10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

A hálózat megfigyelésének napjai tele vannak olyan eszközökkel, amelyeket meg lehet érni és meg lehet érezni. Mostanra olyan sok szolgáltatás van virtualizálva, hogy küzdelem lehet azon alkalmazások nyomon követése érdekében, amelyekre a KKV-k támaszkodnak. Alkalmazásleképező eszközök az alkalmazásfigyelés nélkülözhetetlen részévé váltak.

Az alkalmazásleképező eszközök segítenek a vállalkozásoknak a virtuális erőforrások felfedezésének automatizálásában. Az alkalmazásleképező eszköz felfedezi a hálózathoz csatlakoztatott alkalmazásokat, és hozzáadja azokat a topológiai térkép. A topológia térkép a rendszergazdák számára áttekintést nyújt a kulcsfontosságú függőségekről, amelyeket felhasználhatnak a teljesítmény és az egészség megfigyelésére.

Itt van a miénk a 10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz listája:

 1. SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő (INGYENES PRÓBAVERZIÓ)
 2. Dynatrace
 3. ManageEngine Applications Manager
 4. Datadog
 5. Device42
 6. ExtraHop
 7. ScienceLogic
 8. Appmigrate
 9. Savision
 10. AppDynamics

A legjobb alkalmazás-feltérképező eszközök

1. SolarWinds szerver & Alkalmazásmonitor (INGYENES Kísérlet)

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő egy szervermegfigyelő eszköz alkalmazás-leképezési képességekkel. A szoftver automatikusan felfedezi az összes alkalmazást és szervert telepítéskor a hálózaton. A platform az IP-tartományok alapján azonosítja az összetevőket, és a jövőben ütemezhető lehet az eszközök keresése.

Miután az alkalmazásokat hozzáadta a programhoz, megtekintheti azokat a földrajzi térkép grafika. Ők kereshetnek padló, épület, osztály, vagy földrajzi elhelyezkedés. A térkép áttekintést nyújt az alkalmazás helyéről az egész világon. SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő val vel OpenStreetMap csomópontok hozzáadása a világtérképhez valós időben.

A térképen kívül egy átfogó dokumentum található Irányítópult amely lehetővé teszi a állapot csatlakoztatott eszközök és alkalmazások. A műszerfal mutatja az alkalmazások színkódolt teljesítményét, például állapotkategóriákkal Le, Kritikai, Figyelem, Ismeretlen, Elérhetetlen, Fel, és Külső.

Az automatikus felfedezés, a szemcsés térképnézet és az átlátszó műszerfalak keveréke teszi ezt a programot a láthatóság érdekében. Az ára SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő 2 995 USD-től (2353,95 £) kezdődik. Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió.

SolarWinds szerver & Alkalmazás MonitorDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

2. Dynatrace 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

Dynatrace egy alkalmazás teljesítményfigyelő topológia felfedezés és alkalmazás leképezése. Dynatrace valós időben fedezi fel az alkalmazásokat, és felrajzolja őket egy topológiai térképre. A térkép megjeleníti az alkalmazások, a webhelyek szolgáltatásai, a házigazdák, a hálózatok, a felhőalapú szolgáltatások és mások közötti függőségeket.

A platform használja anomália észlelése a teljesítmény-rendellenességek azonosítása. Dynatrace anomáliákat észlel a teljesítmény alapvonalak és mesterséges intelligencia. AI tud automatikusan észleli a rendellenességeket és megakadályozzák a hamis zászlójelzéseket. Az AI használatának előnye, hogy teljes láthatóságot biztosít, miközben csökkenti a kézi felügyelet szükségességét.

Dynatrace támogat egy sor szolgáltatót, tehát szinte bármilyen környezetben képes működni. Dynatrace figyelemmel tudja kísérni az olyan technológiákat, mint:

  • Amazon Web Services
  • Égszínkék
  • Dokkmunkás
  • Hyper-V
  • IBM WebSphere
  • IBM z / OS
  • Jáva
  • Microsoft IIS
  • Microsoft SharePoint
  • MongoDB
  • MySQL
  • Jóslat
  • PostgreSQL
  • SAP Hybris
  • SQL szerver
  • VMWare
  7 legjobb hálózati tűzfalszoftver

Átfogó Dynatrace egy olyan eszköz, amelyet azoknak terveztek, akik korszerű alkalmazásfigyelést keresnek. Az alkalmazás leképezési funkciói felülmúlhatatlanok. Letöltheti a 15 napos ingyenes próbaverziót.

3. ManageEngine Applications Manager

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

ManageEngine Applications Manager egy részletes alkalmazás-felfedezési és függőségi leképezési funkcióval is rendelkezik. ManageEngine Applications Manager felfedezhet alkalmazásokat, kiszolgálókat, adatbázisokat és tárolókat egy IP tartomány az Ön választása szerint. Te is ütemezze a jövőbeni alkalmazás-ellenőrzéseket új eszközök felvétele a figyelő környezetbe.

A részletes földrajzi perspektíva kialakításához a következőkre van szükség: üzleti szolgáltatás függőségi térkép. Az üzleti szolgáltatás függőségi térképe az alkalmazások globális nézetét mutatja be, az összeköttetésekkel és az ezek közötti függőségekkel együtt.

A szolgáltatás áttekintése sokkal hatékonyabban segít a hibaelhárításban. Például, ha egy alkalmazás nehézségeket tapasztal, megnézheti a közeli infrastruktúrát, hogy megtalálja, ahonnan a probléma származik.

ManageEngine Applications Manager elérhető a ablakok és Linux. Ha szeretné tudni, hogy az ManageEngine Applications Manager akkor árajánlatot kell kérnie közvetlenül az értékesítési csoporttól.

4. Datadog 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

Datadog egy alkalmazásfigyelő eszköz, amely részben népszerű a szolgáltatástérképe miatt. A szolgáltatási térkép hozzászokott Képzelje el az adatfolyamokat és az alkalmazásfüggőségeket ban ben valós idő. A térkép automatikusan felismeri a hálózathoz csatlakoztatott alkalmazások adatfolyamát, és megjeleníti az állapot adatokat.

Ha az egérmutatót egy alkalmazás fölé viszi, megtekintheti az adatokat kéri, Késleltetés, és hibák. Ezek grafikonként jelennek meg a Nyomkövetés-keresés & Analitika Irányítópult. Használhatja Nyomkövetés-keresés szűrés egyedi címkék és hibakódok alapján.

Miután az alkalmazásokat a Datadog, Az automatizált elemzés a teljesítményproblémákat azonnal felidézi. A szoftver használ gépi tanulás a rendellenes tevékenységek automatikus észleléséhez out-of-the-box. A gépi tanulás növeli védekezésének reakcióképességét, így gyorsan reagálhat az infrastruktúráján belüli problémákra.

A program számos programozási nyelvet támogat, beleértve Jáva, PHP, Csomópont JS, Megy, Rubin, és Piton. Négy verzió érhető el Datadog mindegyik saját különféle árstruktúrával rendelkezik.

Hálózatonként havonta elérhető csomagok állnak rendelkezésre Datadog ára a következő: Infrastruktúra 15 USD (11,79 £), APM 31 USD (24,37 £), Naplókezelés 1,27 USD (1 £) és Szintetika 5 USD (3,93 £). Van egy 14 napos ingyenes próbaverzió is.

5. Eszköz42 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

Device42 egy célra épített alkalmazás- és eszközleképező eszköz. A platform készít alkalmazásfüggőségi térképek amelyek megmutatják az alkalmazások közötti kölcsönös függőségeket. A függőségi térképek meglehetősen alapvetőek, de elég egyértelműek ahhoz, hogy megmutassák az alkalmazások és az eszközök közötti kapcsolatot. Megtekintheti a térképeket egy Alkalmazás, eszköz, szoba, épület, vagy rack szint.

Az alkalmazási térképeknek is van automatikus keresésének annak érdekében, hogy a hálózat friss legyen a topológia frissítésekor. Automatikus frissítések segít abban, hogy soha ne maradjon le új eszközök hozzáadásakor. Az automatizálás szintén átvált a RESTful APIS amelyek lehetővé teszik további különféle funkciók hozzáadását.

  Что такое Microsoft Azure?

Három árképzési lehetőség van Device42: Mag, Enterprise App Mapping, és Erőforrás-felhasználás. A Core verzió 1500 dollárról (1 178 font) kezdődik az 1–100-as és 25 000 dolláros (19 649 font) eszközök között, valamint legalább 2500 eszköznél.

Az Enterprise App Mapping egy csomópontonként havonta 8 USD (6,29 £) költséggel kezdődik. Az erőforrás-felhasználás havonta 14 dollárról (11 font) kezdődik, és magában foglalja a vállalati alkalmazások leképezését. Itt is elérhető egy ingyenes próbaverzió.

6. ExtraHop 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

ExtraHop az egyik legnépszerűbb alkalmazásfigyelő szolgáltató ebben a listában. ExtraHop felhasználások alkalmazásfüggőség-leképezés a csatlakoztatott alkalmazások közötti kölcsönös függőségek kiemelésére. A térkép automatikus és frissül, amikor új eszközöket csatlakoztat a hálózathoz.

Az egyik legérdekesebb tulajdonsága ExtraHop gépi tanulás. A gépi tanulást a több mint 4700 vezetékes adatmérő és képes automatizálni a teljesítménygel kapcsolatos kérdések kivizsgálását, hogy sokkal gyorsabban megtalálhassák a kiváltó okot. Az automatizált válaszok segítenek az alkalmazási hibák gyors kezelésében.

Ha olyan alkalmazásmonitorot keres, amely fejlett felhasználói felületet és teljesítmény-elemzési képességeket kínál, akkor ExtraHop egy olyan termék, amelyet mindenképpen figyelembe kell vennie. Ahhoz, hogy megismerje a ExtraHop akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Van azonban ingyenes próbaverzió.

7. ScienceLogic 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

ScienceLogic egy alkalmazásfigyelő és függőségi leképező eszköz. A termék automatikusan felismeri az alkalmazások, eszközök és szolgáltatások közötti függőségeket. Támogatja a következőket:

 • VMware
 • Citrix XenServer
 • Microsoft Hyper-V
 • Citrix
 • piros kalap
 • Blokk
 • FlexPod
 • HyperFlex
 • Nutanix
 • AWS
 • Égszínkék
 • Google Cloud
 • IBM Cloud
 • Cisco ACI
 • VMware NSX

A ScienceLogic alkalmazásleképezése a felhő- és hibrid környezetek láthatóságának fokozására helyezi a hangsúlyt. Például az eszköz képes Fedezze fel a felhőszolgáltatások közötti függőségeket átfogó képet nyújt Önnek a virtualizált infrastruktúráról. Az átláthatóság elősegíti az erőforrások jobb optimalizálását és a folyamatban lévő terepen maradását.

A tapasztalatok ScienceLogic mindent megad, amire szüksége lehet a teljesítményproblémák megoldásához, akár a helyszínen, akár a felhőben. Az ár megtekintéséhez ScienceLogic akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Mégis be tudja ütemezni egy ingyenes bemutatóját.

8. bevándorolni

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

appmigrate egy ingyenes, ügynök nélküli alkalmazás-leképező eszköz. A program valós időben keresi az alkalmazásokat és a kiszolgálókat. A szoftver megjeleníti azokat a függőségeket, amelyek automatikusan frissülnek, miután kibővítette a hálózatát.

A topológia térképe egy fehér vászonon látható, hogy könnyen azonosíthassa, mely alkalmazások vannak folyamatban vagy nehézségeket tapasztalnak. A termelési érték megegyezik a felsorolt ​​fizetős eszközökkel, de nem rendelkezik sok más versenyképes termék alkalmazásfigyelő képességével. Mégis megteheti vizualizálja az URL-eket a topológiai térképen.

appmigrate ideális azok számára, akik egy gyorsan telepíthető és költséghatékony alkalmazástérképező eszközt akarnak. Az egyetlen hátrány, hogy az eszköz viszonylag alapvető a listán szereplő többi termékhez képest. Ha azonban csak alkalmazásleképezésre van szüksége, akkor ez az eszköz jó választás. Ingyenesen letöltheti az appigrátot.

  30 лучших альтернатив PuTTY для клиентов SSH

9. Megfigyelés 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

Savision egy szolgáltatás-modellező platform, amely alkalmazások leképezését is kínálja. A program térképezési szolgáltatások és alkalmazások az egész hálózaton. Savision úgy tervezték, hogy automatikusan leképezzék azokat az eszközöket, amelyeket más hálózati megfigyelő eszközökön keresztül figyelnek. Az alkalmazás adatai az állapotikonokkal jelölt panelek formájában jelennek meg.

Annak biztosítása érdekében, hogy ne hagyjon ki valami fontosat, Savision van egy automatikus riasztások funkció. Ha szokatlan vagy problémás tevékenységet észlel, akkor automatikusan értesítést fog küldeni Önnek. A program olyan jegyeket generál, amelyeket prioritássá tehet az előadói esemény után.

Savisiontelepít a helyszínen vagy a felhőben. Az ára Savision és a további integrációk attól függnek, hogy melyik verziót vásárolja. Három árkategória van; Platina, Arany, és Ezüst. Az ezüst változat integrációnként 3300 dollárt (2593 fontot) és integrálható Microsoft System Center Operations Manager, PRTG hálózati monitor, Nagios, TOPdesk, Laza, és több. Az Arany A verzió integrációnként 5500 USD (4321 £) kerül, és kompatibilis a Cisco Prime, SolarWinds, WhatsUp Gold, ManageEngine, Google Cloud, Azure Insights, és Amazon Web Services. A Platinum verzió integrációnként 16 500 dollárt (12 965 font) fizet AppDynamics, Splunk, Ivanti, Dynatrace, NetApp, és több. Letölthet egy ingyenes próbaverziót.

10. AppDynamics 

10 legjobb alkalmazás-feltérképező eszköz

AppDynamics egy alkalmazás teljesítményfigyelő megoldás leképezési szolgáltatásokkal. A hangsúly AppDynamics jelentése alkalmazás tranzakciók kezelése. A szoftver automatikusan felfedezi az üzleti tranzakciókat és topológiai térkép formájában jeleníti meg őket. A térkép a teljes teljesítményt mutatja az alkalmazásokban és a végfelhasználók közötti utazás során.

Az automatizálás szempontjából, AppDynamics van egy dinamikus riasztási rendszer. A riasztások azért működnek, mert a platformok A gépi tanulás beállítja a teljesítmény alapját. Ha az alkalmazás teljesítménye vagy válaszideje eltér ettől az alapvonaltól, akkor egy éber egyenesen a felhasználónak küldik el e-mailben.

Az AppDynamics három verziója vásárolható meg: APM Pro, APM Advanced,és APM Peak. APM Pro az alkalmazás teljesítményfigyelő csomagja, amely figyeli a hálózati infrastruktúrát. APM Advanced a szerver és a hálózat láthatósága is.

Az APM Peak mindent megtesz APM Advanced hanem hozzáadja az üzleti teljesítmény figyelését, az üzleti utazások elemzését és még sok minden mást. Letöltheti a 15 napos ingyenes próbaverziót.

Alkalmazásleképező eszköz kiválasztása

Ha a vállalkozás produktív módon használja az alkalmazásokat, akkor kötelező az alkalmazások leképezése. A láthatóság megőrzése a virtuális erőforrások felett ugyanolyan fontos, mint a fizikai eszközök figyelése.

Ebből a listából ajánljuk SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő, ManageEngine Applications Manager, és AppDynamics. Mindhárom eszköz kiváló láthatóságot kínál, miközben versenyképes árat tart fenn.

Mindhárom terméknek kiváló automatikus felismerési funkciója van, így topológiájának térképe ugyanolyan sebességgel növekszik, mint az élő hálózat. Ha azonban szűk a költségvetés, az appmigrate könnyű alkalmazás-leképezési alternatíva lehet.

Vásárlás előtt azt javasoljuk, hogy próbáljon ki néhány ingyenes próbaverziót, hogy megtudja, mely eszköz működik a legjobban a környezetében. Nincs két vállalat ugyanaz, és ami az egyikben jól működik, lehet, hogy a másikban nem megfelelő.

About the author

Comments

 1. k a vállalkozásoknak ajánlott, akiknek fontos a hálózatuk és az alkalmazásaik megfigyelése. Az alkalmazásleképező eszközök segítségével könnyedén felfedezhetők az alkalmazások és hozzáadhatók a topológiai térképre. A SolarWinds szerver

 2. Az alkalmazásleképező eszközök valóban nélkülözhetetlenek a vállalkozások számára, különösen azok számára, akik virtuális erőforrásokat használnak. A topológiai térképek segítségével a rendszergazdák áttekintést nyerhetnek a kulcsfontosságú függőségekről, és ezáltal javíthatják a teljesítményt és az egészséget. Nagyon hasznos, hogy a cikkben felsorolták a legjobb alkalmazás-feltérképező eszközöket, és részletesen bemutatták azok előnyeit és árait. Azok számára, akik még nem választottak eszközt, ez a cikk nagyon hasznos lehet a döntés meghozatalában. Köszönöm a részletes információkat!

 3. az alkalmazások teljesítményének figyelésére és felfedezésére szolgál. Az alkalmazásleképező eszközök segítenek a vállalkozásoknak a virtuális erőforrások felfedezésének automatizálásában, és a topológiai térképek áttekintést nyújtanak a kulcsfontosságú függőségekről. A SolarWinds szerver

Comments are closed.