1 Revizuire cuvinte cheie

În seria noastră continuă de recenzii pentru administratorii de parole, rămâne un nume important.

Deci, fără alte detalii, iată că ne ocupăm de unul dintre cele mai cunoscute produse comerciale cu ajutorul cărora îți poți stoca datele de autentificare: 1Password.

1Password

Prezentare generală

Fiind unul dintre cele mai mari nume din activitatea de administrare a parolelor, 1Password este probabil să atragă mulți cumpărători pentru prima dată.

Și se află unul dintre cele mai mari dezavantaje potențiale ale programului - nu este gratuit.

Deci, având în vedere calitatea concurenței și faptul că există multe alte produse similare care nu costă niciun ban, cum justifică o achiziție?

Ei bine, includerea unor caracteristici interesante ajută cu siguranță, la fel ca și calitatea generală, aspectul și senzația produsului.

Dar este suficient să te despărți din banii câștigați cu greu?

Bănuiesc, ca întotdeauna, răspunsul la această întrebare vine de unde stai cu tehnologia în general și cu software-ul de gestionare a parolelor în special.

Întrebările pe care trebuie să le puneți sunt: ​​Cum vă simțiți despre instalarea unui echivalent open source și ce valoare puneți pentru comoditate?

De fapt, eliminați ultima întrebare - marea majoritate a comodității oferite prin cumpărarea unui produs comercial este anulată în această situație, deoarece 1Password nu se integrează între desktop și platformele mobile aproape la fel cum fac și alți manageri de parole..

Deci, având în vedere acest lucru, ce avantaje oferă 1Password?

Caracteristici

După cum am menționat deja, 1Password vine cu o mulțime de caracteristici interesante, inclusiv următoarele:

 • Poate genera automat parole sigure
 • Permite organizarea folderului în stilul Vaults
 • Watchtower, o funcție de audit care evidențiază atât parolele slabe, cât și datele de acreditare duplicate
 • Parolele sunt criptate de la un capăt la altul
 • Poate completa automat formularele cu informații introduse frecvent
 • Facilitate Secure Notes
 • Posibilitatea de a sincroniza pe alte dispozitive prin cloud, folosind Dropbox sau iCloud
 • Permite de asemenea sincronizarea Wi-Fi locală pe dispozitive
 • Interfață grozavă
 • Ușor de folosit
 • Serviciu bun pentru clienți

O linie impresionantă, întrucât sunt sigur că sunteți de acord, dar este suficient pentru a justifica ceea ce cred că este un preț cerut ridicat.?

Și, mai important, este funcționalitatea de bază a 1Password suficient de bună pentru a vă păstra datele de autentificare autentificate?

Securitate și confidențialitate

Ca produs comercial, codul sursă al 1Password nu este, în general, disponibil pentru examinare, deși unele elemente care au fost „scurse” se opun controlului și sugerează că măsurile de securitate în vigoare sunt adecvate sau mai bune..

Utilizarea criptării AES pe 256 biți este o opțiune puternică și sigură pentru acest manager de parole.

La fel ca în cazul tuturor celorlalte programe de acest tip, cel mai important aspect de securitate constă în utilizarea parolei principale.

Când programul este instalat pentru prima dată, vi se va cere să introduceți această parolă - singura pe care va trebui să o rețineți - înainte de a putea continua să utilizați produsul.

Presupunând că ai ales o parolă principală lungă, complexă și greu de ghicit, ar trebui să fii bine setat, întrucât va fi ambalat și sărat de software.

start

Cu criptarea end-to-end în loc, parola aleasă de mașină va fi extrem de sigură, dar, desigur, nu va exista nicio opțiune pentru recuperarea unei parole master. În opinia mea, aceasta este o caracteristică esențială a unui astfel de software, dar face cu atât mai important ca parola principală pe care o alegeți să fie la fel de memorabilă, deoarece este greu de fisurat.

Cu cât este mai paranoic de acolo va fi încântat să știe că sincronizarea în cloud menționată mai sus nu este activată implicit, dar atunci când este necesar, poate fi realizată prin Wi-Fi, neagând astfel necesitatea de a-ți trimite parolele pe internet.

O astfel de conexiune poate fi realizată chiar și fără a fi nevoie de un router, deoarece 1Password poate crea o rețea wireless ad hoc.

Mai mult, 1Password oferă chiar și sfaturi despre cum să verificați activitatea rețelei pentru a vă asigura că nu sunt trimise date către dezvoltatorul său, AgileBits.

Concluzie

1Password are o interfață drăguță și rezonabil intuitivă care îi permite să ofere o gamă largă de funcții într-o manieră care să nu confunde sau să încurce utilizatorul obișnuit.

interfață

Nu va câștiga niciun premiu pentru estetică, dar este cu siguranță un pas important din unele dintre alternativele open source care par să evalueze funcționalitatea de bază pe orice tip de experiență a utilizatorului..

Asistența pentru acest manager de parole este excelentă, ceea ce nu se poate spune pentru marea majoritate a concurenței, așa că, dacă aceasta este extrem de importantă pentru dvs., nu mai căutați.

Pe de altă parte, site-ul AgileBits este puțin neplăcut la prima vedere, deși hotărâtul își va găsi și filtra drumul prin supraîncărcarea de informații pentru a descoperi o mulțime de informații, ghiduri și manuale care, colectiv, îți vor spune tot ce ai nevoie să știți despre 1Password.

Pentru cei care au nevoie și de mai multe informații sau asistență sau care nu pot găsi ceea ce caută, compania oferă, de asemenea, asistență prin intermediul forumului său de asistență, iar un cont Twitter de ajutor pare să răspundă destul de.

Deci, în general, ce am făcut din 1Password?

Ei bine, primul lucru care trebuie să vină în minte este faptul că acest software are o piață certă: cei care doresc un manager de parolă ușor de utilizat și eficient, care necesită efortul minim pentru a configura și întreține.

Și pentru acei oameni, face doar ce spune pe cositor, deși costă financiar.

Pentru utilizatorii de computere mai performanți, există multe alte opțiuni care sunt gratuite sau semnificativ mai ieftine.

Deci, în funcție de ce tabără intrați, avantajele și contra de la 1Password sunt clare.

Accesați 1Password

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4

Adblock
detector