10 legjobb ITSM szoftver és eszköz

A legjobb ITSM szoftver és eszközök

Az ITSM az „IT szolgáltatásmenedzsment” kifejezést jelenti. Az IT-üzletág e kategóriája nagyon széles. Szinte minden informatikai rendszerrel kapcsolatos tevékenységet lefedi. A terület magában foglalja az informatikai rendszerek tervezését, létrehozását, kezelését és fejlesztését. Ebben a mezőben meg kell figyelnie és kezelnie kell a hálózatokat, a felhasználói végpontokat, a kiszolgálókat és a szoftvereket.

A legnépszerűbb ITSM (IT szolgáltatásmenedzsment) eszközök:

 1. SolarWinds szerviz (INGYENES PRÓBAVERZIÓ) Felhő alapú Help Desk platform, amely magában foglalja vagyonkezelési funkciókat és a feladat automatizálását.
 2. SolarWinds MSP (INGYENES Kísérlet) Vagyonkezelő rendszer, amelyet irányított szolgáltatókra irányítanak. Ez egy felhőalapú platform.
 3. ManageEngine ServiceDesk Plus (ingyenes próbaverzió) Szolgáltatáskezelő csomag, amely teljesíti az ITIL szolgáltatás üzemeltetési követelményeit. Elérhető Windows Server, Linux és felhő alapú platformként.
 4. Freshservice Online esemény- és vagyonkezelési platform.
 5. ServiceNow IT szolgáltatásmenedzsment Felhő alapú ITSM platform, amely lefedi az eseménykezelést, a problémakezelést, a változáskezelést, a kiadáskezelést és a kérelmek kezelését.
 6. Alloy Navigator Felhő alapú vagy helyszíni eszköz, ez az eszköz támogatja az eseménykezelést, a problémakezelést, az eszközkezelést, a változáskezelést, a tudáskezelést, a szervezeti menedzsmentet és a kapcsolatkezelést.
 7. SysAid ITIL-alapú ITSM csomag, amely telepíthető a Windows Server és Linux rendszerre, vagy felhőalapú szolgáltatásként érhető el.
 8. InvGate ITIL-kompatibilis ITSM-csomag, amely elérhető a felhőben, vagy Windows és Mac OS-re telepített helyszíni szoftverként..
 9. Kaseya BMS Professzionális szolgáltatási automatizálási csomag, amelyet a felhőből szállít az MSP-knek szánt több bérlős architektúrával.
 10. Vivantio ITSM Felhő alapú vagy helyszíni ITSM platformot két szolgáltatási szinten kínálják.

Miután létrehozták az üzleti rendszert, figyelemmel kell kísérnie annak teljesítményét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a telepített erőforrások elegendőek-e az üzleti igények kielégítéséhez. A feltárt hiányok miatt az erőforrások kiigazításához vagy kiegészítéséhez szükség lehet. Miután az új rendszer betelepült, továbbra is nyomon kell követnie annak teljesítményét és a tevékenység természetes növekedését, valamint fel kell készülnie az új követelményekre is.

Az ITSM-hez olyan eszközökre van szükség, amelyek nyomon követhetik az üzleti rendszer minden elemét, és megpróbálhatják kezelni a teljesítményproblémákat. Le kell fednie a hálózatok, az internet, szerverek, szoftverek, szolgáltatások, alkalmazások és hálózat, és végpont hardver. Ennek a megfigyelésnek képesnek kell lennie arra, hogy nyomon kövesse a felhőalapú szolgáltatások tevékenységeit, amelyeket a vállalat használhat. Gondoskodnia kell arról, hogy a kapacitások összehangolódjanak a helyszínek között, és figyelembe kell vennie a kapcsolatot az otthoni személyzettel és a helyszíni dolgozókkal. A modern üzleti hálózatban ezt is meg kell tennie irányíthatja a mobil eszközökön végzett tevékenységeket, és megvédi hálózatát a behatolástól és a fertőzéstől.

Szinte minden vállalkozás nyilvántartást vezet az emberekről, ideértve az ügyfeleket, a beszállítókat és az alkalmazottakat. A jogi követelmények megkövetelik a vállalkozásában tárolt adatok védelmét, blokkolja az ahhoz való hozzáférést, és rögzítsen minden olyan eseményt, amely veszélyeztetheti az adatok integritását és biztonságát.

Tehát az ITSM rendszereknek sok funkcióval kell bírniuk. Írhat saját ITSM rendszert, forrásszoftvert különféle szállítóktól, vagy kereshet teljes, beépített ITSM megoldásokat. Ebben az áttekintésben, megvizsgáljuk az ITSM lakosztályokat amelyet telepíthet, hogy lefedje az informatikai részleg összes rendszermegfigyelési és kezelési tevékenységét. Az ITSM-csomagok olyan menedzselt szolgáltatók számára is fontosak, amelyek rendszerirányítást biztosítanak ügyfeleik számára.

ITSM és ITIL

Az ITSM szorosan kapcsolódik az ITIL szabványokhoz. Az ITIL a „Információs technológiai infrastruktúra könyvtár”. A szabványt a brit kormány, a továbbra is a rendszer résztulajdonosa, a Capita adatátviteli társasággal megbízta. Az ITIL jelenlegi verziója ITIL 2011.

Az ITIL rendszer egy dokumentációs szabvány, amely ellenőrző pontokat és munkafolyamatokat hoz létre az IT menedzsment problémáira. A szabvány öt kompetenciaterületként van felépítve:

 • ITIL szolgáltatási stratégia: dokumentálja az üzleti célokat és az ügyfelek igényeit.
 • ITIL szolgáltatástervezés: a szolgáltatási stratégia értelmezése fejlesztési terv készítéséhez.
 • ITIL Service Transition: új szolgáltatásokat vezet be a támogatott környezetekbe.
 • ITIL Service Operation: támogatott környezetben kezeli a szolgáltatásokat.
 • ITIL folyamatos szolgáltatásjavítás: finomítja a szolgáltatásnyújtást növekvő és nagyobb lépésekben is.

A szabványokat szó szerint, öt kötettel ellátott könyvtárként adják ki, amelyek mindegyike a fent leírt öt téma egyikének felel meg.

Az első három témában többet vizsgál rendszer tervezése, fejlesztése és megvalósítása. Számos tervezési, mérnöki és tervezési eszköz létezik, amelyek ezeket a témákat fedik le. Az öt téma közül a legaktívabb a szolgáltatás üzemeltetés és szolgáltatás fejlesztés kategóriák. Általában, amikor az emberek ITSM-eszközökről beszélnek, olyan irányítási rendszerekre utalnak, amelyek e két témát tárgyalják.

ITIL szolgáltatás üzemeltetése

Mint egy stabil rendszer informatikai vezetője, az Ön fő problémái az ITIL Szolgáltatásirányítási témaköre. Öt fontos munkaterület van ezen a műveleti területen:

 • Rendezvényszervezés
 • Jogosultság kezelés
 • Teljesítés kérése
 • Problémakezelés
 • Incidenskezelés

Valószínűleg ezek a napi feladatok, amelyeket a munkaszerződésbe írnak. Ezeket a menedzsment feladatokat a következő négy osztályos funkción keresztül hajtják végre:

 • Service Desk: a klasszikus Help Desk plusz szoftver és szerződéskezelés.
 • Műszaki menedzsment: eszközök és berendezések felügyelete.
 • Alkalmazáskezelés: annak biztosítása, hogy az összes rendszerszolgáltatás és felhasználói szoftver elérhető legyen.
 • IT Operations Management: a hiba vagy a túlterhelés megelőzése.

A „Szolgáltatásüzemeltetés” négy funkciója képezi az összes ITSM csomag alapját.

ITIL folyamatos szolgáltatásfejlesztés

Ez a feladatkategória magában foglalja az informatikai osztály minden munkáját fejezze be a hosszú távú erőforrások kimerülését. Az ideiglenes intézkedések, például a berendezések átszervezése erőforrások hozzáadásához a hálózat túlterhelt területeihez, a szolgáltatás-üzemeltetés témakörének részét képezik.

Arra számíthat, hogy a kereslet folyamatosan növekedni fog trend tendenciával, és ehhez is kell felkészült arra, hogy további szolgáltatásokat kérjen és a hálózathoz csatlakozó több személyzet befogadására.

Ez a téma megköveteli, hogy elemezze a meglévő teljesítmény- és jövőbeli kapacitási igényeket az informatikai rendszer összes elemében.

ITSM prioritások

Mint IT-menedzser, az ITSM-eszközök keresése során olyan szoftverre kell összpontosítania, amely támogatja az ITIL szolgáltatás üzemeltetését és az ITIL folyamatos szolgáltatásjavítási témákat. Ebben a beszámolóban az eszközcsomagokról olvashat, amelyek ezeket a témákat fedik le, és támogatják az Ön operatív felelősségét.

Az eszközök mindegyikéről a következő szakaszban olvashat bővebben.

A legjobb ITSM eszközök

Ebben a szakaszban elolvashatja a fent felsorolt ​​tíz ajánlott eszköz részleteit.

1. SolarWinds szolgáltatási pult (ingyenes próbaverzió)

SolarWinds szerviz

SolarWinds szerviz volt ITIL szabványok szerint írva. Ez egy felhőalapú szervizasztal-megoldás, amely központi kapcsolattartót biztosít a Help Desk számára, és eszközkezelési funkciókat tartalmaz.

A segédprogram ügyfélszolgálatának funkciói között szerepel egy automatizált jegykezelő rendszer, amely lehetővé teszi a technikus és az üzemeltető elérhetőségének megadását szerezzen automatizált feladatelosztási munkafolyamatot, amely elosztja az Ön munkáját. A rendszer tartalmaz egy feladatkövetőt, amely biztosítja, hogy a hívásokra időben reagáljanak és megoldódjanak. További támogatási funkciók közé tartozik az önkiszolgáló portál és egy tudásbázis segédprogram, amely a felhasználói problémák megoldására szolgál a Help Desk erőforrások nélkül. A Service Desk nemrégiben tette a legfontosabb helyet a legújabb iparági összehasonlító listában, itt töltheti le a jelentést.

Konfiguráció-menedzsment, változáskezelés, kiadáskezelés, szolgáltatási szint menedzsment, és informatikai eszközkezelés mind vannak a csomagban. A benchmarking eszköz segít nyomon követni a teljesítményt és a bővítési tervet, a jelentéskészítő modul pedig segíti a rendszer kihasználtságának nyomon követését.

Az eszköz nagyszerű tulajdonsága az Kockázat-felismerés modult. Ez a folyamatos értékelés követi a rendszer összes eszközére telepített konfigurációkat és szoftvereket. Azonosítja az illegális szoftvereket és ellenőrzi az összes engedélyezett szoftver verzióját annak érdekében, hogy az összes szoftver naprakész legyen. Az eszköz is figyeli az AV szoftver verzióit és fenyegetési adatbázisok annak biztosítása érdekében, hogy a legfrissebb verziók rendelkezzenek.

A SolarWinds Service Desk előfizetés alapján kerül felszámolásra, és három csomagban érhető el: Team, Business és Professional. Ezek közül a legolcsóbb a Help Desk és a SolarWinds Service Desk önkiszolgáló portál és tudásbázis-platform. A teljes ITSM csomag megszerzéséhez meg kell szereznie a Professional tervet. A SolarWinds Service Desk bármelyik csomagját 30 napos ingyenes próbaverzióban kaphatja meg.

SolarWinds Service DeskStart 30 napos ingyenes próbaverzió

2. SolarWinds MSP Suite (ingyenes próbaverzió)

SolarWinds MSP műszerfal

A kezelt szolgáltatók nem engedhetik meg maguknak, hogy megcsúsznak. Szükségük van az ügyfelek rendszereinek teljes láthatósága, és minden tevékenységet naplózni és ellenőrizni kell. Így az MSP-k támogatására írt rendszerek nagyon jó ITSM eszközöket eredményeznek. A SolarWinds vezető szerepet tölt be az IT infrastruktúra-figyelő piacon, és felhőalapú eszközkészletet készített, amely ugyanolyan jól működik a házon belüli IT-részlegek számára is.

Az SolarWinds MSP lakosztály hat elemet tartalmaz:

 • Távfelügyelet és -kezelés
 • Biztonsági mentés és helyreállítás
 • Levélvédelem és archiválás
 • PSA és jegyvásárlás
 • Automatizált fenyegetésfigyelés
 • Támogatás

Nem kell elvégeznie ezeket az elemeket. Ha MSP-t használ, akkor a teljes csomag hasznos lenne az Ön számára. Ha egy helyszíni vállalat informatikai részlegét működteti, akkor az RMM modul valószínűleg nem érdekli majd Önt. Az RMM-et akkor is figyelembe kell vennie, ha csak egy webhelye van, mert ez a modul tartalmazza javításkezelés, hálózatfigyelés, és mobil eszközök kezelési funkciói.

Az PSA és jegyvásárlás modul megkapja a Ügyfélszolgálat az ITIL-hez szükséges funkciók. Emellett garantálhatja adatainak biztonságát Automatizált fenyegetésfigyelés, Biztonsági mentés és helyreállítás, és Levélvédelem és archiválás.

Ez a rendszer az Felhőalapú, így nem kell aggódnia a szoftver kompatibilitása miatt a szerver operációs rendszerrel. Az eszköz figyelemmel kíséri az eseményeket Windows, Linux, és Mac operációs rendszer. A monitor nyomon követi a hálózati, szerverek, végpontok és hálózati eszközök tevékenységét. Követi a szoftvereket, a szolgáltatásokat, az alkalmazásokat és a virtualizációkat.

A teljes csomag adatbiztonságot, eseménynaplózást és -ellenőrzést, csoportfigyelést és feladatkezelést biztosít. Kipróbálhatja a SolarWinds MSP-t a 30 napos ingyenes próbaverzió.

SolarWinds MSPS regisztráljon a 30 napos INGYENES próbaverzióra

3. ManageEngine ServiceDesk Plus (ingyenes próbaverzió)

ServiceDesk Plus műszerfal

Az "Kiszolgáló pult”Koncepciója nem csupán a szokásos ügyfélszolgálat. A Service Desk az ITIL szolgáltatás üzemeltetése témakörben megadott egyik funkció. Ez a funkció magában foglalja a módosítási kérelmek, karbantartási szerződések, szolgáltatási szintű menedzsment, szoftver licencek, konfiguráció-menedzsment, és rendelkezésre állás menedzsment valamint a Help Desk központi kapcsolattartója.

A ManageEngine ServiceDesk Plus az ITIL Service Desk összes feladatát lefedi. Ezek a funkciók azonban nem minden olyan csomagban elérhetők, amelyeket a vállalat ehhez a modulhoz kínál. A segédprogramot három szinten kínálják: Alapértelmezett, Szakmai, és Vállalkozás. A Standard csomag egy Helpdesk rendszert kínál, amely magában foglalja az SLA kezelését. A Professional csomag hozzáteszi az informatikai eszközfelderítő szoftver eszközkezelését és a szerződések kezelését. A teljes ITIL Service Desk funkciót az Enterprise csomag biztosítja, amely tovább bővíti IT projekt menedzsment, konfiguráció-menedzsment, és változáskezelés az összes, a Standard és a Professional csomagban kínált segédprogramhoz.

A ManageEngine számos informatikai eszközkezelő eszközt állít elő, és a ServiceDesk Plus képes együttműködni ezekkel a többi modullal. Ez lehetővé teszi az infrastruktúra-megfigyelő és -kezelő eszközök teljes készletének megszerzését. A ServiceDesk Plus segédprogram telepíthető Linux vagy Windows Server és a Cloudban is elérhető.

A ServiceDesk Plus 30 napos ingyenes próbaverzióját kipróbálhatja.

ManageEngine ServiceDesk ProDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

4. Friss szolgáltatás

Friss szolgáltatás műszerfal

A friss szolgáltatás az online Service Desk platform amely támogatni fogja az összes napi ITSM feladatát. Az eseménykezelés mellett a Help Desk környezetben ez az eszköz szolgáltatási katalógust, eszközkezelést és kiadáskezelési funkciókat is biztosít. Az Vagyonkezelés A modul az eszközökre és azok konfigurációira összpontosít, megóvja a beállításokat az illetéktelen változásoktól, és javításokat telepít a firmware-re. A kiadáskezelés biztosítja, hogy a szabványos szoftververziók telepítve legyenek az egész vállalkozásban, és automatikusan telepíti a frissítéseket.

Az eszköz túlmutat az ITIL szolgáltatási üzemeltetési témáján mert támogatja a Szolgáltatástervezés és a Szolgáltatásátmenet témákat is. A segédprogram jelentéskészítő modulja beadja a folyamatos szolgáltatásjavítás elemzését, amelyre szüksége van a követelmények előtt tartáshoz.

Ezért nem kell szoftvert telepítenie a szervereire a környezetet online továbbítják. Ez a Cloud modell lehetővé teszi Önnek és csapata számára, hogy a Freshservice alkalmazáson keresztül hozzáférjenek az irányítópulthoz mobil eszközökről.

Kaphat 21 napos ingyenes próbaverziót a Freshservice környezetről. A szolgáltatást négy csomagban kínáljuk: Blossom, Garden, Estate és Forest. Természetesen a szolgáltatások teljes listáját csak a legdrágább csomaggal kapja meg, azaz a Forest. A Blossom belépő szintű csomagja megvásárolja az összes Help Desk funkciót, amelyre szüksége van egy kis szervezet számára.

5. ServiceNow IT szolgáltatásmenedzsment

ServiceNow műszerfal

A ServiceNow IT Service Management egy felhőalapú ITSM eszköz, amely nagyon erős a költségkövetésben.

Az alkalmazás a következő egységekre oszlik:

 • Incidenskezelés
 • Problémakezelés
 • Változáskezelés
 • Kiadáskezelés
 • Kéréskezelés

Az eseménykezelő modul egy Help Desk rendszert kínál. A technikusokhoz való hozzáférés egy front-end önkiszolgáló portál, majd a Virtuális ügynök. A virtuális ügynök egy tudásbázist dolgoz ki, amely a teljes élettartama alatt felépül. Ezért néhány hónapos működés után a gyakori problémák automatikusan megoldhatók, anélkül, hogy ténylegesen beavatkoznának az emberbe.

A problémakezelés ITIL-hez kapcsolódó automatizált munkafolyamatokat biztosít, amelyek ellenőrzik, hogy a rendszer teljesítménykorlátozásait megsértették-e, hogy elkerüljék a lehetséges hibákat. Ez a modul a kapacitással kapcsolatos kérdések rövid távú megoldására összpontosít. A hosszú távú kapacitástervezést a Teljesítményelemzés elérhető a műszerfalon.

Hozzáférhet a ServiceNow IT Service Management online demonstrációjához. A vállalat azonban nem kínál ingyenes próbaidőszakot. A szolgáltatást két terv szerint kínálják, amelyek: ITSM és ITSM Professional. Az olcsóbb terv magában foglalja a Help Desk szoftvert, a konfigurációkezelést és az ITIL szolgáltatás üzemeltetési egyéb funkcióit. A Virtuális ügynök és az ITIL folyamatos szolgáltatásjavító funkcióinak eléréséhez az ITSM Professional csomagot kell választania.

6. Alloy Navigator

Alloy Navigator műszerfal

Az Alloy Navigator két szinten kínálható. A felső csomag neve Alloy Navigator Enterprise, és ez biztosítja a teljes ITSM eszközkészletet. Ha nem érzi magát, hogy teljes ITSM csomag útvonalat szeretne elérni, elérhető egy olcsóbb csomag, az úgynevezett Alloy Navigator Express.

Az Alloy Navigator az ITIL iránymutatásainak megfelelően készült, és az alábbiakat nyújtja:

 • Incidenskezelés
 • Problémakezelés
 • Vagyonkezelés
 • Változáskezelés
 • Tudásmenedzsment
 • Szervezet menedzsment
 • Kapcsolatkezelés

Az Incidenskezelés modul tartalmazza a Help Desk rendszert. Problémakezelés és Vagyonkezelés egy olyan hálózati felfedező funkción alapul, amely leképezi az összes eszközt, és leltárt készít. Ez a készlet az eszközök listájává válik a teljesítményproblémák folyamatos ellenőrzése céljából. Az egészségügyi ellenőrzések során összegyűjtött adatok beépülnek a változáskezelési és a szolgáltatásfejlesztési kapacitást tervező eszközök terveibe.

Ez az ITSM csomag házba telepíthető vagy felhőalapú szolgáltatásként használható. A szoftver telepítésre kerül Windows Server.

7. SysAid

SysAid ITSM műszerfal

A SysAid elérhető egy felhőalapú szolgáltatás valamint helyszíni szoftverként is. Bármelyik platformot választja, lehetősége van megvásárolni a Alapvető csomag vagy a Teljes terv. Mindkét terv tartalmaz Helpdesk funkciókat, beleértve az online és e-mail alapú jegyvásárlást. Mindkét szint magában foglalja a hozzáférési jogok kezelését, de csak a teljes verzió lehetővé teszi a csoportszabályok alkalmazását az engedélyek kezelésében.

A konfigurációkezelés mindkét csomagba be van építve. Ezt automatizált folyamatok hajtják végre, így nem kell manuálisan nyomon követnie az összes eszköz konfigurációját - a folyamat irányelveket és az ITIL-módszereket követi.

A két terv közötti nagy különbség abban rejlik, hogy Projektmenedzsment és egy olyan funkciócsoport, amelyet a SysAid hív ITIL csomag - mindkettő csak a teljes tervben érhető el. Az ITIL csomag külön tartalmaz Incidenskezelés közművek és Teljesítés kérése A munkafolyamatok a szokásos Help Desk funkcióktól eltekintve. Problémakezelés és Változáskezelés az eszközök az ITIL csomag részét képezik. A magasabb terv az SLA felügyeleti segédprogramokat is tartalmazza.

A SysAid helyszíni verziója telepítésre kerül Windows Server és Linux. A SysAid tervek bármelyikét 30 napos ingyenes próbaverzióban kaphatja meg.

8. InvGate szerviz

Az InvGate Service Desk műszerfal

Az InvGate Service Desk van egy ITIL-kompatibilis ITSM a felhőben vagy a helyszíni szoftveren elérhető csomag. A szoftver telepíthető Windows és Mac OS rendszerekre. Az ITIL útmutatás, amely az InvGate Service Desk fejlesztésébe került, kiterjed Szolgáltatási stratégia, Szolgáltatás tervezése, Szolgáltatás átmenet, és a szolgáltatás üzemeltetése. Ezek az irányelvek előállították a rendszer eseménykezelő, problémakezelő, változáskezelő és kérés-teljesítő szoftvert.

Ez az eszköz nagymértékű automatizálást vezet be az informatikai szolgáltatásnyújtási feladatokba. A rendszer legszembetűnőbb része a Help Desk jegyrendszer. A Help Desk-hez való hozzáférés egy tudásbázison keresztül történik, amely egyértelmű problémákat derít fel. Az InvGate az SLA célmegfigyelő és elemző eszközöket is tartalmaz a folyamatos szolgáltatásjavítás érdekében.

Kaphat egy 30 napos ingyenes kipróbálást az InvGate Service Desk-ről.

9. Kaseya BMS

Kaseya szerviz

A Kaseya számos olyan eszközt kínál, amelyek nagyon hasznosak az MSP-k számára, beleértve a Kaseya VSA-t, amely távoli megfigyelést és kezelést biztosít. A Kaseya BMS támogatja az összes üzleti informatikai támogató funkciót és magában foglalja a professzionális szolgáltatások automatizálását, ami az MSP-k számára is nagyon érdekes.

Ez nem csupán MSP eszköz, bár a BMS segédprogram számos olyan funkciót tartalmaz, amelyre az IT támogatási osztályoknak szükségük lesz. Ide tartoznak a Service Desk modul, amely a Kaseya BMS magja. A Service Desk biztosítja Az ügyfélszolgálat funkciói és tartalmaz egy tudásbázis-platformot. Az eszköz további jellemzői az eszközkezelés és a kérés-teljesítés automatizálása.

Van 14 napos ingyenes próbaverzió a Kaseya BMS számára.

10. Vivantio ITSM

Vivantio ITSM műszerfal

A Vivantio az ITSM tervek két szintjét kínálja. A két csomag alsó része az alapvető Service Desk funkciókat nyújtja. Ezt hívják Pro terv. A teljes tervet hívják ITSM és minden támogatást megad az ITIL teljes megvalósításához. A két terv által kínált szolgáltatások között azonban nincs különbség; a nagyon nagy szervezetek kivételével az alsó csomaggal megkapja az összes szükséges funkciót a sikeres ITSM számára.

A Vivantio jó SLA céltervező és követő modul és széles körű hozzáférést biztosít a mobil eszközök kezeléséhez. A Vivantio ITSM jó eszköz a Szolgáltatás üzemeltetése az ITIL témája. A szolgáltatás elérhető a felhőben vagy a helyszínen. A szoftverre nem kínálnak próbaidőt, de hozzáférhet egy bemutató verzióhoz.

ITSM csomag kiválasztása

Az ITSM-nek gondoskodnia kell az összes informatikai műveletéről. Előfordulhat azonban, hogy nem szeretné összes informatikai erőforrás-kezelését az ITIL-folyamatokhoz kötni. A választás rajtad múlik, és a saját IT-szolgáltatási stratégiáját. Ha te az ITIL folyamatok bemutatása a szervezetbe, majd az ITSM csomag kiválasztása a cél támogatására az egyetlen ésszerű lehetőség.

Használ egy ITSM eszközt? Ajánlja mások számára a működtetett rendszert? Követed az ITIL-t? Hagy egy üzenetet a Hozzászólások alább, és ossza meg tapasztalatait a közösséggel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 67 =

Adblock
detector