Wolfpack Kodi Addon, iată ce este și de ce ar trebui să utilizați aceste alternative

Vă interesează addonul Wolfpack Kodi? Acest articol va acoperi nu numai ceea ce este suplimentul Wolfpack, ci și modul în care funcționează și funcționalitatea acestuia. Ne vom uita la unele probleme cu Wolfpack și vom sugera alternative pe care credem că le vor face o treabă mai bună.

Wolfpack Kodi addon

Kodi este un software gratuit care vă permite să vă creați propriul sistem de home theater. Este foarte portabil și poate fi instalat pe o gamă largă de platforme, inclusiv iPhone, Amazon Firestick și Fire TV.

Acest articol va explora caracteristicile și opțiunile de personalizare pe care le oferă Wolfpack addon, precum și biblioteca sa de conținut. Vom evidenția, de asemenea, unele dintre problemele de confidențialitate pe care le adaugă toate funcțiile adiționale oficiale și terțe Kodi.

Kodi este legal de utilizat deoarece nu include niciun conținut propriu. Acestea fiind spuse, există suplimente care oferă acces la conținut protejat de drepturi de autor și nu toate acestea au permisiunea titularului dreptului de autor. Din acest motiv, sfătuim cititorii noștri să discerne despre suplimentele pe care le instalează și să caute surse oficiale ori de câte ori este posibil.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Din păcate, mulți utilizatori Kodi instalează software-ul de rețea privată virtuală (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, VPN-urile au multe de oferit chiar și persoanelor care circulă doar din surse oficiale.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului de rețea al unui utilizator. Acest lucru vă ajută să preveniți atacurile Man-in-the-Middle și vă împiedică ISP-ul să vă vândă datele către terți sau să vă accelereze conexiunea în funcție de istoricul de navigare.

Obținerea anonimatului online implică unele obstacole minore Fiecare VPN va avea un impact asupra vitezei de navigare, dar unii au un impact mai mare decât alții și vă pot încetini conexiunea la o rampă. În plus, unii furnizori VPN păstrează jurnalele detaliate ale activităților dvs. și, ca atare, nu oferă deloc protecție.

Vă recomandăm IPVanish. Este un VPN care nu păstrează jurnalele de trafic și poate fi instalat pe aproape toate dispozitivele populare, inclusiv Amazon Firestick. Mai bine, IPVanish are un impact minim asupra vitezei de navigare și oferă o conexiune stabilă la servere din mai mult de 50 de țări.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Care este suplimentul Wolfpack Kodi?

Meniul Wolfpack Kodi addon

Wolfpack Kodi addon își construiește media media prin răzuirea legăturilor din mai multe surse neoficiale și strângerea lor într-un singur loc. Este un alt addon „totul într-un singur”, similar cu Exodus sau Pact. Cu toate acestea, Wolfpack are câteva aspecte clare care îl fac nu numai un înlocuitor slab pentru un pachet de cablu, ci și un supliment suplimentar sărac.

Wolfpack este foarte prost organizat. La deschiderea dosarului de filme, de exemplu, utilizatorii trebuie să selecteze un furnizor, apoi o subcategorie și, în final, să selecteze filmul pe care doresc să îl vizioneze. Deoarece folderele sunt adesea slab etichetate, este de fapt aproape în valoare de a ignora în întregime structura de folder și de a utiliza doar funcția de căutare.

Aceasta ne aduce cea mai mare problemă a addonului Wolfpack: mass-media. Fiecare titlu durează până la 30 de secunde pentru a găsi link-uri. La rândul lor, acestea necesită câteva secunde pentru a se încărca, dacă se încarcă deloc. Am testat zece titluri la întâmplare și am constatat că doar doi au returnat un videoclip de lucru. Aceasta nu este o problemă cu o categorie specifică. Afectează totul, de la filme la cerere până la fluxuri live. De fapt, singurele fluxuri care funcționează constant sunt cele care sunt disponibile public pe YouTube. Aceasta vă pune întrebarea: de ce să vă deranjați instalarea Wolfpack?

Cea mai bună alternativă Wolfpack: Snagfilms

Chiar dacă Wolfpack nu folosește surse oficiale, există o mulțime de suplimente. Aceste suplimente oferă biblioteci de conținut de dimensiuni similare, iar multe dintre ele sunt complet libere de utilizat. Dintre aceste alternative, însă, un supliment se află deasupra restului.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Adăugarea Snagfilms Kodi conține peste 5000 de filme și emisiuni TV gratuite. Biblioteca media a Snagfilms este grupată pe categorii, iar marea majoritate este disponibilă cu rezoluție 720p.

În timp ce majoritatea conținutului disponibil este relativ puțin cunoscut, Snagfilms are o secțiune dedicată celor care au câștigat premii și include, de asemenea, filme clasice de cult, precum Creatură din Laguna Neagră. De asemenea, Snagfilms are una dintre cele mai bune colecții de documente ale oricărui addon oficial popular.

Meniul suplimentar Snagfilms Kodi

Acest supliment nu poate fi personalizat în niciun fel și nu există nicio modalitate de a căuta un anumit titlu. Este într-adevăr un caz „ceea ce vezi este ceea ce primești”. Versiunea web a Snagfilms se bazează pe reclame pentru a genera venituri, dar acestea sunt absente în addonul Kodi. Ținând cont de asta, lipsa de asistență 1080p pare a fi mai puțin o problemă.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest addon este cât de rapid se încarcă titlurile. De obicei, trebuie să așteptați doar câteva secunde înainte de începerea videoclipului. În plus, spre deosebire de mulți dintre concurenții terți, nu am găsit încă o legătură care nu funcționează.

Snagfilmele pot fi găsite în depozitul oficial Kodi addon.

Alternative suplimentare la Wolfpack

Cauți să extindeți cantitatea de conținut disponibilă? Următoarele suplimente sunt, de asemenea, alternative fantastice la addon Wolfpack.

YouTube

YouTube Kodi addon

Toată lumea știe despre YouTube, dar are mai multă valoare de divertisment decât își dau seama mulți. De exemplu, majoritatea linkurilor de muzică și film de lucru ale lui Wolfpack proveneau direct de pe YouTube. Când considerați că YouTube oferă o bibliotecă de conținut în creștere, care ar putea dura mii de ani pentru a fi vizionate, devine clar că este mai mult decât o simplă platformă de partajare a videoclipurilor pentru pisici.

Componenta YouTube Kodi menține cea mai mare parte a funcționalității versiunii browserului, dar, de asemenea, ușurează navigarea bibliotecii cu ajutorul unei telecomenzi. Utilizatorii pot încă să evalueze videoclipuri, să caute conținut și să răsfoiască listele de redare create, în plus, cu un accent nou pe accentul transmis pe video în direct, YouTube a devenit aproape suficient de puternic pentru a înlocui televizorul prin cablu în întregime.

Adaosul YouTube poate fi găsit în depozitul oficial de addonuri Kodi.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi addon

Pentru toate atuurile sale, YouTube nu oferă emisiuni TV difuzate în prezent. Totuși, un addon este iPlayer WWW.

iPlayer WWW este suplimentul oficial pentru platforma de streaming iPlayer a BBC. Acesta oferă acces la sute de emisiuni TV recent lansate, precum și zeci de canale în direct de la BBC. Este important să rețineți că, spre deosebire de orice altă platformă de streaming, este necesară o licență TV pentru a viziona conținut la cerere cu iPlayer.

De asemenea, regiunea BBC își blochează conținutul. Aceasta înseamnă că telespectatorii aflați în afara Marii Britanii vor trebui să-și conecteze VPN-ul la un server britanic înainte de a putea urmări orice.

Adăugarea WWW iPlayer poate fi găsită în depozitul oficial de adăugări Kodi.

Viewster

Cum se instalează addonul Viewster Kodi

Adăugarea Viewster oferă o selecție puternică de filme, emisiuni TV și anime. Ceea ce este deosebit de interesant este faptul că, în timp ce Crunchyroll oferă acces limitat limitat, utilizatorii Viewster pot viziona sezoane complete de emisiuni recent lansate, cum ar fi Haikyuu!! fără a plăti un cent.

Cu toate acestea, există un compromis. Viewster oferă conținut doar la 540p, ceea ce este cu puțin mai mare decât rezoluția standard. Acestea fiind spuse, are o bibliotecă de conținut foarte bine organizată, iar categoriile sunt împărțite în filme și emisiuni TV pentru o navigare mai ușoară.

Viewster nu cere utilizatorilor săi să se înregistreze și nu-i deblochează conținutul. Acest lucru îl face unul dintre cele mai simple suplimente de instalat și utilizat. Cu ușurința de utilizare și colecția de titluri cunoscute, este o alternativă excelentă la Wolfpack.

Adăugarea Viewster poate fi găsită în depozitul oficial Kodi addon.

Browser PlayOn

Addion Playon Kodi

Browserul PlayOn este un addon care permite utilizatorilor să conecteze conturi de pe mai multe platforme de streaming populare. Conținutul din aceste conturi este apoi acumulat într-un singur loc pentru un acces mai ușor. Unul dintre cele mai mari atuuri ale browserului PlayOn este că acceptă integrarea Netflix, Hulu și Amazon Prime Video, niciunul nu are un addon oficial Kodi.

Acest addon necesită utilizarea unui cont PlayOn. Sunt disponibile abonamente gratuite, dar acestea permit doar utilizatorilor să treacă de la un număr foarte limitat de surse prestabilite. Pentru 2,50 USD pe lună, utilizatorii pot conecta conturi pentru platforme de streaming mai populare și, de asemenea, au acces la funcționalitatea DVR.

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Alertă de tranzacție: încercați PlayOn gratuit aici.

Extinderea utilizării Kodi

Depozitul oficial Kodi conține numeroase suplimente care nu numai că oferă o calitate video mai bună decât Wolfpack, dar oferă și o gamă mai mare de conținut. Indiferent dacă căutați filme, sport sau televiziune în direct, sunt disponibile suplimente mai bune, complet legale.

Kodi nu se limitează doar la computerul dvs. de lucru. Avem ghiduri pentru a-l utiliza pe orice, de la Roku la LibreELEC la un simplu USB stick. Mai bine, deoarece Kodi funcționează într-un mod similar pe toate platformele, este relativ ușor să remediați problemele pe care le puteți întâmpina. Portabilitatea și ușurința de utilizare a lui Kodi îl fac unul dintre cele mai versatile pachete de centre media disponibile.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector