Vrăjitorul Kodi Ares nu funcționează? Iată de ce și unele alternative

Dacă ați încercat să instalați Expertul Kodi Ares, este posibil să fi observat că acesta lipsește. Url-ul folosit pentru a găzdui Ares Wizard acum returnează o eroare 404, iar multe alte pagini de pe web care au fost legate anterior cu acest URL sunt de asemenea offline. Acest articol va explica De ce Expertul Kodi Ares nu funcționează și nu mai este disponibil și va oferi câteva alternative pe care le puteți utiliza pentru a obține în continuare o programare excelentă pentru TV și film folosind Kodi.

Ares repo lipsă

Kodi este un media player video open-source care permite utilizatorilor să joace filme și emisiuni de pe dispozitivele lor. Dacă este modificat prin intermediul suplimentelor, poate fi folosit și pentru a reda practic orice videoclip pe Internet. Kodi poate fi instalat pe Apple TV, Amazon Firestick, PC, Mac, Android sau telefonul iOS. Poate fi controlat cu ușurință folosind un smartphone sau o telecomandă.

Uneori, Kodi este acuzat că este un instrument de difuzare a conținutului fără licență, fără permisiunea deținătorilor de drepturi de autor. Cu toate acestea, există o mulțime de suplimente pentru Kodi care transmit numai din surse oficiale.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Oamenii care folosesc Kodi pentru a transmite conținut licențiat, în general, știu să folosească un VPN atunci când fac acest lucru, dar este posibil ca mulți utilizatori Kodi să nu realizeze că VPN-urile beneficiază pe toți cei care transmit video..

Fără VPN, un utilizator Kodi poate fi supus atacurilor MiTM de către codificatori rău intenționate, deoarece datele utilizatorului nu pot fi criptate. De asemenea, un furnizor de servicii Internet poate încetini datele utilizatorului în funcție de alegerea site-ului său web de la care să fie transmis, dacă nu este utilizat un VPN. Acest lucru provoacă buffering și video de calitate scăzută.

Ar fi minunat dacă toate VPN-urile ar putea rezolva aceste probleme. Din păcate, unele dintre ele sunt mult mai puțin eficiente decât altele. Unele VPN păstrează jurnalele, invadând confidențialitatea utilizatorilor, în timp ce altele sunt greu de instalat sau sunt prea lente, deoarece nu au suficiente servere pentru a le gestiona traficul..

Recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. IPVanish are peste 800 de servere, are o aplicație nativă pentru Amazon Firestick și Nvidia Shield și nu păstrează jurnalele. Acest lucru oferă utilizatorilor videoclipuri de înaltă calitate, protejându-le simultan de orice confidențialitate sau amenințare pentru securitate.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% în planurile IPVanish.

De ce vrăjitorul Ares nu funcționează?

Pe 19 noiembrie 2017, dezvoltatorul principal Ares Wizard a declarat pe forumul Proiectului Ares că a fost primit cu o scrisoare de încetare și dezistare din partea Motion Picture Association (MPA). Acest lucru este potrivit unui membru al forumului care l-a repostat la Reddit. Potrivit acestui dezvoltator, care poartă numele de „Tekto”, scrisoarea de încetare și desist a pretins că acesta încalcă atât E.U. și legea U.K. pentru oferirea de suplimente și repositoriale care poartă legături cu conținut care încalcă drepturile de autor.

Ca răspuns la această scrisoare, Tekto și alți dezvoltatori care lucrează la Ares Wizard au eliminat repo-ul și toate suplimentele care erau conținute în cadrul acesteia. De asemenea, au promis că nu se va mai întoarce niciodată, afirmând: „Lasă-mă să fiu clar 100%. Nu vom readuce niciodată înapoi Vrăjitorul Ares, Portalul Ares sau Ares Repo. "

În trecut, depozitele Kodi care dețineau adăugări terțe care încălcau au susținut întotdeauna că nu încalcau legea, deoarece nu furnizau conținut în sine, ci doar link-uri către conținut. Cu toate acestea, scrisoarea de încetare și desist a susținut că Brien și Ziggo au clarificat legea și au lămurit că Kodi repos poate fi tras la răspundere dacă nu purifică suplimentele care încalcă. Odată prezentat acest motiv, Tekto a fost de acord că dezvoltarea de suplimente sau referate care leagă conținutul care încalcă este ilegală. Drept urmare, el a închis repo-litorul vrăjitorului din Ares pentru totdeauna.

Alternative la Ares Wizard repo

În ciuda faptului că Ares nu mai este disponibil, există încă o mulțime de depuneri Kodi online. Unele dintre aceste depuneri au o politică de eliminare a suplimentelor care oferă acces la materialul piratat. Acestea nu au fost afectate de acțiunile legale ale AMM. Alții oferă în continuare unele suplimente care încalcă împreună cu cele legale, dar, indiferent din motive, nu au fost luate în considerare încă. Mai jos este o listă a celor pe care le-am găsit la Comparitech ca fiind cele mai utile, împreună cu o descriere a unora dintre suplimentele lor.

SuperRepo

superrepo

Deocamdată, SuperRepo este încă disponibil la această adresă. Cu toate acestea, conține unele suplimente care încalcă, cum ar fi 1Channel și Icefilms. Dacă decideți să folosiți SuperRepo, vă recomandăm să instalați doar suplimente care transmit fluxuri din surse licențiate, cum ar fi cele enumerate mai jos.

SuperRepo are cel mai mare catalog de orice repo Kodi. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente pe care le conține.

 • Filme cu Big Star & televizor - Vă oferă acces la sute de filme independente și emisiuni TV de nișă, inclusiv filme horror precum Lucrul despre Doorstep, Psychos și Forever Yours, precum și spectacole de genul Doodles cu vele și Îndrăgostiți ca oameni populari
 • FilmRise - Un alt addon excelent pentru filme și emisiuni, FilmRise vă permite să vizionați întregul catalog al canalului YouTube FilmRise, inclusiv filme precum Devil in The Flesh (cu Rose McGowan) și My Brother The Pig (cu Scarlett Johansson) și spectacole precum Forensic Files și Lumea descoperirii
 • YouTube Vault - Emisiuni transmise de pe YouTube clasificate pe serii și episoduri

VEZI SI: Cum se instalează SuperRepo

În căutarea Glass Repo

Kodi cu aspect de sticlă

Looking Glass repo este disponibil în prezent aici. Cu toate acestea, rețineți că acesta conține unele suplimente care încalcă, cum ar fi Serendipity. Vă recomandăm doar suplimentele din acest repo care să fie transmise din surse licențiate.

Looking Glass repo are destul de multe suplimente utile Kodi. Iată câteva care sunt notabile.

  • Bestii fantastice - Un addon Kodi pentru iubitorii de documentare ale naturii. Oferă documentare gratuite de la Animal Planet, National Geographic și altele.
  • Hammer Time - Oferă acces la o colecție de îmbunătățiri de casă și videoclipuri DIY de pe Homes.com, Buildipedia și altele.
  • Cinema de Aur - Vă permite să vizionați filme din „Epoca de Aur” a filmelor (1920-1960). Include Robin Hood (1922), Lumea pierdută (1925), The Last of The Mohicans (1920) și altele.

Citeste mai mult: Cele mai bune reparații Kodi

Kodinerds.net repo

Repoziția lui Kodinerd

Dacă doriți să găsiți videoclipuri muzicale sau suplimente sportive, Kodinerds.net este unul dintre cele mai bune locuri pentru a arăta. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente pe care le oferă.

 • SoundCloud - Oferă acces la toată muzica disponibilă pe SoundCloud.com
 • DailyMotion - Vă permite să vizionați oricare dintre miile de videoclipuri disponibile pe site-ul de distribuire video DailyMotion.com
 • DAZN - Necesită un abonament plătit. Vă oferă acces la evenimente sportive non-stop din serviciul de streaming DAZN. Disponibil în Austria, Germania, Japonia, Elveția și Canada.

Articol conex: Cele mai bune 105 de addioane Kodi și cum să vizionezi filme pe Kodi.

Reprezentarea lui Eracknaphobia

Eracknaphobias repo ecran de informații

Rapoartele lui Eracknaphobia au o politică strictă anti-piraterie. Ar trebui să fie disponibil pe web pentru mulți ani. Repoziția este în prezent găzduită pe această pagină de github. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente ale sale.

  • pârâi - Vă permite să vizionați sute de emisiuni TV gratuite și filme de la serviciul de streaming Crackle, inclusiv emisiuni originale Lansare și Smulge, precum și filme de succes precum Bărbați în negru și Foarte rau.
  • NHL.TV - Necesită abonament. Oferă utilizatorilor acces la jocuri NHL din afara pieței.
  • MLB.TV - Oferă abonaților MLB.TV acces la jocurile de baseball din Major League prin Kodi
  • AMA Pro Racing - Vă permite să urmăriți acțiunile de motocross AMA pe Kodi

VEZI SI: Cum se instalează Crackle Kodi addon

Concluzie

Asistentul Kodi Ares lipsește din cauza faptului că s-au întreprins acțiuni legale împotriva dezvoltatorului pentru că ar fi furnizat legături cu materiale care încalcă drepturile de autor. Dezvoltatorul său a închis voluntar reprezentanța pentru a se conforma legii. Cu toate acestea, există o mulțime de depozite superbe Kodi disponibile încă online. Urmați acest ghid pentru a găsi documentele care vă vor oferi conținutul de care aveți nevoie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 84

Adblock
detector