Wolfpack Kodi Addon, evo što je i zašto biste trebali koristiti ove alternative

Zanimate li dodatak Wolfpack Kodi? Ovaj članak će pokriti ne samo što je Wolfpack addon, već i njegov rad i njegovu funkcionalnost. Razmotrit ćemo neke probleme s Wolfpackom i predložiti alternative za koje mislimo da će učiniti bolji posao.


Wolfpack Kodi addon

Kodi je besplatni softver koji vam omogućuje stvaranje vlastitog sustava kućnog kina. Vrlo je prijenosan i može se instalirati na širokom rasponu platformi, uključujući iPhone, Amazon Firestick i Fire TV.

Ovaj će članak istražiti značajke i mogućnosti prilagodbe koje nudi Wolfpack dodatak, kao i njegovu biblioteku sadržaja. Također ćemo istaknuti neke probleme privatnosti koje dijele svi službeni i treći strani Kodi dodataka.

Kodi je zakonita za upotrebu jer ne uključuje nijedan vlastiti sadržaj. Utoliko rečeno, postoje dodatci koji pružaju pristup sadržaju zaštićenom autorskim pravima, a ne svi oni imaju dozvolu vlasnika autorskih prava. Iz tog razloga savjetujemo našim čitateljima da se uvide o dodavanjima koje instaliraju i da traže službene izvore kad god je to moguće.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Nažalost, mnogi korisnici Kodija instaliraju softver virtualne privatne mreže (VPN) kako bi sakrili nelicencirani streaming od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Unatoč tome, VPN-ovi imaju puno toga za ponuditi čak i osobama koje samo struju iz službenih izvora.

VPN-ovi rade šifriranjem mrežnog prometa korisnika. To pomaže u sprečavanju napada Man-in-the-Middle i sprečava vašeg davatelja internetskih usluga da prodaje vaše podatke trećim stranama ili da gasi vezu na temelju vaše povijesti pregledavanja..

Ako anonimnost putem Interneta uključuje neke manje prepreke Svaki VPN će imati određeni utjecaj na brzinu pregledavanja, ali neki imaju veći utjecaj od drugih i mogu usporiti vezu s indeksiranjem. Uz to, neki pružatelji VPN-a vode detaljne zapise vaših aktivnosti i kao takvi uopće ne pružaju veliku zaštitu.

Preporučujemo IPVanish. To je VPN koji ne održava zapise o prometu i može se instalirati na gotovo svaki popularni uređaj, uključujući Amazon Firestick. Što je još bolje, IPVanish ima minimalan utjecaj na vašu brzinu pregledavanja i nudi stabilnu vezu s poslužiteljima u više od 50 zemalja.

PROČITANJE ČITALA: uštedite 60% na godišnjem IPVanish planu ovdje.

Što je Wolfpack Kodi dodatak?

Izbornik Wolfpack Kodi dodatka

Wolfpack Kodi addon gradi svoju medijsku biblioteku strugajući poveznice iz nekoliko neslužbenih izvora i prikupljajući ih na jednom mjestu. To je još jedan dodatak "sve u jednom" treće strane, sličan Izlasku ili Zavezi. Međutim, Wolfpack ima nekoliko gorućih problema zbog kojih to nije samo loša zamjena za kabelski paket, već i loš dodatak u cjelini..

Wolfpack je vrlo slabo organiziran. Na primjer, nakon otvaranja mape filmova, korisnici moraju odabrati dobavljača, zatim potkategoriju i na kraju odabrati film koji bi željeli gledati. Budući da su mape često loše označene, zapravo je gotovo vrijedno potpuno zanemariti strukturu mape i koristiti samo funkciju pretraživanja.

Ovo nas dovodi do najvećeg problema adona Wolfpack: njegovih medija. Svakom naslovu je potrebno do 30 sekundi za pronalaženje veza. Zauzvrat je potrebno nekoliko sekundi za učitavanje, ako se uopće učitaju. Nasumično smo testirali deset naslova i otkrili da samo dva vraćaju radni video. To nije problem s jednom određenom kategorijom. Utječe na sve, od filmova na zahtjev do live streaminga. U stvari, jedini dosljedno djelujući streamovi su oni koji su javno dostupni na YouTubeu. Ovo postavlja pitanje: zašto se uopće mučiti instalirati Wolfpack?

Najbolja alternativa Wolfpacku: Snagfilms

Iako Wolfpack ne koristi službene izvore, ima puno dodataka koji to čine. Ovi dodaci nude biblioteke sadržaja slične veličine i mnoge od njih su potpuno besplatne za upotrebu. Među tim alternativama, međutim, jedan je dodatak iznad ostalih.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Dodatak Snagfilms Kodi sadrži više od 5000 besplatnih za gledanje filmova i TV emisija. Medijska biblioteka Snagfilms-a grupirana je po kategorijama i velika većina je dostupna u rezoluciji 720p.

Iako je većina dostupnog sadržaja relativno malo poznata, Snagfilms ima odjeljak posvećen onima koji su osvojili nagrade, a također uključuje kultne klasične filmove poput Stvorenje iz Crne lagune. Također, Snagfilms ima jednu od najboljih dokumentarnih zbirki bilo kojeg popularnog službenog dodatka.

Izbornik Snagfilms Kodi addon

Taj se dodatak ne može prilagoditi ni na koji način i nema načina za traženje određenog naslova. To je stvarno slučaj "onoga što vidite je ono što dobijete". Web-bazirana verzija Snagfilms-a oslanja se na oglase kako bi ostvarila prihod, ali ti podaci nedostaju u dodatku Kodi. Uzimajući to u obzir, nedostatak podrške od 1080p izgleda manje problem.

Jedna od najboljih stvari u vezi s tim dodatkom je kako se brzo učitavaju naslovi. Očekuje se samo nekoliko sekundi prije nego što se videozapis pokrene. Nadalje, za razliku od mnogih drugih trećih konkurenata, još uvijek nismo pronašli vezu koja ne funkcionira.

Snagfilmi se mogu naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Dodatne alternative Wolfpacku

Želite proširiti količinu dostupnog sadržaja? Sljedeći dodaci također su fantastična alternativa Wolfpack addonu.

YouTube

YouTubeov dodatak Kodi

Svi znaju za YouTube, ali on ima više zabavne vrijednosti nego što mnogi ljudi shvaćaju. Na primjer, većina Wolfpack-ovih radnih glazbenih i filmskih veza dolazi izravno s YouTubea. Kad uzmete u obzir da YouTube nudi rastuću biblioteku sadržaja koja bi trajala tisuće godina za gledanje, postaje jasno da je to više od puke platforme za dijeljenje mačjih videozapisa.

Kodi YouTube dodatak održava većinu funkcionalnosti verzije preglednika, ali također olakšava njegovu biblioteku za pregledavanje daljinskim upravljačem. Korisnici i dalje mogu ocjenjivati ​​videozapise, pretraživati ​​sadržaj i pregledavati njihove kreirane popise za reprodukciju, a uz novi naglasak na live streaming videozapisu, YouTube je gotovo postao dovoljno moćan da u potpunosti zamijeni kablovsku TV.

YouTube Addon može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi addon

Bez obzira na sve snage, YouTube ne nudi trenutno emitirane TV emisije. Jedan dodatak koji ipak čini je iPlayer WWW.

iPlayer WWW je službeni dodatak za BBC-jevu platformu za streaming iPlayer. Omogućuje pristup stotinama novoobjavljenih TV emisija kao i desecima televizijskih kanala uživo na BBC-u. Važno je napomenuti da je za razliku od bilo koje druge platforme za streaming potrebna TV licenca za gledanje sadržaja na zahtjev putem iPlayera.

Također, BBC regija zaključava svoj sadržaj. To znači da će gledatelji smješteni izvan Ujedinjenog Kraljevstva morati povezati svoj VPN na britanski poslužitelj prije nego što mogu gledati bilo što.

IPlayer WWW dodatak možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Viewster

Kako instalirati dodatak Viewster Kodi

Addter Addter nudi jak izbor filmova, TV emisija i animea. Ono što je posebno zanimljivo je da iako Crunchyroll pruža ograničen besplatni pristup, Viewsstrovi korisnici mogu gledati cijele sezone nedavno objavljenih emisija poput Haikyuu!! bez plaćanja centa.

No, dolazi do kompromisa. Viewster pruža sadržaj samo pri 540p, što je samo malo više od standardne rezolucije. U skladu s tim, ima vrlo dobro organiziranu biblioteku sadržaja, a kategorije su podijeljene u filmove i TV emisije radi lakšeg pregledavanja.

Viewster ne zahtijeva od svojih korisnika da se registriraju i ne blokira njegov sadržaj. To ga čini jednim od najjednostavnijih dodataka za instaliranje i korištenje. S lakoćom korištenja i sakupljanjem dobro poznatih naslova izvrsna je alternativa Wolfpacku.

Addter Addter može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

Preglednik PlayOn dodatak je koji omogućuje povezivanje računa s nekoliko popularnih streaming platformi. Sadržaj s ovih računa zatim se sakuplja na jednom mjestu radi lakšeg pristupa. Jedna od najvećih prednosti PlayOn preglednika je ta što podržava integraciju Netflixa, Hulua i Amazon Prime Video, od kojih nijedan nema službeni Kodi dodatak.

Za dodatak je potreban PlayOn račun. Dostupno je besplatno članstvo, ali samo korisnicima omogućuje strujanje iz vrlo ograničenog broja unaprijed postavljenih izvora. Za 2,50 USD mjesečno korisnici mogu povezati račune za popularnije streaming platforme i također dobiti pristup DVR funkciji.

Preglednik PlayOn može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Upozorenje: Isprobajte PlayOn besplatno ovdje.

Proširenje uporabe Kodija

Kodijevo službeno skladište sadrži brojne dodatke koji ne samo da pružaju kvalitetniji videozapis od Wolfpacka, već nude i veći raspon sadržaja. Bilo da tražite filmove, sport ili TV uživo, dostupni su bolji, potpuno legalni dodaci.

Kodi nije ograničen na vaše stolno računalo. Imamo vodiče za njegovo korištenje na svemu, od Rokua do LibreELEC-a, do jednostavnog USB stick-a. Još bolje, jer Kodi djeluje na sličan način na svim platformama relativno je lako riješiti sve probleme na koje naiđete. Kodijeva prenosivost i jednostavna uporaba čini ga jednim od najsvestranijih dostupnih paketa za medijske centre.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 25

Adblock
detector