Cum să configurați și să utilizați Dashlane Password Manager

Ați citit recenzia noastră despre administratorul de parole al Dashlane?

Doriți să aflați mai multe despre modul în care funcționează programul și cât de ușor este de instalat?

Dacă da, acest ghid vă va explica tot ceea ce trebuie să știți.

A începe cu Dashlane este ușor; îți începi călătoria pe site-ul oficial unde trebuie apoi să dai clic pe un buton (distinctul său, nu-l poți rata) care scrie „Get Dashlane – Este gratuit”

Apoi, executați asistentul de instalare pentru a începe.

Run-instalare

Stai strâns un timp pe măsură ce fișierele necesare sunt descărcate.

Stai bine

Și apoi creați un cont nou.

Creează cont

Ca parte a acestui proces, va trebui să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă principală.

Dashlane dictează câțiva termeni pentru a vă asigura că parola este sigură în mod adecvat și trebuie menționat faptul că această acreditare de autentificare principală nu este stocată nicăieri – dacă uitați, veți pierde accesul la toate celelalte parole..

Parola principala

În continuare, vi se va solicita să integrați Dashlane în browser.

Programul va detecta browserul dvs. implicit (Chrome în cazul meu) și va continua în consecință.

Browser-integrare

Vi se va cere dacă doriți să adăugați extensia corespunzătoare.

Spuneți da, făcând clic pe „Adăugați extensie”.

Add-Dashlane

Și acum ați terminat și este timpul să începeți să folosiți noul dvs. manager de parole.

Folosind Dashlane

După ce ați terminat cu configurarea programului principal, se va lansa pe ecranul Parolă.

Puteți vedea imediat câteva site-uri / parole salvate aici, dacă ați permis anterior browserul să le salveze în numele dvs..

De aici încolo, puteți salva parole suplimentare suplimentare manual sau le puteți importa dintr-o serie de fișiere diferite, inclusiv fișiere CSV personalizate sau de la alți manageri de parole.

După ce ați populat parolele în funcție de modul în care ați fost ales, aveți o modalitate ușoară de accesare și gestionare a acestora din interiorul clientului principal.

Făcând clic pe oricare dintre ele se prezintă o suprapunere cu două opțiuni – faceți clic pe cel din stânga pentru a fi direcționat (și autentificat automat) către site-ul respectiv. Faceți clic pe cea din dreapta pentru a primi posibilitatea de a edita parola, de a o copia (sau numele de utilizator) sau de a o șterge, printre alte opțiuni.

Parole

Pe lângă stocarea parolelor, clientul poate asigura și note, detalii ale cardului de plată și informații personale de tipul cerut în mod normal de toate acele site-uri web la care vă înscrieți. De asemenea, puteți face clic pe fila „ID-uri” pentru a stoca informațiile găsite pe cartea de identitate, permisul de conducere sau pașaportul.

După ce ați populat Dashlane cu toate parolele și alte detalii pe care le doriți, puteți profita de o caracteristică foarte interesantă, pe care o numește Security Dashboard, un sistem de tipuri de notare, care vă oferă o analiză detaliată a tuturor certificatelor de autentificare..

Îți va spune dacă parolele alese sunt slabe, duplicatele celor pe care le folosești deja, au rămas neschimbate o perioadă lungă de timp sau chiar dacă sunt utilizate pe un site despre care se știe că a fost compromis.

Dacă există probleme semnalate, puteți înlocui parolele afectate acolo și apoi.

Securitate scor

Când ajungem la sfârșitul acestui mod de ghid, sper că există o singură întrebare fără răspuns în acest moment, și anume dacă acest manager de parole este cel potrivit pentru dvs..

Pentru a afla, consultați acum recenzia Dashlane.

Dacă mai doriți să știți despre Dashlane, vă rugăm să ne întrebați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

S-ar putea să-ți placă și Managerii de cuvinte cheieCum să utilizezi KeePass manager de parolePassword ManagersGetting a început cu 1Password

About the author

Comments

  1. Romanian:

    Am citit recenzia voastră despre administratorul de parole al Dashlane și sunt interesat să aflu mai multe despre modul în care funcționează programul și cât de ușor este de instalat. Ghidul oferit este foarte util și detaliat, explicând pas cu pas cum să începi să folosești Dashlane. Este impresionant faptul că programul poate salva nu doar parole, ci și note, detalii ale cardului de plată și informații personale. De asemenea, caracteristica Security Dashboard este foarte utilă pentru a vă asigura că parolele dvs. sunt sigure și nu au fost compromise. În general, cred că Dashlane este un manager de parole excelent și recomand să citiți recenzia pentru a afla mai multe despre acesta. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să le postați în secțiunea de comentarii.

Comments are closed.