10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

HP az egyik legnagyobb név a vállalati számítástechnika területén. A márka jó hírnevet szerzett magának azzal, hogy megbízható termékeket szállít versenyképes áron. A HP mindent gyártott, a számítógépektől a nyomtatókig, kapcsolókig, útválasztókig és szerverekig. Ugyanakkor, mint az összes gyártót, ezeket a szerszámokat továbbra is figyelemmel kell kísérni, hogy hosszú távon jól működjenek. Ebben a cikkben a 9 legjobb HP figyelőeszközt vizsgáljuk meg & szoftver.

Ha kevés az ideje, itt van a miénk a tíz legjobb HP eszközfigyelő eszköz felsorolása:

  1. SolarWinds szerver & Alkalmazásmonitor (INGYENES Kísérlet) Szervermonitor a világ vezető infrastruktúra-kezelő szoftvergyártójától. Fut a Windows Server rendszeren.
  2. Paessler PRTG HP eszközfigyelés PRTG-vel (INGYENES Kísérlet) A HP figyelése egységes hálózat, szerver és alkalmazások részeként. Fut a Windows Server rendszeren.
  3. Site24x7 HP hálózati eszközfigyelés (ingyenes próbaverzió) Felhő alapú infrastruktúra-figyelő, különös tekintettel a webes alkalmazások támogatására. Sablonokat tartalmaz a HP eszközfigyeléshez.
  4. Atera (INGYENES Kísérlet) A felügyelt szolgáltatók számára létrehozott infrastruktúra-figyelő és -kezelő rendszer.
  5. ManageEngine OpManager A HP szerverek, hálózati eszközök és végpontok kezelése ezzel a Windows Server és Linux rendszeren futó hálózatkezelő rendszerrel.
  6. LogicMonitor Bővíthető hálózat-, szerver- és alkalmazásmonitor egy speciális adaptációval a HP berendezések figyelésére.
  7. eG Enterprise Infrastruktúra-figyelő, amely magában foglalja a HP-UX figyelést. Ingyenes és fizetős verziókban érhető el.
  8. AppDynamics OpenStack csatlakozó bővítmény a HP Cloud Services számára Alkalmazásfigyelő rendszer, amely kibővíthető a speciális HP felhőszolgáltatások figyelésével.
  9. Zenoss Infrastruktúra-figyelő, amely testreszabható bővítmények hozzáadásával. Számos HP-központú bővítmény érhető el a rendszer számára.
  10. Nyissa meg a Hardver figyelőt Nyílt forráskódú, ingyenes monitor, amely jelentést tesz a hardver állapotáról. Windows és Linux rendszeren fut.

A legjobb HP eszközök figyelő eszközei & Szoftver

1. SolarWinds szerver & Alkalmazásmonitor (INGYENES Kísérlet)

SolarWinds szerver és alkalmazásfigyelő

SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő meg tudja figyelni a HP szervereit. A platform olyan egészségügyi mutatókat mérhet, mint például szerver válaszideje, csomag veszteség, hálózat késleltetés, korong hely használt, és még többet, hogy ötletet kapjon a teljesítményről. Ezenkívül más részletek is összekapcsolják a HP hardver teljesítményét. Szerver CPU, tápegység, memória, akkumulátor, és ventilátor sebesség néhány olyan elem, amelyet meg lehet figyelni.

A riasztások figyelése értesíti Önt, ha probléma merül fel. Ha van, akkor egyetlen kattintással megteheti indítsa újra a szervert távolról, Rajt, állj meg vagy újrakezd folyamatok a szerveren és eseménynaplók megtekintése. Az ilyen közvetlen válaszadás képessége csökkenti a hardverproblémák megoldásához szükséges időt.

A hosszú távú monitorozáshoz, SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő van egy kapacitástervezés funkció. Megnézheti a kapacitás előrejelzését olyan kulcsfontosságú mutatókhoz, mint például processzor, korong, memória, és hálózati erőforrások. Ezek diagramok formájában tekinthetők meg. Használhatja például a CPU kapacitás előrejelzési diagram annak elemzésére, hogy a hardver erőforrás-igényei hogyan változnak az idő múlásával.

Összességében, ha olyan platformot keres, amely kombinálja a szerver megfigyelését a kármentesítési szolgáltatásokkal, SolarWinds szerver & Alkalmazás Monitor olyan eszköz, amelyet érdemes megfontolni. SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő 2 995 dollár (2421 font) áron kezdődik. Letöltheti a 30 napos ingyenes próbaverziót.

SolarWinds szerver & Alkalmazás MonitorDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

2. Paessler HP eszközfigyelés PRTG-vel (INGYENES Kísérlet)

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

Paessler PRTG hálózati monitor egy olyan hálózati megfigyelő szoftver, amely képes figyelemmel kísérni a HP eszközöket. Ezek tartalmazzák számítógépek, nyomtatók, útválasztók, kapcsolók, HPE ProLiant szerverek, HPE BladeSystems, és több. Az eszköz érzékelők segítségével működik, hogy metrikákat vegyen fel a hardver elemekből. Például vannak olyan érzékelők, amelyeket kifejezetten a HPE ProLiant szerverekhez fejlesztettek ki, amelyek figyelik a a rendszer egészsége, logikai lemez, memóriavezérlő, hálózati felület, és fizikai lemez.

A láthatóság mértéke attól az eszköztől függ, amelyet megfigyelt. A HP számítógépek figyelésekor, PRTG hálózati monitor adatokat gyűjt a processzor, memóriahasználat, sávszélesség-fogyasztás, és több. Az olyan eszközökkel, mint a nyomtatók, az információk pontosabbak. Például nyomon tudja követni a nyomtató elérhetőségét, és még értesítést is kaphat, ha papír elakad.

Az értesítések a rendszer küszöbérték-alapú hogy konfigurálhassa a riasztások generálását. Például, ha a memóriahasználat meghaladja az adott értéket, akkor a program riasztást küld Önnek email, SMS, push értesítés iOS vagy Android rendszeren, és több. A rendszert könnyen konfigurálhatja, így a riasztás kézhezvételekor teljes ellenőrzést gyakorolhat.

PRTG hálózati monitor jelentése ingyenes, ha kevesebb mint 100 érzékelője van. A PRTG Network Monitor fizetett verziói 1600 dollárról (1 293 font) kezdődnek 500 érzékelőnél, 2850 dollárból (2 304 font) 1000 érzékelőnél, 5950 dollárnál (4811 font) 2500 érzékelőnél, 10 500 dollárnál (8 490 font) 5000 érzékelőnél és 14 500 dollárnál (11 724 font). korlátlan érzékelőkhöz. Van egy korlátlan verzió is, amely öt szerver telepítést támogat 60 000 dollárért (48 515 font). Itt letöltheti az ingyenes próbaverziót ezen a linken keresztül.

Paessler HP eszközfigyelés a
PRTGDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

3. Site24x7 HP hálózati eszközfigyelés (ingyenes próbaverzió)

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

Site24x7 egy felhőalapú teljesítménymonitor, amely a HP eszközökkel működik. Site24x7 automatikusan felfedezi a HP eszközöket csatlakozik a hálózathoz. Innentől megfigyelheti a mutatókat, például lemezfelhasználás, memóriahasználat, CPU kihasználtság, folyamat szám, oldalak kinyomtatva, az az ütközések összes száma, fogadott csomagok, és több.

Több mint 1000 eszközsablon hogy könnyebben elindulhasson. Vannak beépített sablonok HP-nyomtató, HP-Hub, HP híd, HP útválasztó kapcsolók, HP ProCurve kapcsolók, és több. Ha bármilyen probléma merül fel az eszközökkel, a szoftver riasztást küld a mobil eszközén. A riasztások folyamatosan frissítik, akár az íróasztala mellett áll, akár az irodában.

Site24x7 akkor ajánlott, ha kiváló minőségű, de megfizethető infrastruktúra-figyelőt akar. Az Site24x7 Az infrastrukturális tervnek van egy kezdő verziója, amely havonta 9 dollárt (7,28 £) fizet, 10 szerver / webhely és öt hálózati interfész támogatásával. Ha több eszközt kell figyelnie, akkor közvetlenül a cégtől kell kérnie árajánlatot. A mintavétel ára körülbelül 9 dollár (7,28 font) havonta 10 szerverre, illetve 89 dollár (71,98 font) havonta 100 szerverre. Ezen az oldalon megtekintheti az elérhető eszközök listáját, és hozzáférhet a 30 napos ingyenes próbaverzióhoz.

Site24x7 HP hálózati eszköz MonitoringStart 30 napos INGYENES próbaverzió

4. Atera (INGYENES Kísérlet)

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

Atera egy távfelügyelet és -kezelés (RMM) támogató rendszer kezelt szolgáltatók (MSP-k). A platform képes megfigyelni a kliensek webhelyén található hálózatokat, szervereket és alkalmazásokat.

Az Atera megfigyelési képességei nem korlátozódnak az egyes hardvergyártókra. A szolgáltatás felügyeli és felügyeli asztali számítógépek, laptopok, nyomtatók és szkennerek, amelyeket a HP készített. Az Atera platform hozzárendelhető az MSP ügyfeleihez az ügynöki szoftver telepítésével az ügyfél webhelyére. Amint az ügynök aktív. Megvizsgálja a hálózaton keresztül az összes csatlakoztatott eszközt, és naplózza azokat, felsorolja az egyes gyártók és modelleket, valamint más mutatókat, például verziószámot.

A felszerelés leltár segít az MSP-knek kiegyenlítse a szerződéseket hogy ügyfeleikkel kezelik őket, mert ezeknek a társaságoknak túl gyakran nem lesz pontos felszereltségük listája, mielőtt az MSP-vel végrehajtják a megfelelő irányítást. Az Atera rendszer az ügyfél webhelyét is megvizsgálja mindenki számára a szoftver telepítése. Ez egy másik nélkülözhetetlen tényező a szerződéseknél, és befolyásolja a szoftverlicenc-kezelést is.

Atera továbbra is figyelje a hálózati forgalmat, a kiszolgálókat és az alkalmazásokat a katasztrófa elhárítására A rendszer tartalmaz egy a Ügyfélszolgálat rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára jegyek emelését az asztali és laptopok, beleértve a HP termékeket is érintő problémák megoldására. A Help Desk rendszer lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy távoli hozzáférést kapjanak a végpontokhoz, és használják a távoli asztal szolgáltatás, amely lehetővé teszi a technikus számára, hogy a felhasználó beleegyezésével átvegye a végpont irányítását, és a felhasználó képes legyen megfigyelni a műszerész minden műveletét az eszközön.

Az Atera rendszer egy felhőszolgáltatás, így az MSP-nek nem kell telepítenie semmilyen szoftvert vagy helyszíni szervereket a rendszer futtatásához. A rendszer konzolja bármilyen asztalon vagy laptopon elérhető böngészőn keresztül elérhető. Az Atera szintén termel egy ingyenes alkalmazás a mobil eszközökről való hozzáférés lehetővé tétele.

Az Atera díjat számít fel Feliratkozás és a szolgáltatást technikusonként, havonta vagy évente számítják fel. Kipróbálhatja az Atera alkalmazást a 30 napos ingyenes próbaverzió.

AteraStart 30 napos ingyenes próbaverzió

5. ManageEngine OpManager

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

ManageEngine OpManager egy hálózati megfigyelő platform a ablakok és Linux amelyek megfigyelhetik a HP eszközöket. ManageEngine OpManager olyan adatokat gyűjt, mint például CPU-használat, lemez használat, I / O, memóriahasználat, szerver folyamatok, és több. A teljesítményadatokat valós idejű irányítópulton keresztül tekintheti meg, amely olyan teljesítményinformációkat mutat, mint például Készülékek rendelkezésre állás szerint, Valós idejű CPU-használat, és Legutóbbi riasztások.

Ha más nézetet kíván, grafikonokat hozhat létre a CPU hasznosítása, Memóriahasználat, Csomagvesztés, Elérhetőség, Válaszidő és Lemezhasználat HP készülékek. Ezek a grafikonok megmutatják, hogyan változik az eszköz teljesítménye az idő múlásával, és kiemelik az egészségügyi problémákat, amelyekre tisztában kell lennie.

Abban az esetben azonban, ha hiányzik valami, ManageEngine Op Manager van riasztók. A riasztások értesítést kapnak, ha hardverproblémákat fedeznek fel. Ezeket a küszöbértékeket konfigurálhatja. HP készülékekhez, a riasztások előre konfigurálva vannak a dobozból tehát nem kell manuálisan beállítania a paramétereket.

A Három változatnak van ManageEngine OpManager megvásárolható: Standard Edition, Professional Edition és Enterprise Edition. A Standard Edition 245 dollárral (198 font) indul 1000 eszköznél. A Professional Edition 345 dollárról (278 font) indul 1000 eszköznél, és olyan kiegészítő funkciókat tartalmaz, mint a VMware megfigyelés és a Hyper-V megfigyelés. Az Enterprise Edition 11.545 dollárral (9335 font) kezdődik, akár 10 000 készülék és számos kiegészítő szolgáltatás számára. Letöltheti az ingyenes próbaverziót.

6. LogicMonitor

LogicMonitor screenshot

LogicMonitor egy ügynök nélküli infrastruktúra-figyelő, amely támogatja a HP eszközöket. LogicMonitor van LogicModules ezt a támogatást HP bal oldali tárolóeszközök, HP LeftHand Network Storage Manager, HP LeftHand Pillanatképek, HP szerverek, és HP kapcsolók. Az egyes készüléktípusokhoz mérőszám-tartományt rögzítenek. Például kiszolgálók esetén a LogicMonitor méri a SMART állapotot, a memória állapotát, a CPU ventilátor állapotát, a fizikai meghajtó állapotát, a logikai meghajtó állapotát és egyebeket.

A HP megfigyelés használatához ezt meg kell tennie telepítse a HP rendszerkezelő honlapját. A folyamat egyszerű és befejezése után az infrastruktúrát egy helyről tudja kezelni. Automata funkciói, például riasztások is rendelkezésére állnak, amelyek értesítik Önt, ha egy eszköz nehézségeket tapasztal. A riasztások saját konfigurálása nagyobb ellenőrzést biztosít az e-mailek küldésekor.

Az árképzési lehetőségek két fő kategóriája van LogicMonitor: Általános és szolgáltatói árképzés. A szokásos árazási modell szerint, amelyek a LogicMonitor három verziója; Starter, Pro és Enterprise. A kezdő verzió támogatja az 50 plusz eszközt, a Pro verzió 100 plusz eszközeit, és az Enterprise verzió támogatja a 200 plusz eszközöket.

A szolgáltató árazási verziója SP Pro és SP Enterprise. Az SP Pro 250 plusz eszköznél kezdődik, az SP Enterprise pedig 250 plusz eszköznél kezdődik. Ajánlatot meg kell kapnia az értékesítési csapattal. Letöltheti a 14 napos ingyenes próbaverziót.

7. eG Enterprise

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

eG Enterprise egy infrastruktúra-megfigyelő megoldás a HP-UX monitorozás. A program figyeli a HP-UX szervereket és javítja az általuk támogatott alkalmazások láthatóságát. A felhasználók figyelemmel kísérhetik processzor, korong, memória, hálózati erőforrások, és rendszernaplók. A kiszolgálón futó alkalmazásokat is figyelemmel kísérheti. A támogatott alkalmazások közé tartozik IBM WebSphere webszerver, Oracle WebLogic Java alkalmazáskiszolgáló, Apache webszerver, és több.

figyelmeztetések az eG Enterprise-ban vannak automatikusan kiszámítja a múltbeli teljesítmény elemzése alapján. Ha egy eszköz meghibásodik, vagy a teljesítmény romlásának jeleit látja, a szoftver értesítést küld Önnek. További elemzés céljából riasztásokat generálhat az infrastruktúra alaposabb áttekintése érdekében.

Van egy ingyenes verzió a eG Enterprise amely akár öt szervert támogat. Ha többre van szüksége, frissíthet fizetős verzióra. A négy fizetős változata van eG Enterprise: Állandó licenc, előfizetés, SaaS és ellenőrzési szolgáltatás. Az Állandó licenc 10 000 USD-tól (8 088 £) indul. Az előfizetési verzió havonta 300 dollárral (242 font) kezdődik. A SaaS és az Audit Service verziók árajánlatát kérnie kell. Letöltheti az ingyenes próbaverziót.

8. AppDynamics (AppDynamics OpenStack csatlakozó bővítmény a HP Cloud Services számára)

AppDynamics

AppDynamics egy alkalmazás teljesítmény monitor amelynek kiterjesztése kifejezetten a megfigyeléshez készült HP felhőszolgáltatások. Az AppDynamics OpenStack csatlakozó bővítmény a HP Cloud Services számára lehetővé teszi a felhasználó számára a felhőalapú alkalmazások figyelését. A kiterjesztés automatikusan felfedezheti a HP alkalmazások topológiáját.

Miután a topológiát felfedezték, megkezdheti a metrikák, például a válaszidő, terhelés ellenőrzése, és hibaarány. Ez az információ valós időben megnézhető, hogy mindig naprakész legyen a környezetének aktuális fejleményeivel. Az eszköz megállapítja a teljesítmény alapvonalait is, így a riasztások akkor válnak elérhetővé, amikor a HP használata eltér a normál paraméterektől.

Ha olyan eszközt keres, amely kifejezetten képes figyelemmel kísérni a HP felhőalapú szolgáltatásait, AppDynamics és a AppDynamics OpenStack csatlakozó bővítmény a HP Cloud Services számára jó választás. Az ár megtekintéséhez azonban közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Elindíthatja a 15 napos ingyenes próbaverziót.

9. Zenoss

10 legjobb HP eszközfigyelő eszköz

Zenoss egy infrastruktúra-megfigyelő eszköz amely több bővítménnyel rendelkezik a HP eszközök figyelésére. A HP eszközök fő kiterjesztése a HP Monitor ZenPack, melyik gyűjti az SNMP adatokat a HP készülékektől. A ZenPack információkat gyűjt többek között Hardvermodell, Hardver sorszáma, operációs rendszer, és CPU információk.

Alternatív megoldásként megvan a HP Proliant ZenPack amelyet a HP Proliant szerverek figyelésére terveztek. Számos más, a HP eszközökhöz tervezett ZenPacks is megtalálható, beleértve a HP-UX (kereskedelmi) figyelő ZenPack, HP hőmérséklet-érzékelők a ZenPack megfigyelése, A HP Printer Trap átalakítja a ZenPack-et és több. A HP infrastruktúra szinte bármilyen szegmensét támogathatja Zenoss.

Az elérhető bővítmények köre Zenoss ez az eszköz szilárd opcióvá teszi, függetlenül attól, hogy általános infrastruktúra-megfigyelést végez, vagy kifejezetten a HP-eszközökkel dolgozik. Ajánlat megtekintése Zenoss akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Van egy bemutató, amelyet ütemezhet.

10. Nyissa meg a Hardver figyelőt

Nyissa meg a Hardver figyelőt

Végül megvan a Nyissa meg a Hardver figyelőt. Nyissa meg a Hardver figyelőt egy nyílt forrású hardvermonitor, amely figyelemmel kíséri a HP eszközöket. Az eszköz figyeli a hőfok, ventilátor sebesség, feszültség, Betöltés, és órasebességek csatlakoztatott eszközök. Az eszköz más elemeket is mérhet, mint például a SMART merevlemezek, Nvidia és ATI videokártyák.

Nyissa meg a Hardver figyelőt ajánlott azoknak a vállalkozásoknak, amelyek infrastruktúra-megfigyelő eszközt akarnak használni prémium ár fizetése nélkül. A szoftver elérhető a következőhöz: Windows XP, Távlat, 7, és Linux. Ingyenesen letöltheti a programot.

A HP eszközmegfigyelő eszköz kiválasztása

Nem számít, milyen HP hardvert vagy szolgáltatást használ a szervezetében, sok lehetőség van a megfigyelt eszköztől függően. Szerszámok, mint SolarWinds alkalmazás & Teljesítmény mérő, Site24x7 HP hálózati eszközmegfigyelő eszköz, és Paessler HP megfigyelés a PRTG Network Monitor segítségével, figyelje a HP szolgáltatások széles skáláját magas színvonalú felhasználói élményekkel.

A leghatékonyabb felügyeleti élmény érdekében válasszon egy olyan eszközt, amely legjobban megfelel az üzleti követelményeknek. Ha elsősorban a HP számítógépek figyelésére törekszik, használjon olyan eszközt, mint a Paessler PRTG hálózati monitor. Ha elsősorban a HP szervereit figyeli, használjon olyan eszközt, mint a SolarWinds alkalmazás & Teljesítmény mérő vagy AppDynamics.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 28

Adblock
detector