Sticky Password Premium Review

Sticky Password Premium, la fel ca alți manageri de parole, este un program specializat conceput pentru a stoca toate parolele într-o bază de date centralizată și criptată..

Din nou, ca o mare parte a concurenței, oferă posibilitatea de a vă conecta automat la site-uri web, de a salva noi detalii de autentificare pe măsură ce sunt create conturi noi, integrarea browserului și propriul său generator de parole..

Dar este ceva bun?

LECTURĂ DE CITITOR: SALVAȚI 50% pe Parola Sticky

Prezentare generală

Sticky Password Premium oferă o serie de caracteristici, incluzând o criptare puternică (AES-256), o parolă principală și - foarte util - posibilitatea de a sincroniza parolele într-un număr de dispozitive.

Instalați Parola Sticky

În plus, acest manager de parole oferă, de asemenea, funcții de utilitate, cum ar fi posibilitatea de a crea note de siguranță și marcarea paginilor web din mai multe browsere (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Thunderbird) într-un singur loc..

Este acceptat pe mai multe platforme, inclusiv Windows, MacOS, iOS și Android. Acolo unde este disponibil, dispozitivele pot fi utilizate pentru a sprijini programul cu funcțiile lor de autentificare biometrică.

Ediția Premium a Sticky Password trebuie achiziționată - un avantaj, ar spune unii, deoarece poate garanta o mai bună asistență - deși este disponibilă o economie de 50% în prezent.

Noțiuni de bază

Cu ușurință, Sticky Password Premium creează inițial o adiere prin utilizarea unui vrăjitor care ajută la configurarea unora dintre setările de bază.

În cadrul procesului de configurare, vi se va solicita să vă conectați cu un cont Sticky existent - dacă aveți unul - sau să creați un cont nou introducând adresa de e-mail și alegând o parolă dificilă.

Cont Sticky Parola

De asemenea, vi se va solicita să activați sincronizarea în cloud împreună cu criptarea tuturor datelor sincronizate cu serverele cloud ale companiei.

Odată pornit, puteți săriți direct sau să profitați de tutorialul integrat al Sticky Password Premium care acoperă principalele părți funcționale ale programului..

Caracteristici

Când aleg un administrator de parole, scopul principal al acestuia este în mare parte tot ceea ce mă interesează, dar unii oameni pun o mulțime de magazine pe funcțiile suplimentare pe care le creează unele companii.

În acest sens, Stick Password Premium se situează la nivel mediu în ceea ce privește numărul de funcții suplimentare pe care le oferă.

Cea mai mare parte a funcționalității suplimentare este foarte multă - se oferă automat pentru a salva noi credențe de autentificare, autentificare automată pentru conturile existente fie prin aplicație, fie direct prin browserul dvs. și diverse grupări de conturi existente.

Puteți, de asemenea, să alocați un browser implicit pe care să îl utilizați la deschiderea fiecărui cont online și puteți alege o dată de expirare pentru parola atribuită, dacă este necesar.

Integrare browser-ul Sticky Password

Acest manager de parole vă permite să salvați identități, ceea ce înseamnă că acționează ca un formular de completare online, introducând numele, e-mailul, adresa etc., ceea ce poate fi un economizor de timp util..

Sincronizarea este sigur o caracteristică utilă, permițându-vă să sincronizați parolele pe toate dispozitivele dvs. prin Wi-Fi sau serverele cloud ale companiei. Această caracteristică vă permite să rezervați parolele, marcajele, memoriile sigure etc. pentru a face această procedură mai sigură, vi se oferă opțiunea de a utiliza un cod PIN unic pentru a valida dispozitivele noi pe măsură ce le adăugați la pool..

Așa cum am menționat anterior, aplicația vă permite să stocați note de siguranță care ar putea include una dintre opțiunile prestabilite, cum ar fi detaliile contului bancar sau altele noi, după dorința inimii dvs..

Administratorul de parole încorporat este cu siguranță util - specificați lungimea parolei pe care o doriți, ele tipuri de caractere pe care să le includă sau să le excludă, apoi stai pe loc și urmăresc aplicația să sugereze ceva potrivit. Rezultatul final este evaluat în funcție de un contor de rezistență a parolei - nu uitați să nu puneți prea mult stoc în acestea și să le folosiți doar ca ghid.

În sfârșit, aveți opțiunile obișnuite ale bazei de date - import și export. Programul poate trage date de la alți manageri de parole, cum ar fi LastPass și Dashlane, dar nu întotdeauna într-un mod care să facă procesul fără probleme.

Interfață

Sticky Password Premium este prezentat cu o interfață cu adevărat drăguță, la fel de inteligentă pe cât de neclintită.

Permite accesul rapid și ușor la funcții cheie, cum ar fi acces rapid la site-uri web, conturi, semne de carte, identități și note.

Interfață Parola Sticky

Un buton „hamburger” oferă acces facil la setările de configurare și posibilitatea de a importa și exporta date, precum și un mijloc rapid de blocare a programului.

Securitate și confidențialitate

Dincolo de stocarea evidentă a parolelor într-o bază de date criptată și cerința de a ne aminti doar de acreditările de autentificare master, Sticky Password Premium oferă câteva alte caracteristici de securitate ale notei.

Câteva exemple includ posibilitatea de a ignora sau de a avea încredere în site-urile web, de a face backup la baza de date a parolei, de a elimina automat parolele copiate din panou după o anumită perioadă de timp și modalități rapide și ușoare de deschidere, închidere și blocare a programului de pe desktop..

De asemenea, vi se va oferi posibilitatea de a bloca automat programul atunci când protectorul de ecran începe, utilizați o tastatură virtuală care va zădărnici un keylogger dacă nu sunteți suficient de nefericit să aveți unul pe sistemul dvs. și să selectați dintre mai multe tipuri diferite. a mecanismelor de autentificare, cum ar fi o parolă, prin intermediul dispozitivelor conectate Bluetooth, etc.

Concluzie

În general, Sticky Password Premium este un foarte bun manager de parolă. Prin utilizarea AES-256, oferă o bază de date sigură de parole, care este, de departe și de departe, scopul principal al unui astfel de program.

Caracteristicile suplimentare nu sunt la fel de ample ca cele oferite de unii dintre concurență, dar sunt grozave, cu toate acestea.

Interfața este clară și foarte ușor de înțeles, făcând din aceasta o alegere foarte bună atât pentru utilizatorii începători ai managerului de parole, cât și pentru cei care au folosit una înainte.

Ce e bun

Dincolo de stocarea sigură și evidentă a parolelor, cele mai bune funcții ale programelor sunt interfața ușor de utilizat și integrarea browserului, ceea ce nu veți găsi în toți administratorii de parole.

Funcții suplimentare, cum ar fi accesul cu un singur clic la conturile web și la memoriile sigure etc. pot fi operate intuitiv și cu cantitatea minimă de intervenție a utilizatorului..

Ce nu este atât de fierbinte

Sticky Password Premium oferă posibilitatea de a importa date de la alți manageri de parole pe care ați fi folosit-o în trecut, ceea ce este, desigur, o caracteristică la îndemână. Cu toate acestea, modul în care face acest lucru este adesea insuficient pentru a spune „treaba făcută” și, prin urmare, va fi necesar un grad corect de redactare și editare după eveniment. Acest lucru nu este foarte diferit de celelalte programe comparabile, dar este ceva de care ar trebui să fiți conștienți.

O altă problemă pe care am întâlnit - rar - a fost un eșec în deschiderea corectă a unui cont web de la linkul de pe Parola Sticky. O problemă minoră și una care s-a aplicat doar la Safari, nu am investigat prea mult acest lucru, nu pot spune dacă problema a fost sfârșitul meu (în prezent rulez o versiune beta a MacOS Sierra) sau o indicație a unei probleme mai mari cu parola. managerul însuși.

Deci, în general, ce am făcut din Sticky Password Premium?

am fost impresionat.

Acest manager de parole este un program frumos, curat și ușor de utilizat, care oferă o experiență bună și sigură pentru utilizatori.

Faptul că oferă o economie de 50% îi va convinge pe mulți că merită să cheltuiți puțin bani pe ceea ce este un instrument superior pentru alternativele gratuite.

Vizitați Sticky Password Premium

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 60

Adblock
detector