10 legjobb javításkezelő szoftver és eszköz

10 legjobb javításkezelő szoftver

Az eszközök naprakészen tartása alapvető kiberbiztonsági gyakorlat. Ha az eszközök elavult szoftvert vagy firmware-t használnak, akkor ki vannak téve a kibernetikus támadásoknak és a rossz teljesítménynek. A javításkezelő szoftver ugyanolyan fontos, mint a teljesítményfigyelés az eszközök biztonságos megőrzése érdekében.

A javításkezelő eszközök segítségével a rendszergazdák távolról frissíthetik az eszközöket egy platformon keresztül. Ebben a cikkben a legjobb javításkezelő szoftvereket és eszközöket vizsgáljuk meg a piacon.

Miért kell használni a javításkezelő szoftvert?

A javításkezelő eszközök fontosak, mivel lehetővé teszik több eszköz frissítését egy helyről. Ahelyett, hogy sok eszközt külön frissítene, frissítheti azokat együttesen egy platformon keresztül. Az egyik felhasználói felületről szoftver- és firmware-frissítéseket küldhet a hálózathoz csatlakoztatott eszközökre.

A javításkezelő szoftver hasznos, mert takarít meg a felhasználói időt, és sokkal könnyebbé teszi a javításokat. Az a lehetőség, hogy az eszközöket folyamatosan frissítsék, csökkenti annak valószínűségét, hogy az eszközök ki vannak húzva és veszélyeztetve vannak.

Itt található a legjobb javításkezelő szoftver listája:

  1. SolarWinds Patch Manager (ingyenes próbaverzió) A Windows rendszerek javításkezelője, amely része az informatikai infrastruktúra-kezelő eszközök szélesebb készletének.
  2. PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió) IT infrastruktúra-figyelő, amely a szoftver és az operációs rendszer verzióit is felügyeli.
  3. Atera (INGYENES Kísérlet) Felhőalapú javítókezelő, amelyet felügyelt szolgáltatók (MSP) általi telepítésre terveztek.
  4. ManageEngine Patch Manager Plus (ingyenes próbaverzió) A Windows, Linux és Mac OS javításkezelője, amely több mint 750 alkalmazást támogat.
  5. GFI LanGuard Patch manager Windows, Linux és Mac OS eszközökhöz, amelyek Windows rendszeren futnak.
  6. Cloud Management Suite Felhő alapú eszköz, amely javítja a szoftvert a Windows, Linux és Mac OS gazdagépeken.
  7. SysAid javításkezelés Ez a javításkezelő eszköz a SysAid IT Asset Management része. Támogathatja a manuális javításstratégiákat, vagy beállíthatók automatikusan futni.
  8. Itáriai javításkezelés A Windows rendszer javítókezelője, amely távolról is javíthat szoftvert Linuxon.
  9. Automox Ez az eszköz javítja az automatikusan futó szoftvert Windows, Linux és Mac OS rendszereken.
  10. Kaseya VSA Ez a javítókezelő az MSP-k által használt távoli megfigyelési és felügyeleti rendszer része.

1. SolarWinds Patch Manager (INGYENES PRÓBAVERZIÓ)

SolarWinds Patch Manager

Először ezen a listán van SolarWinds Patch Manager. SolarWinds Patch Manager egy eszköz, amelyet használnak Microsoft WSUS javításkezelés. Ez az eszköz integrálódik az SCCM-hez, és lehetőséget ad a felhasználóknak a javítások automatizálására. Más szavakkal: a frissítéshez nem kell manuálisan hozzáadnia a javításokat. Ha bármilyen probléma merül fel a javításokkal, akkor diagnosztizálhatja a problémákat Windows Update Agent.

A javításkezelési tapasztalat, amelyet a SolarWinds javításkezelésr nagyon felhasználóbarát. A javítás állapotának irányítópultján megtekintheti a legújabb javításokat és a tíz legfontosabb hiányzó javítást, hogy megnézhesse, hol kell javítani a hálózati biztonságot.

Ha további részletekre van szüksége, megnézheti az SCCM végpontok és további gyártói javítások állapotát is. A következő alkalmazások frissítései támogatottak: Vályogtégla, Apache, alma, Citrix, kis erdős völgy, Google, HP üzlet, Malwarebytes, és VMware.

Vannak javításokról szóló jelentések, amelyek felhasználhatók a javítások állapotának és az általános szabályozási követelményeknek a részletezésére. Ezt az információt tovább lehet küldeni a csapat többi tagjának további elemzés céljából.

Átfogó SolarWinds Patch Manager kiválóan alkalmas azoknak, akik WSUS és SCCM javításkezelő megoldásokat keresnek egy egyszerű műszerfal és javításmegfelelőségi jelentésekkel. SolarWinds Patch Manager 3750 USD-tól (2845 £) kezdődik. Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió elérhető.

SolarWinds Patch ManagerDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

2. Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió)

PRTG hálózati monitor képernyőképe

PRTG hálózati monitor széles körben ismert hálózati megfigyelő platformként, de javításkezelési képességeket is kínál. Ezzel az eszközzel ellenőrizheti a Windows-javításokat és a hálózaton végrehajtott egyéb frissítéseket. Ha egy eszköz frissítési problémákat tapasztal, akkor ezt láthatja az irányítópult nézetén.

Vannak még értesítések szolgáltatni valós idejű frissítések a javítás állapotáról. Például, ha a javítás meghiúsul, akkor riasztást küldhet további részletekkel. A riasztási rendszer használatához mindössze annyit kell tennie, hogy konfigurálja az érzékelőt a figyelni kívánt rendszer típusához. PRTG hálózati monitor konfigurálható érzékelőket használ a hálózat egyes szegmenseinek mérésére.

Például van egy A Windows frissítési állapotérzékelő (PowerShell). Ezt az érzékelőt a következő információk figyelésére használhatja: az utolsó frissítés óta eltelt idő, telepített Windows frissítések, hiányzó Windows frissítések, és rejtett frissítések. Mindezeket az információkat súlyossági kategóriákba sorolják, és szám- és grafikus mérőkkel mutatják meg Önnek.

Az egyes érzékelők számára küszöbértékeket konfigurálhat úgy, hogy értesítést kapjon, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Beállíthatja PRTG hálózati monitor értesíti Önt arról a pillanatról, hogy egy frissítés elmulasztott. A riasztások keresztül érkeznek email, SMS, vagy értesítések.

Van egy ingyenes verzió a PRTG hálózati monitor amely támogatja akár 100 érzékelő. Ha ennél többre van szüksége, megvásárolhatja a fizetett verziók egyikét. A fizetett verziók ára a szükséges érzékelők számától függ. A fizetett verziók a következővel kezdődnek: PRTG 500 amely 500 érzékelőt biztosít 1600 USD (1214 £) áron. tudsz töltse le az ingyenes próbaverziót nak,-nek PRTG hálózati monitor.

Paessler PRTG Network MonitorTöltse le a 30 napos ingyenes próbaverziót

3. Atera javításkezelés (ingyenes próbaverzió)

Atera javításkezelés

Atera egy javításkezelő megoldás és RMM platform. Ez az eszköz kifejezetten kis- és középvállalkozások számára készült és műszerfal alapú megfigyelési élményt nyújt. SaaS-alapú, így frissítheti az eszközöket, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A javítások azonosíthatók és meghatározhatók automatikusan frissül a hálózat minimális erőfeszítéssel történő frissítéséhez.

A javításkezelés a Atera megtekinthető a a rendszer erőforrásainak valós idejű állapota, aktív felhasználók, Windows frissítések, SQL szerverek, Csere, Active Directory, VMware, és Hyper-V. Arra is lehetősége van, hogy automatikusan felfedezzen új elérhető javításokat, és havonta vagy hetente ütemezze a frissítéseket.

A riasztások egy másik szolgáltatás, amely segít fenntartani a hálózati biztonságot. A fő műszerfalon az Ön bontása látható Legutóbbi riasztások amelyek rangsoroltak és színkóddal vannak ellátva további részletekkel. Ez segít megőrizni, hogy mi történik a hálózatán, és hogy valamelyik eszköz sebezhető maradt-e.

Atera egyértelmű javításkezelési tapasztalatot kínál, amely minden vállalati környezetben jól működne. Az ár cédula azonban teszi Atera ideális kisebb szervezetek számára, amelyek csökkenteni akarják a költségeket. Korlátlan eszközöknél technikusonként 79 dollárt (59,95 fontot) kell fizetnie. Van még egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

AteraStart 30 napos ingyenes próbaverzió

4. ManageEngine Patch Manager Plus (ingyenes próbaverzió)

ManageEngine Patch Manager Plus

ManageEngine Patch Manager Plus egy javításkezelő eszköz, amelyet javításra lehet használni ablakok, Mac operációs rendszer, és Linux számítógépek. A felhsználói felület támogatást nyújt több mint 750 alkalmazáshoz. ManageEngine Patch Manager Plus telepíthető helyben vagy a felhőben, és ugyanolyan kényelmesen kezeli a virtuális gépeket és kiszolgálókat, mint az asztali eszközök. A javításkezelés automatizált, a csatlakoztatott eszközöket automatikusan beolvassa és kiértékeli.

A javításkezelési tapasztalatok nagy részét az irányítópulton keresztül szállítják. A műszerfal a patch nézet, minden számítógép Kilátás, és részletes nézet. Minden nézet eltérő információt jelenít meg. Például a patch nézet opció megmutatja a hálózatához elérhető javításokat, míg az összes rendszerek nézet megmutatja az aktuális eszközök állapotát. Az opciók közötti váltás segít abban, hogy prioritássá tegye a látni kívánt információkat.

Egy kivételes szolgáltatás elérhető a ManageEngine Patch Manager Plus a javítások tesztelésének és jóváhagyásának képessége. Az 'tesztelje és hagyja jóvá”Funkció lehetővé teszi a javítások tesztelését egy kis számítógépcsoporton, mielőtt bármilyen változtatást végrehajtana a teljes hálózaton. E funkció használata biztosítja, hogy ne telepítsen olyan javításokat, amelyek a hálózatot működésképtelenné teszik!

A Három változatnak van ManageEngine Patch Manager Plus: az Ingyenes kiadás, SzakmaiKiadás, és Enterprise Edition. A Free Edition csomag legfeljebb 25 számítógépet támogat. A professzionális verzió támogatja a nagyobb LAN környezeteket, és javításkezelési jelentéseket, valamint harmadik féltől származó javításkezelést biztosít. A Professional Edition vírusölő meghatározások frissítéseit, valamint a javítások tesztelésének és jóváhagyásának a lehetőségét nyújtja. Itt van még a ingyenes próbaverzió.

ManageEngine Patch Manager PlusDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

5. GFI LanGuard

GFI Languard képernyőképe

GFI LanGuard egy javításkezelő megoldás, amely javíthatja a Windows, Mac OS és Linux eszközöket. Ezt több mint 60 000 sebezhetőségi értékelés támasztja alá, amelyek segítenek az eszközök frissítésében. GFI LanGuard több mint 60 harmadik féltől származó alkalmazást figyelhet, ideértve a következőket: Aktív Python, FileZilla Client, Apache webszerver, Apple QuickTime, Adobe Reader, Adobe Acrobat, Alapvető FTP, Nmap, Google Chrome, Mozilla Firefox, VMware Player, és több.

Csak annyit kell futnod GFI LanGuard a Microsoft Windows Server 2016 Standard DataCenter, a Microsoft Windows Server 2012, a Microsoft Windows Server 2008, a Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise, a Microsoft Windows 7, a Microsoft Windows Vista vagy a Microsoft Small Business Server 2011.

Javasoljuk, hogy fontolgassa meg azokat a közepes méretű szervezeteket, amelyek megbízható és könnyen telepíthető javításkezelési megoldást keresnek GFI Languard. Az eszköz 24 dollárba kerül (18 font) egyéves előfizetésért. Van egy csomópont alapú árképzési struktúra is, amely felhasználónként 26,00 USD (19 £) kerül a 25-49 csomópontokra. Az 50-249 csomópontok között ez 14,00 dollárra (10,62 font) esik, majd csomópontonként 10 dollárra (7,59 GBP) esik 250-2999 esetén. Itt van még a ingyenes próbaverzió amelyet itt tölthet le.

6. Cloud Management Suite

Cloud Management Suite screenshot

Cloud Management Suite egy sokoldalú javításkezelő megoldás, amely támogatást nyújt a ablakok, Mac, Linux, és harmadik féltől származó alkalmazások. Ez az eszköz felhőalapú, és egy böngészőn keresztül érhető el. Cloud Management Suite kevesebb, mint egy órán belül telepíthető. A program elindításának pillanatától kezdve vannak automatikus javítási lekérdezések, amelyek megmutatják a Kritikai és A top 10 Windows javítás így elindíthatja a javításkezelést.

Ha közelebbről kell vizsgálnia a javításokat, jelentéseket készíthet. A jelentések rögzítik a valós időben elkészített javítási adatokat. A javítási rekordok további biztonsága érdekében lehetősége van kétfaktoros hitelesítés engedélyezése egy valamivel email vagy SMS.

A Három változatnak van Cloud Management Suite: Cloud Management Suite Essentials, Cloud Management Suite, és Cloud Management Suite valós idejű biztonság. Az Essentials verzió harmadik féltől származó javításokat és eszközök felfedezését kínál egy konzol felhasználói fiókkal. Az Essentials verzió kínál öt konzol felhasználói fiók és jelentések. A Cloud Management Suite Valós idejű biztonsági verzió kínál korlátlan felhasználói fiókok és élő eszköz helytérképek. Itt letöltheti az ingyenes próbaverziót.

7. SysAid javításkezelés (SysAid IT Asset Management)

SysAid javításkezelő szoftver

SysAid javításkezelés egy olyan eszköz, amely integrálódik a SysAid IT Asset Management amelynek célja a számítógépek és a Windows kiszolgálók naprakészen tartása. Javítások is lehetnek automatikusan és manuálisan frissítve. Az eszközt úgy tervezték, hogy a telepítési folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, és a felhasználói felület fenntartja ezt a használhatóságot, a javítások kezelésétől a manuális frissítések konfigurálásáig..

SysAid javításkezelés számos különféle külső alkalmazást támogat, beleértve: Adobe Flash, Mozilla Firefox, Google Chrome, Jáva, Igazi játékos, Szafari, Skype, Mozilla Thunderbird, Yahoo Messenger, Apple iTunes, és 7-Zip. Más szavakkal, a legtöbb harmadik féltől származó szolgáltatást és alkalmazást a platformon való távozás nélkül figyelheti.

A javításkezelési tapasztalat, amelyet a SysAid javításkezelés bármilyen méretű vállalkozásnak kínál valamit. Három változat vásárolható meg: A La carte, Teljes és Alapvető. Az árajánlat megtekintéséhez azonban közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Itt van még a ingyenes próbaverzió amely letölthető innen.

8. Itariai javításkezelés

Itáriai javításkezelés

Itáriai javításkezelés egy másik javításkezelő megoldás, amely egyszerűsíti a javításkezelési folyamatot. Itáriai javításkezelés kifejezetten Windows javításokhoz készült, és frissíthető Windows 2000, Windows XP, Windows XP Gold, Windows Vista, Távlat, Arany, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, és Windows 10. Külső gyártók javításai kérésre elérhetők, ha javításokra van szüksége más eszközökhöz.

A felhasználói felület viszonylag alapvető, de jól elvégzi a munkát. A dobástól kezdve megkezdheti automatikusan felfedezi a hálózat eszközeit megkezdi a jövőbeli sebezhetőségek felismerését és javítását.

Ettől kezdve létrehozhat házirendeket a frissítések automatikus ütemezéséhez. Ez azt jelenti, hogy a számítógépeket automatikusan frissítik. Ön is léphet egy lépéssel tovább, és távolról telepítheti a frissítéseket Windows és Linux gépekhez. Az Itarian Patch menedzsment így kivételes távoli javításkezelési élményt nyújt.

Kevés eszköz kínál a teljes távoli javításkezelő megoldást Itáriai javításkezelés csinál. Az egyik hegyei Itáriai javításkezelés az, hogy a frissítés előtt ingyenesen letöltheti (árajánlatért közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel). A kezdéshez csak annyit kell tennie, hogy megadja az e-mail címét. Az olasz javításkezelés ingyenes próbaverziója itt érhető el.

9. Automox

Automox screenshot

Automox egy operációs rendszer és egy harmadik fél javítási megoldása ablakok, Mac, és Linux rendszereket. Tovább Automox, elérhető a javítások automatikusan települnek. Az irányítópulton azonban megtekintheti a rendelkezésre álló javításokat és elfogad vagy elutasít szükség szerint. Lehetőség van további információk megtekintésére, ha többet szeretne tudni a javítás telepítése előtt. Tudod is hozzon létre egyéni szkripteket hogy diktálják a javítások telepítését.

Ez a program támogatást nyújt számos harmadik féltől származó alkalmazás számára is. Vályogtégla, MozillaFirefox, és Google Chrome csak néhány a nevek közül Automox támogatást nyújt a. Az operációs rendszer és a harmadik fél által nyújtott támogatás keveréke teszi lehetővé Automox ideális a legtöbb vállalati környezetben, mert sokféle szoftver szolgáltatót képes fenntartani.

Két árképzési lehetőség áll rendelkezésre Automox: az Alapvető és Teljes változatok. Az alapváltozat havonta végpontonként 1,60 dollárt (1,21 font) fizet be. A teljes verziót havonta 4,00 dollár (3,04 font) számítja fel aktív végpontonként. A kettő közötti fő különbség az, hogy a teljes verzió kínálja fejlett házirend-szolgáltatások, egy szabályokon alapuló javítómotor, és egyéni végfelhasználói értesítések. Itt van még a 15 napos ingyenes próbaverzió amelyet itt tölthet le.

10. Kaseya VSA

Kaseya VSA

Végül megvan Kaseya VSA. Val vel Kaseya VSA megtekintheti a hálózathoz csatlakoztatott eszközök javító állapotát valós idő. Megtudhatja, hogy egy gépen javítások érhetők-e el, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva. Az összes információ egy műszerfal nézetben jelenik meg, hogy ne maradjon le semmiről. Ön is ellenőrzése alatt áll A profilok felülbírálása és blokkolja a javításokat amit nem akarsz telepíteni.

Az egyik legfontosabb értékesítési pont Kaseya VSA az, hogy nem kell központilag megosztania a fájlmegosztást vagy a LAN-gyorsítótárat. Az Agent Endpoint Fabric a frissítési csomagokat hatékonyabban küldi el, csökkentve a csatlakoztatott eszközök frissítéséhez szükséges erőforrás-lábnyomot.

Ezen túlmenően annak biztosítása érdekében, hogy ne maradjon le, Kaseya VSA rendelkezik értesítési rendszerrel. A platformot úgy konfigurálja, hogy riasztást küldjön, ha az olyan eszközök, mint például a töredezettségmentesítés, felismerésre kerülnek.

Kaseya VSA szélesebb körű hálózati megfigyelési képességeket is kínál a fő mutatók mérésére, például processzor, memóriahasználat, lemez használat, és sávszélesség-használat átfogó lefedettséget nyújtani. Az a képesség, hogy kezelni tudja az eszközök fizikai állapotát a javítás állapotuk mellett, ez a csúcsminőségű javításkezelő megoldás.

Az ára A Kaseya VSA függ az igényelt végpontok mennyiségéről. Minél több végpont van, annál magasabb az ár. Ha ajánlatot szeretne megtekinteni, akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Bár van egy a 14 napos ingyenes próbaverzió elérhető itt.

Legjobb javításkezelő szoftver: SolarWinds Patch Manager és ManageEngine Patch Manager Plus

Bár sokféle javításkezelő eszköz létezik, SolarWinds Patch Manager, ManageEngine Patch Manager Plus, és Cloud Management Suite kiemelkedik a lista egyik legjobbjaként. Ezen eszközök mindegyike rendelkezik tervezési és gyártási értékkel, hogy bármilyen méretű hálózatot fenntartsa. Ez a három eszköz versenyképes áron történik, ami kisebb szervezetek számára is elérhetővé teszi őket.

Ha azonban ezeknek az eszközöknek az árcédulája túl magas, olyan eszköz, mint a PRTG hálózati monitor félelmetes alternatíva. A saját javításkezelő érzékelők létrehozása elősegíti, hogy költséghatékonyabb módon biztosítson néhány, magasabb árú eszköznek az összes funkcionalitását (bár mindig átállhat fizetős verziókra!).

Hasonlóképpen, ha általános hálózati megfigyelési funkciókat szeretne, akkor egyszerűen elkészítheti a hálózati megfigyelő érzékelőket, hogy a füleket a hálózaton tartsa. A javításkezelés és a hálózati megfigyelés kombinálása hasznos minden formátum és méret sérülékenységének korlátozására.

A javításkezelő eszközbe történő befektetés hosszú távon megtérül, mivel a hálózat eszközeit naprakészen tartja és biztonságban van a sebezhetőségektől. A javítások következetlen manuális frissítésével való próbálkozás katasztrofális következményekkel járhat, ha egy számítógépes támadó kiaknázatlan biztonsági rést kihasznál. A javításkezelő eszköz használatával csökkentheti a sikeres támadás kockázatát, és online maradhat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 17

Adblock
detector