1Пассворд Ревиев

У нашој текућој серији прегледа менаџера лозинки остаје једно велико име.

Дакле, без додатног дивљања, ево нашег преузимања једног од најпознатијих комерцијалних производа са којим можете складиштити своје вјеродајнице за пријаву: 1Пассворд.

1Пассворд

Преглед

Као једно од највећих имена у послу са управљањем лозинком, 1Пассворд ће вероватно привући многе купце који први пут купују.

У томе се налази један од највећих потенцијалних недостатака програма - није бесплатан.

Дакле, с обзиром на квалитет неке конкуренције и чињеницу да постоје многи други слични производи који не коштају ни пенију, како оправдати куповину?

Па, укључивање неких занимљивих карактеристика свакако помаже, као и свеукупни квалитет, изглед и осећај производа.

Али је ли то довољно да вас раздвоји од тешко зарађеног новца?

Ваљда, као и увек, одговор на то питање долази од места где стојите са технологијом уопште и посебно са софтвером за управљање лозинкама.

Питања која морате себи да поставите су: како се осећате када инсталирате еквивалент отвореног кода и коју вредност стављате на практичност?

Заправо, прочистите то последње питање - велика већина погодности која пружа куповина комерцијалног производа је у овом случају отказана јер се 1Пассворд не интегрише међу радну површину и мобилне платформе готово као и неки други менаџери лозинки.

Дакле, имајући то на уму, које предности нуди 1Пассворд?

Карактеристике

Као што је већ поменуто, 1Пассворд долази са гомилом занимљивих функција, укључујући следеће:

 • Може аутоматски генерисати сигурне лозинке
 • Омогућује организацију трезора у облику мапе
 • Стражарска кула, функција ревизије која истиче и слабе лозинке и дуплиране акредитиве
 • Лозинке су шифроване од почетка до краја
 • Може аутоматски попунити обрасце са уобичајеним подацима
 • Сигурни погон
 • Могућност синхронизације на другим уређајима преко облака, користећи Дропбок или иЦлоуд
 • Такође омогућава локалну Ви-Фи синхронизацију на уређајима
 • Одличан интерфејс
 • Једноставан за коришћење
 • Добра корисничка услуга

Сигуран сам да ћете се сложити, али је ли то довољно да оправда оно што мислим да је висока тражена цена?

И што је још важније, је ли основна функционалност 1Пассворд-а довољно добра да заштитите своје вјеродајнице за пријаву?

Сигурност и приватност

Као комерцијални производ, изворни код 1Пассворд-а углавном није доступан за преглед, иако се неки елементи, који су „процурили“, супротстављају испитивању и сугерирају да су мере безбедности адекватне или боље.

Употреба 256-битне АЕС енкрипције је снажна и сигурна опција за овај менаџер лозинки.

Као и код свих осталих програма ове врсте, ипак најважнији аспект безбедности лежи у употреби матичне лозинке.

Када се програм први пут инсталира, од вас ће се тражити да унесете ову лозинку - једину коју ћете морати запамтити - пре него што наставите са коришћењем производа.

Под претпоставком да сте одабрали дугачку, сложену и тешко погодну главну лозинку, требали бисте се добро подесити, јер ће је софтвер уситнити и засолити.

почетак

Када је у функцији крајње до краја шифрирање, ваша одабрана главна лозинка биће изузетно сигурна, али, наравно, неће бити могућности за враћање главне лозинке. По мом мишљењу ово је суштинска карактеристика таквог софтвера, али све је још важније да главна лозинка коју одаберете буде запамтна јер је тешко пробити.

Још параноичнији ће бити задовољни сазнањем да претходно наведена синхронизација у облаку није омогућена подразумевано, али када је потребна, може се постићи путем Ви-Фи-ја, чиме се негира потреба да се лозинке шаљу преко интернета.

Таква веза може се постићи и без потребе за рутером, јер 1Пассворд може створити ад хоц бежичну мрежу.

Штавише, 1Пассворд чак нуди савете како да проверите мрежне активности како бисте осигурали да се подаци не шаљу његовом програмеру, АгилеБитс.

Закључак

1Пассворд има лепо и разумно интуитивно сучеље које му омогућава да понуди широк спектар функција на начин који неће збунити или збунити просечног корисника.

интерфејс

Неће освојити награде за естетику, али је свакако велики корак од неких алтернативних алтернатива отвореног кода за које се чини да оцењују основну функционалност у односу на било коју врсту корисничког искуства.

Подршка за овог менаџера лозинки је одлична, што се не може рећи за велику већину такмичења, тако да, ако вам је то од највећег значаја, не тражите даље.

С друге стране, веб локација АгилеБитс-а помало је збуњујућа на први поглед, мада ће одлучни пронаћи и филтрирати свој пут кроз преоптерећење информација како би открили мноштво информација, водича и упутстава која ће вам, заједно, понудити све што вам је потребно да знате за 1Пассворд.

За оне којима је потребно још више информација или помоћи или који не могу да пронађу оно што траже, компанија такође нуди помоћ путем форума за подршку и чини се да корисни Твиттер налог делује прилично одзивно..

Дакле, уопште, шта сам направио од 1Пассворд-а?

Па, прво што вам падне на памет је чињеница да овај софтвер има дефинитивно тржиште: они који желе једноставан и ефикасан менаџер лозинки за који је потребан минималан напор за постављање и одржавање.

А за те људе ради управо оно што пише на лименици, мада то долази уз финансијске трошкове.

За напредније кориснике рачунара постоји много других избора који су или бесплатни или значајно јефтинији.

Дакле, у зависности од кампа у који спадате, предности и недостаци 1Пассворд-а су јасни.

Посетите 1Пассворд

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector