Vimeo Kodi addon: Hogyan telepíthetem és nézhetem a Vimeo-t a Kodi-on

Vimeo Kodi addon

Ha szeretsz nézni dokumentumfilmeket, animációkat, zenei videókat és más kiváló minőségű videókat, a Vimeo remek hely azok megtalálására. De hogyan lehet megnézni a Vimeo-tartalmat a Kodi-on?

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet a Vimeo-t a Kodi-on nézni a Vimeo Kodi-kiegészítő segítségével. Javasol továbbá néhány további Kodi kiegészítést, amelyek hasonló tartalmat kínálnak a Vimeo-hoz.

Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány médialejátszó szoftvere. Telepíthető Apple TV, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Android vagy iOS mobil eszközökre, valamint Windows, Mac vagy Linux PC-re. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat vagy zenét játsszanak egy eszközön tárolt vagy szinte bárhol az interneten keresztül közvetített formában.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Lásd még: A legjobb 112 Kodi kiegészítő

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A video online közvetítésekor mindig használjon virtuális magánhálózatot (VPN) a magánélet védelme érdekében. Ha az internetszolgáltató tudja, hogy videót streaming, akkor fojthatja a sebességet, hogy megtakarítsa a sávszélességet a hálózaton. Ez okozhatja a videók pufferolását. Ez a pufferolás különösen a HD, 4K és más, a Vimeo-n található kiváló minőségű videoformátumok problémája.

Ezenkívül a video streaming webhelyek akadályozhatják meg bizonyos tartalmak megtekintését, ha tudják a helyét. A VPN megakadályozza, hogy a streaming webhelyek megismerjék ezeket az információkat. A VPN-k hozzájárulhatnak a hackerek támadásainak megakadályozásához is.

Nem minden VPN hasznos a videofelhasználók streamingjében. A legtöbb országban nincs alkalmazás az Amazon Fire Stick és más népszerű TV-készülékek számára. Sokan nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységeiről, ezáltal adatvédelmi kockázatot jelentenek. Bár az összes VPN valamivel lelassítja a sebességet, néhány olyan lassú, hogy pufferelést okoznak a nagyfelbontású videó streamingjein.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Több mint 1000 VPN-szerverrel rendelkezik, így további lehetőségeket kínál a magas sebesség és a puffer korlátozása érdekében. Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy probléma nélkül 1080p-es videókat közvetített. Natív alkalmazásai vannak az Amazon Fire TV és az Nvidia Shield eszközökhöz is. Az IPVanish nem tart naplókat. Ilyen módon a felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy online magántevékenységüket harmadik feleknek ismertetik. Míg az IPVanish a legfontosabb ajánlásaink, tekintse át a Kodi legjobb VPN-jeinek körét, ha szélesebb választékot szeretne.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Hogyan telepítsük a Vimeo Kodi kiegészítőt

A Vimeo Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatának része. A telepítéshez hajtsa végre a következő lépéseket:

Kattintson a Kodi főmenüjére addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

választ Letöltés

kodi kiegészítők letöltése

Választ video kiegészítők

A Kodi videó kiegészítőket tölt le

Válassza a Vimeo lehetőséget. Ezzel megnyílik a kiegészítő adatainak ablaka

Válassza a Vimeo lehetőséget

kettyenés telepítés. A Vimeo Kodi kiegészítőnek néhány másodpercen belül települnie kell

telepítse a Vimeo szoftvert

A vimeo telepítve van

Hogyan kell használni a Vimeo Kodi kiegészítőt?

A Vimeo telepítése után konfigurálhatja úgy, hogy a jobb egérgombbal kattint a kiegészítőre, és kiválasztja beállítások. Ez lehetővé teszi, hogy megadja a fiók felhasználónevét és jelszavát. Ha ez megtörtént, akkor újraindíthatja a videót abban a helyen, ahol abbahagyta a megállást. A videók megtekintéséhez azonban nem kell bejelentkeznie, vagy még fiókot kell létrehoznia.

A beállítások menü lehetővé teszi a videó felbontásának megváltoztatását is. Ha lassú internetkapcsolattal rendelkezik, akkor ezt a számot 480p-ra vagy annál alacsonyabbra kell csökkenteni a pufferolás csökkentése érdekében. Ellenkező esetben tartsa ezt az alapértelmezett 1080p értéknél a maximális minőség érdekében.

A videó minőségének beállítása alatt lehetőségek vannak a rajongók megjelenítésére / megjelenítésére, a keresés során megjelenített elemek számának növelésére vagy csökkentésére, valamint a keresési előzményekbe mentett keresések számának növelésére vagy csökkentésére. A legtöbb felhasználó meg akarja tartani az alapértelmezett beállításokat ezekre a bejegyzésekre, de tudnia kell róluk arra az esetre, ha a jövőben meg kell változtatnia azokat..

Kodi Vimeo beállításai

További lehetőségek jelennek meg, ha a képernyő bal oldalán a „haladó” gombra kattintanak. Ez lehetővé teszi a csatorna nevének a leírásokban való megjelenítésének és a gyorsítótár méretének növelését vagy csökkentését.

Miután konfigurálta a kiegészítőt, kattintson az OK gombra, hogy visszatérjen a kiegészítők listájához. Innentől a főmenü megnyitásához kattintson a Vimeo kiegészítőre. Ha nem adta meg felhasználónevét és jelszavát a beállítások képernyőn, akkor visszatérhet ide, ha rákattint Bejelentkezés.

Egyébként kattintson a gombra kiemelt a Vimeo csapat által kiválasztott videókategóriák között, vagy keresés egy adott típusú tartalom keresésére.

Vimeo Kodi főmenü

Vimeo szerepelt

A Vimeo Kodi kiegészítő alapértelmezés szerint akár 10 keresést is ment, így megkönnyíti az újbóli újra és újra használatát a kívánt tartalom megtalálásához..

Vimeo keresés

Ez minden, ami a Vimeo Kodi addon használatához szükséges.

Más Kodi kiegészítések, amelyek kiegészítik a Vimeo-t

Ha tetszik a Vimeo tartalma, érdemes megnézni ezeket a további Kodi kiegészítőket is. Ezek a kiegészítők hasonló tartalommal bírnak, mint a Vimeo, és a hivatalos Kodi addon lerakat részét képezik.

PBS Gondolj TV-re

PBS ThinkTV Kodi kiegészítő

A PBS Think TV dokumentumfilmeket kínál művészetekről és zenéről, kultúráról, természetről és más témákról, mindezt az Egyesült Államok Nyilvános Műsorszóró Vállalata készítette. Sok videó nagy felbontású, a 720p a leggyakoribb formátum.

Kapcsolódó cikk: A legjobb Kodi kiegészítők a dokumentumfilmek megtekintéséhez

New York Times videók

New York Times Videó Kodi kiegészítő

A New York Times Videos Kodi addon hozzáférést biztosít a New York Times által készített rövidfilmekhez. Ezekben a filmekben nagyon sokféle téma van megvitatva, ideértve az üzleti, kulturális, technológiai, stílusú, utazási és még sok más témát. Míg ezek közül a videók közül néhány szerepel a Vimeo Kodi kiegészítés „Kiemelt” szakaszában, a New York Times Videók addonja még további tartalmakhoz férhet hozzá e nagyszerű kiadói társaságtól.

Lásd még: A legjobb hír Kodi kiegészítések

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

Noha a YouTube-ot gyakran a szórakozás helyett tekintik, mint a művészetnek, sok jó minőségű rövidfilm és művészettel kapcsolatos dokumentumfilm is megtalálható rajta. Ezek megtalálhatók a Vimeo YouTube-csatornán és más YouTube-csatornákon, mint például a Sundance Institute, a No Film School, az ARRI Channel, a Independent FilmMakers stb..

A YouTube Kodi addon a Vimeo-hoz hasonló funkciókkal rendelkezik, beleértve a bejelentkezési funkciót és a keresési előzményeket. Ezen felül, ha a YouTube-ot Kodi-n keresztül nézi, kiszűrheti a YouTube számos hirdetését.

Olvass tovább: A YouTube Kodi kiegészítő telepítése és használata

Reméljük, hogy élvezte ezt az útmutatót, ahogy Vimeo-t nézte a Kodi-on. Ha további információt szeretne a legjobb videók megtekintéséről a Kodi-n, nézd meg néhány, a témával kapcsolatos cikkünket, köztük a Legjobb Kodi-kiegészítőket az élő TV-hez, az Anime-nézés a Kodi-n és a FilmRise telepítését. Kodi addon, többek között.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 71

Adblock
detector