10 legjobb webhely-megfigyelő eszköz

10 legjobb webhely-megfigyelő eszköz

Tartsa folyamatosan elérhető webhelyét azáltal, hogy elhárítja a lehetséges problémákat. Ebben a jelentésben néhány hasznos eszközről megtudhatja, amelyek fenntartják az e-kereskedelem jelenlétének sikeres működését.

A megfelelő eszközök keresése és a teljesítményértékelések kutatása sok időt vesz igénybe, aminek valószínűleg nincs ideje. Ez az áttekintés kivágja ezt a munkát, és segít koncentrálni vállalkozásának bővítésében.

Itt található a 10 legjobb webhely-megfigyelő eszköz és szoftver listája:

  1. Paessler internetes megfigyelő szoftver PRTG-vel (INGYENES Kísérlet) Helyszíni teljesítményfigyelés, amely integrálódik a hálózati megfigyeléshez. Ide tartozik azok számára, akik nem akarnak Cloud-alapú monitort.
  2. Freshworks frissítő Percenként akár 50 URL-t ellenőrizhet a világ tíz helyéről.
  3. Webhely 24 × 7 webhelyfigyelés (ingyenes próbaverzió) Felhő alapú webhely-figyelő szolgáltatás, amely magában foglalja a webhelykezelő funkciókat.
  4. SolarWinds Pingdom (INGYENES Kísérlet) Egy felhőalapú eszköz, amely több mint 60 helyről ellenőrzi webhelyének elérhetőségét.
  5. Stackpath webhely-megfigyelés (ingyenes próbaverzió) Weboldal-kézbesítési minőség-figyelő a tartalom gyorsítótár szolgáltatásából.
  6. Uptrends Online weboldal-figyelő platform, amely magában foglalja a látogatók utazásainak nyomon követését, valamint a terhelés és az átvitel ütemezését.
  7. StatusCake Figyelemmel kíséri webhelye teljesítményét a világ 28 helyszínéről.
  8. NodePing Minden percben ellenőrzi a webhely teljesítményét, és figyeli az SSL, a DNS és az e-mail problémákat.
  9. Dynatrace Ez a szolgáltatás nyomon követi a weboldal és a szolgáltatás kézbesítési idejét, és azonosítja a rossz teljesítmény okait.
  10. Uptime Robot Ingyenes és fizetős verziókban érhető el. Valós idejű teljesítményfigyelést és metrikus tárolást kínál a történeti adatok elemzéséhez.

Kiszervezett infrastruktúra

A webhely-megfigyelés kissé különbözik a rendszeres hálózati megfigyeléstől. Mivel sok teljesítmény-fenyegetés távol esik a saját infrastruktúrájától, meg kell nézni, hogy mások hogyan férnek hozzá az Ön webhelyéhez ahelyett, hogy a berendezés milyen jól teljesít.

Nem tudja egyedül tartani a füleket az interneten, így az egyetlen komoly stratégia a webhelyek elérhetőségével kapcsolatos lapok megtartására az, ha a feladatot kiszervezik a speciális szolgálatokhoz. Ez különösen igaz, ha nem saját házában üzemelteti webhelyét.

A kisvállalkozások általában úgy döntnek, hogy előfizetnek webhelyükön tárhely-szolgáltatásokra. Ez az egyetlen gazdaságilag megvalósítható megoldás olyan személyek számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy csak egy webhelyen működtessenek webszervert. A tárolt megoldások egyre inkább vonzóvá válnak a nagy online vállalkozások számára is.

Ha mások megkísérlik kezelni az Ön webhelyét támogató infrastruktúrát, akkor az irányítás elveszik. Ugyanakkor lehetővé teszi a szakértelem és a speciális felszerelés alkalmazását a webhelyek házon belüli üzemeltetésének költségeinek töredékénél.

Felhő alapú megfigyelés

A webes megfigyelő eszközök, amelyeket a Cloudon szállítanak ugyanolyan értelme van a felhőalapú tárhelyen. A webhely-megfigyeléshez használt szoftver-szolgáltatásként modellnek számos előnye van a helyszíni szoftverekkel szemben.

A felhőalapú eszközök költséghatékonyak és méretezhetők. Ez azt jelenti a nagyon kisvállalkozások költséghatékony hozzáférést kapnak az átfogó eszközökhöz, amelyeket a nagyvállalatok használnak. A legtöbb online szolgáltatást előfizetési alapon számítják fel egységre vetítve. Fizetni fognak URL-enként, kiszolgálónként vagy technikusonként. Tehát nem kell teljes összeget fizetnie a szoftverért, ha csak egy webhelyet kell figyelnie.

Az a tény, hogy az eszközöket távoli szerverekön futják, és az azokat támogató infrastruktúra az ár tartalmazza, azt is megtakarítja a hardver költségein és a karbantartáshoz szükséges technikusok költségein. Még megtakaríthat szállási helyet, energia- és biztonsági költségeket.

A legtöbb webhely-figyelő platform lehetővé teszi az ügyfelek számára módosítsa a szolgáltatás körét, ami azt jelenti, hogy több webhelyet is megfigyelhet, amikor vállalkozása bővül. Tehát a felhőalapú monitorok megtakarítják az indítási költségeket, és fokozatosan bővülnek, ahogy vállalkozása növekszik.

A legjobb webhely-figyelő eszközök

A következő szakaszok részletesen ismertetik az egyes ajánlásainkat.

1. Paessler internetes megfigyelő szoftver PRTG-vel (INGYENES Kísérlet)

10 legjobb webhely-megfigyelő eszköz

Ha nem érdekli a webes megfigyelő szolgáltatások elérése a felhőn, és helyszíni megfigyelő szoftvert szeretne, akkor az A Paessler internetes megfigyelőszoftvere a PRTG-vel talán a legjobb téged. A PRTG az egy all-in-one infrastruktúra-megfigyelő eszköz. Figyelemmel kíséri a házon belüli hálózatot, valamint az internet teljesítményét. A csomagban lévő szerver és alkalmazásfigyelők olyan érzékelőket tartalmaznak, amelyek a weboldal teljesítményére szakosodtak.

A PRTG valójában egy monitorcsomag, és mindegyiket „érzékelő.”A szoftverért fizet, annak alapján, hogy hány érzékelőt akarja aktiválni. A legalacsonyabb árú sáv ingyenes. Ha csak legfeljebb 100 érzékelőt akar engedélyezni. A minimálisan fizetett csomag 500 érzékelőt tartalmaz.

Internet és weboldal figyelő érzékelők a PRTG-ben a fütyülés funkció, amely megadja a weboldalra irányuló kérelmek oda-vissza futási idejét és az attól visszatérő válaszokat. E tesztek eredményeit élőben láthatjuk a szoftver irányítópultján, és tárolhatjuk azokat is a történeti teljesítmény elemzése céljából.

A csomagban szereplő tesztek lehetővé teszik, hogy ellenőrizze a tipikus látogató utazást, ügyelve arra, hogy az út egyetlen lépése sem akadályozza meg a potenciális vásárlókat abban a célban, hogy megszerezzék azt, amit az oldalra érkeztek.

Egyéb ellenőrzések magukban foglalják a betöltési idő a weboldal oldalain, amelyeket összehasonlíthat a rivális oldalak betöltési idejével. Az infrastruktúra teljesítményének alapja hatással lesz a webhely megjelenítésére. A PRTG-érzékelők ellenőrzik a szerver állapotát és felhasználását, valamint az alkalmazások, például a webszerver-szoftverek tevékenységét.

Az összes tesztfeltétel beállítható olyan teljesítményküszöbre, amely riasztást vált ki. Ez lehetővé teszi, hogy észrevegye a problémákat, még mielőtt azok kritikuskká válnak. Ezeket a változtatásokat elküldhetjük Önnek SMS vagy email, tehát nem kell ülnie a figyelő képernyő előtt.

Ha az ingyenes PRTG nem elég nagy számodra, akkor kaphat a PRTG 30 napos ingyenes próbaverziója korlátlan érzékelési engedménnyel. Ennek lehetővé kell tennie, hogy ellenőrizze a csomag minden egyes monitorját, amelyre esetleg szüksége lehet, így testreszabhatja az érzékelők számát, amelyre valóban szüksége van, mielőtt fizetni akarsz a próbaidőszak végén..

Paessler internetes megfigyelő szoftver a PRTGDownload 30 napos INGYENES próbaverzióval

2. Freshworks frissítő

Freshworks frissítő

A Freshping egy nagyon csábító weboldal-megfigyelő csomag, amely különösen vonzó lesz a kisvállalkozások számára. Ennek oka az, hogy a szolgáltatás belépő szintű csomagja állandóan szabadon használható. A szabad tervet hívják Hajtás és teljesít 50 különböző állapot-ellenőrzés egy webhely teljesítményén percenként.

A rendszer által végzett tesztek tartalmaznak egy szabványt fütyülés, amely ellenőrzi a webhely hostjához intézett kérés oda-vissza időét, és visszaválaszolja a kérelmezőt. Ezenkívül ellenőrzi HTTP állapot, a webhelyed DNS-bejegyzések és TCP és UDP teljesítmény. A tesztek mindegyikét a következőktől hajtják végre: tíz különböző helyszínen szerte a világon, így láthatja, hogy a világ különböző országaiban élők milyen tapasztalatokkal élnek az Ön webhelyén.

Időnként a dolgok rosszul fordulnak elő, és ez tovább növeli webhelyének hitelességét, ha tudod feltenni márkás hibaüzenetek ahelyett, hogy hagyná, hogy a felhasználó böngészője a standard hibaüzenetek képernyőit jelenítse meg. Ha a böngésző nem jut el a kiszolgálóra, akkor nem fogja tudni megkapni ezt az értelmes hibaoldalt. A Freshping előírja, hogy az Ön számára külsőleg öt különböző állapotlapot szolgáltat, ha a saját gazdagépe elérhetetlenné válik. Ez egy nagyon hasznos élszolgáltatás.

A szolgáltatás szállított a felhőből és a konzol az ismételt ellenőrzések élő eredményeit mutatja. Ezenkívül a csomaghoz csomagolt teljesítményadatok tárolását is megkapja. Ez lehetővé teszi a platformon szereplő elemző eszközök használatát, hogy megnézhesse webhelyének időbeli teljesítését.

Minden Freshping terv előfizetés egy URL-t fed le. Az ingyenes szolgáltatás mellett három, magasabb fizetésű szolgáltatási terv is létezik. Ezek Virágzik, Kert, és Birtok. Ezek 60, 80 és 100 különféle tesztet kínálnak. A Blossom terv tartalmaz teljesítményküszöb riasztást, és az SSL teljesítményfigyelés megszerzéséhez legalább a Garden tervre van szükség.

Az egyes tervek közötti különbségek között szerepel a kapott felhasználói fiókok száma és az analitikai adatok adatmegőrzési periódusa. Például az ingyenes Sprout-terv lehetővé teszi 10 felhasználói fiókját, és 6 hónapig megőrzi az adatokat; a Blossom terv 12 felhasználói fiókot és 12 hónapos adatmegőrzést tartalmaz; A Garden and Estate 20 felhasználói fiókot és 24 hónapos adatmegőrzést biztosít Önnek.

A Freshworks nagyon biztos abban, hogy a vállalkozások profitálnak a Freshping használatából, és a fizetős csomagok bármelyikét 21 napos ingyenes próbaverzió alatt kínálják.

3. A Site24x7 webhelyfigyelés (INGYENES KERESÉS)

10 legjobb webhely-megfigyelő eszköz

Site24x7 webhelyfigyelés weboldal teljesítményfigyelést kínál, amely rendszeres ellenőrzéseket végez a világ 90 helyéről. Ez egy felhőalapú webhely-megfigyelő platform, előfizetéses díjjal.

Az ellenőrzések tartalmazzák a Domain lejárati figyelő, egy SSL / TLS tanúsítványfigyelő, és a Webhely-felület-figyelő, amely hibákat észlel a webhely kódjában. A teljesítmény időzítésének fedezete DNS-letöltések, kapcsolat létesítési ideje, első byte-os idő, letöltési idő, és SSL kézfogás ideje.

A monitor felhasználói élményteszteket tartalmaz vágány látogatói utazások egy webhelyen keresztül. Ez magában foglalja azt az időtartamot, amelyet egy minta látogató tölt az egyes oldalakon, megadva a visszafordulási arányt a webhely minden egyes részén, és tudatja Önnel, hogy mely oldalak segítik a marketing erőfeszítéseket és melyeket ki kell emelni vagy eltávolítani. A monitor által felfedezett információk segítenek a webhely hierarchiájának átszervezésében, és a jobban teljesítő oldalak áthelyezésében kezdőlapokká válnak, vagy a hierarchia jobb pozícióiban elhelyezkedő oldalakkal.

A webhelyek megfigyelése mellett a Site24x7 platform tartalmaz néhányat webhelykezelő funkciók. Különösen hasznos lehet, ha úgy dönt, hogy elhagyja az oldalakat, vagy pedig visszavonja az oldalakat, mert kezeli az állapotoldalakat, lehetővé téve az átirányítást és megakadályozva a látogatókat arra, hogy művésztelen módon eldobják a böngésző hibakód oldalát..

A web alapú konzol jól elrendezett, és mobilbarát verzióval rendelkezik. A műszerfal néhány nagyszerű megjelenítést tartalmaz, amelyek színkódolt állapotokkal és küszöbértékekkel ellátott térképeket és grafikonokat tartalmaznak, hogy segítsék a problémák gyors észlelését. Teljesítési küszöbértékek indítják el figyelmeztetések és ezeket elküldheti neked SMS vagy email így nem kell egész nap a konzol előtt ülnie.

Ez a szolgáltatás négy előfizetési tervben érhető el: Indító, Pro, Klasszikus, és Vállalkozás. A tervért havonta vagy évente előre kell fizetnie - az éves fizetési rendszerek megkapódnak 10% kedvezmény. Számos kiegészítő szolgáltatás is elérhető, amelyek közül választhat a kiválasztott terv testreszabásához. Kipróbálhatja ezt az internetes megfigyelő rendszert egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

Site24x7 webhely MonitoringStart 30 napos ingyenes próbaverzió

4. SolarWinds Pingdom (ingyenes próbaverzió)

Pingdom képernyő

Pingdom jelentése egy felhő alapú platform amely külső szempontból figyeli a weboldal teljesítményét és az internet-kapcsolat minőségét. A szolgáltatás tartalmazza ellenőrzések több mint 100 helyről a világ körül. Mivel a szolgáltatás használatához nem kell semmiféle speciális berendezés tulajdonosa, mindössze három perc alatt beállíthatja, és a monitor ellenőrizheti webhelyeit.

Nem számít, hol helyezkedik el webhelye, mert a Pingdom a világ minden tájáról, nem pedig az épületéből a webhely hozzáférését vizsgálja.

A rendelkezésre álló ellenőrzések a következőket tartalmazzák: szintetikus felhasználók, amely lehetővé teszi a monitor számára, hogy tesztelje webszerverének kapacitását. Ez a Pingdom szolgáltatás egyik jellemzője, amely különösen hasznos az új webhelyeknél, amelyeket még élőben történő tesztelés előtt meg kell tesztelni. Beállíthatja, hogy az eszköz tetszőleges számú felhasználói úton haladjon keresztül várható áramlások a telephelyen, mint például az értékesítési folyamat, a fedélzeti beépítés, a támogatás kiszállítása és a rendszeres műveletek.

Miután egy webhely felállt és működik, a Pingdom mintát vehet a valódi felhasználói tevékenységekről, hogy ellenőrizze az egyes oldalak és szolgáltatások válaszidejét az egyes látogatók követelményei alapján. Általános teljesítményfigyelés tartalmaz küszöbérték-riasztásokat, amelyeket SMS-ben vagy e-mailben továbbíthatunk Önnek. Riasztásokat kaphat, feltételesen továbbítva a különböző csapattagokhoz, és szűrési ellenőrzést kiküszöböli a hamis jelentést és nem kritikus körülmények között, így a riasztórendszer nem fog folyamatosan csalódni.

A platform díjai: előfizetéssel fizetve, amelyet havonta vagy évente lehet beállítani. Kedvezményt kap az éves fizetési tervért, de ne feledje, hogy a szolgáltatás előfizetését előzetesen meg kell fizetnie, és a fizetési határidő lejártakor automatikusan átalakul. A Pingdom négy különféle szolgáltatási szinten érhető el: Alapértelmezett, Fejlett, Szakmai, és Vállalkozás. Kaphat egy 14 napos ingyenes próbaverziót a Pingdom rendszerről.

SolarWinds PingdomStart 14 napos ingyenes próbaverzió

5. StackPath webhelyfigyelés (ingyenes próbaverzió)

Stackpath webhely-megfigyelés

A StackPath fő üzletága a következő szélsőséges szolgáltató a weboldalakhoz. Fel tudja gyorsítani a tartalom kiszállítását azáltal, hogy azt stratégiailag elhelyezett szerverekre tárolja a világ minden tájáról. StackPath webhelyfigyelés egy másik szolgáltatás, amelyet a vállalat nyújt.

Idővel pontosan megfigyelheti, hol található a látogatók többsége. A tevékenységnek ezeket a hotspotokat kell tennie gyors hozzáférést biztosít a webhelyéhez. Az új földrajzi piacra történő kipróbáláshoz szintén szükség van teljesítményadatok megszerzésére ebből a helyről, mielőtt teljes mértékben támogatni tudja a marketing erőfeszítéseit abban a helyben. Ezekben a helyzetekben kiemelkedik a Stackpath webhely-megfigyelés.

A Stackpath-nak 37 megfigyelő csomópontja van, és mindegyikétől egyidejű visszajelzést kaphat az internetes infrastruktúra állapotának ellenőrzéséhez, vagy nagyíthat, és megnézheti a teljesítményt a világ egyik részén..

A tesztek gyakorisága testreszabható és 30 másodpercenként elindítható. Azt is pontosan meghatározhatja, hogy mely körülményeket kell tesztelni, ideértve a kódteljesítményt és az átviteli időket is, így nem kell elárasztania az egyszerre érkező túl sok információ miatt..

Mint minden Stackpath szolgáltatásához, a monitor is egy felhőalapú szolgáltatás. Feliratkozhat csak a monitorra, vagy kivehet egy kombinált csomagot, amely magában foglalja a webhely teljesítményének gyorsítási szolgáltatásait. Felhívjuk a szokásos felügyeleti szolgáltatást Monitoring 10. Ez magában foglalja 34 szolgáltatásból öt szolgáltatás öt perces időközönként történő figyelését. A Monitor 10-et a következőről szerezheti be 1 hónapos ingyenes próbaverzió.

StackPath Website MonitoringStart 1 hónapos ingyenes próbaverzió

6. Felfutások

Uptrends screenshot

Az Uptrends egy online webhely-figyelő platform, amely a hálózat és az internet teljesítményét is ellenőrzi. Nem számít, hol helyezkedik el webszerverei, vagy ki kezeli azokat. Távoli szolgáltatásként az Uptrends hozzáférhet hozzájuk, felhasználóként álarcosítva és jelentést készítve az eredményeiről. Még az is lehet tesztelje a riválisai oldalait és tudatja Önnel, hogy összehasonlítja webhelye teljesítményét.

Az Uptime által végrehajtott ellenőrzések tartalmazzák a DNS-rekordokat és a DNS-letöltések idejét. Figyelemmel kíséri továbbá az SSL-tanúsítványokat annak biztosítása érdekében, hogy azok nem elavulnak, és a látogatók böngészőit provokálva akadályozza meg a hozzáférést. Ezenkívül figyelemmel kíséri az FTP szerver teljesítményét a letöltés kézbesítéséhez. A monitor nyomon követi felhasználói utazások egy webhelyen keresztül, és rögzíti az egyes meglátogatott oldalak betöltési idejét. Ezenkívül fel fogja mérni a webhely mobilbarát jellegét.

A teljesítményvizsgálatokat percenként egyszer adják ki. A monitor konzolja valós időben jeleníti meg a teszteredményeket, és ezekre az eredményekre is exportálhat PDF vagy Excel formátumban A teszt eredményeit az Uptrends két évig tárolja a történeti elemzés lehetővé tétele érdekében.

Az Uptrends kétféle csomagban érhető el: Alapvető webes megfigyelés és Speciális webfigyelés és kaphat egy 30 napos ingyenes próbaverziót.

7. StatusCake

StatusCake képernyőképe

A StatusCake egy felhőalapú webhely és internetes tesztelési platform. A szolgálat teljesítménytesztjeitől ki kell adni 28 szerver a világ minden tájáról. A StatusCake szolgáltatás tartalmazza az ellenőrzéseket Ping, HTTP, SSH, SMTP és TCP. Ezenkívül figyelemmel kíséri a domain DNS-bejegyzéseit. A teljesítményről szóló élő visszajelzéseket láthat az irányítópulton, valamint a menetrend szerint futtatott jelentéseket és e-mailt is kaphat Önnek.

A StatusCake egyik hátránya, hogy szervermegfigyelő szolgáltatása csak azokra érhető el Linux szervereket. Van egy ingyenes verzió ennek a szolgáltatásnak a száma, amely 15 percenként tíz tesztet hajt végre. A fizetett tervek: kiváló, amely percenként 100 tesztet hajt végre, és az Business, amely 30 másodpercenként 300 tesztet ad ki. Minden terv tartalmazza az oldalsebesség-teszteket és a kiváltó okok elemzését. Az SSL és a biztonsági megfigyelés csak a fizetett csomagokban érhető el. Tudod kapni egy 7 napos ingyenes próbaverzió mind a felsőbb, mind az üzleti terv.

8. NodePing

NodePing screenshot

A NodePing egy felhőalapú webhely-megfigyelő rendszer, amely előfizetés alapján kerül felszámolásra. A szolgáltatás tartalmazza tesztcsomópontok 28 helyen a világ körül. Ha az egyik csomópont problémát jelez a webhelyén, akkor egy másik csomópont tesztelésével ellenőrzi. Ez csökkenti az értesítések számát, amelyet akkor kap, ha kiszűrjük azokat a blipket, amelyeket pillanatnyilag egy internetes probléma okozhat.

Ezek az ellenőrzések egyperces időközönként elvégezték és akár 200 szolgáltatást fedezhet. A monitor ellenőrzi SSL állapot és e-mail teljesítmény valamint a weboldalak. Ezek az e-mail ellenőrzések hivatkozásokat tartalmaznak annak biztosítására, hogy domainje nincs-e a feketelistában.

A szolgáltatás irányítópultja átnevezhető, lehetővé téve a kezelt szolgáltatók számára alszámlák létrehozását és a monitoron történő eladást az ügyfelek számára. A webhely ellenőrzése magában foglalja a HTTP figyelést, az SQL teljesítményt, az SSL ellenőrzéseket, az RDP-t, a DNS hivatkozásokat és az SNMP hálózati figyelési figyelmeztetéseket. A konzol tartalmaz igény szerinti kiváltó okok elemzése analitikai funkciók, amelyek működnek a korábbi adatokkal, valamint az élő teljesítményről szóló jelentésekkel.

A NodePing három szolgáltatási tervben érhető el: kezdő, üzleti és szolgáltatói. Ezek közül kipróbálhatja egy 15 napos ingyenes próbaverziót.

9. Dynatrace

Dynatrace műszerfal

A Dynatrace egy webes alkalmazáskezelő szolgáltatás. A szolgáltatás jellemzői között szerepel a weboldal teljesítménykövetés a válaszidő figyelésével, a valós felhasználói megfigyeléssel és a szintetikus felhasználói viselkedés modellezéssel.

A monitor összehasonlítja az egyes összetevőket egy weboldalnak a felhasználóhoz történő eljuttatása során a kiváltó okainak elemzése céljából. Az ellenőrzés kiterjed a következőkre: a JavaScript értékelése és más weboldal kicsomagolásában részt vevő kódot. Feltárja a kódolási hibákat és a nem hatékony programokat, lehetővé téve a webhelykezelőnek, hogy javítsa a betöltési teljesítményt megszüntesse a kínos programhibákat. Bár ezek olyan funkciók, amelyek különösen az új webhelyek tulajdonosai számára vonzódnak, a nagy és ritkán gyakorolt ​​webhelyekre is szükségük van.

A felhasználói utazások figyelése hasznos eszköz a műveletek és a marketing menedzserek számára. Ez a funkció lehetővé teszi a tervezők számára a webhely átszervezését javítsa a webhely legjobb keresőinek vezető utat. A szintetikus felhasználói modellezés a weblaptervezők számára is hasznos eszköz az új oldalak és termékek kiemelésére a webhelyen.

A szolgáltatást előfizetési modell alapján számítják fel, és ingyenesen kipróbálhatja 15 napig.

10. Uptime Robot

Uptime Robot screenshot

Az Uptime Robot elérhető itt: ingyenes és fizetett verziók. Az ingyenes verzió ellenőrzi a weboldal teljesítményét öt percenként, míg a fizetett változat, az úgynevezett Pro, percenként ellenőrzi webhelyének kézbesítési sebességét. Online szolgáltatásként az Uptime Robot büszkélkedhet azzal, hogy az ügyfelek mindössze 30 másodperc alatt fel tudnak lépni a monitorra.

Az ingyenes Uptime Robot teljesít 50 különböző ellenőrzés minden ciklusonként. Ezeket a teszteket élőben nézheti meg az irányítópulton, és az adatokat szintén két hónapig tárolja, hogy lehetővé tegye a korábbi teljesítmény elemzését.

A fizetett változat testreszabható. Választhat 50-200 monitor között, és az ár ennek megfelelően növekszik. A szolgáltatás előfizetési díját havi fizetési tervben vagy éves megújítási díjban lehet meghatározni. Az éves ár havonta olcsóbb mint a havi fizetési ütemterv. Bármelyik monitor is választott, adattárolást kap két évig, további SSL figyelést, küszöbértékjelzéseket és SMS-ben vagy e-mailben küldött értesítéseket..

Webhely-figyelési tippek

Internetes vállalkozóként valószínűleg inkább izgatja a termék vagy a koncepció, mint annak a webhelynek a teljesítménye, amely marketing üzenetet közvetít a világ számára. Ez érthető. Ahhoz azonban, hogy csak figyelmen kívül hagyja a problémát, be kell szereznie a szakértelmet, hogy az összes teljesítmény-feladatot levonja a válláról.

A webhelyek teljesítményének figyelésének egyik megoldása az, hogy ezeket a funkciókat kiszervezik egy felügyelt szolgáltatóra. Ha azonban nem gondolja, hogy teljes mértékben bízhat más vállalkozásokban, hogy ugyanolyan érdeklődést mutatnak az Ön webhelye iránt, mint Ön, akkor azt tanácsoljuk, hogy egyszerűsítse webhelye teljesítményének figyelését olyan eszközök segítségével, amelyek automatizálják a folyamatot.

Használ egy weboldal-figyelőt? Kipróbálta az útmutatóban felsorolt ​​eszközöket? Hagy egy üzenetet a Hozzászólások alább, és ossza meg tapasztalatait a közösséggel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Adblock
detector