10 legjobb ping ellenőrző eszköz 2023-ra

10 legjobb ping ellenőrző eszköz 2023-ra

Ping figyelés az egyik átmeneti technika, amelyet az adminisztrátor használ a hálózati eszközök elérhetőségének ellenőrzésére. De mi a pingfigyelés? A ping ellenőrzés az, ahol a felhasználó eszközöket készít és válaszra vár. A monitor ezután megbecsüli a kapcsolat erősségét a válaszidő alapján.

A ping-leolvasó szoftver segítségével ellenőrizheti, hogy egy eszköz fel van-e vagy le. A hálózat ilyen módon történő megfigyelése világos képet ad a legfontosabb eszközök állapotáról. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a piacon található legjobb ping-megfigyelő eszközöket.

Minden, az e cikkhez kiválasztott eszközt lejjebb ismertetjük, de ha csak ideje van elolvasni egy gyors összefoglalót, itt található a a legjobb ping-megfigyelő eszközök:

 1. A SolarWinds mérnöki eszközkészlete (INGYENES Kipróbálás) – Ez a több mint 60 eszközkészlet tartalmaz egy Ping Sweep szerszámot és egyéb segédprogramokat, amelyek a Ping-en alapulnak.
 2. PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió) – Nagy számú monitor, beleértve a Ping Sensor, a Ping Jitter Sensor és a Cloud Ping Sensor.
 3. Site24x7 (INGYENES Kísérlet) A felhőből szállított, megfigyelő eszközök kötege, amely ellenőrzi a hálózat és a webhely teljesítményét.
 4. ManageEngine Ingyenes ping- és nyomkövető eszköz – Hasznos eszközkészlet, amely riasztási mechanizmust tartalmaz.
 5. Nagios XI – Hálózatkezelő eszköz, amely Ping segédprogramot tartalmaz.
 6. Spiceworks Network Monitor – Ingyenes, hirdetés-támogatott hálózatkezelő, amely integrálja a Ping-et.
 7. EMCO Ping Monitor – Könnyű segédprogram olyan hálózatok számára, amely a Ping segítségével ellenőrzi a hálózathoz csatlakoztatott eszközöket.
 8. PingInfoView – Ingyenes Ping eszköz grafikus felülettel a Windows számára.
 9. Dotcom-Monitor ICMP ping eszközfigyelő (szerver megfigyelés) – Ez az eszköz a Ping teszt eredményei alapján riasztásokat indít, és hálózati megfigyelő rendszerré teszi.
 10. Teljesítménygazda – A Ping sweep eszköz, amely elérhető a Windows számára.

A legjobb ping-figyelő eszközök

A listához tartozó eszközök kiválasztásakor a fő szempontok, ahol az eszköz robusztussága a különféle ipari felhasználási esetekben, a megbízhatóság, a dokumentáció és a támogatás, a könnyű használat és a szoftverfrissítések és karbantartás szempontjából.

1. A SolarWinds mérnöki eszközkészlete (INGYENES KERESÉS)

SolarWinds Engineers eszközkészlet

A SolarWinds mérnöki eszközkészlete egy hálózati megfigyelő eszköz, amely támogatja a ping figyelést. A SolarWinds mérnöki eszközkészlete ping-figyelési élményt nyújt, amely képes lépést tartani bármilyen munkaterheléssel. Használhat egy automatikus keresésének Ez a szolgáltatás a hálózathoz csatlakoztatott eszközök automatikus felismerésére szolgál. Ha egy eszköz csatlakoztatva van, akkor megnézheti a mutatókat, például elérhetőség, CPU terhelés, memóriahasználat, és késleltetés. Mindez az információ biztosítja az eszköz teljesítményének megtekintéséhez szükséges alapokat.

Miután összegyűjtötte az adatokat a rögzített eszközökről, grafikon formájában megtekintheti azokat. Ezek a grafikonok valós idejű válaszokat mutatnak, hogy Ön a legfrissebb információkkal foglalkozzon. Miután befejezte a megfigyelésüket, exportálhatja képeket vagy szöveges fájlokat az igényeinek függvényében.

Használat közben A SolarWinds mérnöki eszközkészlete Ön nem gyakorol semmilyen nyomást arra, hogy mindent elkapjon, ami történik, mivel van egy riasztási rendszer, amely ezt megteheti az Ön számára. Az Válaszidő figyelő, Memória monitorCPU MonitorInterfész Monitor, és traceroute vigyázzon ez neked. Ez biztosítja, hogy bármi is történjen, Ön képes gyorsan reagálni.

Átfogó A SolarWinds mérnöki eszközkészlete jól felépített ping-megfigyelő platformot kínál. Ez a szoftver ugyanolyan jól alkalmazható a kkv-k számára, mint a nagyobb szervezetek számára. A SolarWinds Engineer eszközkészlete 1,495 USD (1 145 USD) áron indul, és letöltheti a 14 napos ingyenes próbaverzió értékelésre.

A SolarWinds mérnöki eszközkészleteTöltse le a 14 napos INGYENES próbaverziót

2. Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió)

PRTG Network Monitor kép

Paessler PRTG hálózati monitor egy nagyon jól ismert hálózati megfigyelő eszköz, amely első osztályú ping-megfigyelési élményt nyújt. PRTG hálózati monitor a hálózati eszközöket pingálja meg, hogy megmérjék azok elérhetőségét. Ezzel az eszközzel eszközöket kereshet IP-tartomány szerint. A PRTG Network Monitor számos különféle érzékelőt kínál, amelyek felhasználhatók a ping figyelésére; ezek magukban foglalják a Ping érzékelő, Ping Jitter érzékelő és Cloud Ping érzékelő.

A hálózati megfigyelés ezen érzékelő modelljének előnye, hogy rengeteg részletes információt nyújt Önnek. Minden érzékelőnek megvan a saját ablaka, ahol választhat élő és történelmi adatok mielőtt megnézné az eredményeket a tárcsa kijelzőn. A Ping-érzékelő alapvető tudnivalókat nyújt Önnek, például ping idő, minimális ping idő, maximális ping idő, és a a csomagvesztés százalékos aránya. Ez megadja az alapvető információkat, amelyekre szükség van annak ellenőrzéséhez, hogy van-e valamilyen eszköz problémája.

  Переадресация портов и запуск портов - в чем различия

azonban, Paessler PRTG hálózati monitor azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a fejlettebb ping-aggályokat, mint például a jitter. Az Ping Jitter érzékelő lehetővé teszi, hogy megmérje, mennyi hálózati zavar van a hálózatán. Ez az érzékelő a statisztikai jitter értéket mutatja és a a kérelmek végrehajtási ideje. A jitter figyelése különösen fontos olyan környezetben, ahol fontos szolgáltatások vannak, például a VoIP telefonok. természetesen, PRTG hálózati monitor értesítésekkel is értesíti Önt, ha valamelyik küszöbértéket túllépik.

PRTG hálózati monitor szintén elérhető a ingyenes az első 100 érzékelő számára. A nagyobb hálózattal rendelkezőknek azonban meg kell vásárolniuk a fizetős verziók egyikét. A PRTG Network Monitor fizetett változata 500 érzékelőn 1600 dollár (1 226 font) és korlátlan érzékelőknél 14 500 dollár (11 113 font) között mozog. Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió nak,-nek PRTG hálózati monitor.

Paessler PRTG Network MonitorTöltse le a 30 napos INGYENES próbaverziót

3. A Site24x7 webhelyfigyelés (INGYENES KERESÉS)

10 legjobb ping ellenőrző eszköz 2023-ra

Site24x7 jelentése egy felhőalapú szolgáltatás amely figyelemmel kíséri az IT infrastruktúrát, az alkalmazásokat és a weboldal teljesítményét, a felhasználói viselkedést. Az eszköz középpontjában az összes informatikai szolgáltatás teljesítménye áll. A weboldal támogatásához szükséges többszintű szolgáltatások azt jelentik, hogy egy elem meghibásodása befolyásolja a nyilvános webes jelenlét teljesítményét.

Az adatok sebessége a hálózaton és az interneten keresztül nagyon fontos tényező a weboldal sikeres kézbesítésében. Ping méri a körutazás idejét egyik pontról a másikra egy kapcsolaton keresztül.

A Site24x7 a következőktől üzemel 90 helyszín a világ minden tájáról, amely képet ad a szolgáltatás ügyfeleinek arról, hogy a föld minden sarkába szállítják-e webhelyüket. A Site24x7 által szolgáltatott sebességstatisztikák tartalmazzák a DNS-időt, a csatlakozási időt, az első byte-időt, a letöltési időt és az SSL-kézfogás idejét..

Az internetes sebesség ellenőrzésén kívül a Site24x7 gondoskodik arról, hogy a rendszergazdák megkapják korai figyelmeztetések amikor a felszerelési problémák valószínűleg befolyásolják a webhelyek megjelenítését. A szolgáltatás folyamatosan ellenőrzi a kiszolgálók, a hálózat és a támogató alkalmazások állapotát. Ezek az ellenőrzések, a biztonsági védelem A webkódolás lehetővé teszi a webes vállalkozások számára, hogy továbbra is sikeresen szállítsanak információkat, szolgáltatásokat és termékeket a webhely látogatói számára.

Van egy ingyenes verzió , amely öt webhely vagy szerver megfigyelésére korlátozódik. Négy fizetett kiadás választhat modulokat a potenciális előfizetők számára. A Site24x7 összes fizetett kiadása kipróbálható 30 napos ingyenes próbaverzió.

Site24x7 webhely MonitoringStart 30 napos ingyenes próbaverzió

4. ManageEngine Ingyenes ping eszköz

ManageEngine Ingyenes ping eszköz

ManageEngine Ingyenes ping eszköz egy ingyenes pingfigyelő eszköz, amelyet azoknak ajánlunk, akik alapvető ping-figyelőt szeretnének telepíteni. Ezzel az eszközzel megmérheti az alapvető mutatókat, mint például oda-vissza út, csomag veszteség százaléka, és hop szám. Megnézheti azt is, hogy hányszor sikerült vagy sikertelen volt a teszt.

Annak ellenére ManageEngine Ingyenes ping alapvető eszköz, mégis egyszerűen használható műszerfalat kínál. Megtekintheti a ping-tesztek összes mutatóját és az eszközök színkódolt állapotát a főtábla nézetben. Ez lehetővé teszi az összes fontos információ megtekintését, még a listán szereplő más termékek által nyújtott fejlettebb kijelzők nélkül is.

ManageEngine Ingyenes ping eszköz rendelkezik egy értesítési rendszerrel. Figyelmeztetéseket küldünk az irányítópultra abban az esetben, ha egy eszköz nem érhető el. Ez biztosítja, hogy soha ne hagyjon ki semmilyen információt, és ne vegye figyelembe a fejlődő problémákat. Ezek a figyelmeztetések küszöbértékeken alapulnak, hogy azok értelme maradjon, hogy ne bombázzanak lényeges információkkal.

Ennek az eszköznek az egyetlen korlátozása, hogy egyszerre csak 10 szervert vagy webhelyet figyelhet. Ez teszi ManageEngine Ingyenes ping eszköz elégtelen nagyobb szervezetek számára. Ennek ellenére továbbra is az egyik legjobb felhasználói élményt nyújt azok számára, akik még nem szoktak hozzá a rajongói figyelési tapasztalatokhoz. Letöltheti a ManageEngine Ingyenes ping eszköz.

5. Nagios XI

XI. Nagios-kép

Nagios Xén széles körben a világ egyik legjobb hálózati megfigyelő eszközének tekintik. Még Nagios XI kiváló ping-figyelési élményt nyújt elszigetelten is. Val vel Nagios XI megnézheti az eszközök elérhetőségét, és megnézheti, hogy a csomagvesztés milyen elterjedtséggel jár, miközben a hálózat átalakul. Ez lehetővé teszi, hogy az anyákhoz és a csavarokhoz megvágja a hálózati eszközök teljesítményét.

  Что такое SD-WAN?

Pingfigyelő eszközként, Nagios XI a modern hálózati megfigyelés keverékét kínálja a klasszikusabb vizuális kijelzők, valamint a fejlettebb kijelzők, mint például hálózati topológia térképek szintén beépítették. Ha azonban a felhasználói formatervezés nem megfelel az Ön ízlésének, akkor megteheti testreszabhatja az egyes felhasználók elrendezését. Ez biztosítja, hogy a felhasználók teljes mértékben ellenőrzése alatt álljon a hálózatuk ellenőrzése során.

Kisebb szervezetek számára, Nagios XI ingyenesen letölthető RHEL Linux és CentOS. Használhatja Nagios XI tovább Microsoft de ezt a a használatával kell megtennie VMware munkaállomás vagy alternatív szolgáltatás. Ennek eredményeként, Nagios XI a legegyszerűbb, ha Linux környezetben telepítik.

Két fizetett változat létezik Nagios XI; Standard Edition és Enterprise Edition. A Standard Edition olcsóbb a két közül, 1955 dollárral (1 498 font). A Standard Edition biztosítja az összes alapvető figyelési képességet, de ha a jelentéseket ütemezni és kapacitástervezési jelentéseket szeretne létrehozni, akkor meg kell vásárolnia az Enterprise Edition-t. Az Enterprise Edition 3.495 USD (2.679 £) áron vásárolható meg. Letöltheti Nagios XI rajta 60 napos ingyenes próbaverzió.

6. Spiceworks Network Monitor

Spiceworks hálózati monitor kép

Kevés olyan hálózati megfigyelési megoldás kínálkozik, amelyek a kisebb hálózatok megfigyelésére is alkalmasak Spiceworks Network Monitor. Spiceworks Network Monitor kínál a ingyenes ping figyelő megoldás kifejezetten kisebb hálózatokhoz tervezték. Ennek a szoftvernek a ping-figyelési képességei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy eszközöket pingpítsanak az egész hálózaton, és megtekintsék azok állapotát. Val vel Spiceworks Network Monitor megtekintheti a legfontosabb adatokat a processzor, lemez hálózati használat, és memóriahasználat.

Az összes információ visszakerül a műszerfalba. Attól a pillanattól kezdve, amikor hozzáad egy eszköz IP-jét és gazdanevét, megjelenik az irányítópulton. Az Az irányítópulton színkóddal ellátott gombok találhatók amelyek azt mutatják, hogy egy eszköz besorolva van-e fel vagy le-. Ha új eszközt szeretne hozzáadni ehhez a központi megfigyelési környezethez, ezt manuálisan is megteheti a Eszköz hozzáadása gomb.

Tekintettel a szoftver gyártási minőségére, ez nem meglepő Spiceworks Network Monitor saját riasztási rendszerrel rendelkezik, amely segít naprakészen tartani a hálózati eseményeket. E-mail értesítéseket fog kapni, ha valamelyik eszköz leáll. Te is testreszabhatja saját riasztási paramétereit úgy, hogy ha a ping idő meghalad egy bizonyos időtartamot, akkor azonnal értesítést kapunk.

Mi teszi igazán Spiceworks Network Monitor A kiemelkedő termék ebben a listában az, hogy ingyenes és modern. Azonban korlátozott, hogy hány eszközt figyelhet meg ezzel a programmal. Használatán túl Spiceworks Network Monitor szüksége van a következők egyikére; Windows 7, Windows Server 2008 R2, vagy Windows Server 2012 R2. Letöltheti Spiceworks Network Monitor közvetlenül az oldalukról.

7. EMCO Ping Monitor

Az EMCO Ping Monitor képernyőképe

Következõként ezen a listán van EMCO Ping Monitor amely a jelenleg elérhető egyik legbecsültebb ping-figyelési élményt nyújtja. Tól A gazdagép állapotának áttekintése láthatja a hálózat egész házigazdáit, az őket állapotping válaszadási arányok, és kiesések információ. Az egyes gazdagépeket valós időben ellenőrizheti a segítségével színkódolt grafikon hogy megtudja, hogyan változik a kapcsolata az idő múlásával. Ez pillanatkép-perspektívát biztosít Önnek, így láthatja, hogy vannak-e sürgető kérdések, amelyekkel foglalkoznia kell.

Ha a hálózatot más szemszögből szeretné megnézni, akkor megnézheti a történelmi gazdagép adatait. Egyszerűen kiválasztja azt az időszakot, amelyre vissza kíván térni a megfigyeléshez. Miután megszerezte ezeket az információkat, megteheti jelentések készítése küldés a csapat többi tagjára PDF vagy HTML formátum. Ez az egyszerű beállítás közel tartja a folyamathoz, hogy ne zavarja a kifinomultabb kijelzők.

Az egyik különösen érdekes szolgáltatás, amelyet a EMCO Ping Monitor a szkriptek konfigurálásának képessége. Konfigurálhatja a szkripteket futtatására, amikor egy hálózati esemény bekövetkezik. Ez jó, mert lehetővé teszi, hogy egy kis automatizálást beépítsen a felügyeleti élménybe. Ezt támogatja az olyan riasztások használata, amelyek e-mail értesítést küldnek Önnek, ha valami megváltozik. EMCO Ping Monitor mindkettőként elérhető Windows program és Windows szolgáltatás.

  12 лучших брандмауэров веб-приложений (WAF)

EMCO Ping Monitor kapható, mint a ingyenes verzió akár öt gazdagép számára. A fizetett verziók tekintetében megvásárolhatja a Professional Edition vagy a Enterprise Edition. A Professional Edition akár 250 gazdagépet is megfigyelhet másolatonként 99 USD (75 £), korlátlan másolatok esetén 245 $ (187 £). Az Enterprise Edition korlátlanul támogatja a gazdagépeket, és 199 USD-t (152 £) fizet egyetlen példányért, és 445 $ (341 £) -ért korlátlan példányokért. Letöltheti a ingyenes próbaverzió nak,-nek EMCO Ping Monitor.

8. PingInfoView

PingInfoView

PingInfoView egy pingfigyelő eszköz azokban az esetekben, amikor csak az alapvető ping-ellenőrzéseket szeretné elvégezni. Ezzel a könnyű segédprogrammal megteheti ping több állomásnevet és IP-címek azonnal megnézheti, hogy a kapcsolat sikeres volt-e vagy sem. Ezt az információt a főtábla nézet mutatja, amely megmutatja, hogy a kapcsolat sikerült vagy nem sikerült és a végső ping idő.

A felfelé álló eszközöket egy zöld gomb jelöli, míg a már működő eszközöket piros gomb segítségével lehet azonosítani. Annak ellenére, hogy ez egy alapvető eszköz, továbbra is ütemezheti a rendszeres ping-ellenőrzéseket, hogy a megfigyelési adatok naprakészek legyenek. Beállíthatja PingInfoview nak nek ping eszközök rendszeres időközönként az Ön által választott. Ez biztosítja, hogy a ping-lekérdezés adatai pontosak és percek alatt rendelkezésre álljanak. Miután befejezte a hostnevek és IP-címek pingingját, megteheti mentse az eredményeket szövegbe, HTML, vagy XML fájl formátumok.

Noha ez az eszköz nem lesz alkalmas azoknak, akik termékszervezetet keresnek inkább a megjelenítés révén, PingInfoView jó munkát végez azért, hogy a felhasználót megkapja az alapadatokkal. PingInfoView ingyen elérhető Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, és Windows 10. Letöltheti PingInfoView ingyen.

9. Dotcom-Monitor ICMP ping eszközfigyelő (szerver megfigyelés)

dotcom monitor ping eszköz

Dotcom-Monitor ICMP Ping eszközmonitor a Dotcom-Monitor válasza a pingfigyelésre. Ezzel a termékkel küldhet ICMP ping kérések az eszközök állapotának felmérésére az egész hálózaton. A ping teszt grafikon formátumban jelenik meg hogy nyomon tudja követni a válaszok időbeli változását. A futó és működő eszközöket egyszerűen megjelölik Rendben a grafikon alatti táblázatban.

A kézi ellenőrzés nyomása 10% -kal csökken A DotCom-Monitor ICMP Ping eszközmonitorok riasztások rendszer. Az A riasztási rendszer küszöbértékek alapján működik, és értesíti Önt, amikor egy mutató meghaladja az előre meghatározott küszöböt. Ez azt jelenti, hogy a hálózat figyelésekor nem kell nyomon követnie a apró részleteket; DotCom-Monitor ICMP Ping eszközmonitor érted csinálja.

Dotcom-Monitor ICMP ping eszköz a Dotcom-Monitor által kínált web-alapú szervermegfigyelő termék része. Ennek az eszköznek az árát a szükséges célok száma és a kívánt ellenőrzési gyakoriság határozza meg. Az ár havonta 16 USD-tól (12,27 GBP) halad 10 céltárgynál és egy 15 perces ellenőrzési gyakoriságtól kezdve a 120 USD-ig (92 GBP) 100 célponttól és az egyperces ellenőrzési gyakoriságig. Letöltheti a 30 napos ingyenes próbaverzió nak,-nek Dotcom-Monitor ICMP ping eszköz.

10. Teljesítménygazda

Poweradmin screenshot

Végül megvan Teljesítménygazda. Teljesítménygazdák A felhasználói felület kissé elavult a listán szereplő legtöbb eszközhöz képest, ám ping-figyelési képességei ugyanolyan jártasak a modern hálózati környezetben. Val vel Teljesítménygazda tudsz ping több IP-címet egyszerre. Ezen felül nyomon követheti az adatokat Ping tesztek, processzor, memória, és lemez használat. Ez megadja a hatékony monitorozáshoz szükséges alapokat.

Teljesítménygazda saját riasztási rendszerrel rendelkezik, amelynek célja a kapott riasztások számának minimalizálása. Például te csak akkor kap ping-riasztást, ha nem kapott két vagy több ping-választ. A riasztási rendszer lehetővé teszi számos különféle konfiguráció megadását. Például megteheti válassza ki a maximális válaszidőt a sikeres ping-hoz, és korlátozhatja a figyelmeztetéseket olyan eseményekre, ahol egy adott időtartamra hibát észleltek.

Riasztások konfigurálása ily módon megakadályozza, hogy értesítéseket bombázzon minden alkalommal, amikor egy ping kérés sikertelen volt! Amikor egy értesítést megtesznek, akkor tudod, hogy valami komoly kérdéssel kell foglalkozni. A Power Admin Windows rendszeren érhető el.

Összességében ajánljuk Teljesítménygazda azoknak a felhasználóknak, akiknek szükségük van egy karcsú ping-megfigyelő platformon, amelyen keresztül lehet ping több IP-címet. Ha szeretné megvásárolni a Power Admin másolatát, akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel, és ki kell töltenie egy rövid e-mail űrlapot. Van egy 30 napos ingyenes próbaverzió is Teljesítménygazda.

A legjobb ping-figyelő eszközök ítélete

A gyorsan mozgó hálózatépítés mai világában a pingfigyelés a hálózati eszközök kezelésének előfeltételévé vált. Az eszközök pingingja az egyik legjobb módja annak, hogy megnézhessék, vannak-e teljesítményproblémák. Sok esetben észlelheti a problémákat, még mielőtt azok leállást eredményeznének, ha elég gondosan keres. Ha azonban valamelyik eszköz leáll, akkor azonnal értesíthet egy olyan eszköz használatával, amely figyelmeztetéseket tartalmaz, például A SolarWinds Engineer eszközkészlete vagy Paessler PRTG hálózati monitor.

About the author

Comments

 1. fik analizátor csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek segítségével a SolarWinds mérnöki eszközkészlete hatékonyan működik. Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi, hogy kipróbálja az eszközt, mielőtt megvásárolná a teljes verziót. Összességében a SolarWinds mérnöki eszközkészlete egy nagyszerű választás a ping-figyeléshez, amely segít az adminisztrátoroknak a hálózati eszközök állapotának ellenőrzésében és a hibák gyors azonosításában.

 2. fik monitor mind olyan eszközök, amelyek segítségével figyelemmel kísérheti a hálózati eszközök állapotát. A SolarWinds mérnöki eszközkészlete ingyenes próbaverzióval rendelkezik, így kipróbálhatja, hogy milyen hatékonyan működik a ping-figyelés. Összességében a SolarWinds mérnöki eszközkészlete egy nagyon hatékony és megbízható eszköz a ping-figyeléshez.

  (Hungarian)

 3. fik analizátor csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek segítségével a SolarWinds mérnöki eszközkészlete hatékonyan működik. Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi, hogy kipróbálja az eszközt, mielőtt megvásárolná a teljes verziót. Összességében a SolarWinds mérnöki eszközkészlete egy nagyszerű választás a ping-figyeléshez, és ajánlott azoknak az adminisztrátoroknak, akik hatékonyan szeretnék ellenőrizni a hálózati eszközök elérhetőségét.

 4. fik analizátor csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek segítségével a SolarWinds mérnöki eszközkészlete hatékonyan ellenőrizheti a hálózati eszközök elérhetőségét. Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi, hogy kipróbálja az eszközt, mielőtt megvásárolná, így biztos lehet abban, hogy a SolarWinds mérnöki eszközkészlete a legjobb választás az Ön számára.

Comments are closed.