Vimeo Kodi addon: Kako to instalirati i gledati Vimeo na Kodi

Vimeo Kodi addon

Ako volite gledati dokumentarne filmove, animacije, glazbene videozapise i druge visokokvalitetne videozapise, Vimeo je sjajno mjesto za njihovo pronalaženje. Ali kako možete gledati Vimeo sadržaje na Kodi?

Ovaj članak će objasniti kako gledati Vimeo na Kodi-ju pomoću Vimeo Kodi dodatka. Predložit će i neke dodatne Kodijeve dodatke koji nude sličan sadržaj kao Vimeo.

Što je Kodi?

Kodi je softver za medijske playere iz fondacije Kodi. Može se instalirati na Apple TV, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Android ili iOS mobilne uređaje te Windows, Mac ili Linux računala. Omogućuje korisnicima reprodukciju videozapisa ili glazbe pohranjene na uređaju ili strujirane iz gotovo bilo kojeg mjesta na webu.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Vidi također: Najbolji 112 Kodi dodataka

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kad god strujirate videozapise na mreži, uvijek biste trebali koristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN) kako biste zaštitili svoju privatnost. Ako vaš davatelj internetskih usluga zna da struji videozapis, može smanjiti brzinu radi uštede propusne mreže na mreži. To može uzrokovati međuspremnik vaših videozapisa. Taj tampon problem posebno predstavlja problem s HD, 4K i drugim visokokvalitetnim video formatima koji se nalaze na Vimeu.

Pored toga, web mjesta za streaming videozapisa mogu vas blokirati da gledate određeni sadržaj ako znaju vašu lokaciju. VPN sprečava streaming web mjesta da ne znaju ove informacije. VPN-ovi mogu također zaštititi od napada hakera u sredini.

Nisu svi VPN korisni za streaming video korisnika. Većina nema aplikacija za Amazon Fire Stick i druge popularne TV uređaje. Mnogi čuvaju zapise aktivnosti korisnika, stvarajući rizik privatnosti. Iako će svi VPN-ovi donekle usporiti vaše brzine, neki su toliko spori da uzrokuju puferiranje tijekom strujanja videozapisa visoke definicije.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. Ima preko 1.000 VPN servera, što vam daje više mogućnosti za održavanje brzine visoke i međuspremnike ograničene. Na našem testiranju otkrili smo da bez problema struji video 1080p. Također ima izvorne aplikacije za Amazon Fire TV i uređaje Nvidia Shield. IPVanish ne vodi zapisnike. Na taj se način korisnici ne trebaju brinuti zbog otkrivanja njihovih privatnih mrežnih aktivnosti trećim stranama. Iako je IPVanish naša glavna preporuka, potražite naš skup najboljih VPN-ova za Kodi ako želite širi izbor.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Kako instalirati Vimeo Kodi addon

Vimeo Kodi addon dio je službenog skladišta Kodi addon-a. Da biste ga instalirali, poduzmite sljedeće korake:

U glavnom izborniku Kodi pritisnite addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Odaberi preuzimanje datoteka

kodi addons download

izabrati video dodaci

Kodi preuzima video dodatke

Odaberite Vimeo. Ovo će otvoriti prozor informacija o Addonu

Odaberite Vimeo

Klik instalirati. Vimeo Kodi addon trebao bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi

instalirati Vimeo

instaliran vimeo

Kako koristiti Vimeo Kodi dodatak

Nakon što instalirate Vimeo, možete ga konfigurirati tako da desnom tipkom miša kliknete dodatak i odaberete postavke. To će vam omogućiti da unesete korisničko ime i lozinku za svoj račun. Nakon što to učinite, moći ćete ponovo pokrenuti videozapis na istom mjestu koje ste zaustavili nakon zaustavljanja. Međutim, za gledanje videozapisa ne morate se prijaviti ili čak imati račun.

Izbornik postavki omogućuje vam i promjenu razlučivosti videozapisa. Ako imate sporu internetsku vezu, morat ćete smanjiti taj broj na 480p ili niži da biste smanjili međuspremanje. Inače, zadržite ovo na zadanom 1080p za maksimalnu kvalitetu.

Ispod postavke kvalitete videozapisa nalaze se opcije prikazivanja / ne prikazivanja fanarta, povećanja ili smanjenja broja prikazanih predmeta tijekom pretraživanja i povećanja ili smanjenja broja pretraživanja koji su spremljeni u povijesti pretraživanja. Većina će korisnika htjeti zadržati zadane postavke za ove unose, ali trebali biste ih imati na umu u slučaju da ih trebate promijeniti u budućnosti.

Postavke Kodi Vimeo

Više opcija se prikazuje ako kliknete gumb "Napredno" na lijevoj strani zaslona. Ovo vam omogućuje da prebacite želite li prikazati naziv kanala u opisima i povećati ili smanjiti veličinu predmemorije.

Nakon što konfigurirate dodatak, kliknite U redu za povratak na vaš popis dodataka. Odatle kliknite dodatak Vimeo da biste otvorili njegov glavni izbornik. Ako niste unijeli svoje korisničko ime i lozinku s zaslona s postavkama, sada se možete tamo vratiti tako da kliknete Prijaviti se.

U suprotnom, kliknite istaknuta da biste pregledali kategorije videozapisa koje je odabrao tim Vimeo ili traži za pretraživanje određene vrste sadržaja.

Glavni izbornik Vimeo Kodi

Istaknuo je Vimeo

Dodatak Vimeo Kodi sprema do 10 pretraživanja prema zadanim postavkama, olakšavajući upotrebu dodataka iznova i iznova kako biste pronašli sadržaj koji vam se sviđa.

Vimeo traži

To je sve u korištenju dodatka Vimeo Kodi.

Ostali Kodi dodaci koji nadopunjuju Vimeo

Ako vam se sviđa sadržaj iz Vimea, možda ćete htjeti provjeriti i ove druge Kodijeve dodatke. Svi ovi dodaci nude sličan sadržaj Vimeu i dio su službenog skladišta Kodi addon-a.

PBS Think TV

PBS ThinkTV Kodi addon

PBS Think TV nudi dokumentarne filmove koji pokrivaju umjetnost i glazbu, kulturu, prirodu i druge teme, a sve to producira američka Javna radiodifuzna korporacija. Mnogi su videozapisi visoke razlučivosti, a 720p je najčešći format.

Vezani članak: Najbolji Kodi dodaci za gledanje dokumentarnih filmova

New York Times Videos

New York Times Video Kodi dodatak

Video klipovi New York Timesa Kodi addon vam omogućava pristup kratkim filmovima u produkciji New York Timesa. Mnogo je različitih tema o kojima se raspravlja u ovim filmovima, uključujući posao, kulturu, tehnologiju, stil, putovanja i mnoge druge. Iako su neki od ovih video zapisa uključeni u odjeljak "predstavljenog" dodatka Vimeo Kodi, dodatak New York Times Videos omogućuje pristup još više sadržaja ove sjajne izdavačke kuće.

Vidi također: Najbolje vijesti Kodi dodaci

YouTube

YouTubeov dodatak Kodi

Iako se na YouTube često gleda kao na mjesto zabave, a ne umjetnosti, na njemu se nalazi i mnogo kvalitetnih kratkih filmova i umjetničkih dokumentarnih filmova. Oni se mogu pronaći na YouTube kanalu Vimeo i drugim YouTube kanalima poput Sundance Instituta, Nema filmske škole, ARRI kanala, Nezavisnih FilmMakersa itd..

YouTubeov dodatak Kodi ima značajke slične Vimeo-u, uključujući funkciju prijave i povijest pretraživanja. Pored toga, gledanje YouTubea putem Kodija filtrirat će mnoge YouTube oglase.

Čitaj više: Kako instalirati i koristiti dodatak YouTube Kodi

Nadamo se da ste uživali u ovom vodiču za gledanje Vimea na Kodi. Ako želite više informacija o tome kako gledati najbolje video zapise na Kodi-u, pogledajte neke druge članke na tu temu, uključujući Best Kodi Addons za TV uživo, Kako gledati Anime na Kodi-u i Kako instalirati FilmRise Kodi Addon, među mnogim drugima.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector