhez.

Ezen okok miatt javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Teszteinkben azt találtuk, hogy nagy felbontású videókat sugároznak pufferolás nélkül. Több mint 60 országban van szerverrel, nem tart naplókat, és natív alkalmazásával rendelkezik az Amazon Fire TV Stick és az Nvidia Shield számára..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Van egy intelligens TV Kodi alkalmazás? Használhatja a Kodi okos TV-n?

Szóval honnan tudja, hogy a TV-je kompatibilis-e a Kodi-val? A Kodi csak négy rendszeren működik: Windows, Linux, Android és iOS. Ha okos TV-je ezen operációs rendszerek egyikén fut, valószínűleg van egy Kodi alkalmazás ehhez. Még ha nem is létezik Kodi alkalmazás, akkor továbbra is ráteheti a Kodi-t, mindaddig, amíg az ezen rendszerek egyikén fut. Ha okos TV-je nem használja ezeknek a rendszereknek az egyikét, akkor az nem kompatibilis a Kodi-val.

Ha az intelligens TV-je nem kompatibilis, akkor még csatolhat egy TV-eszközt hozzá, például egy Amazon Fire Stick-hez vagy az Apple TV-hez, és ezen az eszközön keresztül játszhatja a Kodi-t. Bizonyos esetekben a „Kodi” videókat intelligens TV-re is továbbíthatja mobil eszköz vagy Roku segítségével.

Kapcsolódó cikk: A legjobb 109 Kodi-kiegészítő

A Kodi 17 Krypton telepítése Android operációs rendszerre vagy más kompatibilis intelligens TV-re

Mivel kevés a Windows, iOS vagy Linux alapú intelligens TV, a Kodi-kompatibilis TV-k túlnyomó része Android alapú. Ha van egy intelligens TV, amely Android operációs rendszert futtat, akkor itt áll a Kodi jelenlegi verziójának (Kodi 17 Krypton) telepítésének lépése. Abban a valószínűtlen esetben, hogy te csinál Ha van egy okos TV, amelyen Windows, iOS vagy Linux fut, ezeknek a rendszereknek a lépései hasonlóak lesznek.

 • Csatlakozás a Google Play Áruházhoz (vagy más alkalmazásboltba)
 • "Kodi" keresése
 • kettyenés Kodi
 • kettyenés telepítés

Hogyan tölthető be a Kodi 17 Krypton, ha az Android TV nem fér hozzá a Google Playhez

Egyes Android TV-k korlátozhatják a felhasználók hozzáférését a Google Play áruházhoz. Ebben az esetben továbbra is telepítheti a Kodi „oldalsó betöltésével”. Íme a lépés erre.

 • Keresse meg a számítógépről vagy mobilkészülékéről a Kodi letöltési oldalt, amely itt található.
 • kettyenés Android
 • A párbeszédpanel alján található gombok segítségével válassza ki az Android verzióját. Például, ARMV7A (32BIT), vagy ARMV8A (64BIT). Ez letölti a Kodi .apk telepítőfájlt az eszközére
 • Csatlakoztassa számítógépét vagy mobilkészülékét az intelligens TV-hez.
 • Az intelligens TV-menüben válassza a lehetőséget beállítások → biztonsági korlátozások. Győződjön meg róla ismeretlen források engedélyezve
 • A Smart TVs fájlkezelő menü segítségével keresse meg a .apk fájl tárolási helyét. Kattintson a telepítéshez.
 • Megkérdezheti, hogy melyik programot szeretné használni a fájl futtatásához. Ha igen, válassza a lehetőséget csomag telepítő vagy A Google Play. Egy-két percet is igénybe vehet, amíg Kodi befejezi a telepítést.

A Kodi 18 béta verzióinak telepítése Android TV-n

Lehet, hogy nem akarja használni a Kodi jelenlegi stabil változatát, ha egy újabb bétaverzió rendelkezik a szükséges szolgáltatásokkal. A Kodi béta verziója nem érhető el a Google Play áruházban. Ha egyiket futtatni akarja, akkor Kodit oldalra kell töltenie. Ennek elvégzéséhez a fentebb tárgyaltól eltérő .apk fájl szükséges. Így lehet beszerezni a megfelelő .apk fájlt a Kodi 18 Leia telepítéséhez.

 • Keresse meg a számítógépről vagy mobilkészülékéről a Kodi letöltési oldalt, amely itt található.
 • kettyenés Android
 • Kattintson a párbeszédpanel tetején lévő fülek használatával fejlesztés épít
 • A párbeszédpanel alján található gombok segítségével válassza ki az Android verzióját. Például, ARMV7A (32BIT), X86, vagy ARMV8A (64BIT)
 • Megjelenik a Kodi install .apk fájlok listája. A legfelső fájl a legújabb verzió. Kattintson erre a fájlra, vagy bármilyen más, a telepíteni kívánt verzióra
 • Most, hogy elmentted ezt a fájlt, a többi lépés megegyezik az előző szakasz lépéseivel. A Kodi 18 Leia telepítésének befejezéséhez kövesse az előző négy lépést a fenti „Kodi 17 Krypton oldalsó betöltése” résztől kezdve.

A Kodi tartalom lejátszása egy Roku intelligens TV-n

Bár nem telepítheti a Kodi-t egy intelligens TV-re, ahol a Roku be van építve, létezik egy megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a Kodi-videókat „leadja” egy mobil eszközről. Ez a lépés a megvalósításához.

 • A Roku TV menüjében ugorjon a beállítások → rendszer
 • kettyenés képernyő tükrözés
 • Győződjön meg arról, hogy engedélyezze a képernyő tükrözését be van jelölve
 • A mobil eszközök beállítási menüjével engedélyezze a képernyő tükrözését.

További információkért olvassa el a Kodi videók Roku-ra történő átadására vonatkozó útmutatót.

Mi a teendő, ha az intelligens TV-je nem kompatibilis a Kodi-val

Ha az intelligens TV-ja a Roku-tól eltérő, saját tulajdonú operációs rendszert használ, ne ess kétségbe. A Kodi-t továbbra is használhatja a tévékészülékén, vásárolva egy TV-készüléket, például az Amazon Fire Stick vagy az Apple TV. Ezek az eszközök általában kevesebb, mint 100 dollárba kerülnek. Alternatív megoldásként megvásárolhat egy kisméretű számítógépet, például egy Raspberry Pi-t vagy Odroid-ot, amely a LibreELEC-en (a Linux verziója) fut, körülbelül azonos áron..

LÁSD MÉG: A LibreELEC telepítése és használata

Következtetés

Ha van intelligens TV-je, és szeretné telepíteni a Kodi-t, akkor azon tűnődhet, vajon van-e intelligens TV-alkalmazás, vagy telepíthető-e a Kodi intelligens TV-re. A válasz az, hogy a Kodi telepíthető Android okostelefonokra vagy bármilyen más okostelevízióra, amely kompatibilis operációs rendszert használ, például Windows, Linux vagy iOS. Ha az intelligens TV-je nem kompatibilis, akkor is Kodi-videókat tölthet fel rá egy mobil eszközről, vagy telepíthet egy új TV-készüléket a Kodi-videók lejátszásához a tévében.

Ha hasznosnak találta a cikkben szereplő információkat, kérjük, olvassa el más útmutatóinkat, például a filmeket, az anime-t és a sportot a Kodi-n..

Felső kép: A deavmi „intelligens TV” -je, a CC 4.0 international engedéllyel rendelkezik

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 24