Тест брзине

Широкопојасни тест брзине који доноси новац за добротворне сврхе

Годишњи тест брзине ради се годишње. Да је само 1% користило овај тест брзине, могли бисмо прикупити милионе за добротворне сврхе!

Тест брзине

Почетак

Преузимање
-- Мбпс

Отпремити
-- Мбпс

Пинг
-- Госпођа

Повезивање...

-- Госпођа
Пинг

-- Мбпс
Преузимање

-- Мбпс
Отпремити

--
ИП

--
ИСП

....
Сервер

Дели резултате

Покушај поново----
Добављач услуга...--
Тест Сервер

$ 1236,43

Донација повећана

Донирамо 1 цент за сваки тест брзине (мак један по кориснику)

Добротворна подршкаТест брзинеТест брзине

Шта је тест широкопојасне брзине?

Измерите брзину своје широкопојасне интернетске везе у секунди помоћу нашег бесплатног алата и зарадите новац за добротворне сврхе док то радите. То је идеја која стоји иза Цомпаритецх-овог широкопојасног теста брзине, који мери брзину преузимања, брзину преноса и латенцију (пинг) на било којој врсти широкопојасне мреже: АДСЛ, кабловска, влакна, па чак и мобилне везе попут 3Г и 4Г ЛТЕ.

Како функционира тест за широкопојасну брзину?

Сваки пут када користите тест, повезани сте на најближи расположиви тест сервер да бисте осигурали тачне резултате са минималним застојем. Мале привремене датотеке зване пакети преносе се са вашег сервера и преузимају се на ваш уређај ради анализе брзине везе. Цомпаритецх не чува вашу ИП адресу или било какве идентификационе информације, али ми користимо колачиће и аналитику да бисмо проверили да ли је корисник у прошлости покренуо тест и спречио злоупотребу. Тест не користи Фласх.

Резултати овог теста одражавају брзину ваше интернетске везе у вријеме тестирања, али можда не дају јасне назнаке за ваше укупне брзине интернета или ширину појаса. Да бисте осигурали тачније резултате, искључите апликације и услуге које троше пропусност интернета и искључите друге уређаје у вашем дому или канцеларији који такође могу трошити пропусни опсег.

Ми користимо Амазонове цлоуд сервере. Тестови су сигурни и врше се из најближег облачног чвора на основу локације корисника, најбржег ТТЛ-а и земље. Не дозвољавамо мрежним провајдерима да делују као тестни домаћин, искључујући пристрасне или угашене резултате.

Тестирање брзине у добротворне сврхе

За сваког корисника који ради тест широкопојасне брзине, Цомпаритецх донира један цент (0.01 УСД) или Елецтрониц Фронтиер Фоундатион (ЕФФ), непрофитној групи за заговарање дигиталних права, или Цомпутерс 4 Африца, која финансира приступ рачунару у земљама у развоју. на поменутом континенту. Водећи онлајн тест брзине одржава се 3 милијарде пута годишње. Ако можемо добити само један проценат ових људи да користе наш широкопојасни тест брзине, могли бисмо прикупити милионе за добротворне сврхе.

Овде можете видети Цомпаритецх као фонд за прикупљање средстава ЕФФ-а.

Желите да пређете на бржи широкопојасни сервис? Проверите Интернет провајдере према поштанском броју (само у САД-у)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5

Adblock
detector