РемемБеар преглед

Сећање на сваку лозинку коју користите ових дана је скоро немогућа. Срећом, менаџери лозинки или апликације које садрже ваше лозинке и аутоматски их убацују у веб локације за вас, поједностављују поступак.

Једна од најновијих опција на тржишту, РемемБеар, долази од исте развојне компаније која нуди ТуннелБеар ВПН. С обзиром да имате велики број алтернатива, као што је Гоогле-ов менаџер лозинки уграђен у Цхроме, Аппле Кеицхаин, ЛастПасс, 1Пассворд и многи други, главно питање је следеће: Да ли је РемемБеар лозинка менаџер вредан вашег времена?

Резиме рецензије РемемБеар

Гризлије су обично помало застрашујуће. РемемБеар? Не толико. Управитељ лозинки ТуннелБеар-а пружа изузетно осмишљене функције, мада постоје неке значајне карактеристике које корисници на високом нивоу можда желе да се тек појаве из хибернације. Иако је ова апликација једноставна за употребу, њена најважнија карактеристика је закључана иза платна зида који многе бесплатне опције не дају, док долази по истој цени као и опције са већим напајањем које нуде више функција за цену.

НАЈБОЉИ УГОВОР: Уштедите 42% на трогодишњем плану.

Преглед и функције РемемБеар-а

Ако тражите потпуно опремљеног управитеља лозинки, РемемБеар зар не. То не значи да овом менаџеру лозинки недостају функције. У ствари, РемемБеар има све неопходне податке за просечног потрошача, укључујући сигурно чување лозинки, могућност увоза лозинки из популарних веб прегледача, могућност рада као дигитални новчаник за ваше кредитне картице и синхронизацију на више уређаја. Али ако сте на тржишту професионалног алата који укључује напредне функције попут двофакторске аутентификације (попут ИубиКеи-а), боље ће вам послужити тржишни лидери као што је ЛастПасс.

Ако желите добар додатак са сличним карактеристикама менаџерима лозинки за Гоогле Цхроме или Мозилла Фирефок или Аппле Кеицхаин, РемемБеар нуди приметно побољшање у односу на те основне опције.

Ево шта РемемБеар може да учини за вас:

 • Управљајте лозинкама за све налоге веб локације
 • Увезите своје претходно постојеће лозинке из популарно коришћених прегледача као што су Фирефок, Гоогле Цхроме и неки од његових конкурената, укључујући 1Пассворд и ЛастПасс
 • Чувајте и унесите податке о кредитној картици на веб странице
 • Инсталирајте као додатак за прегледач за Фирефок, Цхроме или Сафари
 • Инсталирајте као самосталну апликацију за Виндовс, МацОС, иОС и Андроид уређаје
 • Чувајте и унесите податке о кредитној картици на веб странице
 • Креирајте и чувајте сигурне белешке
 • Сигурносне копије података
 • Главна лозинка за све налоге
 • АЕС-256 енкрипција за лозинке
 • Генератор лозинки
 • Брза претрага података за пријаву, информација о дигиталном новчанику и сигурних белешки путем додатка за прегледач
 • Коришћење сачуваних информација у додатку као функција брзог обележавања
 • Брзо додавање и закључавање апликација за дељене рачунаре
 • Сет резервне копије за опоравак рачуна

Као што видите, листа функција која долази са РемемБеар-ом је далеко од лошег. У ствари, са РемемБеаром можете учинити много више него што је то случај са Аппле Кеицхаином или уграђеним менаџерима лозинки за Гоогле Цхроме, Фирефок или било који други веб претраживач. С обзиром да можете да употребите функцију за памћење на више уређаја, прегледача и оперативних система је велики корак изнад оних уобичајених опција.

Цене

Као и код већине менаџера лозинки, РемемБеар је наоко бесплатан. Међутим, постоји улов. Све што добијате са РемемБеар-ом можете бесплатно користити 30 дана након што се пријавите. Након тога бићете искључени из једне од најважнијих карактеристика: синхронизацију.

Премијски рачун кошта 36 долара годишње. РемемБеар оглашава своју услугу по цени од 3 УСД месечно како би ублажио шок налепница, али компанија наплаћује само годишње. Ако не платите премију, нећете моћи да синхронизујете лозинке, белешке и податке о кредитним картицама на више уређаја. Још можеш употреба РемемБеар на различитим уређајима. Међутим, било какве промене сачуваних лозинки или информација у новчанику неће се ажурирати на свим уређајима. Недостатак резервних копија и синхронизације значи да су сви ваши подаци РемемБеар сачувани локално, и не можете да га вратите ако га изгубите.

За поређење, то није случај са Гооглеом, Фирефоком или Аппле Кеицхаином, који сви нуде резервне копије и синхронизацију бесплатно, али не нуде додатне услуге или функције.

Пријављивање на РемемБеар

Тхе процес пријаве за РемемБеар је брз и ефикасан. Поред тога, ако нисте упознати са мамабеар компанијом РемемБеар, ТуннелБеар, можда ће вас изненадити колико је услуга необична од тренутка када покренете поступак пријаве..

РемемБеар преглед

Када преузмете софтвер, мораћете да прихватите одредбе и услове коришћења. РемемБеар значи да је важно рећи да су ваши подаци сигурни за вас и само вас. Или, као што објашњава политика приватности,

„РемемБеар смо дизајнирали на такав начин да не можемо да приступимо садржају Вашег РемемБеар-а. Овај уговор нам не даје никаква права на ваш РемемБеар. "

сећате се прегледа

Када прођете кроз општи поступак инсталације, мораћете да отворите свој налог. Ово укључује давање РемемБеар адресе е-поште и лозинке. Апликација ће оценити вашу лозинку, али то вас неће спречити да користите слабу.

Након успешног креирања налога, добићете информације о „Резервном комплету“. Ово је кључ који ће вам требати за извршавање опоравка налога ако заборавите главну лозинку. Пре свега се састоји од кључа уређаја. Можете да штампате те податке, записујете или да их сачувате у сигурној датотеци.

Последњи корак до почетног подешавања је увоз ваших података са Цхроме-а или Фирефока. Ако немате, брзо можете кренути даље. Ако то учините, све што требате је да кликнете на прегледач из којег увозите.

сећате се прегледа

Одатле можете појединачно одабрати које лозинке желите да пренесете. Након завршетка поступка увоза, РемемБеар ће вас „наградити“ достигнућем, сличним ономе што бисте могли да откључате у видео игри.

сећате се прегледа

У овом тренутку је РемемБеар ефикасно постављен, али нећете бити у могућности да га заиста користите на рачунару док не преузмете апликацију на своје уређаје или не инсталирате додатак на Цхроме, Фирефок или Сафари прегледаче..

сећате се прегледа

Једном када инсталирате додатак за прегледач, РемемБеар ће сматрати да је ваше подешавање завршено. У том тренутку можете започети прецизно прилагођавање свог искуства с неколико додатних функција које РемемБеар нуди.

РемемБеар преглед основних карактеристика

ТуннелБеар носи своју маркирану личност током овог производа, тако да ћете сматрати да је доживљај угодан, чак и ако сам производ оставља много да се пожели корисницима енергије. Али као што је раније речено, ако вам није потребна сложеност функција, али желите нешто мало више од онога што уграђени менаџери лозинки пружају, вероватно ћете сматрати да је РемемБеар значајна надоградња - иако вредност можете пронаћи у надоградња изузетно ограничена без плаћања премијске верзије

Додавање лозинки

Постоје три начина за додавање лозинки у „Иоур РемемБеар“, како их компанија наводи. Прво, увоз из Цхроме-а или Фирефока (или Сафари-а, за Мац кориснике), део је процеса подешавања.

Пријавни обрасци

Други метод је спремање лозинки преко додатка за прегледач РемемБеар када се то од вас затражи. Као и код већине менаџера лозинки или додатака заснованих на претраживачу, када први пут унесете своје податке за пријаву на веб локацију или унесете нову лозинку на веб локацију где су претходни подаци за пријаву сачувани у управитељу лозинки, бићете упитани да ли желите да сачувате податке за пријаву.

Ако додатак РемемБеар ради на страници за пријављивање на веб локацији, поред корисничког имена у обрасцу за пријаву видећете симбол медведа.

сећате се прегледа

Једном када унесете своје корисничко име и лозинку, РемемБеар ће генерисати скочни прозор који наводи да је прво потребно да унесете своју главну лозинку да бисте сачували податке за пријаву.

сећате се прегледа

Све што требате учинити је да кликнете на „Упамти“ да бисте сачували нове податке рачуна на свој РемемБеар налог.

сећате се прегледа

Једном када се сачувају, све промене, попут различитих корисничких имена или лозинки, региструјеће промпт за ажурирање или чување нових информација.

сећате се прегледа

Поред тога, можете да користите и РемемБеар-ов генератор лозинки приликом првог отварања налога и спремања лозинки. Само кликните на симбол медведа у пољу за пријаву, а затим кликните на Генератор лозинки.

сећате се прегледа

Имајте на уму да РемемБеар у неким случајевима неће сачувати лозинку ако први пут отворите налог на веб локацији. На пример, приликом извођења теста на Дропбоку, открио сам да РемемБеар није издао промпт за спремање или ажурирање било којих података о пријави током процеса креирања. Међутим, он је извршио функцију чувања лозинке са Иахоо.цом на страници за креирање налога.

У ситуацијама када Запамти не сачува податке за пријаву на страници за креирање налога, мораћете да сачувате лозинку и корисничко име за РемемБеар након што се одјавите и вратите на веб локацију или ручно унесете податке у РемемБеар апликацију.

Ручни унос

Трећи начин додавања лозинки је путем ручног уноса. То можете учинити тако што ћете отворити апликацију РемемБеар и кликнути на Додај нови дугме на дну прозора, а затим даље Пријавите се.

сећате се прегледа

Ако ручно додајете лозинке, можда ћете морати ручно да притиснете и дугме за синхронизацију како би вам нове лозинке биле доступне на свим уређајима. Да бисте то учинили, идите на апликацију РемемБеар или додатак прегледача, а затим кликните на „Синц“ на дну.

сећате се прегледа

Унос сачуваних података за пријаву

Када сте спремни да се пријавите на веб локацију, можете да користите РемемБеар да брзо унесете своје корисничко име и податке о лозинци. Да бисте то учинили, кликните на симбол медведа у обрасцу за пријаву (обично у пољу за корисничко име), а затим одаберите тачне податке о рачуну. Ако желите више информација о налогу, кликните на „И“ дугме да бисте добили више детаља, укључујући белешке које сте можда оставили за тај налог у вашој РемемБеар апликацији.

Исто важи и ако сте повезали мобилни уређај. Након што дајете РемемБеар апликацији за аутоматско попуњавање и „цртање“ дозволу (цртање омогућава да РемемБеар апликација ради преко других апликација), можете додирнути икону РемемБеар на екрану и аутоматски је испунити након што додирнете податке за пријаву које желите да користите..

РемемБеар преглед

Ако имате више лозинки / налога за исту веб локацију, све оне ће бити наведене током пријаве. Можда ћете желети да остављате белешке ако су корисничка имена превише слична.

Израда сигурносних копија и синхронизација (САМО ПРЕМИУМ)

Једна од најбољих карактеристика било којег менаџера лозинки је израда резервних копија података и синхронизација на уређајима. Ово вам омогућава, на пример, да носите све лозинке Аппле Кеицхаин или Гоогле сачуване на више уређаја. Са Апплеом и Гооглеом то можете учинити без плаћања. Са РемемБеар-ом? Не толико.

Сигурносне копије и синхронизација података раде исто као и код РемемБеар-а као и код других менаџера лозинки. Једном када сачувате лозинку, она ће се извршити сигурносна копија на Цлоуд серверима РемемБеар-а, а након што се пријавите на своју РемемБеар апликацију на другом уређају, све ваше лозинке, корисничка имена и друге сачуване податке биће спремне и чекају вас.

Добивате све то првих 30 дана када користите РемемБеар. Након тога, као што је раније речено, започиње шема цена и нећете добити резервне копије или синхронизацију без плаћања. То значи да сваки појединачни уређај који користите са РемемБеар-ом неће примати лозинку и сачувано корисничко име или исправке на другим уређајима. Тај платни зид чини РемемБеар стварно тешком продајом за просечног корисника са више уређаја.

Остале важне карактеристике

На списку смо приказали комплетну листу РемемБеар-а на врху, али већина се покреће у позадини или су најбоље искусни из прве руке.

На пример, генератор лозинки је изузетно користан и ради са једноставним клизачким механизмом. Такође вам омогућава да бирате између лозинке засноване на симболу или речи, што је неуобичајено.

Самосталне апликације добро су функционирале у нашем тестирању. Мобилне апликације се лако синхронизују са вашим налогом преко КР кода који РемемБеар пружа на екрану за синхронизацију десктоп апликације.

Значајка закључавања приметна је по томе што вам омогућава брзо закључавање вашег РемемБеар менаџера, спречавајући друге на вашем рачунару да приступају вашем РемемБеар налогу без главне лозинке. Ово је функција која тренутно не постоји у алтернативама попут ЛастПасс-а, за које је потребно ручно одјављивање уместо само функције брзог закључавања или Гоогле-овог Цхроме менаџера, који је толико у потпуности интегрисан у ваше друге Гоогле налоге да се одјава из вашег прегледача значи искључивање. немате других Гоогле сервиса, као ни вашег управљача лозинком.

Ако користите РемемБеар?

РемемБеар ни на који начин не разбија калуп својим производом, што се може сматрати добрим или лошим стварима, у зависности од ваших потреба. Његов једноставан скуп карактеристика ставља га у готово једнаку стопу са многим бесплатним опцијама које потрошачи већ користе.

Добра

Тешко је замерити РемемБеар за његов јединствени бренд. Целокупно искуство кориштења је удаљено од згуснутог, генеричког приступа који користи сваки други менаџер лозинки. Ово је само продужетак исте личности коју је пружио ТуннелБеар ВПН, али то је и даље добродошао додатак - и чак би се могло сматрати и „карактеристиком“ ако би требало да узмемо у обзир да је корисничко искуство карактеристика.

Брза интеграција с мобилним апликацијама је солидна док додавање и управљање лозинкама и подацима о кредитној картици остављају мало жалби.

Функција брзог закључавања је корисна безбедносна опција. Могућност брзог приступања страницама путем додатка за прегледач сигурно помаже у ситуацијама када те странице већ немате обележене или сачуване.

Лош

Закључавање једне од његових најбољих и најважнијих карактеристика (сигурносна копија и синхронизација података) иза платна зида је огроман пад. Без синхронизације или прављења резервних копија података, тешко је разумети зашто би већина корисника пронашла вредност у РемемБеар-у. Поред тога, општи недостатак многих функција које пружа РемемБеар осим онога што је већ доступно са бесплатним опцијама значајно смањује његову одрживост као алтернативу.

Такође постоји прилично велика брига око безбедности код овог менаџера у вези са дужином сесије додатка прегледача.

Ако затворите Цхроме прегледач, Гоогле ће вас аутоматски одјавити са налога. Међутим, РемемБеар вас неће одјавити. То значи да ако делите рачунар, неко може замислити валцер право на ваше налоге на којима није подешена двофакторска аутентификација. РемемБеар не даје никакве информације о томе колико дуго свака сесија траје помоћу свог додатка. За поређење, сесије ЛастПасс-а трају 2 недеље док се ручно не одјавите или не промените подешавања у додатку прегледача.

РемемБеар не нуди прилагођавања у подешавањима за то, што га чини веома великим сигурносним проблемом. Функција ручног закључавања је добар додатак, али од корисника захтева да памте да користе могућност закључавања за почетак. Повјерење корисницима да су одговорни за своје податке шаље добру поруку, али стварност је да већина корисника није толико опрезна.

Срећом, РемемБеар одјава из апликације и сесије додатака када се одјавите са налога оперативног система или ресетујете рачунар. Ако делите рачунар, мораћете да ручно закључате свој РемемБеар налог или се одјавите са свог Виндовс или МацОС налога на рачунару.

(За кориснике мобилних апликација лако можете затворити сесију апликације РемемБеар тако што ћете је затворити у потпуности ручно или када се телефон поново покрене. У том тренутку ће вам поново бити потребна главна лозинка да бисте је користили.)

Пресуда

Улазак ТуннелБеар-а на тржиште менаџера лозинки је примамљив, чак и ако се компанија суочи са мало напорне битке да би доказао да је РемемБеар производ кориснији од својих популарнијих (а често и бесплатних) конкурената..

Као потрошачки производ, РемемБеар може лако да се надмеће са Гооглеовим менаџером лозинки, па чак и Аппле Кеицхаин, посебно зато што нуди већину истих функција и додаје више персонализованог и шаљивог осећаја. А ако желите да једноставно прелазите између уређаја Аппле, Андроид и Виндовс, РемемБеар ће вам то омогућити - уз накнаду од 36 долара годишње. Међутим, закључавање функције израде резервних копија и синхронизације иза платна зида смањује његову корисност у поређењу са Кеицхаин-ом или Гоогле-овим менаџером лозинки, а за многе потрошаче може спустити ниво корисности на готово нулу.

Док неки од његових конкурената, попут ЛастПасс-а, узимају исти „вишеструки синхронизацијски уређај иза платног зида“, они такође нуде више функција. А у поређењу са ЛастПасс-ом, који такође кошта 36 УСД годишње и нуди више функција, могло би се борити за проналазак конкурентске предности РемемБеар-а.

Да ли вам треба менаџер за лозинку?

Тешко је бити веб корисник ових дана без налога на десетинама веб локација. Многи се корисници интернета, па чак и већина професионалаца за безбедност, у лењости окрећу само поновној употреби истих лозинки на различитим веб локацијама, нешто што се већина стручњака за безбедност слаже је прилично лоша идеја.

Алтернатива поновној употреби лозинке је, наравно, креирање различитих лозинки за веб локације које користите и коришћење двофакторне аутентификације када је доступна. Али са толико лозинки за жонглирање, менаџери лозинки постали су готово неопходан алат, а многи сада гужвају тржиште и очајнички траже да им верујете са својим драгоценим низом слова, бројева и симбола.

Из безбедносне перспективе, већина менаџера лозинки је прилично сигурна и заиста је сигурнија од многих алтернативних метода управљања лозинкама. Стандарди шифровања спречавају краће присилне крађе лозинки вашег менаџера у облаку, док већина сервиса за управљање лозинкама користи хасхед лозинке како би онемогућили хакери да добију корисне информације чак и ако се хацк догоди.

Све речено, не постоји јасно да или не постоји одговор на то да ли сте ви требати менаџер лозинки. Међутим, менаџери лозинки представљају компаративну предност у безбедности да једноставно поново користе исту лозинку на свим вашим рачунима, јер вам је потребно само једно хакирање рачуна да бисте је упропастили. Менаџери такође пружају значајан фактор једноставности коришћења који значајно смањује напрезање покушаја памћења више лозинки, посебно ако покушавате да користите сигурније лозинке.

НАЈБОЉИ УГОВОР: Уштедите 42% на трогодишњем плану.

Посетите РемемБеар

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 90 =

Adblock
detector