Wolfpack Kodi Addon, ето какво е това и защо трябва да използвате тези алтернативи

Интересувате ли се от добавката Wolfpack Kodi? Тази статия ще обхване не само какво е добавката Wolfpack, но и как работи и неговата функционалност. Ще разгледаме някои проблеми с Wolfpack и ще предложим алтернативи, които смятаме, че ще свършат по-добра работа.

Wolfpack Kodi addon

Kodi е безплатен софтуер, който ви позволява да създадете своя собствена система за домашно кино. Той е много преносим и може да бъде инсталиран в широк спектър от платформи, включително iPhone, Amazon Firestick и Fire TV.

Тази статия ще проучи функциите и опциите за персонализиране, които добавката Wolfpack предлага, както и библиотеката му със съдържание. Ще изтъкнем също някои от проблемите, свързани с поверителността, които споделят всички официални и трета страна Kodi addons.

Kodi е законно да се използва, тъй като не включва никакво собствено съдържание. Има предвид, че има добавки, които предоставят достъп до съдържание, защитено с авторски права, и не всички от тях имат разрешение на притежателя на авторските права. Поради тази причина съветваме нашите читатели да разберат за добавките, които инсталират, и да търсят официални източници, когато е възможно.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

За съжаление, много потребители на Kodi инсталират софтуер за виртуална частна мрежа (VPN), за да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това, VPN мрежите могат да предложат дори на хора, които се предават само от официални източници.

VPN мрежите работят чрез криптиране на мрежовия трафик на потребителя. Това помага да се предотвратят атаки на човек в средата и спира вашия интернет доставчик да продава вашите данни на трети страни или да дроселизира връзката ви въз основа на вашата история на сърфиране.

Получаването на анонимност онлайн включва някои незначителни препятствия. Всеки VPN ще има известно влияние върху скоростта на сърфиране, но някои имат по-голямо влияние от други и могат да забавят връзката ви с обхождането. Освен това някои VPN доставчици поддържат подробни дневници за вашите дейности и като такива изобщо не осигуряват много защита.

Препоръчваме IPVanish. Това е VPN, който не поддържа дневници на трафика и може да бъде инсталиран на почти всяко популярно устройство, включително Amazon Firestick. Още по-добре IPVanish има минимално въздействие върху скоростта на сърфиране и предлага стабилна връзка със сървъри в повече от 50 държави.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Какво е добавката Wolfpack Kodi?

Меню Wolfpack Kodi addon

Колегата на Wolfpack Kodi изгражда своята медийна библиотека, като изстъргва връзки от няколко неофициални източника и ги събира на едно място. Това е друга добавка „всичко в едно“ на трета страна, подобна на Изход или Завет. Въпреки това, Wolfpack има няколко страхотни проблема, които го правят не само лоша подмяна на кабелен пакет, но и като цяло лоша добавка.

Wolfpack е много зле организиран. След отваряне на папката с филми например, потребителите след това трябва да изберат доставчик, след това подкатегория и накрая да изберат филма, който биха искали да гледат. Тъй като папките често са лошо етикетирани, всъщност почти си струва да се игнорира изцяло структурата на папките и да се използва само функцията за търсене.

Това ни отвежда до най-големия проблем на добавката Wolfpack: неговите медии. Всяко заглавие отнема до 30 секунди за намиране на връзки. Това от своя страна отнема няколко секунди да се заредят, ако изобщо се заредят. Тествахме десет заглавия на случаен принцип и установихме, че само две върнаха работещо видео. Това не е проблем с една конкретна категория. Той засяга всичко - от филми по поръчка до поточни предавания на живо. Всъщност единствените постоянно работещи потоци са тези, които са публично достъпни в YouTube. Това поставя въпроса: защо изобщо да се притеснявам да инсталирате Wolfpack?

Най-добрата алтернатива на Wolfpack: Snagfilms

Въпреки че Wolfpack не използва официални източници, има доста добавки, които го правят. Тези добавки предлагат библиотеки със съдържание с подобен размер и много от тях са напълно безплатни за използване. Сред тези алтернативи обаче един аддон стои над останалите.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Добавката Snagfilms Kodi съдържа повече от 5000 безплатни за гледане филми и телевизионни предавания. Медийната библиотека на Snagfilms е групирана по категории и по-голямата част от тях е достъпна в резолюция 720p.

Въпреки че по-голямата част от наличното съдържание е сравнително малко известна, Snagfilms има раздел, посветен на тези, които са спечелили награди, а също така включва култови класически филми като Създание от Черната лагуна. Също така, Snagfilms има една от най-добрите документални колекции на всяка популярна официална добавка.

Меню Snagfilms Kodi addon

Този добавка не може да бъде персонализиран по никакъв начин и няма начин да се търси конкретно заглавие. Това наистина е случай на „това, което виждате, е това, което получавате“. Уеб базираната версия на Snagfilms разчита на реклами, за да генерира доход, но те липсват в добавката Kodi. Като се има предвид това, липсата на поддръжка от 1080p изглежда по-малко проблем.

Едно от най-добрите неща за този аддон е колко бързо се зареждат заглавията. Обикновено има само няколко секунди, за да изчакате, преди да започне видеото. Освен това, за разлика от много от конкурентите му на трети страни, тепърва ще намерим връзка, която не работи.

Snagfilms могат да бъдат намерени в официалното хранилище на добавки Kodi.

Допълнителни алтернативи на Wolfpack

Искате да разширите количеството налично съдържание? Следните добавки също са фантастични алтернативи на добавката Wolfpack.

YouTube

YouTube добавка Kodi

Всички знаят за YouTube, но той има повече развлекателна стойност, отколкото много хора осъзнават. Например, по-голямата част от работните връзки на музика и филми на Wolfpack идваха директно от YouTube. Когато вземете под внимание, че YouTube предлага нарастваща библиотека със съдържание, която ще отнеме хиляди години за гледане, става ясно, че това е нещо повече от платформа за споделяне на видеоклипове с котки.

Добавката на Kodi YouTube поддържа по-голямата част от функционалността на версията на браузъра, но също така прави библиотеката му по-лесна за разглеждане с дистанционно управление. Потребителите все още могат да оценяват видеоклипове, да търсят съдържание и да преглеждат създадените им плейлисти, плюс с новооткрит акцент върху видео на живо, YouTube е почти достатъчно мощен, за да замени изцяло кабелната телевизия.

YouTube добавката може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi addon

За всичките си силни страни YouTube не предлага в момента излъчващи телевизионни предавания. Един от добавките, който обаче е iPlayer WWW.

iPlayer WWW е официалното допълнение за поточната платформа на iPlayer на BBC. Той осигурява достъп до стотици наскоро пуснати телевизионни предавания, както и до десетки живи телевизионни канали на BBC. Важно е да се отбележи, че за разлика от всяка друга платформа за стрийминг, за гледане на съдържание по заявка с iPlayer е необходим телевизионен лиценз.

Също така регионът на BBC заключва съдържанието си. Това означава, че зрителите, разположени извън Обединеното кралство, ще трябва да свържат своя VPN към британски сървър, преди да могат да гледат каквото и да било.

IPlayer WWW добавката може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi addon.

Viewster

Как да инсталирате добавката Viewster Kodi

Addter Addter предлага богат избор от филми, телевизионни предавания и аниме. Особено интересното е, че докато Crunchyroll предоставя ограничен безплатен достъп, потребителите на Viewster могат да гледат цели сезони на наскоро пуснати предавания като Haikyuu!! без да плащате нито цент.

Има обаче компромис. Viewster предоставя съдържание само при 540p, което е само малко по-високо от стандартната разделителна способност. Това каза, че има много добре организирана библиотека със съдържание и категориите са разделени на филми и телевизионни предавания за по-лесно сърфиране.

Viewster не изисква от потребителите си да се регистрират и не блокира регионално съдържанието му. Това го прави един от най-простите добавки за инсталиране и използване. С лекотата си на използване и събирането на добре познати заглавия това е отлична алтернатива на Wolfpack.

Добавката Viewster може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

Браузърът PlayOn е добавка, която позволява на потребителите да свързват акаунти от няколко популярни стрийминг платформи. След това съдържанието от тези акаунти се натрупва на едно място за по-лесен достъп. Една от най-големите силни страни на браузъра PlayOn е, че той поддържа интеграция на Netflix, Hulu и Amazon Prime Video, никой от които няма официален добавка на Kodi.

Този addon изисква акаунт в PlayOn за използване. Налични са безплатни членове, но те позволяват само на потребителите да изтеглят от много ограничен брой предварително зададени източници. За 2,50 долара на месец потребителите могат да свързват акаунти за по-популярни стрийминг платформи и също така да получат достъп до DVR функционалност.

Браузърът PlayOn може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Сигнал за сделка: Опитайте PlayOn безплатно тук.

Разширяване на използването на Kodi

Официалното хранилище на Kodi съдържа множество добавки, които не само предоставят видео с по-добро качество от Wolfpack, но и предлагат по-голям набор от съдържание. Независимо дали търсите филми, спорт или телевизия на живо, има на разположение по-добри, изцяло легални добавки.

Kodi не е ограничен до вашия настолен компютър. Имаме ръководства за използването му за всичко от Roku до LibreELEC до обикновена USB флашка. Още по-добре, тъй като Kodi работи по подобен начин във всички платформи, сравнително лесно е да се отстранят всички проблеми, които може да срещнете. Преносимостта и лесната употреба на Kodi го превръщат в един от най-многофункционалните пакети за медиен център.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 25

Adblock
detector