11 legjobb SQL Server figyelő eszköz 2020-ra

11 legjobb SQL Server figyelő eszköz 2020-ra

szerverek az egyik legfontosabb erőforrás egy hálózaton belül, és az SQL szerverek széles körű népszerűsége miatt az SQL Server megfigyelő eszközök előfeltétele a hosszú távú hálózati karbantartásnak. A kiszolgáló megfigyelő eszközének használata a kiszolgáló állapotának nyomon követéséhez megadhatja a teljesítménygel kapcsolatos problémák megoldásához szükséges információkat. Hosszú távon a rúdban lévő teljesítményproblémák fenntartása révén a hálózat működőképes.

Az SQL Server figyelőeszközök fontosságának figyelmen kívül hagyása a legjobb esetben teljesítményt eredményezhet, a legrosszabb esetben pedig teljes leállást. A kiszolgálófigyelés figyelmen kívül hagyása esetén a kiszolgáló leépülhet, és sok pénzbe kerülhet a szervezetek számára. Az SQL Server megfigyelő eszköz használata az egyetlen módja annak, hogy megvédjék kiszolgálóikat a költséges rendszerhibák ellen. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 2019-es legjobb SQL Server megfigyelő eszközöket.

Itt állnak a legjobb SQL Server figyelő eszközök:

  1. SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára (INGYENES Kísérlet) - Ez a Windows Server-hez tartozó eszköz egy központosított helyről figyeli az SQL Server, a MySQL, az Oracle, a DB2, az SAP ASE és a Cloud kiszolgálókat..
  2. SentryOne SQL Sentry (ingyenes próbaverzió) - Több mint 100 riasztási körülmény mellett ez az eszköz lépést tart az SQL szerver problémáival.
  3. Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG (INGYENES Kísérlet) - Hálózat-, szerver- és alkalmazásmonitor, amely megvizsgálja a Microsoft SQL, Oracle SQL, MySQL és PostgreSQL figyelőit.
  4. dbWatch Database Control Speciális adatbázis-figyelő, amely egységes kezelőfelületet kínál az összes adatbázis-példányhoz. Fut Windows, Mac OS és Linux rendszereken.
  5. Idera SQL Diagnostic Manager - Ez az eszköz figyeli az SQL adatbázisokat fizikai és virtuális környezetben, beleértve a szerver CPU-t, a memóriát, a merevlemezt és a hálózati felhasználást.
  6. Lepide SQL Server auditálás - Szerver ellenőrző csomag az SQL példányok figyelésére, amelyek futnak a Windowson és a Windows Server rendszeren.
  7. SQL kéziszerszámok - Könnyű, ügynökök nélküli SQL figyelő megoldás, amely lefedi az Oracle SQL Server, Informix és Sybase adatbázis szervereket.
  8. Red-Gate SQL Monitor - Ez az eszköz 40 előre konfigurált figyelmeztetést tartalmaz a memória erőforrás-felhasználásának, a magas CPU, a lemezterület, az SQL hibák és a lekérdezés teljesítményével kapcsolatos kérdések figyelésére..
  9. dbForge Monitor - Fedezze fel a processzor kihasználtságát, a memóriahasználatot, a lemeztevékenységet és az IO-késleltetést ezzel az eszközzel.
  10. Apex SQL Monitor - Ez a segédprogram figyeli a tranzakciók futási idejét, a puffer gyorsítótár elérési arányát, a rendelkezésre álló memóriát, a processzor kihasználtságát, az oldal várható élettartamát, az adatbázis méretét és a napló növekedését..
  11. Spiceworks SQL Server megfigyelés - Kövesse nyomon a mutatókat, például az SQL Server méretét, kapcsolatát és sebességét ezzel az eszközzel.

A legjobb SQL Server figyelő eszközök

A cikk eszközeinek kiválasztásakor figyelembe vettük az egyes szerszámok teljesítményét és tulajdonságait, azok könnyű használatát, támogatását és dokumentációját, valamint a robusztus felhasználást az iparágak széles skáláján..

1. SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára (INGYENES KÍSÉRLÉS)

SolarWinds adatbázis-elemző

SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára a teljes hálózati szervermegfigyelő megoldásként lett kifejlesztve. Val vel SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára megfigyelheti SQL szerver, MySQL, Jóslat, DB2, SAP ASE, és Cloud szerverek egy központosított helyről. Ennek a terméknek az egyik fő célja a teljesítményhibák kiváltó okainak felkutatása.

A felhasználó adatgyűjtő motorral rendelkezik a nyers szerverhasználati adatok megtekintéséhez. Ez magában foglal egy grafikont, amely részletesen leírja, hogyan változott a teljesítmény az idő múlásával, és amely öt egyedi módon tekinthető meg (összefoglalás, processzor, memória, Korong, és Hálózat). Hogy megismerjük a teljesítmény problémáit, SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára lehetővé teszi olyan mutatók használatát, mint a várakozási idő, felhasználók, fájlok, és tárgyak hogy megtudja, mi a probléma.

Mitől SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára az egyik legjobb SQL Server megfigyelő eszköz az, hogy alacsony költségekkel jár a rendszer erőforrásaira. Ez azt jelenti, hogy futtathatja a programot, miközben minimális hatással van a hálózati teljesítményre.

SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára nem csak méretezhető, hanem más eszközökkel is integrálható, például SolarWinds szerver és alkalmazásfigyelő és Tároló erőforrás figyelő, ami azt jelenti, hogy kibővítheti a megfigyelési élményt a saját igényei alapján. SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára 1,995 dollár (1,529 font) áron kezdődik. Itt van még a 14 napos ingyenes próbaverzió.

SolarWinds Database Performance Analyzer az SQL ServerDownload 14 napos INGYENES próbaverzióhoz

2. SentryOne SQL Sentry (ingyenes próbaverzió)

Sentry One SQL irányítópult kép

SentryOne SQL Sentry egy olyan eszköz, amely klasszikusabb megközelítést alkalmaz az SQL megfigyelés terén. Ezt az eszközt felhasználhatja megtekintheti a kiszolgálók teljesítménymutatóit csatlakozni kell a hálózatához, és közelebbről kell megvizsgálni a rosszul teljesítő kérdéseket. Te is fedezze fel a tárolási és erőforrás-szűk keresztmetszeteket. Val vel SentryOne blokk elemzés tudsz az összes blokkoló folyamatot hierarchikus szempontból tekintheti meg így gyorsabban megtalálhatja a kiváltó okot.

SentryOne SQL Sentry segít a görbe előtt maradni több mint 100 riasztási feltétels. tudsz testreszabhatja a riasztási üzeneteket hogy megjelenítse a kívánt információt. Ez is egy egyszerű folyamat, mivel csak annyit kell tennie, hogy felmegy a Feltétel ablaktáblára, válassza ki a testreszabni kívánt feltételt, majd kattintson az OK gombra. Üzenet lap > szerkesztése. Minden üzenet XML-alapú.

Vásárolhat SentryOne SQL Sentry mint a Engedély és a Feliratkozás. A licenc 2495 USD (1912 GBP) áron vásárolható meg, és az előfizetés havi 125 USD (95,80 GBP) áron megvásárolható. Itt van még a 14 napos ingyenes próbaverzió nak,-nek SentryOne SQL Sentry elérhető a saját webhelyükön.

SentryOne SQL SentryDownload 14 napos ingyenes próbaverzió

3. Paessler SQL figyelő szoftver PRTG (INGYENES Kísérlet)

PRTG Network Monitor kép

Következő lépésünk van Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG, része a PRTG suite, egy hálózati monitor, amely számos SQL figyelési funkciót is kínál. Ezzel az eszközzel megfigyelheti Microsoft SQL, Oracle SQLMySQL, és PostgreSQL a teljesítmény romlásának jeleire. Ez a folyamat egyszerűvé vált, mert Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG előre konfigurált érzékelősablonokat tartalmaz az összes legnépszerűbb adatbázishoz.

Néhány érzékelő, hogy Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG jön felszerelt dobozban kívül Microsoft SQL v2 érzékelő, Oracle SQL v2 érzékelő, MySQL v2 érzékelő, PostgreSQL érzékelő, és ADO SQL v2 érzékelő. Ezen érzékelők mindegyikének saját egyedi nézete van, és megadja az adott szerverhez kapcsolódó kulcsfontosságú mutatókat. Például a Microsoft SQL v2 érzékelő megmutatja a kérés végrehajtási idejét, a lekérdezés végrehajtási idejét, az érintett sorok számát és az állásidőt.

Ezen egyedi érzékelő eszközökön kívül, Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG számos további funkcióval is rendelkezik, például az értesítésekkel. tudsz riasztások ütemezése annak meghatározására, mikor fog értesítéseket kapni az SQL-kiszolgálók teljesítményeseményeiről. Ha riasztást váltott ki, akkor a értesítés e-mailben vagy SMS. Ha megvan a PRTG Network Monitor App tovább iOS és Android, akkor a riasztást ott is megkaphatja.

Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG a Windows eszközök egyik legjobb SQL figyelője. Van egy ingyenes verzió PRTG hálózati monitor amely lehetővé teszi akár 100 szenzor figyelését költség nélkül. Innentől kezdve az árak 2850 - 14 500 dollár (2,185 font - 11 117 USD) között vannak, a kívánt érzékelők számától függően. A legolcsóbb fizetett változat PRTG 1000 amely 1000 érzékelőt kínál 2850 dollárért (2,185 £). A legnagyobb verzió a PRTG XL1, amely korlátlan érzékelőket kínál 14 500 dollárért (11 117 font). Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió nak,-nek Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG értékelésre.

Paessler SQL figyelő szoftver PRTGDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

4. dbWatch Database Control

11 legjobb SQL Server figyelő eszköz 2020-ra

Az dbWatch Database Control A csomag nem része egy szélesebb általános szervernek vagy alkalmazásfigyelőnek. Ez egy speciális adatbázis-figyelő rendszer.

Ez az eszköz képes egyszerre több adatbázis figyelésére, és nem korlátozódik csak egy adatbázis-márkával való együttműködésre. Az eszköz képes figyelni SQL szerver, Jóslat, Sybase, MariaDB, MySQL, és postgres adatbázisok. Az sem probléma, hogy figyeli az Oracle és az SQL Server által létrehozott klaszterek koordinációját. Ez egy univerzális megoldás, amely figyelemmel kíséri a kezelt felhőalapú adatbázisokat Azure SQL valamint a helyszíni megvalósításokon keresztül is képes hibrid környezeteket kezelni.

A környezet lehetővé teszi élő adatok megtekintése adatbázis eseményeken, és ezek a nézetek hozzáférhetők adatbázisonként vagy aggregált adatokként a kiválasztott adatbázisokban vagy az összes adatbázisban. Az előzetes írásbeli jelentések, amelyek a rendszerhez tartoznak, szintén elérhetők az egyedi adatbázis vagy az összes példány naplózásához.

Nem fontos, hogy hol helyezkednek el az adatbázisai, mivel a dbWatch központosítja a hozzájuk való hozzáférést, függetlenül attól, hogy a helyszínen, a felhőben vagy egy távoli oldalon vannak-e. Az eszköz minden méretű vállalkozás számára elérhető, a skálázható árképzési struktúrának köszönhetően. A minimális engedély mérete azonban vonatkozik tíz adatbázis, tehát valószínűleg nem lenne alkalmas nagyon kis vállalkozások számára.

A dbWatch szoftver letölthető és telepíthető ablakok, Mac operációs rendszer, és Linux szervereket. A csomag három tervszintben kapható.

Ezek közül a legalacsonyabb, dbWatch Essentials, felügyeletet biztosít az SQL Server számára, és lefedi az összes többi DBMS megvalósítást is. Fel a következő terv, dbWatch Professional, magában foglalja a karbantartás automatizálását, valamint az SQL Server és az Oracle licenckezelési funkciókat. A legjobb csomag, dbWatch Enterprise, rendelkezik az alsó két csomag összes lehetőségével, valamint fürtök támogatásával, az Active Directory-n keresztüli biztonsági megfigyeléssel, az adatbázis automatikus felfedezésével és az adatok CSV formátumban történő kinyerésére az Excelbe történő importáláshoz. A dbWatch Essentials kockázatmentesen kipróbálható egy 30 napos ingyenes próbaverzió alatt.

5. Idera SQL Diagnostic Manager

Idera SQL Diagnostic Manager

Ha többet keres egy speciális SQL-megfigyelő szoftver termékről, akkor Idera SQL Diagnostic Manager a termék az Ön számára. Val vel Idera SQL Diagnostic Manager figyelemmel kísérheti az SQL adatbázisokat fizikai és virtuális környezetben. A teljesítményinformációkat a következő oldalon tekintheti meg szerver CPU, memória, merevlemez, és hálózati használat. Ezekkel az információkkal láthatja, hogy a kiszolgáló nehézségeket tapasztal-e.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a programból, valószínűleg szüksége lesz a SQL Query Tuner kiegészítő. Ez a kiegészítő segít felismerni és diagnosztizálni a rosszul teljesítő SQL lekérdezéseket. Ez úgy történik, hogy az adatok grafikus ábrázolását hozza létre, hogy tisztábban láthassa, mi folyik itt.

A prediktív riasztások az egyik leghasznosabb szolgáltatás, amelyet a Idera SQL Diagnostic Monitor. tudsz konfigurálja a riasztás egyedi küszöbértékeit úgy, hogy értesítést kapjon, ha ez a kiváltó feltétel bekövetkezik. Ez a termék szakértői ajánlásokat is nyújt Önnek, így ha probléma merül fel, automatikus szkriptet futtathat a probléma megoldásához. Vannak speciális útmutatások és online tartalom is, amelyek segítenek a teljesítményproblémák megoldásában, amikor azok felmerülnek.

Idera SQL Diagnostic Manager elérhető a Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2008 SP2Windows 7, Windows Server 2008 R2, 2012-es szerver, Windows 8, Windows 8.1Server 2012 R2, Windows 10, és Windows Server 2016. Az Idera SQL Diagnostic Manager egyetlen licencet megvásárolhatja 1 996 dollárért (1 530 font). Itt van még a 14 napos ingyenes próbaverzió.

6. Lepide SQL Server auditálás

Lepide SQL Server auditálás

Lepide SQL Server auditálás szilárd szerver auditálási élményt nyújt az SQL példányok figyelésére. Val vel Lepide SQL Server auditálás minden változás a SQL felhasználók, jogosultságok, kiváltó, adatbázisok, és bejelentkezések ellenőrzési adatokként kerülnek mentésre. Ez nagyszerűen segíti az SQL-konfigurációk időbeli változásainak nyomon követését és a folyamatban lévő folyamatos figyelemmel kísérését.

Az Lepide SQL Server auditálás A platform lehetővé teszi a csatlakoztatott SQL-kiszolgálók állapotának figyelését is. Lepide SQL Server auditálás figyeli a szervereket és adatokat szolgáltat Önről használat, CPU-használat, kapcsolatok, és hibaarány. Ha egy szerver leáll, akkor riasztással értesítést fog kapni. A riasztásokat konzolfrissítésként küldjük el, e-mailek, és értesítések a LepideAuditor App alkalmazásból.

Letöltheti Lepide SQL Server auditálás tovább Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, és Windows Server 2016. Ha szeretné tudni, hogy az Lepide SQL Server megfigyelés akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Lepide is a ingyenes próbaverzió ennek a szoftvernek.

7. SQL kéziszerszámok

SQL Power Tools kép

SQL kéziszerszámok egy ügynökök nélküli SQL figyelő megoldás hogy a lehető legkisebb legyen. Val vel SQL kéziszerszámok megfigyelheti Oracle SQL Server, Informix, és Sybase adatbázis-kiszolgálók minimális hatással a szerver erőforrásaira. A hatás minimálisra csökken, mivel a szoftver a csomagszippantást használja a szerver teljesítményének elemzésére.

A. Által felhasznált adatok SQL kéziszerszámok magába foglalja válaszidő, célállomás IP, forrás IP-alkalmazáskezdési idő, idő vége, adatbázis, sorok visszatértek, bájt elküldve, és csomagok elküldve. Ez egy nagy mennyiségű adat, amely mindent megad, amire szükség van az adatbázis teljesítményének ellenőrzéséhez.

Az egyik kulcsfontosságú terület SQL kéziszerszámok a kiberbiztonságra összpontosít. Ezt az eszközt úgy tervezték, hogy megakadályozzák az internetes támadásokat Fejlett SQL viselkedési elemzés és A felhasználói entitás viselkedésének elemzése (UEBA). Amikor egy támadó megpróbálja megtörni a hálózatot, akkor a kettő felismeri a fenyegetést és azonnal megállítja azt. Ez teszi SQL kéziszerszámok jó megoldás a kiszolgálók biztonságához, valamint a megfigyeléshez.

Átfogó SQL kéziszerszámok egy olyan termék, amelyet minden olyan szervezetnek figyelembe kell vennie, amely a teljesítményfigyelő megoldást és a további kiberbiztonsági képességeket szeretné kombinálni ablakok. Annak érdekében, hogy megnézhesse a SQL kéziszerszámok közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. tudsz kérjen ingyenes próbaverziót.

8. Red-Gate SQL Monitor

Redgate SQL Monitor

Red-Gate SQL Monitor egy SQL megfigyelési megoldás, amely a lista egyik legkorszerűbb megfigyelési élményét kínálja. Red-Gate SQL Monitor ad egy Globális áttekintés amely lehetővé teszi a csatlakoztatott kiszolgálók állapotának egy ablakból történő megtekintését. Ez a nézet a a szerver állapotának színes kódja az egész hálózaton. Abban az esetben, ha egy szerver nem működik, pirosra vált egy hibaüzenettel. A hibaüzenetek olyan értesítést tartalmaznak, mint „Hosszú futású lekérdezés. részvénypont 4:22 óta ”.

A Red-Gate elismeri, hogy még e globális szemlélet mellett is nehéz követni az élő hálózatot, ezért van saját riasztási rendszer. Az A riasztási rendszer 40 előre konfigurált riasztással érkezik és testreszabható úgy is, hogy riasztásokat küldjön egy bizonyos küszöbérték túllépése után. Beállíthat küszöbértékeket a memória erőforrás-felhasználás, magas CPUlemez területSQL hibák, és lekérdezési teljesítménygel kapcsolatos kérdések.

Az egyik legfigyelemreméltóbb dolog ebben a termékben az, hogy a grafikonok és a vizuális kijelzők tiszta és tiszta. Megkönnyítik a szerver állapotának gyors nyomon követését. Van egy jelentési modul is, amelyet felhasználhat az adatok további bontására a jövőbeli elemzés céljából. tudsz exportálja a jelentéseket a PDF-be és ütemezze őket, hogy a jövőben e-mailen küldje el Önnek.

Azokban a szervezetekben, ahol a lefelé mutató láthatóság sok különböző szerver felett létfontosságú, Red-Gate SQL Monitor kiváló választás. A globális nézet biztosítja az alapvető irányítópult-megfigyelési élményt, amely a legfontosabb eseményeket viseli. Az ár megtekintéséhez árajánlatot kell kérnie a cég webhelyéről. A szoftverüket ki lehet értékelni a 14 napos ingyenes próbaverzió.

9. dbForge Monitor

dbforge Monitor

dbForge Monitor egy SQL figyelő eszköz a Windows számára, amely egyszerű és modern SQL figyelési élményt nyújt. dbForge Monitor feltétlenül körömre nézi a felülről lefelé néző perspektívát, amelyet egy nagyobb hálózat igényel, egy dedikált Áttekintés lapon. Az Áttekintés lapon megtekintheti a fő mutatókat, például CPU kihasználtság, memóriahasználat, lemez tevékenység, és IO késés.

Ha szeretne mélyebben belemerülni az egyes adatbázis fájlok olvasásába és írásába, akkor használja az IO Data fület. Az IO Data lapon keresztül megteheti az összes olvasott adat megtekintése és írások, késleltetés, és bemeneti / kimeneti műveletek száma. Hasonlóképpen: Várjon statisztikákat fül kifejezetten arra szolgál, hogy megmondja a várakozási időt és a várakozási feladatokat, hogy megkönnyítse a kiszolgáló teljesítményét hátrányosan befolyásoló erőforrások meghatározását.

A kérdéseket illetően, dbForge Monitor megvan a maga SQL lekérdezés-elemző fül az erőforrás-optimalizálás területén. Az SQL lekérdezés-elemző olyan erőforrás-igényes lekérdezésekre törekszik, amelyek túlterhelnek a rendszeren, így nem képes megbirkózni a teljes munkaterheléssel. Megnézheti a lekérdezés szövegét és a lekérdezés profilolási adatait, így újraírhatja azokat a szerver jobb támogatása érdekében.

Összességében, dbForge Monitor ideális eszköz azoknak a felhasználók számára, akik mély metrikákat szeretnének megnézni anélkül, hogy túl sok összetett kijelzőre támaszkodnának. Annak érdekében, hogy futni tudjak dbForge Monitor szükséged van Microsoft SQL Server Management Studio 2012, 2014, 2016, vagy 2017. A .NET-keretrendszer 4.5.2 telepítéséhez is szükség van. tudsz letöltés dbForge Monitor ingyen.

10. Apex SQL Monitor

ApexSQL Monitor

Apex SQL Monitor egy SQL Server figyelő eszköz, amely lehetővé teszi a rossz teljesítmény azonosítását és hibaelhárítását. Figyelemmel kísérheti a mutatókat, például a leghosszabb időtartamú tranzakciók, puffer gyorsítótár elérési aránya, elérhető memória, processzor kihasználtsága, az oldal várható élettartama, adatbázis mérete, és napló növekedése. Ezt az információt kis grafikonok mutatják. Ezek kicsit nehezebben használhatók, mint más szoftverek grafikonjai, ám ezek még mindig átjárhatók.

A lekérdezés figyelése valami, amiért Apex SQL Monitor teljes támogatást nyújt. Például rögzítheti a lekérdezés várakozási idejét az egyes és a blokkoló lekérdezésekhez. Te is megtekintheti a lekérdezés teljesítményét keressen olyan területeket, ahol a teljesítmény különösen gyenge.

A legérdekesebb aspektusa Apex SQL Monitor egyéni mutatók létrehozásának képessége. tudsz hozzon létre és mérje meg saját egyéni mutatóit a megfigyelő környezet igényei szerint. Ehhez be kell írnia az egyéni mutató nevét, egy rövid leírást és a kategóriát, egységet, majd a lekérdezés szövegét.

Apex SQL Monitor egy példányon alapuló árazási modell alapján működik. Egy esetben az ár 499 USD (382 GBP), de ha két-négy vásárol, akkor ez 399 dollárra (305 £) csökken. Ha öt-kilenc példányra vásárol, akkor példányonként 349 USD (267 £), és 10-19 példány esetén vásárol 299 USD (229 £). 20+ példányt is megvásárolhat, de közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Itt van még a ingyenes próbaverzió letölthető.

11. Spiceworks SQL Server megfigyelés

Spiceworks SQL Server megfigyelés

Spiceworks SQL Server megfigyelés egy ingyenes szervermegfigyelő eszköz, amely népszerű a kisebb vállalkozások körében. Val vel Spiceworks SQL Server megfigyelés nyomon követheti a mutatókat, például SQL Server mérete, kapcsolat, és sebesség. Ha figyelni akarja a csatlakoztatott szerverek állapotát, akkor nem kell tovább néznie ezen a platformon. Az a műszerfal teljesen testreszabható és widgeteket hozhat létre a kívánt infrastruktúra figyelésére.

Miután az adatokat kiszolgálóról gyűjtötték, betekintést nyerhetnek testreszabható táblázatok és grafikonok. Ez különösen akkor hasznos, ha látni szeretné, hogyan változott egy szerver teljesítménye az idő múlásával. A kiszolgálók hosszabb ideig történő megfigyelése lehetővé teszi, hogy korábban láthassák a teljesítmény romlásának jeleit.

Könnyű, de jól megtervezett szervezetek SQL Server figyelés a tapasztalatokra nehezen kellene menni, ha rosszul lenne a Spiceworks SQL Server Monitoring. Letöltheti Spiceworks SQL Server megfigyelés eszköz ingyen.

A legjobb SQL Server megfigyelő eszközök összehasonlítása: A döntés

Ezzel befejezzük a 2018. évi legjobb SQL megfigyelő eszközök áttekintését. A listán szereplő összes eszköz közül ajánljuk SolarWinds adatbázis-elemző az SQL Server számára és SentryOne SQL Sentry. Ezek az eszközök egy szerver állapotfigyelő élményt nyújtanak, amely bármilyen méretű környezetben jól működik. Az előzőek automatikus felismerési funkciója ezt különösen egyszerűvé teszi.

Függetlenül attól, hogy mi az Ön preferenciája, azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt kipróbáljon számos ingyenes kipróbálást. Ha kis hálózaton dolgozik, akkor ideális kipróbálni egy ilyen eszközt Paessler SQL megfigyelő szoftver PRTG freeware verziója miatt. A legfontosabb dolog, hogy vásárlás előtt találjon egy olyan terméket, amelyet kényelmesen megfigyelhet. A nap végén az Ön kényelme a programmal meghatározza, mennyire hatékony lesz, ha napi rendszerességgel használja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56

Adblock
detector