Test brzine

Širokopojasni test brzine koji skuplja novac u dobrotvorne svrhe

Godišnji test brzine provodi se godišnje. Da je samo 1% koristilo ovaj test brzine, mogli bismo prikupiti milijune u dobrotvorne svrhe!

Test brzine

Početak

preuzimanje datoteka
-- Mb

Učitaj
-- Mb

Ping
-- ms

spojni...

-- ms
Ping

-- Mb
preuzimanje datoteka

-- Mb
Učitaj

--
IP

--
ISP

....
server

Dijeljenje rezultata

Ponoviti----
Dobavljač usluga...--
Test Server

1236,43 USD

Donacija povećana

Doniramo 1 cent za svaki test brzine (max jedan po korisniku)

Dobrotvorna podrškaTest brzineTest brzine

Što je test za brzinu širokopojasne mreže?

Izmjerite brzinu svoje širokopojasne internetske veze u sekundi pomoću našeg besplatnog alata i zaradite novac za dobrotvorne svrhe dok to radite. To je ideja koja stoji iza Comparitechovog testa širokopojasne brzine koji mjeri brzinu preuzimanja, brzinu prijenosa i kašnjenje (ping) na bilo kojoj vrsti širokopojasne mreže: ADSL, kablovska, vlakna, pa čak i mobilne veze poput 3G i 4G LTE.

Kako funkcionira test širokopojasne brzine?

Svaki put kada koristite test, bit ćete povezani s najbližim dostupnim testnim poslužiteljem kako bismo osigurali točne rezultate uz minimalne zagušenje. Male, privremene datoteke zvane paketi učitavaju se s vašeg poslužitelja i preuzimaju na vaš uređaj radi analize brzine veze. Comparitech ne pohranjuje vašu IP adresu ili bilo kakve identifikacijske podatke, ali mi koristimo kolačiće i analitičke podatke da provjerimo je li korisnik prethodno pokrenuo test i spriječio zlouporabu. Test ne upotrebljava Flash.

Rezultati ovog testa odražavaju brzinu vaše internetske veze u vrijeme testiranja, ali možda ne daju jasne pokazatelje vaših ukupnih brzina interneta ili propusnosti. Da biste osigurali točnije rezultate, isključite aplikacije i usluge koje troše propusnost interneta i isključite druge uređaje u vašem domu ili uredu koji također mogu trošiti propusnu širinu..

Koristimo poslužitelje oblaka Amazon. Testovi su sigurni i provode se iz najbližeg oblačnog čvora na temelju lokacije korisnika, najbržeg TTL-a i zemlje. Ne dozvoljavamo davateljima mrežnih usluga da djeluju kao testni domaćin, isključujući pristrasne ili uglađene rezultate.

Ispitivanje brzine u dobrotvorne svrhe

Za svakog korisnika koji provodi test širokopojasne brzine, Comparitech donira jedan cent (0,01 USD) ili Electronic Frontier Foundation (EFF), neprofitnoj grupi za zastupanje digitalnih prava, ili Computers 4 Africa, koja financira pristup računalima u zemljama u razvoju. na navedenom kontinentu. Vodeći internetski test brzine provodi se 3 milijarde puta godišnje. Ako možemo dobiti samo jedan posto tih ljudi da koriste naš širokopojasni test brzine, mogli bismo prikupiti milijune u dobrotvorne svrhe.

Ovdje možete vidjeti Comparitech naveden kao EFF prikupljanje sredstava.

Želite se prebaciti na brži širokopojasni servis? Provjera internetskih pružatelja usluga putem poštanskog broja (samo u SAD-u)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 84

Adblock
detector