Wolfpack Kodi Addon, íme, mi ez és miért érdemes ezeket az alternatívákat használni

Érdekli a Wolfpack Kodi kiegészítő? Ez a cikk nemcsak arról szól, hogy mi a Wolfpack kiegészítő, hanem annak működéséről és funkcionalitásáról. Megvizsgálunk néhány problémát a Wolfpack kapcsán, és alternatívákat javasolunk, amelyek véleményünk szerint jobb munkát eredményeznek.

Wolfpack Kodi addon

A Kodi egy ingyenes szoftver, amely lehetővé teszi saját házimozi rendszer létrehozását. Nagyon hordozható, és számos platformon telepíthető, beleértve az iPhone, az Amazon Firestick és a Fire TV készülékeket.

Ez a cikk a Wolfpack-kiegészítő által kínált funkciókat és testreszabási lehetőségeket, valamint tartalomtárát tárja fel. Felhívjuk a figyelmet néhány olyan adatvédelmi aggályra is, amelyekkel minden hivatalos és harmadik fél Kodi-kiegészítése megoszlik.

A Kodi használata legális, mivel nem tartalmaz saját tartalmat. Ennek ellenére vannak olyan kiegészítők, amelyek hozzáférést biztosítanak a szerzői jogok által védett tartalmakhoz, és nem mindegyik rendelkezik a szerzői jog tulajdonosának engedélyével. Ezért azt javasoljuk olvasóinknak, hogy legyenek óvatosak a telepített kiegészítőkkel kapcsolatban, és amikor csak lehetséges, keressenek hivatalos forrásokat.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Sajnos sok Kodi-felhasználó virtuális magánhálózati (VPN) szoftvert telepít, hogy elrejtse az engedély nélküli adatfolyamot az internetszolgáltatójától (ISP). Ennek ellenére a VPN-k sokat kínálhatnak még azoknak az embereknek is, akik csak hivatalos forrásokból érkeznek adatfolyamra.

A VPN-k a felhasználó hálózati forgalmának titkosításával működnek. Ez segít megakadályozni a középtávú támadásokat, és megakadályozza az internetszolgáltatót abban, hogy adatait harmadik személyeknek értékesítse, vagy a böngészési előzmények alapján fojtsa a kapcsolatot..

Az anonimitás online elérése valamilyen kisebb akadályt jelent. Minden VPN-nek van valamilyen hatása a böngészési sebességre, ám másoknak nagyobb hatása van, mint másoknak, és lelassíthatja a feltérképezéssel való kapcsolatát. Ezenkívül néhány VPN-szolgáltató részletes naplót vezet az Ön tevékenységeiről, és mint ilyen, semmilyen védelmet nem nyújt.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez egy olyan VPN, amely nem tárol forgalomnaplókat, és szinte minden népszerű eszközre telepíthető, beleértve az Amazon Firestick készüléket. Ennél is jobb, ha az IPVanish minimális mértékben befolyásolja böngészési sebességét, és stabil kapcsolatot kínál több mint 50 ország szervereivel.

  Kodi UPnP: Как да споделяте библиотеки, използвайки Kodi UPnP сървър

OLVASÓ OLDAL: megtakarít 60% -ot egy éves IPVanish tervvel itt.

Mi a Wolfpack Kodi addon??

Wolfpack Kodi addon menü

A Wolfpack Kodi addon a több nem hivatalos forrásból származó kapcsolatok összegyűjtésével és egy helyre gyűjtésével épít fel médiakönyvtárát. Ez egy másik harmadik fél „minden egyben” kiegészítője, hasonlóan az Exodushoz vagy a Szövetséghez. A Wolfpacknak ​​azonban számos nyilvánvaló kérdése van, amelyek nemcsak a kábelcsomag rossz cseréjét, hanem az összességében rossz kiegészítést is jelentik.

A Wolfpack nagyon rosszul szervezett. Például a filmek mappájának megnyitásakor a felhasználóknak ki kell választaniuk a szolgáltatót, majd az alkategóriát, és végül ki kell választaniuk a filmet, amelyet meg szeretnének nézni. Mivel a mappák gyakran rosszul vannak címkézve, valójában szinte érdemes teljesen figyelmen kívül hagyni a mappastruktúrát, és csak a keresési funkciót használni.

Ez a Wolfpack-kiegészítő legnagyobb problémájához vezet: a média. Minden cím 30 másodpercet vesz igénybe a linkek megtalálásához. Ezek viszont néhány másodpercig tartanak a betöltéshez, ha egyáltalán be vannak töltve. Tíz címet véletlenszerűen teszteltünk és azt találtuk, hogy csak kettő eredményez egy működő videót. Ez nem jelent problémát egy adott kategóriában. Mindent érint, az igény szerinti filmektől az élő közvetítésekig. Valójában az egyetlen, folyamatosan működő adatfolyam az, amely nyilvánosan elérhető a YouTube-on. Ez felteszi a kérdést: miért zavarja egyáltalán a Wolfpack telepítését?

A legjobb Wolfpack-alternatíva: Snagfilms

Annak ellenére, hogy a Wolfpack nem használ hivatalos forrásokat, rengeteg addon működik. Ezek a kiegészítők hasonló méretű tartalomkönyvtárakat kínálnak, és sokuk teljesen ingyenesen használható. Ezen alternatívák között azonban egy kiegészítő áll fenn a többi felett.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

A Snagfilms Kodi kiegészítő több mint 5000 ingyenesen megtekinthető filmet és TV-műsorot tartalmaz. A Snagfilms médiakönyvtára kategóriánként van csoportosítva, és túlnyomó része 720p felbontással érhető el.

Noha a rendelkezésre álló tartalom nagy része viszonylag kevéssé ismert, a Snagfilms egy olyan fejezettel rendelkezik, amely azoknak szól, akik díjakat nyertek, és kultikus klasszikus filmeket is tartalmaz, például Lény a fekete lagúnából. A Snagfilms emellett az egyik legjobb dokumentumfilm gyűjteménye a népszerű hivatalos kiegészítőknek.

  มีแอพ Kodi smart TV ไหม? คุณสามารถติดตั้ง Kodi บนสมาร์ททีวีได้ไหม

Snagfilms Kodi addon menü

Ezt a kiegészítőt semmilyen módon nem lehet testreszabni, és nincs lehetőség egy adott cím keresésére. Valójában ez a helyzet: „amit látsz, azt kapsz”. A Snagfilms web alapú verziója hirdetésekre támaszkodik jövedelemszerzésre, ám ezek a Kodi-kiegészítésben hiányoznak. Ezt figyelembe véve az 1080p támogatás hiánya kevésbé tűnik kérdésnek.

Az egyik legfontosabb dolog ebben a kiegészítőben az, hogy a címek milyen gyorsan töltődnek be. Általában csak néhány másodperc van arra, hogy várjon, amíg a videó elindul. Továbbá, sok más gyártótól eltérően, még nem találtunk olyan linket, amely nem működik.

A Snagfilmek a Kodi addon hivatalos lerakatában találhatók.

További alternatívák a Wolfpack számára

Szeretné kibővíteni a rendelkezésre álló tartalom mennyiségét? A következő kiegészítők fantasztikus alternatívái a Wolfpack-kiegészítőnek is.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

Mindenki ismeri a YouTube-ot, de a szórakoztatóbb érték több, mint sokan rájönnek. Például a Wolfpack működő zene- és filmhivatkozásainak nagy része közvetlenül a YouTube-ról származik. Amikor figyelembe veszi, hogy a YouTube egyre növekvő tartalomkönyvtárat kínál, amelynek megtekintéséhez több ezer évre lenne szükség, akkor világossá válik, hogy nem csupán egy platform a macska videók megosztására.

A Kodi YouTube-kiegészítő fenntartja a böngészőverzió legtöbb funkcionalitását, de megkönnyíti a könyvtár távirányítóval történő böngészését is. A felhasználók továbbra is értékelhetik a videókat, kereshetnek tartalmat és böngészhetnek a létrehozott lejátszási listákon, és egy új hangsúlyt helyezve az élő streaming videóra. A YouTube szinte elég erősvé vált, hogy teljesen helyettesítse a kábeltelevíziót.

A YouTube-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő-tárban.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi kiegészítő

Minden erőssége szempontjából a YouTube jelenleg nem kínál TV-műsorokat. Az egyik kiegészítő, amely azonban az iPlayer WWW.

Az iPlayer WWW a BBC iPlayer streaming platformjának hivatalos kiegészítője. Hozzáférést biztosít újonnan kiadott televíziós műsorok százaihoz, valamint több tucat élő BBC TV-csatornahoz. Fontos megjegyezni, hogy a többi streaming platformmal ellentétben TV engedélyre van szükség ahhoz, hogy igény szerint tartalmat nézhessenek az iPlayer segítségével.

  Cele mai bune cutii Kodi: Ghid 2023 pentru cele mai bune cutii și hardware Kodi

A BBC is emeli a tartalmát. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságon kívüli nézőknek VPN-jüket össze kell kapcsolniuk egy brit szerverrel, mielőtt bármit megnézhetnek.

Az iPlayer WWW addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Viewster

A Viewster Kodi kiegészítő telepítése

A Viewster addon filmek, TV-műsorok és anime nagy választékát kínálja. Különösen érdekes, hogy míg a Crunchyroll korlátozott ingyenes hozzáférést biztosít, a Viewster felhasználói a nemrégiben kiadott műsorok teljes évadát nézhetik meg, például Haikyuu!! cent fizetése nélkül.

Van azonban kompromisszum. A Viewster csak az 540p felbontású tartalmat biztosítja, ami alig haladja meg a normál felbontást. Ennek ellenére nagyon jól szervezett tartalomkönyvtárral rendelkezik, és a kategóriák filmekre és TV-műsorokra vannak felosztva az egyszerűbb böngészés érdekében.

A Viewster nem követeli meg a felhasználóktól a regisztrációt, és nem blokkolja újra a tartalmát. Ez a telepítés és a használat egyik legegyszerűbb kiegészítőjét teszi. Könnyű használatával és a jól ismert címek gyűjtésével kiváló alternatíva a Wolfpack számára.

A Viewster addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

PlayOn böngésző

Playon Kodi addon

A PlayOn böngésző egy kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több népszerű streaming platformon keresztül csatlakozzanak a fiókokhoz. Ezekből a fiókokból származó tartalmat ezután egy helyen gyűjtik össze a könnyebb hozzáférés érdekében. A PlayOn böngésző egyik legnagyobb erőssége az, hogy támogatja a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video integrációját, amelyek egyikében sem található hivatalos Kodi kiegészítő.

Ennek a kiegészítőnek a használatához PlayOn-fiók szükséges. Ingyenes tagság érhető el, de ezek csak a felhasználók számára korlátozott számú előre beállított forrásból teszik lehetővé az adatfolyamot. Havonta 2,50 dollárért a felhasználók összekapcsolhatják a népszerűbb streaming platformok fiókokat, és hozzáférhetnek a DVR funkciókhoz.

A PlayOn böngésző megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Deal figyelmeztetés: Próbálja ki itt a PlayOn alkalmazást.

A Kodi használatának kiterjesztése

A Kodi hivatalos adattára számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek nemcsak jobb minőségű videót nyújtanak, mint a Wolfpack, hanem nagyobb tartalomtartalmat is kínálnak. Függetlenül attól, hogy filmet, sporttételt vagy élő TV-t keres, vannak jobb, teljesen legális kiegészítők.

A Kodi nem korlátozódik az asztali számítógépre. Útmutatásaink vannak arra, hogy mindent felhasználhasson, a Rokustól a LibreELEC-ig egészen az egyszerű USB-meghajtón. Még ennél is jobb, mivel a Kodi hasonlóan működik az összes platformon, viszonylag könnyű megjavítani az esetleges problémákat. A Kodi hordozhatósága és könnyű kezelhetősége teszi a rendelkezésre álló médiaközpont-csomagok egyikét.

About the author

Comments

  1. betöltésre, ami nagyon lassú és frusztráló lehet. Emellett a Wolfpack nem biztosít semmilyen adatvédelmi védelmet, és nem garantálja, hogy a tartalom, amelyhez hozzáfér, törvényes. Ezért javasoljuk, hogy a Kodi felhasználói keressenek alternatív kiegészítőket, amelyek jobb működést és biztonságot nyújtanak. Az IPVanish VPN használata további védelmet nyújthat a Kodi felhasználóinak, és segíthet elkerülni a jogi problémákat. Mindig legyen óvatos és tartsa be a törvényeket, amikor a Kodi-t használja.

Comments are closed.