Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Roditeljska kontrola omogućuje glavama kućanstava bolji uvid u to kako mlađi koriste web i pomaže u vođenju djece tijekom njihovog odrastanja na mreži. Ali dobivanje pravog softvera za obavljanje pravog posla nije uvijek tako rezano i suho kao što se čini, zato je Comparitech učinio teško dizanje za vas. Iscrpno smo testirali nekoliko najboljih softverskih paketa za roditeljski nadzor na tržištu u 2019. godini i napisali smo detaljan vodič koji će vam pomoći da pronađete onaj koji odgovara vašim potrebama, proračunu i načinu roditeljstva najbolji.


Ako ne želite pročitati cijeli članak, evo sažetka pet najboljih najboljih softvera za roditeljski nadzor koji su dostupni:

  1. Roditeljski nadzor Qustodio-a (BESPLATNO ISPITIVANJE): Naša glavna preporuka. Radi sa širokim rasponom uređaja. Jednostavno postavljanje, opsežno filtriranje i sveobuhvatno nadgledanje.
  2. Kaspersky Safe Kids: Jednostavan dizajn, precizno otkrivanje sadržaja i izvrsna usluga kupcima.
  3. Obitelj Norton: Kombinira antivirusni i roditeljski nadzor po povoljnoj cijeni, ali skupoj ako se odlučite samo za prvo.
  4. Mobicip: Novo sučelje prilagođeno modernom podešavanju i jednostavno upravljanim kontrolama. Nema mobilnih značajki.
  5. Bark.us: Nadgleda širok spektar aplikacija i društvenih medija s ravnom cijenom za neograničene uređaje i djecu.

Aplikacije roditeljskog nadzora

Svi žele biti u stanju zaštititi svoje dijete kad god mogu. Kako dijete raste, potreban vam je softverski paket za roditeljski nadzor koji može rasti i prilagoditi se. Pročitajte u našem konačnom vodiču za softver roditeljskog nadzora da biste saznali sve što trebate znati o ovoj rastućoj kategoriji proizvoda za zaštitu djece..

Kako instalirati roditeljski nadzor na svaki OS (besplatno)

Roditeljska kontrola vitalni je dio arsenala bilo koje obitelji kada je u pitanju omogućavanje da djeca po prvi put lutaju internetom, ali postavljanje ovih ograničenja ponekad može biti težak proces ako ne znate što radite ispred vremena.

Da biste saznali više o izvornim mogućnostima roditeljskog nadzora koji su danas dostupni u svim najpopularnijim operativnim sustavima, pročitajte naš vodič kako biste saznali sve što trebate znati!

Windows (7 i noviji)

Da biste postavili roditeljski nadzor dostupan u sustavu Windows verzije 7 i noviji, počnite tako da otvorite aplikaciju Postavke od svoje Početak izbornik:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Odatle upotrijebite traku za pretraživanje i utipkajte Obiteljske mogućnosti:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Ovo će vas odvesti na roditeljsku kontrolnu ploču. Odavde, pomaknite se prema dolje Obiteljske mogućnosti, veza koja će vas odvesti na vaš Microsoft račun u željenom pregledniku:

Sve mogućnosti za obitelj upravljaju se iz preglednika, metoda koja se koristi da se spriječi djeca u mogućnosti podešavanja unutarnjih postavki u sustavu Windows koja bi mogla pokušati nadjačati upute koje OS dobivaju iz oblaka. Ovdje ćete pronaći nadzornu ploču svoje obitelji na kojoj možete upravljati različitim aspektima njihovog vremena na zaslonu i sadržajem kojem smije pristupiti..

Vrijeme zaslona

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Da biste upravljali vremenskim ograničenjima, započnite klikom na označenu vezu Vrijeme zaslona. Zatim uključite opciju za uređaje kojima želite upravljati, bilo da je u pitanju Windows 10 PC ili Xbox One konzola:

Da biste odlučili kada mogu i ne mogu pristupiti svojim uređajima, jednostavno kliknite vremenske blokove koje želite omogućiti ili onemogućiti da bi ograničili to određeno razdoblje.

Ograničenja sadržaja

Ovdje možete ograničiti vrste igara, aplikacija i programa koje djeca mogu koristiti na temelju svoje dobne skupine i vaših sklonosti.

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Nažalost, mnogo specifičnijih restriktivnih mogućnosti ograničeno je isključivo na Microsoftove aplikacije koje, kao što većina nas zna, čine samo vrlo mali dio programa koji mi i naša djeca volimo koristiti svakodnevno..

Slično tome, jedine mogućnosti blokiranja weba u sustavu Windows 10 dostupne su za Internet Explorer i Microsoft Edge. To znači da ako želite postaviti ograničenja na vrste web lokacija koje posjećuju ili sadržaj koji posjećuju, morat ćete prvo staviti druge preglednike poput Firefoxa, Chromea i Opere na popis zabranjenih aplikacija da biste ih iskoristili za upotrebu Edgea kao krajnje sredstvo:

MacOS (Sierra +)

Da biste roditeljski nadzor radili na macOS-u (Sierra i noviji), počnite otvaranjem vašeg Postavke sustava, i idite na Korisnici & grupe:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Kliknite gumb zaključavanje u donjem lijevom kutu i autentificirajte se lozinkom administrativnog računa. Zatim s računa s lijeve strane odaberite račun na koji želite postaviti roditeljski nadzor:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Gumb s naljepnicom Otvorite roditeljski nadzor treba se pojaviti nakon ovoga u Korisnici & grupe prozor. Kliknite na ovo i otvorit će se prozor s pet kartica: Aplikacije, mreža, prodavaonice, Vrijeme, Privatnost, i drugo:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

U Aplikacije možete ograničiti kakav će softver imati pristup vašem djetetu, kao i kontrole poput toga mogu li uključiti kameru, pridružiti se igrama za više igrača putem Game Centra ili ste ograničeni na određeni broj kontakata putem aplikacije Mail.

mreža kartica upravlja onim što biste očekivali: sve što ima veze s onim što mogu ili ne mogu putem Safarija. Ovdje su prilično standardna ograničenja surfanja, a ne treba spomenuti i izvan onoga što biste trebali očekivati ​​u sličnim aplikacijama za roditeljski nadzor.

prodavaonice kartica može onemogućiti pristup iTunes, iTunes U i iBooks Store, a također će ograničiti vrste igara, aplikacija i filmova kojima vaše dijete može dobiti pristup putem iTunes trgovine.

Vrijeme funkcionira na isti način kao što to rade druga ograničenja vremena na ovom popisu, omogućujući vam mogućnost stroge kontrole točno koliko vremena djetetu dopušteno korištenje Maca i u koje doba dana se automatski isključuje.

Privatnost kartica zanimljiva je po tome što vam omogućuje kontrolu vrste podataka o vašem djetetu koje prikupljaju treće aplikacije i omogućuje vam bolju kontrolu vrsta podataka koje njihove omiljene aplikacije i igre prikupljaju na njima dok pregledava i igra.

Konačno tu je drugo karticu, koja obrađuje različite izglede i završava poput kontrole nad Siri i diktiranje, dodavanje / uklanjanje osnovnog hardvera poput pisača, zaključavanje da se Dock mijenja ili pojednostavljivanje Finder-a da prikazuje samo rezultate koji su prikladni za mlađe članove kućanstva.

iOS (12+)

Da biste koristili roditeljski nadzor na iOS 12, prvo morate postaviti Dijeljenje obitelji ako već niste. Nakon što djecu dodate na svoj iCloud račun, otvorite postavke aplikaciju i pomaknite se prema do Vrijeme zaslona:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Zatim otvorite račun djeteta kojim želite upravljati:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Odavde ćete biti preusmjereni na njihovu nadzornu ploču gdje možete upravljati različitim opcijama kao što su Prekid rada, Ograničenja aplikacije, Uvijek dopušteno aplikacije i Ograničenja sadržaja.

Prekid rada

Prekid rada funkcionira otprilike onako kako samo ime govori, ili potpuno ili selektivno onemogućuje djetetovo pristup njegovom iOS uređaju tijekom unaprijed određenih sati. Da biste stvorili stanku za prekid, započnite dodirom na Prekid rada opcija s glavnog zaslona za dijeljenje obitelji:

S ovog zaslona vidjet ćete dvije mogućnostis - Početak, i Kraj:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Jednostavno odaberite djetetove sate rada i gotovi ste!

Ograničenja aplikacije

Ograničenja aplikacija prilično su jednostavna i u osnovi vam omogućuju da odredite na koje aplikacije ne utječu nikakva vremenska ograničenja Prekid rada postavke.

Da biste postavili aplikacije, dodirnite Ograničenja aplikacije, a zatim s popisa odaberite koje su aplikacije ili nisu Prekid rada popis blokiranja:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Sadržaj & Ograničenja privatnosti

Tu se pojavljuje pravo meso roditeljskog nadzora iOS-a, a ključno je ako imate djecu mlađu od 12 godina i trebaju im paziti da ne bave bilo kakve materijale koji bi mogli biti upitni..

U ovom je odjeljku opsežan broj opcija konfiguracije, tako da nećemo ulaziti u njih sve (osim ako ne želite biti ovdje cijeli dan), ali glavni se odjeljci raščlanjuju na Kupnja iTunes-a i App Store-a, koja kontrolira koji iTunes sadržaj ima pristup.

Dalje je Dopuštene aplikacije, koji općenito kontrolira koje službene Appleove aplikacije smije koristiti vaše dijete. Konačno je Ograničenja sadržaja, koji razbija svaki aspekt različitih vrsta sadržaja vašem djetetu koje može pristupiti, bilo da je u iTunes trgovini, na webu, iTunes aplikacijama ili podcastima:

Najbolji softver i aplikacije roditeljskog nadzora 2019. godine

Android

Google upravlja svojim sustavima roditeljskog nadzora putem aplikacije poznate kao Obiteljski, i premda bismo u tim slučajevima uobičajeno preporučili ići službenim putem, tisuće korisničkih pregleda govore drugačije. Prema recenzijama objavljenim na stranici Google Play, aplikacija će često pustiti djecu da nadilaze granice koje aplikacija postavlja tijekom stanke i bore se da im onemoguće preuzimanje drugih aplikacija koje jednostavno mogu zaobići ograničenja Family Safe..

Druga je mogućnost postavljanje roditeljskog nadzora za Google Play trgovinu, ali opet to pokriva samo ono što mogu preuzeti i zapravo ne kontroliraju nijedan aspekt ponašanja njihovog Android uređaja izvan Play trgovine.

Zbog toga preporučujemo odabir jednog od gore spomenutih roditeljskih apartmana. Gotovo svi imaju neku razinu implementacije Androida, a nekoliko njih nudi mogućnost skrivenog instaliranja aplikacije tako da dijete neće ni znati da je ograničeno sve dok se ne pojavi poruka upozorenja.

Slučaj za plaćeni roditeljski nadzor

Možda se pitate, zar njihov pametni telefon ili računalo već nemaju mogućnosti roditeljskog nadzora? Zašto bih plaćao doplatu za bilo što drugo?

Softver za roditeljski nadzor

Glavni problem s kojim se mnogi roditelji suočavaju s takvim pristupom jest taj da za svaku platformu koju vaše dijete koristi treba uspostaviti i provesti novi skup pravila i propisa. Za mlađu djecu mlađu od pet godina to nije toliko problem, ali kad jednom krenete u dobi između starijeg / prethodeća / tinejdžera, tada se svi počinju suočavati s malim potezima.

Povezano: Zaštita dječje privatnosti na mreži - Vodič za roditelje, njegovatelje i odgajatelje

Softver za roditeljski nadzor može biti puno stvari za obitelj. Za neke je to jednostavno način praćenja onoga što njihova djeca rade putem interneta, s kim razgovaraju ili s kim razgovaraju. Ali kada se raspravlja o temi tinejdžera, to postaje čin ravnoteže povjerenja, smješten na rubu britvice između roditelja koji želi zaštititi svoje dijete, i tinejdžera koji se želi uspostaviti kao pouzdan u roditeljskim očima.  

Bez obzira na to što se odluče raditi na webu, ići besplatnom rutom za svaki uređaj koji pokušate zaštititi (pametni telefon, prijenosno računalo, radna površina, igraća konzola itd.) Morate se ponovo vratiti kroz bolni postupak odlučivanja o tome što vaše dijete može ili ne može učiniti na toj određenoj platformi.

Zbog toga se preporučuje korištenje softverskog paketa za roditeljski nadzor umjesto korištenja pojedinačnih kontrola koje ćete naći na Windows-u, Chromeu, iPhone-u itd. Softver za roditeljski nadzor funkcionira istovremeno na svim uređajima i centralizira aktivnost sve svoje djece. u jednu jednostavno upravljačku nadzornu ploču. Pomoću dobrog softvera za roditeljski nadzor možete unijeti izmjene svih ograničenja pregledavanja odjednom ili prilagoditi pravilo prema pravilu ako je to više vaš stil. Neće postavke roditeljskog nadzora u OS-u neće to ponuditi.

Svi paketi za roditeljski nadzor koji smo pregledali u nastavku podržavaju osnovne operativne sustave i na radnom i na mobilnom uređaju i garantiraju vam da ćete dobiti istu razinu stalne zaštite na svakom uređaju - bez obzira na to koje vaše dijete na kraju odluči pregledavati od najvišeg.

Značajke koje treba potražiti

Kad god se pretplatite na novu uslugu roditeljskog nadzora, važno je unaprijed znati koje će značajke ili postavke najbolje odgovarati vašoj situaciji. Na primjer, iako neki apartmani mogu imati sva zvona (sa cijenom koja se podudara), možda vam neće trebati toliko različitih opcija i čak bi mogli biti zadovoljni nižom cijenom..

Znati što softver roditeljskog nadzora može (ili ne može) učiniti prije pritiska na gumb za kupnju ključni je dio postupka, zato smo odvojili vrijeme da detaljno pročistimo ono što trebate znati o tim značajkama.

Nadgledanje web preglednika: Prva (i vjerojatno najočitija) značajka koju bi trebao imati bilo koji softver za roditeljski nadzor koji poštuje dijete je mogućnost nadziranja djetetovih navika pretraživanja weba. Ova postavka može obuhvatiti sve, od jednostavnog praćenja njihove aktivnosti do izravnog blokiranja prikazivanja web stranica ili kategorija web mjesta.
Nadgledanje web preglednika

Nadgledanje web aktivnosti na svim uređajima vašeg djeteta i centraliziranje podataka o pregledavanju na jednom mjestu bitan su dio stvaranja snažne mreže roditeljskog nadzora. To bi trebao biti primarna briga za sve koji se prijave za novi račun s jednom od niže navedenih usluga.

Vremensko zakazivanje: Drugo "must-have" na našem popisu značajki je mogućnost nametanja rasporeda vremena na uređajima vaše djece. Sav softver roditeljskog nadzora koji smo pregledali omogućit će vam da to učinite na jedan ili drugi način, ali način na koji se oni bave vremenskim blokovima od aplikacije do aplikacije mogu se razlikovati.
Raspored vremena

Neke usluge mogu vam onemogućiti samo blokiranje web-preglednika za mobilne uređaje ili radne površine (ostavljajući ih otvorenima za daljnje slanje poruka / korištenje drugih aplikacija nakon što se blok poveća), dok vam drugi omogućuju posebno obrisanje sati svake aplikacije koju koriste ili igre koju igraju na svakodnevno. Neki će čak smanjiti pristup internetu u potpunosti ovisno o uređaju i onemogućiti sve aktivnosti u određenom vremenu.

Blokiranje aplikacije: To je još jedna značajna značajka koju treba paziti jer djeci (ili točnije u ovom slučaju tinejdžerima) onemogućuje da pronađu put oko blokova nametnutih na svom web pregledniku. Recimo na primjer da ste blokirali golotinju prikazivanja na Android web pregledniku ... što spriječiti dijete da jednostavno upiše "porniće" u trgovinu Google Play i preuzme jednu od mnogih aplikacija koje dopuštaju njima da se provlače kroz sadržaj za odrasle bez upotrebe preglednik? Blokiranje aplikacije, to je ono.

Nadgledanje društvenih mreža: S porastom društvenih medija mnogi su se roditelji izgubili kada je u pitanju točno kako postupaju s osobnim računima djeteta.
nadzor društvenih medija

Društveni mediji danas se najviše povezuju sa svojim prijateljima, zbog čega je važno učiniti sve što im možete kako biste im omogućili slobodu koja im je potrebna da se osjećaju neovisno, a pritom se pobrinite da nitko ne pokušava uspostaviti nesavjestan kontakt s njima dok tražite drugi put.

Rješenja poput uKnowKids "znaju" djecu i tinejdžere, zbog čega je 90% funkcionalnosti paketa usredotočeno na skeniranje, logovanje i nadzor života vašeg djeteta na mreži putem interneta.

Nadgledanje lokacije: Mnogi mobilni operateri već nude određeni tip GPS-praćenja lokacije za roditelje koji na račun imaju prikačene telefone svog djeteta. Veliki dio softvera roditeljskog nadzora jest taj da umjesto plaćanja računa za ovu opciju svaki mjesec (ponekad i do 10 USD po nadziranom uređaju kod nekih pružatelja usluga), nadzor lokacije smartfona nudi se kao dio kompletnog paketa. Ovo vam može uštedjeti novac, a istovremeno vam pomaže pri nadzoru djeteta kad napušta kuću. 

Nadgledanje poziva i SMS-a: I na kraju, postoji mogućnost praćenja poziva i SMS poruka. Od svega softvera koji smo testirali, čini se da je ova značajka dostupna samo na Androidu zbog načina na koji iOS obrađuje dozvole aplikacija na vlastitoj platformi (osim uKnowKids-a, o tome više kasnije).

Međutim, ako neko od vaše djece upotrebljava Android uređaj, mogućnost kontrole s kojim kontaktima mogu razgovarati - kao i čitanje zapisa tih rasprava s određenim paketima roditeljskog nadzora - može roditeljima pružiti duševni mir koji im je potreban.

Ključevi odličnog softvera za roditeljski nadzor

Ali što je s nekim opcijama softvera za roditeljski nadzor koji ih čine održivijima od drugih? Koje su karakteristike softverskog softvera za roditeljski nadzor potrebno im je pružiti prednost nad ostalim?

Dobro dizajnirana nadzorna ploča: Svaki softver za roditeljski nadzor danas na tržištu započinje i završava na jednom mjestu: nadzornoj ploči.
Nadzorna ploča roditeljskog nadzora

Na nadzornoj ploči roditelji mogu nadgledati sve što rade njihovi roditeljski nadzor, od onoga što blokiraju do onoga što njihova djeca gledaju i tako dalje. Dobar softver za roditeljski nadzor čini ovaj postupak najjednostavnijim za svakoga korištenja, sažimajući ono što trebaju znati u vizualno čistom formatu, a istovremeno pojednostavljuje brzu izmjenu pravila ili dodavanje novih ograničenja u letu..

Mobilni nadzor i obavijesti: Druga ključna komponenta dobrog roditeljskog nadzora je mogućnost da vas odmah obavijeste ako vaše dijete plovi negdje gdje ne bi smjelo biti. Isplata ovdje je dvostruka: jedna, ovo vam omogućuje da budete u tijeku s promjenom njihovih navika pregledavanja u stvarnom vremenu. Drugo, ako softver za roditeljski nadzor ima "zahtjev za pristupom", možete dodati bijelu web lokaciju koja je možda s vašeg telefona ili radne površine pregledala lažno pozitivne rezultate, ali koje vaše dijete želi ili mu treba pristup.
nadzor nad pokretom

To omogućuje vašem djetetu da neprestano pregledava odobreni sadržaj bez impedancije i daje mu do znanja da mu vjerujete u donošenje ispravnih odluka nakon što web-lokacija postane sve jasnija.

Planovi fleksibilnih cijena: Nijedna dva kuća ili obitelji nisu potpuno iste, i zato je od vitalnog značaja da kompanije za roditeljski nadzor nude širok raspon planova cijena kako bi se zadovoljili bilo kojom životnom situacijom. Na primjer, Qustodio omogućuje pretplatu na strukturu uređaja 5/10/15, koja se također cijene. Ako u vašoj kući imate samo jedno malo dijete koje ima nadzor, nećete biti zaglavljeni u plaćanju dodatnih uređaja koje nikad ne namjeravate koristiti..

Solidan tim za podršku: I na kraju, svaka tvrtka za roditeljski nadzor trebala bi imati dobar izbor mogućnosti podrške kako bi pomogla roditeljima koji možda nisu toliko pametni kao vlastita djeca. Nije tajna da djeca danas mogu biti bolja u dešifriranju tehnologije nego što to mogu roditelji. Da bi se borile protiv toga, kompanije za roditeljski nadzor moraju imati odgovorno osoblje za pomoć koje će voditi roditelje kroz sve što trebaju znati kako bi njihova djeca bila u kontroli.

Naravno, nijedno rješenje neće trajno spriječiti vašu djecu da pronađu nove ili čak inventivne načine zaobilaženja njihovog softvera za praćenje, zbog čega je uvijek lijepo moći se obratiti i dobiti drugi vodič nakon što osmisle način provući kroz prvu rupu u ogradi.

Najbolji softver za roditeljski nadzor u 2019. godini

1. roditeljski nadzor Qustodio - najbolje sve oko sebe

Qustodio

Parovi roditeljskog nadzora već su daleki put od svojih ranih dana, a nigdje nije toliko izražena značajka i funkcionalnost kao u Qustodio-u. Qustodio je paket aplikacija koji vam omogućuje instalaciju roditeljskog nadzora na Windows, OSX, Android, iOS i Kindle, a nudi jednu od najopsežnijih lista značajki koje smo do sada vidjeli na usluzi..

Najblaže rečeno: ne postoji niti jedan aspekt iskustva roditeljskog nadzora koji Qustodio objektivno nije najbolji (osim za možda iOS magiju koju uKnowKids kasnije povlači na ovom popisu). Osim toga da li je program postavljen, veliki broj filtera koje možete primijeniti na navike pregledavanja vaše djece ovisno o njihovoj dobi ili čak samo o cjelokupnom izgledu i osjećaju - Qustodio izbije svaku zadnju kuglu čisto iz parka.

Ako bismo morali Qustodio kriviti za bilo što (i vjerujte nam, stvarno se hvatamo za slamke da ovdje nađemo bilo što loše), to bi bila nemogućnost djece da "zatraže pristup" kada naiđu na web mjesto koje bio je blokiran iz pogrešnog razloga. Ova značajka roditeljima uglavnom olakšava osvjetljenje djece u pokretu, posebno ako aplikacija sadrži neki oblik opcije obavijesti o mobilnim uređajima na vrhu usluge redovnog zahtjeva za pristup. Bez nje, djeca će možda morati pričekati nekoliko sati prije nego što dođete uokolo kako bi ručno deblokirali tu određenu domenu kroz nadzornu ploču Qustodio.

Osim ove manje žalbe, Qustodio nadmašuje svaki drugi paket roditeljskog nadzora u svojoj klasi, dokazujući da čak i ako niste veliko ime poput Nortona ili Kasperskog ne znači da ga i dalje ne možete učiniti većim, boljim, ležernijim i siromašniji od ostalih.

Web stranica: www.qustodio.com

2. Kaspersky Sigurna djeca - Najbolje korisničko iskustvo

Kaspersky je i dalje bio jedan od najboljih dobavljača antivirusnog softvera na internetu, i unatoč bilo kakvim problematičnim vijestima koje ste možda čuli prije nekoliko godina o izvršnom direktoru i njegovim vezama s Kremlovom jedinicom za kibernetičku sigurnost, oni su i dalje najbolji izbor za nas u argumentu za najbolji softver roditeljskog nadzora u 2019. godini.

Zašto? Pa, sve se svodi na ljubaznost. Kaspersky Safe Kids izvrsno se snalazi na gotovo svim mjernim podacima na kojima smo ga testirali, bilo da je intuitivno da se aplikacija postavi za roditelje, ili koliko je to bilo sredstvo njenog otkrivanja kada je trebalo analizirati povijest pregledavanja djeteta i znati koje web stranice trebaju biti označen zastavom i što bi se moglo ostaviti na miru.

Postigli smo gotovo 100% ocjenu točnosti u svim našim testovima otkrivanja, najbolji rezultat svih opcija prikazanih na ovom popisu. To je dijelom postignuto zahvaljujući aspektu jednostavnosti uporabe softvera, koji je izrazito jednostavno pojednostavio i kontrolirao točno kakav sadržaj može (ili ne može) proći kroz žice u oči bilo kojoj djeci u mreža.

K tome dodajte sjajnu seriju opcija za korisničku službu, kao i Kaspersky nagrađivani antivirusni softver (nadogradnja koja dolazi odvojeno od Safe Kids-a, ali se u softver može bez problema integrirati ako odlučite) i dobili ste recept za uspjeh roditeljskog nadzora.

Web stranica: www.kaspersky.com/safe-kids/

3. Obitelj Norton - najbolja vrijednost
Obitelj Norton

Iako zastrašujuća cijena od 49,99 USD unaprijed za godišnji prelazak na mrežu roditeljskog nadzora obitelji Norton možda ne izgleda najjeftinija opcija vani, 59,99 USD godišnje za čitava knjižnica Nortonovih antivirusnih i mrežnih programa zaštite gotovo je najbolja ponuda koju ćete pronaći u gradu.

Prepoznajući problem s kojim su se mnoge obitelji suočile kada je platila i antivirusni paket, kao i aplikaciju za roditeljski nadzor, Norton je iskoristio potrošača koji više razmišljaju o proračunu i spakirao gotovo savršenu opciju roditeljskog nadzora u njihovu veću mrežu softvera temeljenog na zaštiti da bi uštede prenijeli na vas.

Kao dodatak od 10 USD, mogućnost nadogradnje na Norton Premiere roditelje će koštati dodatnih 0,83 USD mjesečno kako bi se dobili neki od najboljih novca za zaštitu koji mogu kupiti. Norton implementira mnoge iste elemente dizajna iz svojih antivirusnih opcija u paket roditeljskog nadzora, a trud se isplati.

Sve, od nadzorne ploče za nadzor do izbornika postavki, dobro je izloženo i lako razumljivo za normalnog korisnika, ali nudi i intrigantnu količinu naprednijih opcija s kojima se također možete pozabaviti (za sve one koji se bave takvim stvarima).

Ako ste netko tko kupuje po proračunu i želi apsolutno najbolji način zaštite svoje djece na svim frontovima (uključujući zlonamjerni softver, špijunski softver i zlonamjerne veze), onda je Norton Family plus Norton Antivirus Premier paket aplikacija pravi izbor za vas!

Pročitajte naš cijeli pregled obitelji Norton.

Web stranica: https://family.norton.com

4. Mobicip - Najbolje za ne-tehnički pametne roditelje
Mobicip roditeljskog nadzora

Jedan od najvećih problema s kojim se susreću mnogi roditelji manje podučene tehnologije kada pokušavaju pribaviti svoju djecu ili tinejdžere u novu mrežu roditeljskog nadzora, zapravo je taj što mogu ostati korak ispred svoje djece kada je riječ o održavanju mreže u ček.

Nisu svi roditelji najsuvremenije znanje o tome što je sustav web filtriranja ili kako zaštititi svoje pristupne lozinke od znatiželjnih očiju svoje djece. Često, to olakšava djeci da zaobiđu svoje blokove, bilo da nagađaju da je matična karta ili roditelj ne osigurava svaki aspekt djetetovog online života onako kako su mislili da jesu.

Srećom, Mobicip je napravio cijeli postupak postavljanja vlastitog roditeljskog nadzora i vođenja čvrstog poput bubnja lakše nego ikad prije. Mobicip uklanja sve nepotrebne iščupane ivice koje imaju neki drugi paketi roditeljskog nadzora u svom postupku postavljanja, pojednostavljujući sve tako da je lako i intuitivno čak i najmanje tehnološki skloni među nama razumjeti.
Profil mobicip
Mobicip također donosi veliku količinu „kontrole“ na tržištu roditeljskog nadzora, omogućujući vam da konkretno umanjite ono što vaše dijete može ili ne može vidjeti na web mjestu, kao i filtriranje za šire kategorije poput „pornografija“ "Ili" loš jezik "u letu.

Doduše, bili smo pomalo razočarani količinom značajki dostupnih za iOS i mobilni telefon u cjelini, ali osim tog malog upozorenja Mobicip još uvijek nudi jedan od najbolje dizajniranih, najintuitivnijih postupaka postavljanja koji smo vidjeli na softveru roditeljskog nadzora još , Ako ste netko tko se bori da ostane u toku sa svojom djecom kada je riječ o webu, ne tražite dalje, jer vas je Mobicip pokrivao.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Mobicip.

Web stranica: www.mobicip.com

5. Bark.us - najbolji nadzor društvenih medija

bark.us ss

Bark.us vam omogućuje da zaštitite što više uređaja svoje djece po ravnoj cijeni, bez slojeva i dodatnih naknada. Ako imate puno djece koju biste mogli pratiti, to bi mogla biti velika vrijednost. Sve se te aktivnosti prate putem jedne web nadzorne ploče.

Bark.us nadzire tekstualne poruke, Youtube, e-poštu i društvene medije. Ukupno se može povezati više od 40 popularnih aplikacija. Bark.us se fokusira na mobilne uređaje - Android, iOS i Amazon Fire - ali također radi za MacOS, Windows i Chromebook.

Aplikacija pruža više od samo evidentiranja mrežnih aktivnosti i filtriranja nepoželjnog sadržaja. Također može otkriti aktivnosti koje ukazuju na grabežljivce na mreži, sadržaj odraslih, seksing, cyberbulling, uporabu droga i samoubilačke misli. Roditelji dobivaju upozorenja putem e-pošte ili SMS-a kad se pojave ove poteškoće.

Da biste uštedjeli vrijeme roditelja, nadzorna ploča Bark nudi jednostavan pregled trenutnih rezultata onoga što djeca pripremaju, poput aplikacija koje najčešće koriste i koliko često ih koriste.

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 dana radi pomoći u rješavanju bilo kakvih problema.

Što bi drugo trebalo znati

Paketi za roditeljski nadzor dolaze u različitim oblicima i veličinama, a za svaku obitelj postoji program ili zbirka aplikacija koje će najbolje funkcionirati za njihove pojedinačne situacije. To je reklo, ako ste umorni od laganih softverskih paketa koji se ne mogu mjeriti na sve načine na koje očekujete, s našim izborom broj jedan, Qustodio roditeljskim nadzorom, jednostavno nema lošeg.

Ali o čemu biste drugo trebali razmišljati kada je riječ o osiguranju vaše kućne mreže od bilo koga tko bi pokušao učiniti vama (ili vašoj djeci) digitalnu štetu? Pa prvo, važno je uvijek doći do interneta pripremljen s solidnim antivirusnim rješenjem instaliranim na svim kućnim računalima, pa provjerite naš godišnji pregled najboljeg antivirusa 2019. godine da biste svoju mrežu osigurali od prijetnji poput zlonamjernog softvera, adwarea i špijunskog softvera s lakoćom.

Zatim preporučujemo dodavanje još jednog sloja sigurnosti na vašoj mreži uz pomoć najboljih VPN-ova za 2098. VPN je siguran način zaštite stvarnog identiteta vaše djece dok pregledavaju Internet, sprečavajući i hakere i oglašivače ali i od prikupljanja podataka o njima tijekom sljedećeg surfanja.

Bez obzira na to što se vaše dijete odlučilo na mreži, važno je da kao roditelj uvijek budno pazite na ono što namjerava raditi kako biste ih mogli voditi (ili u najmanju ruku ljubazno odgurnuti) u pravom smjeru. Imati čvrst roditeljski nadzor instaliran na vašoj mreži jamči da će vaša djeca biti sigurna i istovremeno uživati ​​u svim različitim znacima koje Internet može ponuditi. Dakle, da li studiraju za SAT ili samo gledaju maraton videa Minecraft, preuzmite kontrolu nad navikama pregledavanja vaše obitelji i pokupite najbolji paket za roditeljski nadzor za 2019. godinu!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 67